Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige jomfruen

Vi kan like godt si dette først som sist. Ikke pin håp om en Virgo mann hvis hjerte er sulten for romantiske drømmer og eventyr, eller du vil finne deg selv på en sulteforing. En kjærlighetsaffære med en Virgo vil dumpe en varm sentimentalistiske på den kalde bakken med et hardt dunk, og det kan skade.

Denne mannen lever nesten utelukkende på en praktisk, materielle nivå, og han har lite bruk for de abstraksjoner eventyrbok romantikk. Selvfølgelig kan hele problemet være akademisk allikevel, siden det ikke vil ta litt innsats for å bringe ham langt nær terskelen til en mann-kvinne forholdet i første omgang. Han er ikke typen til å serenade deg under din boudoir vinduet. Du vil ha en lang, ensom vente på månelys balkongen før han begynner klatring rose espalier (eller nødutgang, hvis du bor i et walk-up).

Egentlig er Jomfruer dypt involvert med kjærlighet fra tidligste barndom, men ikke Romeo-Juliet slags kjærlighet. Hans sjef måte å uttrykke ordet er opptatt av uselvisk hengivenhet til familie, venner og de svakere eller mer uorganisert enn seg selv. Han ble født med en instinktiv kjærlighet til arbeidet, gjerne av plikt og disiplin og hengivenhet til de hjelpeløse. Selv unevolved Jomfruen, som ikke helt nå slike høyder, føles litt skyldig for at han ikke lever opp til en uselvisk ideelt på noen måte.

Den type kjærlighet som viser seg i dramatiske følelser, sentimentale løfter, tårevått erklæringer og moste hengivenhet, ikke bare etterlater en Virgo mann kaldt, kan det skremme ham til fange nærmeste buss eller tog ut av byen. (Planes er for fort og for dyrt for ham, med mindre han er virkelig desperat.) Men han kan smeltes hvis temperaturen er akkurat passe, selv om han ser ut til å være laget av en kombinasjon av stål og is. Det er definitivt måter å Virgo hjertet. Secret måter. Aggressiv jakten er ikke en av dem. Det er heller ikke koketteri eller seksualitet, som mang en flørtende vamp og Slinky sirene har lært, til hennes overraskelse og skuffelse.

Jomfruer søker kvalitet fremfor kvantitet i romantikk. Siden kvaliteten er på ganske mye av en premie i noen kategori, har de få virkelige kjærlighetsforhold, og de få de har er forutbestemt til å være uheldig eller trist på noen måte, oftere enn ikke. Jomfruen reaksjon på en slik skuffelse er normalt å begrave seg i det hardeste arbeidet han kan finne, holde seg borte fra samfunnet generelt, og være dobbelt så forsiktig ved neste anledning. Du kan se at du må bruke betydelig strategi og tålmodighet. Den grunnleggende Virginian instinkt er kyskhet, og han snudde fra den bare for en god sak eller for en mektig god kvinne. Mange Jomfruer-men riktignok ikke alle-kan leve med sølibat langt lettere enn noen annen soltegn, akkurat som de satt opp med regler for disiplin som de ikke forstår, fordi lydighet til skjebnen uten sliter kommer naturlig for dem. Hvis skjebne dekreter et enkelt liv, er Virgo forberedt på å akseptere det uten overflødig anger eller emosjonelle traumer, så det er mange Virgo ungkarer rundt-men likevel, i sin stillferdige måte, kan de administrerer noen veldig poetisk, hvis skjør, kjærlighetsforhold.

Selv om han er aldri opplagt, kan Virgo være en mester i kunsten subtil forførelse. Et par generasjoner av kvinner som har skalv inne når et visst fransk-mann smiler han sjenert, milde smil kan fortelle deg alt om det. Maurice Chevalier har ikke blitt en legende fordi han har en sangstemme som Caruso, vet du. Han er kanskje ikke i min generasjon, men også jeg får sommerfugler i hjertet regionen når jeg ser eller hører ham.

Virgo mann er en blanding av skarpe intellekt og solid jorden. Han kan være frittliggende nok til å bryte mange hjerter med en kul form for flørting, men hans kritiske analytisk sans og hans kresen diskriminering sjelden at disse hyppige utflukter til å forlate platonisk arena. Det har å brenne med en hvit varme til å produsere ekte lidenskap i en Jomfruen. Hans beskjedenhet og selektivitet alene hindre unødig promiskuitet. Selvfølgelig kan det være en og annen faller i en jordnær, fysisk opplevelse, men slike indiskresjoner er unntaket heller enn regelen. Regelen er reservert interesse. Jeg kjenner en Virgo mann som godtok en del i en av de virkelig rå «kun for voksne»-filmene, men han gjorde det strengt for penger – han ble blakk på den tiden – og han fortsatt rødmer når noen nevner det. Naturligvis er en mann en mann, og ikke alle Jomfruer forbli tekniske jomfruer, men de har alltid forbli ren i outlook. Det er alltid noe rent ind kyske om Jomfruen kjærlighet, som aldri lov til å bli skitten – selv midt på lidenskap – uansett hva uheldige hendelser kan gi det ytre pf tap.

Han vil ta sin egen dyrebare tid på å finne en kjærlighet objekt, fordi han er så kritisk og omhyggelig i valg av en kvinne som han er i spising hans, grooming, helse [og arbeidsvaner. Ikke prøv å lure ham eller lyve for ham. Din jvirgo lover har ingen illusjoner. Han ønsker en anstendig, ærlig (og ekte forhold Han vet veldig godt hvor liten |. Hans sjansene er for å finne den, men det er nytteløst å vente at han |. Å godta noe mindre Dersom forhold noensinne gjøre innebære | ham i en skitten affære, du kan være sikker på at han ikke vil forbli | i sine klør for lang.

Han er en vanskelig mann å røre følelsesmessig. Han kan gå i lang tid uten å føle noen brennende behov for en permanent make. Det er nok til å gjøre deg gråte hvis du har angitt cap for ham. Du vil lure på om han er laget av marmor eller om han ble født uten et hjerte. Nei, han er ikke laget av marmor | og ja, har han et hjerte. Vær tålmodig. Til henne som venter kommer eventuell suksess.
Nå og da en nysgjerrig, frustrert Virgo kan prøve en flørt på bevisst promiskuøs oppførsel, er det bare å se om e har mangler i maskulinitet. Han er ikke, selvfølgelig, og så snart han oppdager det, søker han ingen flere kunstige erfaringer å bevise seg selv. Ingen kjølig, klart og samlet Jomfruen kan være immune mot kallet av menneskets natur for alltid, men når han gjør bukke, helvete være sjenert om å innrømme det. Når han er på terskelen til underkastelse, vil han dekke sine sanne følelser med forseggjort casualness. Det er mer enn en gnist av stillferdig, men svært raffinert skuespillertalent i Jomfruen. Han vil late til å være uinteressert så smart som han later til å være syk når han ikke koser seg på en fest. Ikke forvent ham til å svare med noen stor visning av ekstatisk overgivelse selv etter at han har begått, og mens han fortsatt avgjøre om du er virkelig en for hvem han vil forlate sin eneste stat, vil han spille den mektige kult, ja .

Når han har bestemt det er på ordentlig, men han vil erklære seg med rørende enkelhet. Hans kjærlighet vil brenne med en jevn flamme, aldri varierende som kjærligheten til andre Sun tegn, og det vil gi varme i løpet av årene med fantastiske
pålitelighet. Er det så ille? Den ene kvaliteten på eventyr romantikk om Jomfruen er at hvis han er genuint forelsket, vil han vente i årevis for å hevde sin sanne kompis, eller reise over tusen fjell å bringe henne hjem til ildstedet sitt. Han er i stand til enorme offer i jakten på at en lekker fot han oppdaget vil passe glasset tøffelen. Det er ikke benektes at flammen er sterk, når den er blitt tent. Det er nesten umulig å slukke den. Du vil bli så evig beundret som Askepott selv. Trikset, antar jeg, er i • opprinnelige kindling. Det er en sjelden fot som passer hans glasskoen. Jomfruen er enormt spesielt.

Etter at du har fanget ham, helvete sjelden eller aldri invitere din sjalusi, og han vil bli bestemt på å overvinne eventuelle grove flekker forårsaket av økonomiske problemer, slektninger eller innblanding utenfra. Han viser utrolig styrke gjennom følelsesmessige og materielle vanskeligheter, så lenge du er ved hans side. Du kan ikke be om en mer øm, mild følgesvenn når ditt hjerte er knust eller annen grunn av en grusom verden, eller når du er fysisk syk. Han vil ikke dusje deg med penger, men du vil bli godt utstyrt med nødvendigheter, og han vil dusje deg med omtanke.

En Virgo mann er alltid vennlig og gjennomtenkt om alle de små tingene som betyr noe for kvinner. Han har et krystallklart minne og sannsynligvis ikke vil glemme spesielle datoer, selv om han kan være litt forvirrende til hvorfor du tror de er så viktige. Han vil ikke være vill, lidenskapelig sjalu, men Virgo menn er eiendomspronomen i det ekstreme. Dette høres ut som en fin linje å tegne, men det er viktig. Selv om han ikke kaste emosjonelle scener av sjalusi over britenes andre menn betaler deg, bør hans dypt forankret possessiveness advare deg om at litt frihet går en lang vei. Konen til en Virgo som vandrer for langt borte fra hjemmet branner for ofte kan finne seg selv uten en mann å gå tilbake til. Jomfruer er helt lojal og de misliker å ødelegge familiebånd intenst, men når deres følelse av anstendighet er endelig rasende de ikke vil nøle med å gjøre en kald, ren pause i skilsmisse domstol. Ingen rotete, kompliserte rettssaken separasjoner for dem. Når det er over, er det over. Farvel og lykke til. Selv Jomfruens skarpe, usedvanlig god hukommelse ikke vil føre ham til å gråte sentimentale tårer det siste, rett og slett fordi han er i stand til å disiplinere hans minne så godt som han gjør sine følelser. Selvdisiplin er en del av hans natur. Virgo mann med hans sinn gjort opp bevegelsene på og ha flyttet på, alle dine tårer og unnskyldninger er ubrukelig i å få ham til å ombestemme seg. Han vil aldri bli offer for illusjonen om at liming sammen stykkene vil gjenskape perfeksjon i det som en gang har vært alvorlig feil.

Hvis ditt hjerte er innstilt på en Virgo mann, du bør pusse opp din tenkning cap og bruke den når han er rundt. Jomfruer hater uvitenhet, dumhet og slurvet tenkning nesten like mye som de hater skitt og vulgaritet, og det er mye. Jenta som snarer Virgo hjertet hadde bedre være smart kledd med en betydelig hjerne under seg ryddig hår stil-og du vil merke jeg sa ryddig frisyre. Jomfruer se etter kvinner som er ren i kropp og sinn, og som kler godt, men ikke i prangende ytterpunktene av moten.

Du trenger ikke å være Julia Child, men for godhet skyld, ikke noen gang være naiv nok til å tro en Virgo mann vil la deg mate ham ut av bokser. En nytelse-søkende, egoistisk, mentalt lat kvinne vil aldri gjøre det med en Virgo mann, selv om
hun er ganske oser med sex appeal. Dette er den aller siste mannen i verden kan du forvente å finne kjører av med en toppløs Go-Go girl, selv om han kan låne henne til sin genser hvis hun er kjølig. Når det kommer helt ned til nitty gritty, han leter etter en kone, ikke en elskerinne i noen betydning av ordet.

Virgo menn har ingen sterk lengsel etter farskap, som regel. Deres spesielle form for ego ser ikke ut til å kreve barn for emosjonelle oppfyllelse, og Jomfruer tendens til å ha små familier. Likevel, når et barn eller barn har blitt født, er Jomfruen en svært pliktoppfyllende forelder, og vil aldri ta sitt ansvar lett. Hell tilbringe mange timer undervisning hans unge ferdigheter og overføre sine egne høye standarder for oppførsel. Han vil være muntert villig til å hjelpe med lekser og vil trolig gjøre noen ende av ofre for hobbyer, musikkundervisning, camp og spesielt college. En Virgo far vil legge stor vekt på intellekt og trene sine barn strengt i saker av etikk, høflighet og god statsborgerskap. Selv skilt Jomfruen vil til slutt se til det liksom at hans avkom er godt tatt vare på, uansett hvor de måtte være, og at de får en edu-asjon. Barn av Virgo fedre vanligvis vokser opp med både kjærlighet og respekt for bøker og læring. Du vil sjelden finne en Virgo «» foreldre ødelegger et barn, og det vil alltid være nok av nødvendig disiplin. Alt dette er greit, men det kan være behov for mer fysisk uttrykk for kjærlighet mellom en Virgo far og hans unge, siden hengivenhet er ikke noe som kommer naturlig for ham. Med mindre en alvorlig innsats er gjort på dette området fra spedbarnsalderen på, det er mer enn en liten sjanse for at han vil en dag oppdage en uoverstigelig barriere har vokst mellom ham og avkommet han elsker så dypt. Det er også en tendens til å være for kritisk, for å forvente for mye for tidlig og være for strenge.

En Jomfruen vil forvente deg å mase litt over helsen hans, men helvete vente på deg når du er syk også, og tillater deg å være en vanlig Camille. Han kan ha sine grinete og humørsyk staver nå og da, kanskje enda oftere. Men en ting er sikkert. Hvis du lar ham være i fred, han vil ikke gå ut av hans måte å starte en krangel med deg. Bare la ham komme over grumpiness hans og han vil overraske deg med ømhet å gjøre opp for det. La ham bekymret. Det er bra for ham, liksom en Virgo mental trening. Men når du ser den påvirker hans fysiske tilstand, knipse ham ut av det ved å foreslå noe interessant eller annet å gjøre. Det er ikke vanskelig å fange den mentale oppmerksomheten til en Virgo, selv om det kan være vanskelig å beholde den.

Nå som du vet hva du er i for, hvis du fortsatt er forelsket i at Virgo mann, kan du se frem io en ganske tilfreds fremtid. Du vil ha en mann som er våken og godt informert, hvem vil ikke forvente deg å vente på ham på hender og føtter, eller forventer du å kjøre rundt på jakt sexy hele tiden med en skvett av parfyme bak hvert øre og en rose i ditt tenner. (Selv om han kan forvente deg å gå rundt med en kake av såpe i hver hånd.)

Hell være pålitelig og behagelig, hvis du er taktfull om hans feil. Han vil ikke ha mange av dem likevel-med mindre du ringer måten han driver med fingeren over møblene hver kveld, på jakt etter støv, en feil. Små vaner sånn. Uansett hva han gjør, prøver ikke å mase ham. Husk, han er ikke konstituert å være i stand til å ta kritisk analyse han gjelder for andre. Få brukes til hans vane å kritisere deg, og le det bort med realisering at han ikke kan hjelpe å være en så følsom hairsplitter. Når det harme er ute av veien, kan du slappe av og virkelig nyte lyse, lojal Virgo. Han er ikke en engel. Det er ingen vinger spirende på skuldrene. Men mange koner vil være sjalu på deg.

Tross alt, hvor mange kvinner gift med en hardtarbeidende, kjekk mann som er ryddig rundt huset, som husker jubileer og utfører mirakler med sjekkheftet? Hvor mange koner har en smart mann som kler seg bra, sjelden går ut med gutta eller gjør passerer på andre kvinner, og er vanligvis mild og hensynsfull? Se nøye på nytt. Er det bare refleksjon av gatelys rundt hodet, eller kan det være. . . ? Nei, det kan umulig være en glorie. Ikke etter måten han klikket på deg når du sølt smurte popcorn i fanget på teateret i kveld. Selvfølgelig ikke. Det grinete karakter? Likevel, det er en slags aura. Og når han smiler, og du kan se deg selv i hans klare øyne-brønnen, vil han gjøre helt til noen med ekte vinger kommer sammen.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail