Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Jomfruen som barn

Som han prøver å imitere lydene han hører i barnehagen, bærer den lille Jomfru-babyen frø av en sjelden nevnt Virginian talent for skuespill. Evnen til å etterligne manifesterer seg nesten fra fødselen. Virgo babyen er våken og rask, men samtidig mer fredelig og rolig enn andre spedbarn, en selvmotsigelse som foreshadows en fremtidig personlighet som vil berolige og irritere ved sving.

Ikke prøv å mate den lille Virgo eplemos når han ønsker fersken eller du kan være i for en lang beleiring. Du vil ende opp med eplemos hele barnestol, men barnet vil ikke ende opp med et fnugg av det i magen hans hvis han ikke liker det, men han vil smiler sjarmerende som han fast snur hodet bort. Han kan overraske deg ved foretrakk spinat til iskrem. Jomfruens nitid selektivitet om mat viser tidlig.

Bortsett fra å være masete eaters og en og annen spell av gretten fordøyelsesbesvær, oppdra en Virgo unggutten er en hyggelig opplevelse, med lite konflikter og få raserianfall. Selv når de er veldig små, er disse barna tilbøyelig til å være ryddig og legge bort sine leker muntert. Din Virgo unggutten kan være blyg og ro i selskapet eller folkemengder, men rundt familie og venner katten absolutt ikke vil få tungen. Han vil sannsynligvis snakke tidlig og flytende, bortsett fra foran fremmede. En Virgo barn er sjelden plagsom, og han er en flott følgesvenn som mor gjør sitt hus-arbeid. Han vil gjerne imitere hva hun gjør, og han vil vanligvis tankene første gang han har fortalt, med litt skjenn nødvendig.

På skolen, Jomfruer er tilbøyelig til å være lærerens kjæledyr, rett og slett fordi de er de enkleste gutter og jenter til disiplin og de som studerer sine leksjoner nøye. Det er en fryd å instruere den typiske, lyse Virgo barn med milde manerer. Kritikk, men bør brukes med måte. For mye stress på feil vil føre ham til å bekymre deg altfor mye, noen ganger til det punktet av selve sykdommen.

Et foredrag foran klassen vil være smertelig flaue, og det kan kvele ønsket om å lære for en lang periode. Virgo ungdommer trenger å bli fortalt bare én gang, stille, hvis en feil har blitt gjort. De vil være like bekymret som lærer med å korrigere det, kanskje mer.

Ofte de dagligdagse gjøremål, mislikt av resten av klassen, vil bli akseptert som viktige oppgaver av Virgo barn. De er effektive og pålitelige lite folk, med en alvorlig, men vennlig, behagelig lynne, selv om de er følsomme nok til å bli grinete hvis ertet av flere utadvendte klassekamerater. Virgo barnet er markert tilpasningsdyktig, trolig like flinke til å male naturen som han er på å redigere i skoleavisa. Det ville ikke skade å foreslå at Virgo unggutten prøve ut for dramatikk. Han vil ikke søke rampelyset, men han kan vise en overraskende evne til å tolke tegn med overbevisende virkeligheten, hvis han kan overvinne sin sceneskrekk.

Jomfruen ærlighet og forsiktig oppmerksomhet til detaljer gjør ham til en favoritt valg grade papir når læreren trenger hjelp. Som en klasse skjerm, vil han være etisk og varsling. Men det finnes tilfeller der læreren kan få et rødt ansikt når hun har gjort en feilaktig uttalelse (lærere blir bare menneskelig) og normalt sjenert, rolig liten Virgo løfter hånden til å peke ut feil på ingen usikre vilkår. Virgo studenter ønsker å vite hvorfor og fakta. De vil sjelden stiller spørsmål autoritet, men de vil stille spørsmål kunnskap i bøker hvis de ikke vet hva som er bak det. Det trykte ord er ofte ikke nok for den nysgjerrige, møysommelig Virgo tankene. Disse barna trenger rikelig med pedagogiske leker, og når de er veldig unge de bør leses til så mye som mulig. De vil bli mest fornøyd misfits som voksne hvis de ikke har fått en full utdanning. Å vite mindre enn andre blir Jomfruer til irritabel introverts som er smertelig flau av sine mangler.

Det er best å ignorere Virgo tenåring når han eller hun begynner å legge merke til det motsatte kjønn. Erte en jente om hennes første kjæreste kan gi henne en permanent emosjonelle arr, og sondering inn i en gutts datoer kan lede ham mot bachelorhood. Jomfruer ikke lett godta nære relasjoner fører til ekteskap, og banen bør gjøres så smidig som mulig.
Du må oppgi din Virgo barnets behov for trygghet med tegn på fysisk kjærlighet. Han vil aldri vise deg hvor dypt han ønsker denne type kjærlighet, men mangelen på det vil sterkt påvirke hans fremtidige relasjoner. Selv veldig pen og meget smart småjenter-og veldig kjekk, smart små gutter må være overbevist om at de er interessante. Det er vanskelig for dem å tro at deres beskjedne upretensiøse måter er like attraktive som de mer aggressive personligheter av sine venner. Virgo ego kan stå masse oppmuntring uten å bli overtallig, så ikke vær gjerrig med bjørn klemmer, kyss, oppriktige komplimenter og klapp på ryggen. Din Virgo barn trenger store daglige doser av slike emosjonelle vitaminer, sammen med sin tran.

Han vil ha mange eksakte vaner, og helvete klage hvis hans eiendeler er flyttet eller sitt privatliv invadert. Han gjør visse ting på bestemte tider, og hvis hans personlige tidsplan er opprørt, vil han være, også. Det kan være farlig å spørre ham for en ærlig mening, ellers vil han vanligvis være forfriskende høflig til selskapet. Dette barnet vil kritisere hvert medlem av familien, noen ganger med morsomt, men å kutte imitasjoner av sine feil. Han vil sannsynligvis be om sitt eget rom tidlig og være masete om matlaging. Ingen klumper i potetmos, vær så snill, og ikke så mye krydder i stuffing. Men han vil vise en utmerket følelse av ansvar før de fleste andre barn har lært alfabetet. Han vil være sympatisk med mors hodepine og pappas økonomiske problemer. Du kan forvente seg å prøve oppriktig å gjøre gode karakterer på skolen, gjerne hjelpe til i huset og administrere sin kvote nøye.

Selv om han er langt fra en modell av perfeksjon, og du vil føle deg som ryster ham når han gjør du ta bønnene ut av chili, eller nekter å bære skjorten du bare strykes fordi den har to små rynker-mesteparten av tiden, en Virgo barn er en glede å ha rundt huset.

Disse barna bør ha en kattunge eller en fugl, slik at de kan lære av kjærlighet stille og diskret, med omsorg for de hjelpeløse. Ikke kjøp ham en St. Bernard eller en politihund. Hvis han er en typisk Virginian unggutten, vil han foretrekker en mindre kjæledyr. Han vil bli fascinert av en av disse maur landsbyer. Å se de små maur industriously går om sin virksomhet på nært hold burde virkelig intriger hans nysgjerrige, praktisk liten tankene.

Hør på ham når han snakker. Han har en visdom utover sine år. Du har råd til å holde griner på et minimum, fordi han skal prøve veldig hardt å ta deg hvis han vet nøyaktig hva du forventer av ham. Husk at hans fantasi trenger rikelig med å forsterke og masse plass til å vokse, eller det kan lett bli kvalt. Du trenger aldri bekymre deg for å ødelegge ham eller gi ham for mange illusjoner. Virgo barnet er laget av Sterner ting enn det.

Gi ham alle de vakre drømmer du kan for publikum inn i hans hjerte. Slike lyse øyeblikk av fantasy vil garantere ham en sårt tiltrengt følelsesmessig balanse når han vokser opp. Vær helt sikker på at han har en hemmelig stjerne til ønske om. Minner om magiske dagdrømmer vil holde ham fra å være ensom i årene som kommer, og det vil være mange anledninger for fremtidig ensomhet. I motsetning til andre barn, kan den unge Virgo ikke være veldig glad i eventyr historier og make-tro. Han er en sann liten realist. Kanskje det er derfor han trenger dem mest av alt.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail