Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Jomfruen som ansatt

Hvis du har en Virgo arbeidstaker som er en typisk Virginian, skattejakt ham (eller henne) og plan, sakte og forsiktig, for å mnvp. ham til oosition av assistenten. Ikke gjør det for fort eller helvete føler uforberedt og motvillige. Raske fremskritt ikke kile Virgo ego, de bare skremme ham og gjøre ham mistenker at du er for impulsive for ham å stole på.

Du trenger ikke dusje denne ansatte med bonuser. På den annen side, ikke underpay ham enten. Han er vel klar over hans sammenlignbare og dagens markedsverdi, og han vil ikke nøle med å gå videre, uavhengig av hans grunnleggende lojalitet og stabilitet, hvis han føler du blir urettferdig eller urimelig. Det er blitt sagt at Jomfruer gir tjenesten uten tanke på belønning, noe som har skapt litt av et problem i semantikk. Det er mer korrekt å si at de gir tjenesten uten tanke på personlig ego tilfredstillelse (selv om de i hemmelighet ønsker dette mer enn de la på). Virgo ansatt forventer fullt å bli betalt for sin innsats, fordi penger er viktig for ham. Det er ikke penger i seg selv som et statussymbol, og heller ikke Krepsens ønske om å akkumulere som motiverer ham. Det er hans innavlet frykt for å gå på lindring en dag når han er gammel og syk og svak og tvunget til å stole på andre. Bare tanken på en slik situasjon gir de typiske Virgo gåsehud. Han vil sannsynligvis være langt sunnere i sin alderdom enn de fleste andre dyrekretsen skiltene. Men ofte svak i barndommen, samler Virgo fysisk styrke som årene forhånd. Likevel vil han i hemmelighet bekymre hans helse og hans økonomiske fremtid. De to mentale bilder av sykehuset og fattighus er aldri langt fra tankene sine, slik at du kan se hvorfor Jomfruer er stille ambisiøse å avansere i sitt arbeid til de når en posisjon der de kan oppnå økonomisk trygghet for morgendagen. På dette punktet, og på dette punktet bare begynner nervøs Virgo intensitet for å unwrinkle og han kan slappe av. Selvfølgelig aldri Jomfruer slappe helt av, men la oss si at han ikke er fullt så nervøs som han var før, han biter neglene mindre, og hans allergier la opp litt.

Du vil oppdage at han har en perfekt øye for detaljer, noen ganger litt for perfekt til å være komfortabel. Bare fordi du er sjefen ikke vil holde ham fra å fange dine feil og peker dem ut i et typisk sløv Virgo mote. Posisjoner og titler er ikke hellig for ham: perfeksjon er-men med typisk Virgo sjarm, helvete trolig gi deg mer utover høflighet og respekt enn hans medarbeidere gjør.

Uansett hva hans feil, kan du alltid stole på disse ansatte, mann eller kvinne, for sterk analytisk evne og god smak. Hans (eller hennes) skarp sans for diskriminering gjør den typiske Virgo arbeideren en utmerket kritiker, med egen evne til å fange opp svake loggen i gjerdet, for ikke å nevne det svakeste leddet i kjeden, med quicksilver nøyaktighet og hastighet. Virgo arbeidstakere er tilpasningsdyktig og fleksibel, klar-tenkning, presis, intelligent og pålitelig. tience with a job half done or laziness.»>De vil aldri slå i slurvete arbeid og de har ingen pa> tience med en halve jobben gjort eller latskap. Som inkluderer din egen sporadisk latskap. Sjefen som tar en dag fri for å spille golf kan returnere til kontoret for å finne Virgo ansatt eyeing ham med en dårlig skjult utseendet på dis-godkjenning, selv om de lydige, vil mannerly Virginian trolig tie om det.

Jomfruer vanligvis skinne mer i virksomheter som gir service til publikum generelt. Publisering, det litterære feltet, medisin, farmasi, noe å gjøre med mat, vitenskapelige laboratorier, service byråer av alle slag, bokføring og regnskap-alle disse områdene er kompetent og effektivt håndtert av den flinke, systematisk Virgo. Ingen liten detalj er uverdig av hensyn hans, og han vil bli overtid uten en tanke om noe ikke er helt rett, og trenger hans oppmerksomhet.

Du kan føle deg helt trygg på å la din Virgo ansattes arbeid uten tilsyn. Hans sans for etikk og samfunnsansvar er total. Dessuten ville han trolig foretrekke å arbeide enten stille alene eller trygt ved siden av deg enn å bli utsatt for eventuell kritikk fra arbeidskamerater. Jomfruen virker raskt, men det kan ikke være opplagt til å begynne med. Det er fordi han føler seg usikker med snarveier og er aldri fornøyd før alle fakta er kontrollert. Han kan synes å være treg bare fordi han gjør en grundig jobb. Egentlig arbeider hans sinn så fort som Mercury, men bare hastighet vil aldri få lov til å erstatte forsiktige, metodiske prosedyrer.

Selv om reklame er ikke en naturlig atmosfære for sine realistiske, praktisk tilnærming, han kan være verdifullt i noen posisjon hvor han kan tålmodig plukke opp bitene av de kreative brainstorms som av og til blåse skyhøye, og sørge for at de fantastiske ideer som har vært så frydefullt kastet inn i salgsfremmende hat ikke har store hull i dem.

Det ville ikke være tilrådelig å sende Virgo ansatt ut for å markedsføre din bedrift eller selge produktet. Han er litt for ærlig og ren talt å male noen glødende ‘ctures for dine potensielle kunder, og hans grunnleggende natur? ^ Qq sjenerte og tilbaketrukne å presse enten selv eller ditt firma med noen store gobs av entusiasme. Svært få Jomfruer gjøre EOOD selgere, bare de sjeldne unntak fra regelen.

Han vil kle seg pent, snakke med milde diksjon, være så ren som en bar av Ivory såpe, og sannsynligvis har et skrivebord som er så ryddig det ser positivt naken. Du kan komme over en Virgo med en litt rotete kontor, men aldri redd. Hans sinn er ikke rotete. Han vet den nøyaktige rekkefølgen av den tilsynelatende lidelse, og akkurat hvor du skal sette fingeren på hva han vil. Pulten hans kan se ut som en haug av søppel for deg, men han vet oppholdsstedet til hver frimerke og binders.
Når Jomfruer virkelig blitt merkbart rotete, enten hjemme eller på jobb, er det nesten alltid et symptom på følelsesmessige ulykkelighet-akkurat som det samme er tilfelle med en Sagittarian som plutselig blir ryddig og grundig.

Bite på tungen når du får en trang til å kritisere en Virgo arbeid. Han vil sannsynligvis ta sine egne feil før du gjør. All nødvendig kritikk bør gis en kort og rolig, og unødvendig kritikk bør bli glemt. Det tar svært lite å varme sitt hjerte til lojalitet og takknemlighet, men det tar også svært lite å føre Jomfruen til bust og gnage og furte. Likevel så rask som han er å surmule enn innbilte fornærmelser, han er like raske til å hjelpe uten å bli spurt når du er i trøbbel. Under en virkelig krise, vil du sverger han er vokst to meter høyere.

Tving aldri Jomfruer å omgå vill, lyse farger. Det forstyrrer deres stille indre natur. Gi dem den mest moderne og mest effektive utstyret du har råd til, og de vil gjøre god bruk av den. De liker ikke støy og forvirring når de jobber. De liker ikke uregelmessig tidsplaner. La dem ha en vanlig fridag og hold deg til den. De vil jobbe overtid hvis du trenger dem, men de hater usikkerhet og forvirring med å endre turnus. Deres emosjonelle behov er skjult, men de er der likevel, og en viss mengde åpen takknemlighet kan bli desperat behov.

Selv om typiske Virgo sjelden lever i esoteriske eller fantasifulle arbeid, vil du av og til finne noen som gjør. Men husk at de fortsatt er Jomfruer. Virgo astrolog vil splitte hår over hans okkulte etterforskning, vil Virgo poet bruke presise meter, vil Virgo maleren konsentrere seg om detaljer og Virgo skuespiller vil mestre den perfekte dialekt eller aksent for rollen med nitide studier. Aldri la det kaste deg når noen er født under en viss soltegn ikke synes å være å gjøre det som er naturlig, så langt som hans valg av karriere er bekymret. Hold observere og du vil se at han fortsatt å være tro mot sin grunnleggende natur.

Når du har gradvis flyttet Virgo ansatt fra bunnen (der han ikke noe imot å starte, av w% y) til posisjonen din høyre hånd eller gal fredag, kan du slappe av og virkelig spille litt golf for en endring, innhold i vissheten om at noen helt pålitelig dekker deg tilbake på kontoret. Selvfølgelig, du m, ay føler meg litt skyldig når du kommer tilbake, under bebreidende uttrykk i disse vakre, klare Virgo øyne. Du mener at du aldri lagt merke til hvor attraktiv din Virgo ansatt er? Se igjen.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail