Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Fiskene

20. februar til og med 20. mars

20. februar til og med 20. mars

Hvordan gjenkjenne FISKENE

Hvis du skulle skje for å se en Fiskene bak en teller bur, eller sitter i en bank presidentens skrivebord, vil du bli visning en sjelden type fisk. Svært få av disse personene kan stå å være begrenset for lenge på ett sted. Du vil ha bedre hell hvis du vandre inn i en åndelig seanse, besøke et kunstgalleri, gå gjennom et kloster eller et kloster, delta på en konsert eller ta en etasje show på en nattklubb. Du kan sjekke en Forfattere League-stevnet, slipp backstage etter en lek, eller prøve noen soling på en yacht.

Sjansene er du vil komme opp med en ganske god fangst i noen av disse strømmer av livet. Jo mer kreativ og kunstnerisk, jo mer rolig og esoteriske omgivelsene, jo mer fisk du finner. Nettet vil være full av fargerike, glitrende typer, hvis du sprer det ut på cocktailparty eller galla baller. Du kan også hekte et par Mollies, eller en eksotisk art, som Princess Lee Radziwill.

Det er lite verdslig ambisjon i Neptune folk. De fleste av dem ville ikke gi en ørekyte for rang, makt eller ledelse, og rikdom har liten attraksjon. Få Fiskene folk samle penger av skjeppe, med mindre de gifte seg med den eller arve den. Mind du, de har ingenting imot kontanter. De vil gjerne imot noen gamle mynter du ikke kan bruke. Men de er mer bevisst enn de fleste av oss av sine timelige kvaliteter.

Den som sa: «Jeg ønsker ikke å være millionær – Jeg vil bare leve som en,» var virkelig gjenspeiler Piscean filosofi. Den typiske Neptune hjerte er fri for grådighet. Det er en mangel på intensitet, nesten en uforsiktighet om morgen. Det er også en intuitiv kunnskap om i går og en svak toleranse for i dag. Det er aldri lett for enten ekte eller menneskelig fisk å slite og kjempe seg oppstrøms. Det er mer vanlig, og det tar mindre innsats, å gå med den nåværende uansett hvor det tar dem. Men å svømme oppstrøms er utfordringen Fiskene og den eneste måten han noensinne finner sann fred og lykke. Tar den enkle måten er en felle for de som er født under dette soltegn, en glitrende agn som frister dem, mens det skjuler farlige hook-en bortkastet liv.

Du vil bli imponert over den Piscean sjarm måte og lat gode natur. Han er likegyldig til de fleste begrensende restriksjoner, hvis de ikke frarøve ham hans frihet til å drømme og føle hans vei gjennom livet. Han er enda mer likegyldig til fornærmelser, gjensidige beskyldninger og andres strittende meninger. Tips en Piscean at samfunnet er dekadent, er regjeringen sprekker, vil luftforurensning setter oss alle i våre graver og verden kommer til en død stoppe, og han vil gjespe, eller smile enchantingly, eller se vagt sympatisk. Svært lite vil opphisse ham til voldelig handling eller reaksjon. Selvfølgelig er fisken ikke helt tørt. Han har et temperament. Når han endelig opphisset, kan han være bitende sarkastisk, med en smart, kaustisk tungen. Neptunske kan piske halene sint og søler ut en torrent av nervøs irritabilitet, men de typiske Fiskene vil normalt ta minste motstands vei, og det kjølige vannet i Neptune kontinuerlig vaske bort sin vrede. Å vekke fisken til en visning av temperament er snarere som å kaste en stein inn i en klar, speilblankt innsjø, vil du lage noen krusninger, men overflaten vil snart være rolig igjen.

Når du møter Fiskene folk, ser først på føttene. De vil være ganske merkbart liten og lekker (inkludert menn), eller annet de vil være stor og spredt ut som en sliten vaskekone tallet. Den Fiskene hender vil også være liten, skjør, og utsøkt dannet-eller annet store skinke bein som ser ut som om de hører hjemme bak en plog. Huden er silkemyk, håret er fine, ofte bølget, og vanligvis lett (selv om du finner et vakkert antall brunette fisk). Fiskene øyne er flytende, heavy-lokk, og full av merkelige lys. Ofte, men ikke alltid, er de litt utstående, oppsvulmede og ekstremt overbevisende. Noen Piscean øyne er rett og slett vakker. Det er ingen andre ord for å beskrive dem. Funksjonene er elastisk og mobil, og du vil som regel finne flere dimples enn rynker. Noen Pisceans er høye, Neptune organer er noen ganger klønete bygget, men med sine ekstraordinære nåde, er det sjelden merkbar. De synes å sortere av strømning langs, i stedet for å vandre-som om de var svømming på tvers av rommet eller nedover gaten. Noen ganger er de egentlig er. Hvor er væske? Det kan være i nærheten, og fisken er tiltrukket av den.

Det kan være en forkjærlighet for isvann, vanen av et dusin kopper te eller kaffe en dag, en hankering for brus-eller yen for noe sterkere. Som Scorpios og Krepsen, Fiskene folk er lurt å holde miles borte fra alkohol. Svært få neptunske kan ha en sosial cocktail, så la det være. Det er noen, naturligvis.

Men for mange Pisceans finne fristende lindring fra problemer i brennevin. Det lulls dem hyggelig med en falsk følelse av sikkerhet, og det er en farlig vuggesang. Selvfølgelig, hver Fiskene som drikker en pousse-kafé ikke bli alkoholiker, men andelen er høyere enn det burde være.

Fisken ble født med et ønske om å se verden gjennom rosa briller. Han vet godt nok om den skumle siden av menneskeheten, men han foretrekker å leve i sin egen vannaktig, milde verden, der alle er vakre og alle handlinger er nydelig. Hvis virkeligheten blir for forferdelig å møte, rømming han ofte inn rosenrød dagdrømmer med pulver puff stiftelser og ikke en bønn om å komme i oppfyllelse. Når livet dumper ham med en splash-en ekte magen-smacker-inn i en stillestående elv av sturen svikt og håpløse forhold, i stedet for å hoppe ut av den mørke fare, er han mer tilbøyelig til å gjemme seg bak hans bleke grønne illusjoner som holder ham fra å gjøre praktiske avgjørelser. De avviste Fiskene er for tilbøyelig til å møte ugliness av svikt ved å utdype sine falske forhåpninger, når en bestemt bytte av kurs eller noen nye, kraftfulle tiltak kan dusje ham med ekte, i stedet for imaginære, suksess.

Ikke hver mars-fødte person faller inn i en slik typisk Neptune felle, men nok av dem gjør for å gjøre det en nødvendig advarsel. Fiskene forfatter kan bli fristet til å lounge for år i barer, forteller seg selv at han er å samle materiale, når han er egentlig bare å samle mose og ubetalte regninger. Fiskene artist som ikke kan få beskyttelse han søker kan spasere gjennom parken, dag etter dag, mumler i skjegget hans at han studerer naturen som bakgrunn for sin store mesterverk, mens hans pensler samle støv. Hvor er engelen som vil støtte ham mens han sprut lerreter med herlighet? Piscean kvinne, alene, med akkurat nok fast inntekt for å holde et tak over hodet og en liten tang i skapet, vil tendere til å drømme bort timer, ømt huske i går, hazily håper på i morgen, og sløse den lyse solskinn dag. Skuespilleren, komponist, musiker – du fylle ut fortellingene.

Jeg Du har kanskje lest at Fiskene symbol på to fisk,? svømming i motsatt retning, viser at det neptunske er revet av to ønsker. Det er ikke slik. Dual ønsker tilhører Gemini. De to fisk i reversert retninger symboliserer valg gitt Fiskene: å svømme til øverste eller å svømme til bunnen og aldri helt å nå sine mål. Fiskene må lære at han er å tjene menneskeheten på noen måte, og eschew jordiske eiendeler. Piscean Einstein, som svømte oppstrøms, formulert en helt ny verden av relativ tid. Pisceans som svømmer nedstrøms tjene ved oppvasken eller måke snø. Valget er alltid der, fordi det er aldri mangel på uvanlig talent, men fisken, med øyne som ser tydelig på begge sider, noen ganger har problemer med å se rett frem. Fiskene ofte trekker-enten til det sublime høyder av en profesjonell liv eller å sentralstimulerende midler, kunstige følelser og falsk spenning.

Selv Pisceans krympe fra konkurransen, sender sterke trekk av Neptune mange av dem, selv de sjenerte seg, mot de lyse rampelyset, hvor de kan bruke sine fabelaktige krefter tolkning å projisere utallige følelser. Til tross for sin naturlige timidity, de ofte blir noen av de fineste utøvere i teater. Men bare hvis de kjempe sin avsmak for det harde arbeidet med krevende øvelser, og sløvhet av kjedelig, men nødvendig års erfaring. Noen ganger skarpe sår kritikerne forlate et slikt arr på sensitive Fiskene sjeler som en potensiell Barrymore eller Bemhardt pensjonerer seg når berømmelse var bare fremover. Memorization er sjelden et problem. Fiskene minne er legendarisk, men med en plaget Moon eller Mercury kan de glemme sine egne telefonnumre.

Til hver Fiskene, fra fiskeren på kaia til sykepleier i barnas sykehus, er selve livet en stor scene. I den reflekterende øye på fisken, er hele scenen unnvikende og flyktig. Å vite dette, neptunske aksepterer de fleste stormer med rolig likevekt. Motløshet, derimot, er alltid truer med å slå ned og ta særegne drømmer eller rare mareritt som ofte precognitive. Når Fiskene har en følelse noe vil skje, gjør det vanligvis.

Hvis han forteller deg ikke å komme på det flyet eller i bilen, ville du bedre har tenkt å svømme eller gå.

Astrologer som snakker om en gammel sjel refererer til en sjel som har gått gjennom mange liv, beholder visdom av hver. Ofte de refererer til Fiskene, fordi et liv som fisken er enten den vanskeligste forpliktelse en sjel kan velge _or en sjanse til å nå perfekt oppfyllelse. Mens Væren representerer fødselen i dyrekretsen, representerer Fiskene død og evighet. Fisken er den tolvte tegn, en sammensetning av alt som har gått før, og hans natur er en blanding av alle de andre tegn, som er ganske mye å takle. Hans overraskende evne til å organisere og konsentrere seg om detaljer som dukker opp nå og da, samt mildhet hans, reflekterer hans indre kunnskap om erfaringene fra Jomfruen. Hans dom er like rettferdig og frittliggende som for Libra, og hans kjærlighet til glede er også rent Libran. Fiskene folk har sprø sans for moro av kreft, så vel som både Krepsens sympati og crabbiness. De er noen ganger full av Sagittarian frittalende åpenhet og sjenerøsitet, som morsom og utgående som Leo, men som viet til tjeneste som Steinbukken, og ofte like misunnelig på sosial utmerkelse. Det kan også være en overfladisk kjennskap til den Saturnine melankoli. Kanskje mer enn bare en overfladisk kjennskap. Fisken kan være så lunefull som en Moon barn og så lykkelige som en løve. Han liker å erte og analysere i Aquarian mote. Han er ofte overfylte med Væren idealisme og entusiasme, men vanligvis uten Mars stasjonen. En Fiskene person kan zip rundt med Gemini hurtighet, snakke like fort og tenker like smart. Han kan også være så lat og fredelig som Taurus. Han har den smarte vidd av Mercury og den myke nåde Venus, og han kombinerer det med den mystiske inntrengning av Scorpio, uten Scorpio hensynsløshet.

Fiskene har i seg den fondness av debatten av alle luft tegn, kjærlighet for naturen av alle jordens tegn og flaming ambisjoner hos alle de fire tegnene. Men han er verken fast eller kardinal. Fisken er foranderlig alltid, i denne sammenheng han er ufortynnet. Den eneste kvalitet som stammer med sitt eget tegn er hans merkelige kraft til å stå utenfor seg selv og se i går, i dag og i morgen som en. Piscean kjærlighet til musikk og kunst, og hans høyt utviklede sanser og allsidighet han skylder til andre tegn, men hans dype visdom og medfølelse tilhører bare til ham, hentet fra den samlede kunnskap av hver menneskelig erfaring. Nå som du forstår alt dette, er det noe rart at Fiskene venner er litt av et puslespill til tider, for ikke å snakke om å være regelrett kooky odde baller på anledningen?

Pisceans tendens til å tenke at de kan leve evig, og de ofte opptrer som om de trodde det inderlig. Fisken vanligvis ikke tar veldig godt vare på seg selv. Sjansene er han tilbringer det meste av sin overskuddsenergi (og han har ikke for mye til overs) hjelpe slektninger i trøbbel eller ta på byrdene av venner. Sine problemer kan være følelsesmessig eller økonomisk, men enten kan være en alvorlig belastning på Piscean helse, som er sjelden robust til å begynne med. Fisken må spare sin energi og avstå fra å bukke under for sentralstimulerende midler eller beroligende midler, tretthet og andres nødhjelp. Svakeste som spedbarn, sjelden solide som barn (med mindre det er en sterk Mars innflytelse i Natal chart), Fiskene folk synes å ha langsom metabolisms, det er derfor de ofte våkner opp trøtt i øynene og slapp. Dårlige matvaner kan bringe problemer med lever og tarm funksjoner og fordøyelsesbesvær. Ulykker til, eller noen abnormiteter i føtter, hender eller hofter er vanlig, også forkjølelse, influensa og lungebetennelse. Lungene er ikke sterk, og svake tær og ankler kan skyldes mars fødsler. Fisken synes å ha falt buer og metatarsal skader eller superbly sterke og smidige føtter. Det er ingen inbetween. De har en skjult indre motstand, imidlertid, og en av utfordringene Neptune er å oppdage denne latente styrke og kalle på den. Pisceans kan bokstavelig talt hypnotisere seg inn eller ut av noe de velger-inkludert frykt for katter, mus, høyder, undergrunnsbaner, heiser og mennesker.

Humor er en av deres hemmelige våpen. Pisceans glise å dekke unshed tårer. De er mestere av satire, og du kan krype fra en lys bemerkning kastet på deg så skjødesløst at du ikke klarer å peke ut den eksakte betydningen eller hensikten. Likevel, vil du ha en desidert ubehagelig følelse. Fisken kan spre etsende observasjoner rundt som blinkende lys som kyss på og av så fort at du ikke kan holde tritt med dem. Han er en utmerket praktisk joker, stor på å trekke hysteriske linjer mens han holder sin egen elastisk ansikt sørgmodig og rett. Han kan bevege seg grasiøst fra slapstick til sprø, sofistikerte vitser. Noen ganger moroa er varm og ufarlig, noen ganger er det kaldt og ubarmhjertig, men det er alltid et dekke for en annen følelse fisken ønsker å skjule, sjelden spontane av seg selv. Fiskene bærer hans ler som en maske, og de skjule ham godt.

Det er en god følelse av medlidenhet og et ønske om å hjelpe syke og svake. Fiskene kan dele medfølelse for den syke med Jomfruen, men han tar ekstra trinn for å prøve å forstå hjertene til tynget og venneløs, de feil og The Misfits, uansett hvor rare eller hvordan avvist av samfunnet. Fisken vil forsiktig trøste dem som Virgo føles svake etter valget, og derfor undeserving. Hvis du trenger en krone eller en dollar, et stort lån, eller bare en liten oppmuntring at ingen andre ville gi, gå til Fiskene. Du får ingen forelesninger og ingen blikk av overlegenhet. Han dømmer ingen mann-tyv, morder, narkoman, pervers, synderen, helgen, hykler eller løgner. Grådighet, begjær, dovenskap og misunnelse vil bringe ingen kritisk vrede, hvis han er en typisk neptunske. Hans forståelse renner over, sammen med det praktisk hjelp han er i stand til å tilby. Han sanser hver vice og dyd, og han vet hver fallgruve. Mange fisk, på grunn av dette, Don kapper av presten eller munken, og tilbringer sine liv i bønn eller meditasjon.

For å hjelpe er hans første instinkt. Det er Fiskene folk som er sprø og brysk, men det er bare en skjør skall, slitt for beskyttelse. Fisken lærer snart hvor sårbare han er. Verden er ennå ikke innstilt til den sensitive Piscean bølgelengde, så for å unngå latterliggjøring (samt å unngå å bli tatt for hver siste krone han eier), feigns han noen ganger likegyldighet. De påleggene til de som ville tråkke ham tvinge fisk å skjule sin sanne ånd. Siden dybden av Neptuns farvann fører ham til å absorbere alle smerter og glede som om de var hans egne, det er litt rart mange Pisceans late disinterest i å høre triste historier. Men husk at de er late. Hvis du har vært avfeid en gang, kan du prøve «to ganger, og den virkelige fisk vil overflaten.

Den strålende Piscean fantasi, sine fantastiske Elfin svulst og det neptunske sans for skjønnhet kan lage den mest delikate, men evig varig prosa og poesi. Faktisk kunne ikke verden klare seg uten sine kunstneriske innsats og deres milde medfølelse for et øyeblikk. Det ville slutte å spinne. Du vil ofte finne fisk som har begravet sine personlige drømmer å lyse odde hjørner i livene til slektninger og venner, eller for å bringe gave tårer og latter for publikum gjennom scenen, på bekostning av personvernet Fiskene søker og trenger . Likevel Neptune er en villedende planet, i stand til å føde natures som vri og slå i to retninger samtidig, forvrenge sannheten, en innflytelse som ofte fører Fiskene å skjule sine egentlige følelser.

Dette utøver kvalitet er tydelig hvis du noen gang har prøvd pin ned unnvikende, blinkende fisk. Han hater å svare direkte spørsmål med et ja eller et nei. Det er alltid kanskje enkle nysgjerrighet om hva spiller han bare så eller hvilken bok han leste kan bringe en unnvikende svar uten grunn bestemt. Han kan slå på tårer, deretter slå på solskinn, så trykk på en annen usynlig bryteren. Det er heller ikke virkelig ekte. Kunst er en illusjon med Fiskene, og de synes det er vanskelig å se forskjell selv. Deres interne naturen er like ufattelig som Neptuns store hav. Den altruistiske fisk fylt med en uuttømmelig, øm kjærlighet for alle levende skapning som er virkelig saint-aktig, når det ikke er slått u ward i selvmedlidenhet og egenkjærlighet. Vanligvis Piscean er selskapelig husmødre med hjerter stort nok for problemene i alle naboene, og pasienten bartendere som lytter sympatisk til hundrevis av historier om sorg hver uke.

Hengende et sted mellom de tause vannet i havet nedenfor og de aller, stjernespekket tåke over, bare så vidt berøre jorden fra nødvendighet, lever Fiskene sitt liv i ensom forståelse av sannheten for dypt til å uttrykke L ord. De som vil ha ham for en venn, må de som elsker ham, bruke sin fantasi for å forstå den merkelige flyet av hans sinn og følelser. De to andre vann skilt – Skorpionen og kreft – er symbolisert ved halv land halvt vann skapninger, amphibious og fleksibel, men fisken kan «puste luft. Han må leve i kule grønne vann, en gang gjørmete, alltid i bevegelse.

Fiskene er representert, ikke av jern eller kvikksølv eller gull o bly, men av vibrasjonene fra udefinerbare, artiflcia metaller-igjen, et ekko av det uvirkelige og illusionary. Han ser sitt eget speilbilde i tre dimensjoner i Viole ametyst og den klare smaragd, og hans natal blomster en vannliljen og lotus. Sine blomster er rosa en hvit og delikat, men deres stammer og blader er laget av sterke fibre, tøffe og uforgjengelig, med mindre de er ton opp med rot. Få kan følge Fiskene og sondere aquamarine naturen, enten han svømmer nedstrøms til glemsel, bare en annen surring flekk i det store, bevegelige fiskestim – eller kjemper seg oppstrøms å erobre Swift Current og finne ro i rene vann. Han er sterkere enn han tror og klokere enn han vet, men Neptun vokter denne hemmelig inntil han oppdager det selv.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail