Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Jomfruen

24. august t.o.m. 23. september

24. august t.o.m. 23. september

Hvordan gjenkjenne JOMFRUEN

Jomfruen er tegnet av jomfru, men du kan ikke ta symbolikken for bokstavelig. Jeg kan forsikre deg om at i september bursdag er ingen garanti for jomfruelighet. Selv om mange Jomfruer forbli ungkarer og spinsters, det er også mange som til slutt avgjøre i connubial lykke. De kan ikke gjøre det med noen plutselige utbrudd av brann og lidenskap, fordi ekteskapet er ikke en naturlig tilstand for virginianer naturen, men det er overraskende hvor mange av dem å mestre sin teamarbeid, og de er nesten alltid viet til sine familier.

Gift eller singel, er det ganske enkelt å få øye på Jomfruen i det offentlige. For én ting, vil han ikke gjøre mye støy. Han er ikke akkurat snakkesalig, og han vil skille seg ut som en einstøing. Se den milde, attraktiv mann der borte i comer, med synonymordbok under armen? Den med tikk-takk sinn, klikke bort timer pent og metodisk merke de minste detaljer? Hvis du ser nøye, kan du nesten se ham måling hvert minutt for hva det er verdt. Han er en Virgo. Se den stille jenta med de vakre, myke øyne, venter på bussen? Legg merke til hennes spick-and-span hvite hansker, hennes kul måte. Hun vil ha de eksakte mynter for fare klar i hånden hennes. Hun ville ikke drømme om å spørre bussjåføren til å endre en fem dollar regning. Hun er en Virgo.

Sosiale sammenkomster er ikke de beste jaktmarker når du søker etter disse perfeksjonister. Du er mer sannsynlig å finne dem jobber sent på kontoret enn å være selskapelig på et cocktailparty. Det er ikke lett for Jomfruer å slappe av tilstrekkelig til å nyte den bekymringsløse sosiale svømme, fordi de er i utgangspunktet ubehagelig i folkemengder. De noen ganger gjøre forsøk på å følge partiet rutine, gjennom ren frustrasjon, men plikt plystrer en for streng for å tillate mye lettsindighet. Noen ganger kan Virgo gjøre Steinbukken ser ut som en god tid Harry, og det som virkelig foregår noen. Du vil sjelden se dem blåse bobler i luften eller bygge slott i sanden. Jomfruer er for opptatt til å dagdrømme, og de er som regel for trøtt om natten for å ønske på stjernene.

Det første du vil legge merke til om den typiske Jomfruen er et bestemt inntrykk av at han gir at det er et alvorlig problem på hans sinn han sliter med å løse-eller en vag følelse av at han i hemmelighet bekymret for noe. Han er sannsynligvis. Bekymring kommer naturlig for ham. Man kan også si at han er kjærlig festet til vane. Det er en immateriell ting, og unnvikende, men hans herlige smil vil alltid synes å være skjule noen store problemer.

Selv om ascendant og andre natal stillinger kan endre den typiske Jack Spratt fritiden figur, kan du vanligvis ser etter en ganske stri bygge, og usedvanlig vakre, rolige øyne. Jomfruen øyne er ofte så utrolig klart du kan nesten se speilbildet ditt i dem. De glitrer med intelligens og klarhet i tanken. Det er en renhet og ro i uttrykket på Virgo egenskaper som synes å benekte de hemmelige bekymringer. De fleste av dem er svært attraktive, med delikate neser, ører og lepper. Det er absolutt ingen mangel på nåde og sjarm, og det kan være litt av forfengelighet som dukker opp på merkelig øyeblikk. Jomfruer er svært kritisk til sine egne fotografier og masete i det ekstreme om hvordan de ser ut, både på film og i person. Hvis du er observant, vil du fange dem primping foran et speil når de tror ingen ser. De er alltid godt slått ut, og vanligvis grundig, hvis konservative, kommoder. Virgo Maurice Chevalier vil heller bli fanget uten en sang enn uten hans boutonniere og slipset tack.

Virgo er normalt en liten person, absolutt ingen gigant, men han er muskuløs, og han har langt mer styrke enn hans skjøre utseende antyder. Disse menneskene kan stå mer intens jobbing over en lengre periode enn det tøffere, mer brawny tegn-hvis de kan unngå et nervøst sammenbrudd i prosessen. Selv om de er ex-FESIL dyktige og kjølig, gnage indre angst bort på dem, oppskakende sin fordøyelse og deres emosjonell balanse. Takle mer arbeid enn de trygt kan styre, og deretter straining seg til bristepunktet for å oppfylle forpliktelsene står bak mang en Jomfruens fillete nerver. De var ment å være rolig og beroligende når deres intrikate og delikat mekanismer kjører jevnt og hjulene er ikke tettet med hjerne tretthet.

Jomfruer er utvilsomt pålitelig og oppriktig. Likevel, de er i stand til å late som syke når de ikke ønsker å gå et sted eller gjøre noe. På disse tider, kommer den latente Virginian talent for skuespill videre. Noen ganger klarer de å overbevise seg selv om slike imaginære sykdommer, men den kjølige øyet og tydelig leder av Mercury-styrte folk sørge for at de fleste tilfeller av slik selvbedrag er kortvarige. De er kresen og krevende i stell, spiser, arbeider og romantikk. Din ryddig Virgo venn som ser ut som om han bare gikk ut av dusjen sannsynligvis nettopp gjorde. Han tar flere bad og dusj enn noen fire personer du kjenner satt sammen. Han har også svært presise ideer om helse, lite tålmodighet med latskap, og svært få illusjoner om liv og mennesker, selv når han er forelsket. Mann eller kvinne, romantikk aldri skyer Jomfruens øyne med en tykk nok film til blind ham til eventuelle eksisterende feil og mangler i enten forhold eller i den elskede. For å bruke idiom av dagen, Virgo alltid «vet hvor det er,» selv om de slang-hating Jomfruer vil krympe i avsmak fra det uttrykket.

Selvfølgelig bør du ikke får ideen om at alle som er født i slutten av august eller september er masete, prissy og dogmatisk. Mange Virginians skinne med en smart Mercury vidd-hvis du fange deres side bemerkninger-og projisere de en lys, Mercurial sjarm som er vanskelig å motstå. Sophia Loren er en Jomfruen, som skal avgjøre dette punktet en gang for alle. Du kan kjøre over en Virgo som er så opptatt med å holde hjørnene av hans (eller hennes) sinn ryddig og ordentlig at han er blitt uforsiktig om klærne sine eller sine omgivelser, som kan lure deg når du fange ham i en off øyeblikk. Men vent. Før eller senere vil du finne ham å plukke opp en pinne fra rug, børsting håret eller klemming et stykke lo av skulderen hans.

Selv om de drømmer svært få umulige drømmer, Jomfruer har ofte inkonsekvent egenskap av å se ut som nydelig drømmere-som om de var alt pakket inn i svært rainbows deres logiske sinn nekter å tro på eller følge.
Når de er irritert av vulgaritet, dumhet eller uforsiktighet, kan Jomfruer plutselig blitt grinete, irritabel, skjenn og nervøs. Men mesteparten av tiden de er milde folk, og ganske fint å ha rundt, spesielt rundt de syke rommet. Noen av de fineste sykepleiere er født under dette tegnet, full av effektiv sympati og skarpe evne. Når du har hodepine, er din Virgo venn den mest sannsynlig til å kjøre til apoteket for deg. Hvis du er på sin plass, vil han ikke langt å gå, fordi det vil trolig være en miniatyr apotek rett i hans hus. Hans bad medisinskapet er vanligvis lastet ned med patent relieffer for magesmerter, forstoppelse, urolig lever eller sure oppstøt. Peek inne en gang. Han vil aldri ta et medikament med mindre han er kjent med hver ingrediens og hvordan det fungerer, så helvete være en ekspert på å fortelle deg hvilke rette vil være best for din hodepine, avhengig av hva som forårsaket det. Jomfruer som reiser ofte tar sine bærbare drugstores rett sammen med dem. De kan ta med en ekstra koffert, bare for pillene og flasker. Hvis de er vant til en viss type såpe eller lotion, vil de brette det i, også. Det ville være en katastrofe hvis de har skjedd å bli sittende fast i en by der de ikke selge hva Jomfruen er vant til å bruke. Han kjøper vanligvis hans såpe «og solprodukter med saken, fordi det er billigere, eller i det minste ved dusin-som er en annen grunn til at han ikke liker å kjøpe ting underveis. Noen ganger kan en Jomfruen vil selv tote sitt eget vann med ham på turer. Ikke le-vet du hva som kan skje med en persons mage når. Visse fremmedlegemer i merkelige drikkevann inn i fordøyelsessystemet? Jomfruer kan fortelle deg. Når disse menneskene danner vaner, danner de vaner, og ta en ferie eller forretningsreise er ingen unnskyldning for å bryte dem. Hvis han er vant til. Holde hans sokker i midten venstre skuff i kommoden hjemme, det er der sokker gå på hotellrommet. Hvis det er en av de byråer med bare tre store skuffer, og ingen valg av venstre eller høyre, kan det virkelig henge ham opp for en stund. Han kan ende opp med bare å forlate dem i kofferten, men søvnen blir urolig. Neste morgen, vil servitrisen i hotellets spisesal raskt lære at jeg da Virgo sier tre-minutters egg, gjør han ikke mener jeg to minutter og førti sekunder. Eller når han sier sunny-, side opp, vil han ikke bety solsiden ned. Og helvete ‘definitivt basere hans tips på hennes oppmerksomhet til slike detaljer.

En Jomfruen kan kritisere dine uttalelser med hairsplitting argumenter som kjører deg vill, men hvis du er i en jam, | vil han også raskt gå inn for å slå ting riktig side opp igjen • med intet annet motiv enn å tjene. Hvis jobben du taklet har du så overbelastes ned i kjedelige detaljer du fortvilelse av å møte fristen, vil Jomfruen rulle opp ermene og bek i frivillig. Det er ikke ego som gjør ham klør etter å ta over når ting er i en shambles. Det er bare det at hans ryddig Mercurial sinnet ikke kan stå sommel, forsømte opplysninger eller forvirring av formål. Han kan også rette ut ting før han spurte, med ingen intensjon om uhøflighet, fordi bringe orden i kaos er instinktiv med ham. Han er den type gjest som vil gjerne hjelpe vertinne rydde opp etter festen. Men han er også den type gjest som vil merke umiddelbart at du har nøye plasserte Saturday Review på stuebordet for å skjule en stygg flekk, og ordnet puter på sofaen for å dekke sigarett hull.

I likhet med Libran, Jomfruen raske til å nekte sine vaner og egenskaper. Han har en tilsynelatende blindhet for sine feil og han synes ute av stand til å se sine egne svakheter i så klart et lys som han ser alt annet. Men sannheten er at han ikke ser dem, og han ser dem på en slik uendelig detalj at han ikke orker å høre dem generalisert. Prøv å fortelle en typisk Virgo han er kritisk, en worrier, masete, pen eller uvanlig opptatt av kosthold og helse, og du vil møte en fiat fornektelse. Hvem ham? Han er ikke slik i det hele tatt. Jeg har fortsatt ti-siders brev fra en Virgo husmor, skrevet i en liten, presis håndskrift, der hun nøye detaljer alle grunnene til at beskrivelsene av hennes soltegn ikke passer henne, aldri innser at svært ryddig form og lengden av hennes hairsplitting klagen var å gi henne bort.

«Jeg er bare ikke pen,» skrev hun. «Mitt hus er fryktelig slurvete.» Men så fortsatte hun, «Tross alt, jeg har to svært små barn, som stadig gjør messes som driver meg til vanvidd. Jeg plukke opp etter dem hvert sekund av dagen.» (Hun fortsatte deretter å spesifisere sine endeløse husarbeid, én etter én, veldig nøye.) «Jeg prøver å holde ting i et bestemt sted, og jeg har aldri kaste bort tid på å lese eller se på TV som mine naboer gjør. Men ting er fortsatt rotete når min mann kommer hjem til middag. jeg tror ikke han har noen rett til å klage, fordi jeg jobber til etter midnatt mens han sover, får huset i form til morgen. jeg kunne ikke få frokost i en skitten kjøkken. Dirt raser bakterier og sykdom sprer seg raskt i en familie. Men før han forlater for arbeidet alt er bare kaos igjen. Så dette ryddighet ting om Jomfruer virkelig irriterer meg. jeg er virkelig ikke ryddig. Jeg er heller ikke en worrier heller ikke en hypokonder. jeg aldri kritisere min manns feil med sjekken bok, i alle fall ikke så veldig ofte, fordi det ikke er en kones sted å gjøre det …. Jeg ønsker å være ryddig, men hva kan jeg gjøre med barna og alle? Virkelig, hvis du kunne se hvordan de … » og så videre. (Selvsagt, hun nøye inkluderte en selv-adressert, frankert konvolutt for et svar.) Den siste linjen i brevet hennes lurte på, «Kan du fortelle meg hvorfor beskrivelsene av mitt soltegn ikke passer meg i det hele tatt?» En dag jeg har tenkt å ha disse sidene innrammet og henger dem på veggen under et symbol på Virgo.

Du bør være i stand til å plukke ut en Jomfruen i et rom fullt av folk uten problemer. Han er ute av stand til å sitte stille særlig lenge. Etter en stund, vil han bli synlig rastløs og tempo gulvet eller endring stoler som en hopping jack, og projisere en vag følelse av at det haster som om han er sent for en annen avtale eller annet sted. På samme tid vil den ansiktsuttrykk fremstille en viss ro, som en maske. Den fulle skader forårsaket av Jomfruens nervøs intensitet viser sjelden helt på utsiden, men det sikkert kan rote opp fordøyelsessystemet inne. Det er derfor du vil ofte finne dem bærer en rull med Turns for magen.

Det er viktig å nevne her er fremdeles usett planet Vulcan, den sanne herskeren av Virgo, siden den ble oppdaget sies å være nært forestående. Oppdagelsen av den sanne herskeren av et skilt endrer egenskapene til de som er født under den. For å gi bare ett eksempel, i perioden da både Aquarius og Steinbukken ble styrt av Saturn, i februar-fødte, slik som Abraham Lincoln, viste klart melankolske trekk ved den planeten. Men når Uranus (symbolet på elektronikk og plass, og den sanne herskeren av Aquarius) ble oppdaget – i riktig tid i den universelle plan – vannmannen begynte å reflektere kvaliteter rastløs funn, og et mer elektrisk, uforutsigbar, progressive personlighet, slik som for Uranus-styrte Aquarian Franklin D. Roosevelt. Mange astrologer mener at Vulcan, planeten av torden, vil bli synlige gjennom teleskoper i løpet av få år. Kort tid før eller etter Vulcan beveger seg nær nok til jorden for å bli sett, Jomfruer nå bor, så vel som de som er født i fremtiden, vil miste mye av Mercurial press som fører til at nåværende nervøs belastning. Mercury blir mer kompatibel med den luftige Tvillingenes tegn enn med jordnær Virgo. Den tordnende Vulcan vil også gi til Jomfruer deres astrologiske arv av mot og selvtillit, og vil frigjøre mange av de typiske Virgo hemninger. Etter Vulcan blir oppdaget, den siste gjenværende planeten for å bli identifisert, ifølge gamle spådommer, er Apollo, den sanne herskeren av Taurus. Så hver soltegn vil svare til vibrasjoner av sine rettmessige hersker-tolv tegn og tolv himmellegemer. Det er interessant å merke seg at Vulcan, i gresk mytologi, er den lamme guden med strålende sinn. Mange Jomfruer har en liten limp, ellers litt merkelig og uvanlig kvalitet til turen eller holdning.
Du vil ikke finne dem overdådige i kjærlighet eller i å bruke penger. De er normalt forsvarlig i begge områder, noe som gir sin kjærlighet stille og jevnt med lite demonstrativeness, og håndtering av kontanter like konservativt. Merkelig, så villig som Jomfruer er å gi effektiv tjeneste for andre, de har en nesten nevrotiske og intens motvilje mot å akseptere favoriserer seg selv. De ønsker ikke å være forpliktet til noen, uansett grunn. Og de ikke ønsker å være avhengig av andre enn seg selv for noe. Den dypt integrert frykt for avhengighet i alderdommen er det som gjør mange av dem bor så økonomisk som å bli kalt gjerrig. Men det er egentlig for harde ord. Når det er nok av sikkerhet og ingen grunn til å bekymre seg for fremtiden, vil Jomfruen bruke penger mer fritt, men selv da vil det bli brukt med full verdi mottatt– eller tilbake til butikken for å få refundert.

Selv om han har absolutt ingen sympati for tiggere eller inaktiv wastrels, er han usvikelig sjenerøs når en venn er i trøbbel. Virgo som er nesten gjerrige hvor hans personlige behov er involvert vil gjøre sjarmerende gester av økonomisk støtte til de som virkelig fortjener det, eller til folk virkelig han liker eller elsker. Men du vil aldri finne ham kaste bort penger uforsiktig, fordi avfall er en av hans dyr du irriterer deg. Jomfruer arbeide hardt for det de har, og ekstravaganse unnlater aldri å sjokkere dem. De har som regel et par skarpe ting å si om spendthrifts og folk som er for lat til å jobbe.
Det er en ting som vil fjerne noe av brodden av Jomfruens kritikk, imidlertid, og det er vissheten om at han er hemmelig så kritisk til seg selv som han er av deg. Han kan bare ikke unngå å se feilene, fordi han ble født til å legge merke til den minste sprekk i vasen. Han vil ikke ta til lateness noe mer vennlig enn han gjør for å sløse. Egentlig å være er sent avfall of a kind. Det er bortkastet tid, og til Jomfruen, tid er ting som livet er laget. Så vær punktlig hvis du ønsker å unngå hans stikkende misbilligelse. Frank Sinatras venner har lært at når sangeren sier «middag klokka åtte,» han betyr åtte, og ikke 8-15 eller 8-30. Selv Sinatra er en varm, brennende Sagittarian av soltegn, har han en Virgo ascendant som også forklarer hvorfor han er så møysommelig om øving og en slik feil for detaljer i arrangementer. Hver tone og hver tone må være pinlig korrekt når han registrerer eller økten vil bli gjentatt til han er fornøyd. Legge en slik grundig og god smak til Skytten ild og varme, og du kan se hvorfor han selger en sang.

Det er vanskelig å forstå hvorfor Virginians kalles egoistisk, siden de vanligvis finne mer tilfredsstillelse i å tjene andre enn i å tilfredsstille sine egne personlige ambisjoner. Den egoistiske etiketten oppstår sannsynligvis fra Virgo evnen til å si «nei», og virkelig mener det. Han gir fritt av sin tid og energi, men han vil ikke gå utover det punktet av rimeligheten. Når kravene blir for store, vil Jomfruen balk og gjøre hans innvendinger stille klart, kanskje litt for tydelig. Så mye som han elsker å påpeke feilene i andre, misliker han sterkt åpen kritikk av sine egne feil. Når en Jomfruen gjør en feil, som vil være sjeldne, peke det ut taktfullt hvis du ønsker å holde hans vennskap.

Jomfruer er overraskende frisk, til tross for sine reiser drugstores (med mindre de bekymrer seg i sykdom gjennom overarbeid, mental spenning og pessimisme). De tar godt vare på kroppen sin og de er masete om sine dietter. Likevel kan de klage på mindre plager, som for eksempel urolig mage, fordøyelsesproblemer, kroniske smerter i intestinal området, hodepine og fotproblemer (husk Vulcan, lamme gud). De bør barnet selv når de har en kiste kaldt, fordi de er utsatt for lunge plager hvis deres individuelle planetene er rammet i Natal chart. De kan være plaget med smerter i hofter, armer, skuldre-gikt, leddgikt, revmatiske problemer og noen ganger svak leveren og rygg smerter. Men Virgo bekymring om egen helse vil hindre mest alvorlig sykdom. Mange av dem er vegetarianere. Hvis ikke, kan du satse de vet nøyaktig hva de bør spise og hvordan den skal tilberedes. Nå og da kan du komme over en bakterie-bevisst Virgo som bærer gummihansker å blande en kjøttpudding eller koker hans tann-børste hver kveld, men det er en ekstrem. Likevel vil selv den gjennomsnittlige Virgo sørg for å vaske hendene med kraft før et måltid.
Jomfruer som katter, fugler og små, hjelpeløse skapninger. De liker også sannhet, punktlighet, økonomi, klokskap og diskret selektivitet. De hater ikke overstrømmende følelser, skitt, vulgaritet, pytt-piness og lediggang. Deres er en praktisk art, med overdreven diskriminering-de sanne individualister, som ivrig oppfatning holder sine ønsker klar av gjørmete, ønsketenkning. En frisk bris blåser gjennom drømmen om en Virgo, feiende den fri for dotter av vill, ideer unøyaktig. Når han har lært å mestre livets kompliserte detaljer, i stedet for å la detaljene mestre ham, kan han forme sin egen skjebne med mer sikkerhet enn noen annen soltegn.

Cool grønn jade og ren platina utfylle ham og bringe ham lykke. Men Virginian hell er alltid etterfulgt av fem typer ensomhet, og plikt er clarion samtale er aldri fortsatt innenfor disse milde hjerter. Ikke glem at den sjenerte, vemodige smil av Virgo skjuler en hemmelighet eller to. Både quicksilver av Merkur og fjern torden av Vulcan kjøre gjennom sitt stille blod, som han kler seg i hans favoritt farger av grått, beige, marineblå, alle nyanser av grønt og sterk hvit. Under hans seriøs måte ligger den forlokkende aura av Virgin-renhet i tanke og hensikt, symbolisert ved Virgo hyasint. Når du har kjent duften av denne påsken blomst, er du aldri helt fri for spell sin. Den returnerer hver vår for å hjemsøke minnet. Jomfruen har sin egen, hemmelige måte å gjøre hjertet husker.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail