Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Fisken som ansatt

Evnene til en ansatt Fisk avhenger helt og holdent på dammen han svømmer i. Han kan være så miserabel og mistilpasset i et inkompatibelt yrke eller en karriere at han driver fra det ene stedet til det andre, før han til slutt innser at han heller bør vandre alene med drømmene sine som eneste selskap.

Fungere sammen med andre mennesker eller være en del av et team, må fisken være å gjøre noe som ikke fornærmer ikke hans følsomhet. Det må være en posisjon som gir ham muligheten til å utnytte sin uovertruffen forståelse av menneskelig lidelse, eller som tillater ham å kanalisere sin unike fantasi mot en progressiv bane. En jobb som ikke klarer å levere en eller begge av disse dype Neptune behov vil skape en lat, uinteressert, for ikke å nevne disheartened ansatt. Da hans behov er tilfredsstilt, men kan han være en perle av en arbeidstaker, ofte one-of-a-kind i sin felt-vanskelig, om ikke umulig, å erstatte. Det er en side til fisken som tillater ham å overraske deg med sin omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, når han er i humør. Det synes å være helt uforenlig med hans åpenbare mystisk bøyd, men disse menneskene ble født under soltegn som omfatter kvaliteter i alle andre tegn. Det kan være «støv bin av dyrekretsen,» som det ofte kalles i astrologi, eller snu banen til skinnende herlighet. Den herlighet trenger ikke oppnås hengende fra en stjerne. Det kan realiseres på en rolig måte, rett på kontoret, hvis fisken er glad og fornøyd med hva han gjør.

Den vanligste bemerkning hørt rundt et kontor der det er en Fiskene arbeidstaker, «Jeg kan ikke forstå ham.
Hva er han med? »De kan aldri vite. Piscean mann eller kvinne er tvunget, muligens ved indre tvil og forvirring, for å skjule motiver og holde hans sanne mål skjult. Dersom fisken avslørte hele hans natur at det ville skremme eller sjokkere folk flest, så han holder hans råd. Alle chattering av de sporadiske snakkesalig Fiskene er villedende. Det fortsatt ikke vil avsløre hva han egentlig mener, selv om han snakker hele natten, som noen av dem gjør. De stille kan også kjøre deg vill ved å holde sine mest interessante tanker og ideer en hemmelighet. Du vet aldri hva som skjer inne de drømmende Neptune hoder.

Han skal jobbe med en fantastisk følelse av plikt hvis han er fornøyd med jobben sin. Når han ikke er fornøyd, trekker han. Bare kroppen hans er der. Etterhvert vil det også forsvinne, slik at bare minnet om grin hans og hans kloke øyne. Det er ikke lett å holde denne glatte ansatt fredelig. Når vannet blir stillestående, svømmer han bort før du har en sjanse til å filtrere bassenget, og som kan være frustrerende. Hvis han ville være mer åpen om sine sanne begjær, kan kompromiss nås, men altfor ofte fisken velger brå endring i lang, ærlig diskusjon som kan snu ting rightside opp igjen.

Det er ingen tvil om at Fiskene mann eller kvinne er oftere funnet i verden av kunst, men begrepet kan dekke mer enn du kanskje tror. Fiskene er glad justere lysene i et teater, hengende lerreter i museer, søm blonder på dukken kjoler, polering ‘messing av musikkinstrumenter eller designe omslaget av en bok. Han eller hun kan tilbringe flere timer blissfully undervisning tots til dans, blåser opp ballonger for en fest, arrangere blomster, planlegger en plakat reklamekampanje, oppslukt i kreativ skriving, eller eksperimentere med uvanlige frisyrer. Nå og da vil du finne en Piscean engasjert i en mekanisk yrke knyttet til matematikk, engineering eller databehandling, men han vil alltid angripe slike fag fra det abstrakte synspunkt.

Fiskene folk gjør gode lærere, med uhyggelig innblikk i naturens av sine studenter og en dyp forståelse av faget de underviser. De synes å ha en spesiell evne til både å forberede og varehandel mat og drikke, enten serverer det i posh restauranter eller overvåker operasjonen med sosial nåde.

Hvis virksomheten bekymringer medisin, sykehus eller apotek-maceuticals er Fiskene ansatt trolig høyre arm. Ingen gjør en finere sykepleier eller tjener til de syke. De er rett hjemme med narkotika og medisiner, også. Dessverre, men kan Piscean mottagelighet føre dem til å mette seg selv i sine omgivelser, med sporadiske negative effekter på sin egen mentale, emosjonelle og fysiske helse. Hvis Fiskene styrer sitt instinkt for umiddelbar empati, kan han være en skinnende lys innen helse. Unødvendig å si, er sosialt arbeid også en Fiskene yrke, og du vil
finne massevis av Neptunes effektivt dis-pensing velferd til uheldig menneskeheten.

Fisken tar på fargen på sine omgivelser. Hvis du slår din Fiskene ansatt i et lite avlukke med trist møbler, nakne gulv og drapeless vinduer, vil han begynne å se ut som kontoret selv. Du vil se opp en dag og det vil han være-en eksakt etterligning av hans umiddelbare arbeidslivet. Hans samtale vil være trist, hans ideer nakent og kjedelig. Som du stirrer på denne sløv, vanlig, kaldt og fargeløs skapning med ubestemmelig klær og en mousy personlighet, vil du lurer på hva som skjedde med den personen du leid som var lyse, solfylte og full av frisk fantasi, hvis samtalen var rik og glitrende og som bar levende, munter klær. Tro meg, er en slik neptunske transformasjon lettere å bøte enn andre personalkostnader problemer .. Bare henge noen homofile grønne gardiner i hans kontor, dekke gulvet med myke smaragd tepper, og plunk en vase av glade daisies på pulten hans. Pipe i noen myk, lav musikk, smil på ham en gang i timen på timen, og fisken du leid på nytt i sin sanne farger. Piscean personlighet er unnvikende, men det er utrolig lett å spole den i når du bruker riktig agn.

Din Fiskene sekretær kan være litt slurvete hjemme, men hun vil sannsynligvis være ryddig på kontoret. Hun vil dagdrømme på sin egen tid og prøver å være metodisk i arbeidstiden. Selvfølgelig finnes det unntak, da hennes sinn kan vandre i ulike retninger. Det er en Fiskene jente jeg pleide å jobbe med i en radiostasjon som hadde mest særegne arkivsystem. Jeg tror ikke det var permanent. Det kan ha hatt noe å gjøre med det faktum at hennes sinn var på en roman hun skrev i helgene. En dag sjefen spurte henne hvorfor skuffen i arkivskapet merket «L» var så full det var alltid dukker åpen og sprengning ham på leggen. Hennes svar var uventet, for å si kast. «På grunn av alle disse bokstavene,» hun informerte ham effektivt. I all rettferdighet til Fiskene, men gjorde hun har en Sagittarius ascendant og en Aquarius Moon, som kan gjøre for en liten semantikk når de er blandet opp sånn.

Etter at hun forlot til peddle romanen i New York, ble de filing problemer egentlig tangled for en spell. Den første uken var hun borte, en av de announcers trengte en musikk tema for en fotballkamp Notre Dame. Rushing over til posten filen, han skyndte sjekket under N for Notre Dame. (Han var på utkikk etter sangen som går, «Cheer, cheer, for gamle Notre Dame» …) Ikke finne den under N, sjekket han inn bokstaven C, tenker kanskje hun hadde arkivert det under lyrisk. Det var ikke der, heller. Svetter nervøst, for det var nå ett minutt til spilletid, innså han at hun kan ha gjemt det bort under tittelen «Victory mars.» Han venda åpne filen. Ingen slik flaks. Spillet gikk på lufta sans musikk den dagen. Uker senere, viste posten opp. Den Fiskene hadde arkivert det under P. Hvorfor? Du kan ikke gjette? For «Fighting Irish,» selvfølgelig. Det var helt logisk for henne. Det er slik alle henvist til teamet på kontoret bassenget. Vel, gjør det noe fornuftig.
Gjennomsnittlig hunnfisk vil være litt mer konvensjonell. Hun vil være forsiktig og hensynsfull, og får sammen vakkert med de andre medlemmene av ansatte. Hun kan også være en slags den mor, hvis du kan kalle på kontoret et hi. De andre ansatte vil gå til henne med alle sine problemer, små og store. Du kan gråte på skulderen hennes selv på anledningen, hun så sympatisk lytteren. Denne jenta kan lese kortene for moro (selv om hun vil hemmelighet ta det på alvor), og det er en enkel sak hun vil være i stand til å lese tankene dine-så vær forsiktig med hva du tenker når hun passerer pulten din.

En og annen Fiskene ansatt kan være masete eller kritisk, men de vanligvis ikke vil være energisk nok om det å være veldig irriterende. Disse menneskene trenger nesten like mange komplimenter som Væren og Leo å føle seg trygge, men vær sikker på at du er oppriktig, fordi de vil føle det raskt hvis du ikke er. Hvis du har grunn til å skjelle en Fiskene, kan du lurer på hvor fisken gikk for en dag eller så. Han har ikke gitt. Ikke ennå. Der er han, gjemmer seg bak utgående post kurven på pulten hans, prøver å late som han er usynlig ved å ikke snakke, knapt bevege og knapt puste. Han har vært skadet, og du må gjøre noe veldig søtt og deilig å få ham lysere. Fisken er svært følsom, huske. Når humørsvingninger, så hans vilje. Fiskene har en måte å kutte seg ut fra andre når situasjoner bli smertefullt. Han søker sollyset og rosenrød, vakre følelser. Når grå eller svart vises, dykker han dypt ned for å unnslippe. En tankeløs ord kan gjøre ham gråte inne, selv om han vil trolig fortelle en vits å skjule det. Fiskene har en vei med en smart linje, og hans humor, men det er ikke alltid opplagt, er sjelden langt borte.

Penger vil ikke bety mye for din Fiskene ansatt. Han vil snakke en god lønn og bonus, men han vil neppe merke hvis han har til å ta en midlertidig kutt i lønn når virksomheten er treg (med mindre han har en stor familie å mate). Egentlig mange Fiskene menn og kvinner er fornøyd med en grei lønn, så lenge du er open-minded om lån. Fisken vil ofte nærme deg med tomme lommer og et stort smil en dag eller så før lønning, og sjarmerende be om en lett berøring for å se ham gjennom. Han kan glemme å betale det tilbake med mindre du minne ham. Hans intensjoner er ærlig, men det er alltid noe ekstra han trenger. Sjansene er like god han ga det til noen andre. Penger går vanligvis gjennom Fiskene som vann gjennom en sil. Han er liksom en middelaldrende mann for kontanter. Han vil låne hundre fra deg, så snu og gi det til en mann hvis kone trenger en operasjon. Som neglectful som Fiskene kan være å tilbakebetale lånet til ham, vil han gjerne gi deg sin siste krone hvis du er midlertidig kort, og han vil sannsynligvis ikke være i noe mer av en hast for å få det tilbake enn han var til returnere hundre han fikk fra deg tidligere. Faktisk blir det noen ganger så forvirrende at du kan glemme hvem som skylder hva til hvem. Det er måten de typiske Fiskene ser hele monetære oppsettet uansett. I en disig måte, mener han pengene ble opprettet for å spre rundt. Når en person trenger det, bør kontanter være der. Når du ikke trenger det, passerer du den på. Det er en slags brød-cast-på-vann teori. Det fungerer overraskende ofte for fisken, men slik Neptune filosofi kan forvirre andre Sun tegn. (Selvfølgelig, en Virgo, kreft eller Steinbukken ascendant, eller kanskje en Aquarius eller Taurus Moon kan ødelegge all moroa.)

Flere Fiskene ansatte slutter enn er avfyrt. De er for unnvikende og for skarp om menneskets natur å vente på den smertefulle kroken. Sensing din misnøye på forhånd, fisken vil vri seg unna før du får en sjanse til å gjøre ham flau. Du finner enkelt Piscean mann mindre tilbøyelige til å forlate en jobb lett enn den gifte én, hvis kone sannsynligvis fungerer. , Faktisk, hennes vilje til å arbeide om nødvendig kan ha vært en av hennes viktigste attraksjoner, men romantisk kjærlighet var trolig like viktig. Jenta fisk kan bare merking tid før noen mann kommer sammen for å redde henne fra frastøtende konkurranse, med mindre hun er involvert i en kreativ forsøke hun tenker på som en karriere.
Det er liten fare Fiskene ansatt er etter jobben. Han sannsynligvis pities hemmelighet for det ansvar du bærer. Tross alt, er det vanskelig å flytte rundt med byrder på ryggen, og Fiskene søker en skiftende scene. Hvor lenge han lyser kontoret vil avhenge av ulike endringer det gir sin vandring naturen. Når sneglene begynner å kjede ham, eller når hval og haier truer med å sluke ham, vil han gli unna. Neptun ansatt vil aldri bli sittende fast i en haug med tang.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail