Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Krepsen

Cancer-small

22. juni t.o.m. 23. juli

Den beste tiden å jakte på menneskelige krabber er i lyset av de sølvfargede månen. Det er vanligvis lettere å gjenkjenne dem om natten, når de er alle kledd opp for å gå å drømme, innpakket i levende fantasi. Moonlight blir dem vakkert. Det går med sine mange stemninger, og det samsvarer med deres skiftende følelser.

Du vil samle mange ledetråder til Krepsens natur ved å gjøre noen Moon-stirrer på en klar natt i landet. Det kan være vanskelig å se det gjennom smog i byen, men du kan alltid studere en almanakk. Legg merke til månens skiftende form og utseende. Som det vokser og øker i lys, vokser det sakte inn i en perfekt, rund ball på himmelen. Når det synker, det gradvis forsvinner, så det er ingenting synlig, men en tynn snev av lys med en svak, sølv shimmer.

Den Krepsens bortgang stemninger er synkronisert til månen, svare til den samme mystiske måne innflytelse som forårsaker tidevannet av havet til å flyte inn og ut. Likevel, ikke månen ikke virkelig endre i det hele tatt. Det virker bare til. Likeledes, forblir Cancerian samme person gjennom alle sine varierende oppturer og nedturer. Slike pålitelig periodisitet-konstant i sin inconstancy-gjør krabben lett å kjenne igjen, når du vet den fasen han er i når du ser ham.

Du kan først komme over ham når han ler «crazy galskap latter.» Det er uunngåelig smittsom. Det går opp og ned vekten med en dyp, hes undertone. Det fniser og klukker, deretter utbrot til slutt i et høyt cackle som høres akkurat ut som to hundre høner legging to hundre perfekte egg. I sin life-of-the-parts humør, har du ingen problemer med å finne Cancerian. Hell være den morsomste i rommet, en latter et minutt. Hvis han ikke hadde prestert selv, så vil han bli gliser til andres påfunn. Ingen liker en spøk bedre enn kreft, og hans morsomme siden er desto mer oppsiktsvekkende når det dukker opp så incongruously fra hans vanligvis rolige og milde personlighet. Lunar humor går dypt. Det er aldri grunt eller overfladisk, fordi det stammer fra den sensitive observasjon av menneskelig atferd. Kreft kan ikke bære hans galskap latter hver dag, men han kan alltid grave den ut av sin gamle stammen i kjelleren på et øyeblikks varsel.

Disse menneskene trenger ikke pese etter rampelyset som de utadvendte Leos eller clownish Skytten, men Krepsen har en forbløffende følelse av publisitet, når det behager dem å bli lagt merke til. Ikke la det upretensiøse måte lure deg. De i hemmelighet liker oppmerksomhet, og de vil suge opp noen overskrifter de får. Du vil ikke finne Cancer forfølge berømmelse med lidenskap (han forfølger ingenting med ekte lidenskap), men han absolutt ikke vil krympe fra det. Han er langt mer sannsynlig å sole seg i den reflekterte gløden av applaus enn å løpe vekk. Kreft kan skjule ting, men du kan være sikker på at takknemlighet er ikke en av dem.
Hvis du er den typen person som fanger kaldt lett, ha på deg regnfrakk når du utsetter deg for fuktighet av en Cancerian i en melankolsk stemning. Han kan vikle deg i våte tepper til du skjelve og riste. Kreft kan slå blåere enn en blekkhuset, og drukne deg i depresjon dypere enn bunnen av havet. Hans frykt er vanligvis godt dekket av nutty galskap humor, men de er alltid med ham, hjemsøker sine dager og netter med en vag følelse av navnløse farer, som lurer i skyggene. Pessimisme er aldri langt unna, alltid klar til å ødelegge de vakre netter med fancy. En Cancerian kan ta dreamiest turer til stjernene på florlette vinger til fantasien hans, hvis han lærer å ignorere at harping indre stemme som holder griner ham og advarte ham at han kan gå seg vill i verdensrommet. Men før han lærer å erobre sin frykt, danner de sin akilleshæl, og de vondt hver gang han begynner å fly for høyt.

Tårene er aldri krokodille tårer. De strømme fra de dype elver av hans skjøre og sårbare hjerte. Du kan såre sine sensitive følelser med en hard blikk eller en grov t-tone i stemmen. Grusomhet kan bringe på fylt til randen øyne eller en komplett tilbaketrekning (Det er en merkelig ting som Cancerians sjelden får feber;. De er mer sannsynlig at lider av lav kroppstemperatur) Det vil ikke være lett å få øye på krabbe i denne stemningen, fordi når han er skadet, forsvinner han inn bebreidende stillhet. Noen ganger kan han ta igjen med en nesten skorpion hevn, men han vil som regel gjøre det i hemmelighet, sjelden åpenlyst med Scorpio fine forakt for konsekvensene. Mesteparten av tiden, men helvete vende seg bort fra å komme selv, tilfreds med å gjemme seg under sin beskyttende skall. Når du har såret ham, kan du dytte på ham med en skarp pinne i flere dager etterpå og ikke nå ham. Han vil ikke svare på sin telefon, hans ringeklokke eller hans post. Midt i usikkerheten, fortvilelse og tristhet. Kreft mennesker søker retrett og ensomhet. Akkurat som ekte krabber.

Det er en annen stemning Krepsen har. Sur. Den personen som ga deg en grinete svar når du blir bedt om tiden, den som nesten knakk hodet av når du ba ham om å sende saltet-var sannsynligvis en Cancer person går gjennom en av hans sporadiske crabby staver som gjør ham hater verden. Han er ikke sint på deg. Han skuffet med livet. Han kommer over det, og være sin egen søt, mild og forståelse selv når månen endringer. Rådfør avisen for neste kvartal, eller vente til tidevannet kommer tilbake igjen

Det er to grunnleggende typer kreft. Den første typen har en kjekk rundt ansikt, myk hud, en bred, flirer munn, nesten sirkulære øyne, snarere en baby-faced look. Tenk på mannen i månen. Det er et perfekt bilde. Den andre typen er mer vanlig. Den umiskjennelige «look av krabbe» er umiddelbart merkbar i ansiktet. Du vil se en ganske stor hodeskalle, en overhengende pannen og høye kinnben. Brynene selv vil synes å strikke sammen i en slags permanent rynke som merkelig, er ikke støtende, men ganske interessant. Det er et uttalt underkjeven, og tennene er enten fremtredende eller uregelmessig på noen måte. Øynene er små og vanligvis langt fra hverandre. Noen ganger ser du en Cancerian som kombinerer både månens ansikt og krabbe ansiktet, men hver enkelt er så karakteristiske at, selv når de er blandet, er det lett å gjenkjenne dem som Moon mennesker, født under tegnet av krabbe. Noen av dem er udiskutabelt lubben, men det store flertallet har en påfallende benete struktur. På armer og ben kan være ekstra lang i forhold til resten av kroppen. Skuldrene vil bli bredere enn gjennomsnittet, og ofte hender og føtter er enten usedvanlig liten eller ganske stor. De fleste Krepsen er litt topptung, og de vralte litt når de går fort. Om kroppen er lubben eller stritt, vil kvinner vanligvis bære en genser størrelse betydelig større enn skjørtet størrelse. Eller de vil være helt flatbrystet. Uansett, dette er spesielt karakteristisk ganske markert. Det er aldri en middelvei for denne delen av anatomien med kvinnelige krabber.

Alle måne mennesker har enormt uttrykksfulle funksjoner. Tusen stemninger spille fleetingly over ansiktene deres i løpet av en samtale. Kjenner du noen som noen ganger ler av vilt, så gråter despondently,-som snaps tidvis på deg irritert, og så gjemmer når du skade ham? Har han normalt behandle deg med skånsom behandling? Hvis han er barsk, men vennlig, en fascinerende konversere med dype brønner med kreativ fantasi, ble denne personen trolig født i slutten av juni eller juli.

Krepsen har en slik kontroll av bilder, og deres stemninger er så intense, de kan gjøre at du føler dem, også. Sin fantasi griper glede og fortvilelse, redsel og medfølelse, sorg og ecstasy, og har hver følelser raskt med en retentive minne. Som speil og kameraer, suger de bildene og reflektere dem trofast. Hver erfaring er gravert på hjertet som et fotografi er etset på en negativ plate. De aldri glemmer noen av de erfaringene livet har lært dem heller ikke de glemmer leksjonene historien har lært menneskeheten. En Cancerian dyrker fortiden og er vanligvis patriotisk til kjernen. Historiske tall intriger ham så mye som sine egne forfedre gjøre. Han samler ofte antikviteter, gamle skatter og gamle relikvier og har en umettelig nysgjerrighet om i går. Kreft er en slags mental arkeolog, alltid grave etter mer fascinerende fakta.

Han er også en godt av hemmelighold. Folk automatisk betro sine hemmeligheter til krabbe, men med sine sensitive følelser han allerede vet hva som er på deres sinn. Krepsens medfølelse er dyp og svært intuitivt. Det er neppe en hemmelighet han ikke kan kle seg nakne, hvis han velger. Det er en enveiskjørt gate, imidlertid. Han vil til slutt suge opp alt som er å vite om deg, men du vil aldri gjette sine egne private tanker. Han vokter sine innerste følelser nøye fra nysgjerrige øyne. Den typiske Cancer person ikke liker å diskutere hans personlige liv, men han er glad for å høre om deg, som hans galskap fantasi lar ham lett gjette de delene du la ut. Kreft sjelden dommere, imidlertid. Han samler enkelt, absorberer, reflekterer.

Selv om krabben gir tilbake følelser som et speil, vil han ikke gi opp konkrete ting uten kamp. Ta en spasertur langs en strand og observere vaner av den ekte krabbe. Når han griper et objekt (og sørge for at det ikke er din stortåen), han vil henge på for harde livet. Han vil heller miste en klo enn å la gå. Hvis krabbe ofrer en klo, vokser han en ny en, slik at han kan ta tak igjen med samme fasthet, og la det være en lærepenge for deg når du prøver å få en Cancerian å gi opp noe han eller hun egentlig ønsker. Kreft vil aldri gi avkall på en spesiell gjenstand, og som kan variere helt fra en kjær venn eller slektning til en tittel eller en stilling-fra en gammel tintype bilde til et par uryddig hus tøfler, med såler halvparten slitt bort.

Mens du fortsatt er på stranden, ta noen flere notater på toll av ekte krabbe. Måten han går, for eksempel. Hvis hans øyne er på det stortåen, vil han aldri komme frem direkte og hodet for foten din. Først flytter han bakover et par skritt. Så han beveger seg sidelengs. Plutselig, uten forvarsel, kryper han til den andre siden. Han synes alltid å være på vei i motsatt retning. Men han ser hvert sekund. Hvis det deilig tå begynner å komme seg bort fra ham, vil han gå rett frem, og du bør nok kjøre hvis du ikke vil at disse klørne til å grave i. Han mener alvor når han ser han har en sjanse for å miste stykket han begjærer. Den menneskelige krabbe imiterer disse taktikkene presist. Krepsen aldri gå direkte etter hva de ønsker. Deres strategi er å bevege seg i alle retninger, men rett fram. De vil spille dette skiftende spill på ubestemt tid, før det ser ut som om noen andre er i ferd med å ta tak i premien. Så kortene spilles raskt og smart-Cancer lunges frem, tar tak fast, og nekter å slippe taket.

De oppfører seg mye på samme måte når det gjelder gavmildhet og gi. Kreft hjerte er for myk ikke å bli berørt av andres behov. Han bryr seg virkelig, og han ønsker å hjelpe. Men han vil lene seg tilbake forsiktig og vente å se om. det er andre som kan flytte inn først. Hvorfor skulle han tåpelig sløse bort sin tid eller penger hvis det ikke er nødvendig? Når alle andre kilder mislykkes, når ingen annen hjelp viser noen tegn til materialiserer seg. Kreft vil redde struggler i siste øyeblikk. Han vil la deg gå ned to ganger, men han vil spare deg like før du dukke tredje gang. Han er for snill til å se deg drukne, men han er absolutt ikke kommer til å få alle våt hvis det er et liv vakt rundt, eller hvis det ser ut som om du kan svømme til land selv. Det er selvoppholdelsesdrift, ikke egoisme eller uvennlighet. Krabben hjerte er myk i kjernen, under hans harde, konservative ytre skall. Men det er bare så mye av sin tid, sine penger og sine følelser han har å gi, og han velger å distribuere hver klokt. Hans endelige gest vil ofte være store og sjenerøs. Likevel, i tankene hans, er det eneste fornuftige å se og vente før du stuper. Ingen kunne beskylde ham for å være impulsive.

Når han gjør gjøre et trekk, vil han ha en slags merittliste bak seg, eller bak deg. Krabben beregner nøye hans handlinger på erfaringer, enten sitt eget eller andres. Han trenger styrken av en akseptert presedens eller garanti for økonomisk sikkerhet som en stiftelse. Han frykter å gå den alene uten en slik forsikring, og det er derfor de fleste av hans virksomhet er vellykket, og hver siste trekk en coup de grace, utført med finesse. Naturligvis vil Cancerians sjelden snuble i dype hull i mørke. Med voldsomme Moon tegn, eller en brann tegn på ascendant, kan han spille på en og annen manøver, men hvis han mislykkes, vil han være ulykkelig om å gå mot sin egen bedre indre dom. Leo eller Skytten påvirkninger kan ha drevet ham til å handle, men når han faller tilbake på hans egen soltegn etter nederlaget, setter elendighet i. Cancer tendens til å gruble over feil i stedet for å heise av uflaks og prøver igjen, og det vil ta noe tid før han tar en ny sjanse.

Mann eller kvinne, elsker Cancerian sitt hjem med en respekt grenser på ærbødighet. Ingen troende yppersteprest av antikken gang betraktet hans alter mer hellig enn Cancer vurderer stedet hvor han henger sin gamle lue. Du er ansvarlig for å merke en sampler på veggen sin med ordene: «Det er ingen plass som hjemme, det være seg aldri så Humble.» (Ja, jeg vet det verset er bakover, men hans lille jenta gjorde det på skolen, og for ham er det et mesterverk, en perle utover pris. Beundre det ofte.) Hans hjem er der han spiller, lever, elsker, drømmer og føles trygg. Selv om han kan reise over halve jorden i forbindelse med sin karriere, er ingen Cancer personen noensinne ganske lykkelig uten en åre å kalle sin egen. En gang gjør et poeng av å legge merke til uttrykket i ansiktet av en krabbe som nettopp har kommet hjem fra en lang tur. Ren ekstase.

Uansett hvor mye penger han hauger opp i reserve, Cancer aldri føles veldig trygt, og uansett hvor mye kjærlighet han får, han trenger alltid mer. Hans følelser aldri la ham bli sikker nok til å slappe helt av. Han har alltid hopet seg opp tangibles mot noen imaginære fremtidig katastrofe. Noen Krepsen faktisk holde store pappkartong med mat av alle slag under sine senger. Det holder unna disse marerittene. Du tror kanskje det er strekker sannheten, men når var sist gang du så under en Krepsens seng? Hvis du ikke finner hermetisert mat der, ser på skapet hyller. Du kan finne to dusin bokser med paprika og tjueåtte esker med forsterkede brødsmuler han kjøpte på salg i 1943. Hva er det han sparer det til? Ikke spør latterlig spørsmål. Det kan være en hungersnød en dag. Han er forberedt. (Noah må ha vært født i juli. Flommen ikke ta ham med ror ned, heller.) Hvorfor ikke han bruke alt som paprika og alle de brødsmuler? Svaret på at man reiser et annet spørsmål. Hvorfor han ikke bruke de fjorten parene av nye pyjamas og de syv dusin Cashmere skjerf han har fått i løpet av årene som gaver? De er fortsatt i den opprinnelige silkepapir. Hvem vet? Kanskje han planlegger å vikle dem rundt dyrene for å holde dem varme når den neste flommen kommer. Kunne være. Han mener at langt foran, og han husker gårsdagens katastrofer levende, selv om han ikke var der.

Du vil ofte finne Cancerian på vannet. Hvis han ikke er svømming, han vannski eller i det minste, vading. Med mindre det er noen klar planetarisk lidelse i hans fødsels-diagram som gjør at han frykter bølgene, vil han vanligvis finnes tilbringer mesteparten av sin fritid på en strand. Masse Kreft folk eier sine egne båter. Han vil mye heller ha en trim lille skipet han kan flykte til enn et dusin farge-TV og femti limousiner. Noen krabber har fantastiske yachter, men selv om det er en robåt eller kano, vil han velsignet ro, padle eller styre det til lykke. Det er som om Cancerian har en spesiell, privat drøm som er gått tapt der ute et sted på dypt vann, og han holder søker det. Over halvparten av krabber du møter vil være helgen seilere. Kanskje det er månen og tidevannet kalle ham. Uansett hva det er, han er aldri så humørsyk når han er lykkelig vandre sin egen kortstokk i tennis sko han kjøpte da han ble uteksaminert fra college. (Ikke noen gang foreslå at han kjøper nye. Det er en ting du må forstå om disse menneskene. Hvis det er gammelt, har det verdi. Hvis det er nytt, det er mistenkelig.)

Krepsens følelser kan være sterkere enn den fysiske kroppen. Bekymring og engstelse kan gjøre ham syk, og
Jeg munterhet kan gjøre ham godt. Ofte frykter han økonomisk * kollaps eller tap av noen han trenger følelsesmessig. Hvis hans sikkerhet er truet, enten i banken eller i sitt hjerte, kan han falle inn i en depresjon som ubevisst domstoler sykdom eller ulykke. Hans aktiv fantasi kan være morbid nok til å slå en mindre sykdom i en grav eller kronisk ett. Når han får dyster, svarer han dårlig på positive utsagn. Så han er tilbøyelig til å tro at du er uvennlig for ikke å sympatisere med ham. Men sympati er det siste Kreft trenger når han er syk, never mind hva han sier. Hvis han blir melankolsk om fryktinngytende muligheter, inviterer han reelle problemer, og han vil ta dobbelt så lang tid å bli frisk.

De mest utsatte områdene er brystet eller bryst regionen, knær, nyrer, blære og hud. Er hodet og ansiktet områder også sensitive, som er magen og fordøyelsessystemet. Krepsen praktisk talt oppfant magesår. Men de som holder rolig, og som kaller på deres fantastiske sans for humor til å se dem gjennom deres stemninger, kan enkelt holde godt til en moden alder. Hvis de får et fast grep om lykke og nekter å slippe taket, krabbene har makt til å klamre seg til livet med samme fasthet som de klamrer seg til de gamle aviser og grytekluter. Munterhet, optimisme og latter, tas daglig i store doser, vil holde deres sinn og kropp sunt. Som Cancer forestiller seg å føle, så skal han faktisk føler. Ingen andre tegn er så utsatt for å la negative tanker bringe på sykdom, men ingen andre tegn kan lage slike mirakler av self-healing. Det er en merkelig motsigelse, og det ville umåtelig nytte alle Krepsen å tenke det.

Masse Kreft mennesker har svært grønne tomler. De produserer noen vakre hager som er velstelte og vannes med kjærlig omsorg. De fleste av dem har også svært grønne sparekontoer, som de dyrker med samme hengivenhet. Penger klamrer seg til kreft, og de liker følelsen av det, slik at de tillater den å klamre seg. De tilbringer frugally, for å si det minste. Selv med impulsive påvirkninger i fødselshoroskop, vil Cancer holde noen tørre regninger til side for en regnfull dag. Hvis han forteller deg at han er blakk, han mener han er nede til hans siste få tusen. For ham er det en desperat situasjon. Ingen er en mer kapabel leder av midler enn krabbe (selv om Tyren, Steinbukken eller Jomfruen kan kjøre en nær andre). Han er en ekspert på å akkumulere penger og gjør det vokser som trær og blomster sår han. Det vil sjelden synke ned i hans seig hender eller kjøre gjennom hans smarte fingrene, og du vil ikke fange ham kaste bunter av den ut av vinduet for den rene gleden av å bli kvitt det. Hans sjenerøsitet er overskredet bare av forsiktighet hans. Krepsens John D. Rockefeller, Sr sannsynligvis trodde han var ugudelig ekstravagant når han delte ut alle de dimes til små barn, det kilte ham til å gå på en slik vill kjøpefest og undervise økonomi på samme tid. Likevel vil krabbe dele det han har frivillig når noen han liker eller elsker er i reelt behov. Et barn vil aldri klarer å flytte ham til en del med penger, men helvete slår ned på en kjøpmann hvem overpris ham to cent på en boks med bønner.

Mat representerer liksom sikkerhet til Krepsen. Hvis Old Mother Hubbard hadde blitt født i juli, ville hun aldri ha kommet fra å finne skapet nakne. Om han faktisk spiser det eller ikke, føles krabbe tryggere når spiskammer er full og overfylte. Bare snakker om mat bringer en rosenrød glød til hans uttrykksfulle ansikt, og historier om sult faktisk vil forferde ham. Krepsen bryr seg dypt om de sultne, og de føler et ansvar overfor hver tom mage i verden. (Den kjente matematiker-astrolog Carl Payne Tobey har påpekt at Krepsens Nelson Rockefeller aksjonert i supermarkeder med den politiske slagord: «Han bryr seg.») Wasting mat er en forbrytelse å Cancer. Du får alle de andre porsjoner du vil, men vær sikker på at du rydde opp tallerkenen.

Det er et sterkt morsinstinkt hos begge kjønn. De prøver alltid å stappe varm mat inn i deg, eller pakke deg opp mot den fuktige, natt luften. Krepsen babyen deres venner og kjære og svever over dem beskyttende. Det er vanskelig å si hvilken vekker det galskap følelser mer dypt-barn, mat eller penger.

Krabbens sensitive natur er dekket med et hardt skall, og han er klok nok til å unngå de stormfulle hav. Halvparten av tiden han lever på tørt land, den andre halvparten på dypt vann. Han bærer den lysende, blek gull og skimrende farger i måneskinn, og skjuler sine sterke følelser bak de lysegrønne, lilla og lavendel nyanser av beskjedenhet.

Det er et snev av Moon galskap i hver Cancerian. Han kjenner en vill og hemmelige stedet hvor to liljer og syv hvite roser vokser blant iris. Noen ganger minnet om denne faraway hage fører ham til å eksplodere med latter. Nå og da det fører ham til å gråte av sorg. Kreft samler tålmodig smaragder, perler og måne-steiner uforsiktig droppet i sanden av andre, mens han venter på tidevannet for å vaske sine sølv drømmer land.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail