Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Fisken som sjef

Selv om vi overdriver litt er *dette* omtrent den gjennomsnittlige tiden en Fisk vil forbli i en ledende stilling. Det er et begrenset antall veier å ta for Fisker som er sjef, og vi vil konsentrere oss om disse. I de fleste bedrifter og industriområder er en sjef fra Neptun så sjelden som en badedrakt på Nordpolen. Det store flertallet av Neptuns barn foretrekker å svømme alene – uhindret – som forfattere, selgere, kunstnere, skuespillere, visesangere eller leiesoldater.

Men det er noen områder hvor han kan søke sine talenter og gjøre seg uunnværlig sjef. Han har topp kompetanse for radiostasjoner, TV-nettverk, reklame og PR drakter. Kjører noen av disse operasjonene, helvete gå rundt lykkelig dispensing kreative ideer fra hans superabundant kilde fantasi. Fiskene ser ingen grunn til å blurt ut sletten og ofte brutale sannheten, som visse andre Sun tegn gjør. I motsetning til Gemini, Skytten og Skorpionen, foretrekker fisken ikke å fortelle det som det er. Han ville heller fortelle folk hva han mener vil ha best effekt på dem i det lange løp, eller hva de ønsker å høre. Det er ikke fordi han er uærlig. Han har lært gjennom bitter erfaring at samfunnet ikke ønsker å høre den kalde og nakne sannhet. Dessuten kjenner han sjelen krever ekstra dressing av ritualet og skjønnhet malt over lyd fakta. Madison Avenue elsker ham.

Han er en førsteklasses regissør av scenen og skjermen, også en dyktig produsent (hvis han har et godt selskap manager). Han kan kjøre et dansestudio som en drøm. Som leder av en detektiv eller forskning byrå, fører hans forbløffende synsk evne til å trenge mysterium ham rett til toppen av haugen. Massevis av reisebyråer har Fiskene ledere, og de er vanligvis enorm suksess. Han er ofte funnet som leder for en veldedig organisasjon. Mange fisk lykkelig føre orkestre eller band, og holde prøvene knirkefritt, for ikke å nevne produsere god musikk. De er unexcelled som toppledere fra landets klubber eller hoteller (hvis det er en god bokholder rundt). De kan kjøre en progressiv forlag, magasin eller avis kompetent, selv briljant. Du vil ofte finne fisken på vei opp en service bedrift av noe slag, og han er absolutt i hjemlige farvann som direktør for en leir eller i en offisiell kapasitet i en kirke eller synagoge. Men det er bare om det, bortsett for lærere og professorer og noen administratorer i medisinske eller lov skoler. Pisceans er ikke kuttet ut for å være sjefer, i streng forstand av ordet.

Med sin følsomme natur, ble Fiskene født til å tjene menneskeheten, ikke å samle makt eller bygge store imperier. Han kan være en dyktig og kompetent aksjemegler og en klok handelsmann, men han vil nesten aldri ta over som leder av en megling eller en obligasjon huset. For mye ansvar. Men takket være sin raske, smarte sinn og hans noen ganger uhyggelig forståelse av tall, kan fisken ha mye moro sjonglerer punkter fluktuerende aksjer, men det vil være mer som et spill for ham enn selve arbeidet.

Hvis sjefen din ble født i mars, kan han være typen til å oppføre seg som en crosspatch når han irritert av noe. Han har en gave av ord, og når han blir brysk, er det en kaustisk brusqueness som kan skålde litt, men han vil sjelden være aggressivt dominerende eller virkelig mener og smålig. Ett minutt han kan sjokkere deg med sine ukonvensjonelle ideer, så vil han gjøre en ganske glatt turnabout og synes å være en konforme. Vil du til slutt ta på at han er verken en stor liberal eller en forsiktig konservativ. På forskjellige anledninger, tar han enten se, for å finne ut hva dine ideer er. Han kan være, med andre ord, en midd vanskelig. Når han finner dine ideer og din samtale interessant, vil Fiskene sjefen lytte med nattering konsentrasjon, stille og oppriktig, kanskje tilby deg et glass sherry for å skape en avslappet atmosfære. Hvis han finner det du sier kjedelig, vil hans tankene vandre. Han vil sannsynligvis dagdrømme om langt-off folk og steder mens du snakker, nøye å ha et fast smil på ansiktet hans. Siden hver og en av dem er en født skuespiller, vil du tror han være oppmerksomme, men etter en viss periode, vil han bli lei av hans mentale vandringer, legge merke til at du babler unna, og plutselig avbrudd. Da vil han gjøre snakker og du vil gjøre det lytting, noen ganger i timevis-og timer-og timer.

Han kan være godt reist, og hvis han ikke er det, vil han snart gjøre opp for tapt tid. Som Sagittarian og Geminian sjefen vil Fiskene utøvende holde en fullpakket koffert bak sofaen på kontoret hans. Hvis ikke, bør han. Hvorfor ikke foreslå det til ham? Han vil sannsynligvis synes det er en fantastisk idé. Dessuten kan den kunnskapen som posen er zippet og klar til å ta av gi ham merkelig komfort på dyster regnværsdager, eller i ly av en slushy, bitter vinteren når han føler seg som å hoppe av penthouse taket med kjedsomhet. Han vil ha sin deprimerte humør, og de vil være ekte Humdingers. Bedre holde seg borte fra ham i disse periodene, hum muntre melodier mens du arbeider, og sørge for at han har varm toddy, fylt med den beste bourbon.

Vær hyggelig til sine koner – Jeg mener hans kone. (Det er en naturlig feil. Sammen med din Gemini og Skytten sjefen, er Fiskene sjefen mer tilbøyelige til å gjennomgå flere dobbelt-ring seremonier enn andre sjefer.) Hans kone er trolig en fin, fornuftig, praktisk jente. Hvis hun var så fantasifull og originale som sin mann, ville de sannsynligvis både drukne sammen i et hav av tåkete drømmer og ideer.

Piscean executive er noe delvis til de kreative tenkere i firmaet hans. Hvis du pleier mer mot forsiktighet enn fantasifull strategi, kan du ikke få så mange glass sherry eller så mange kameratslig smil, men du vil sannsynligvis ikke få sparken. Han kan nyte de andre mer, men fac trenger deg. Han lener seg på praktisk tilnærming og organisatoriske evner. Den favoriserte, svært oppfinnsomme ansatt i et Fiskene sjefen er ofte sjokkert rett ut av hans glitrende ideer når firmaet har en økonomi-stasjon og fisken forsiktig lar øksen faller på ham, og holder jevn, pålitelig, heller stodgy arbeider på lønningslisten . De Fiskene vil vinke farvel dessverre, men han er en klok dommer av menneskets natur, inkludert sin egen. Selv om han nyter selskapet og de progressive bidragene fra fantasifulle ansatte, arbeider sin egen merkevare av kreativitet jevnere når det er støttet opp av nøye planlegging og kontor disiplin av de gamle grå hoder av visdom, selv om de er unge, blonde eller brunette hoder. Diskresjon og konservatisme er ikke hans største aktiva, og han er tydelig klar over hans mangler. Han kan alltid finne en annen dristig, entusiastisk dreamer når virksomheten tar seg opp, men når overskuddet dyppe litt, kan han ikke råd til å være uten arbeiderne som nesen er slitt ned av slipesteinen. Samtidig tall han at han vil ta vare på den dristige, entusiastisk drømmer avdelingen selv før ting blir bedre, og han kan sette noen flere kompatible blå-sky mennesker på lønningslisten. Selvfølgelig, det finnes alltid unntak til enhver regel, men det vil ikke skade å la Fiskene sjefen vet at du kan være alvorlige og oppsiktsvekkende på samme tid.

Du har sannsynligvis allerede lært at han har installert en Steinbukken eller Tyren som en mellommann for å håndtere ansatte som søker høyninger. Han vet bedre enn å la deg appellere til ham personlig. Neptun naturen er så sammensatt at han finner det nesten umulig å si nei til et medmenneske som har et oppriktig behov, eller bare et oppriktig ønske. Han lærer tidlig å isolere seg som best han kan.

Husk, han bor i to forskjellige verdener. En slik inndeling av naturen kan føre til en forvirret personlighet, men det kan like gjerne føre glans. Hans tanker kan være så abstrakt og dypt som Piscean Einsteins, som en gang sa, «Gud kaster ikke terninger.» Einstein mente at loven av matematiske sannsynligheten er ikke nødvendigvis sacrosanct Din Neptune sjefen mener det samme om god forretningsskikk prosedyrer, og tid beviser vanligvis hans første instinkter er rett, uansett hvor visjonær de kan høres når han uttrykker dem. Han er en mystiker på hjertet, en hemmelig troende i det usynlige og det overnaturlige, selv om han kan være litt blyg om det. Han vil ikke praktisere Voodoo ved skrivebordet hans eller meditere i lotus stilling ved vannet kjøligere, fordi han frykter latterliggjøring hvis folk oppdager underskog av sine synske vibrasjoner. Men de finner ut uansett, for alle hans smart spiller av rollen tøff realist.

Husk at tiden ditt hjerte var. brutt av en gutt venn som fløy coop og tok forlovelsesring og alle dine drømmer med ham? Din Fiskene sjefen casually inviterte deg til middag, fylt din triste hodet med de fineste komplimenter, så skyndte deg til teateret. Etterpå tok han deg backstage, introduserte deg til de ledende aktørene, og deretter behandlet alle til en sen middag. Med alt som mat og vin og glitrende samtale, tok han hodet rett utenfor din ustadig forlovede. Men noen ganger var han barsk bevisst, slik at det ikke ville se opplagt, for uker etterpå, fant han lite måter å muntre deg opp til verke stoppet verkende. Du hadde ikke fortalt en sjel på kontoret om bruddet. Nå, hvordan han visste du trengte hjelp over at svart periode? Sigøyner som leser sin formue én dag av linjene i hånden kunne ha fortalt deg. Hun la merke til med en gang at han har en sjelden merke på sin palm-som betyr at han er en medfølende geni. Det er ikke veldig mange av dem rundt. Det er derfor han er en sjelden fisk.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail