Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige krepsen

En ordknapp ekspert på circumlocution han er. En scatterbrain og en skravlebøtte han ikke. Ikke forvent denne mannen å blottlegge sin sjel når han først møter deg. Krepsen aldri betro seg til fremmede, og det er visse ting selv deres beste venner ikke kjenner. Det vil ta lang tid og en god del tålmodighet for å virkelig kjenne ham. Hvis du tar ham på en av hans cantankerous stemninger, kan du ikke være veldig engstelig for å virkelig kjenner ham, men prøv igjen. Ikke gi opp så lett.
Han kan være flørtende og ustadig, men han kan også være følsom og lojale. Uten forvarsel, kan det rynkete rynke bli erstattet av et mildt smil. Hans crabby klager AAD barsk måte kan varme sakte inn et anbud tone, like før han bryter inn i en dyp latter, en dempet fnise eller høyt, hysterisk galskap latter. Når han er trist og vemodig, vil du ønsker å sette armene rundt ham, og berolige bort sin melankoli. Når han viser av hans skarpe, intuitive sinn, vil du stirrer på ham i ærefrykt. Hans forsiktighet vil imponere deg. Hans pessimisme vil trykke deg.

Han kan være så høvisk, høflig og hensynsfull, du halvparten forventer at han skal be deg om å danse Virginia Reel. Det er ingen tvil om at han er en romantisk drømmer, men han er så fornuftig og praktisk, kan hans fiender kaller ham «Gamle Marble Nose» bak ryggen hans. Hva gjør du med en mann som dette?

Du prøver å forstå ham. Dette er ikke endringer av personlighet. De er rett og slett galskap stemninger, beveger seg over hans bevissthet, her i dag-borte i morgen. Både under og mellom hvert humør, er Kreftforeningen mann tro mot seg selv. Hans natur avviker aldri fra sin grunnleggende form, til tross for endringer av uttrykk som spiller på sine funksjoner. Prøver alltid å huske at selv om en Cancerian sin måte kan være røff og reservert, er hans hjerte alltid myk og kjærlig, og så full av følelser det ofte gjør ham føle seg altfor sårbare. Da han kryper inn i hans praktisk shell (den han bærer med seg til alle tider), safe for en stund fra sine egne følelser. Du vil synes han er en ekte krabbe og gi opp når han trekker inn skadde stillhet. Men neste gang han forsiktig kikker ut for å se solen, vil du bli fristet igjen å komme nær ham. Dessverre, kan en Cancer mannlig være en vanlig våt dishrag nå og da, nedsettende alt og alle, og sprut tungsinn i store, drops blå over egoet ditt. Men andre ganger kan han være så morsomt som en Orangutang med hikke. Ikke rart at du ikke vet om du skal gi ham en kald skulder eller en varm klem. Temperaturendringer i en Cancerian kunne puslespillet noen. Først skjelve under hans iskalde blikk, så du blir overøst med hengivenhet. Hans stemninger er den slemmeste da han er mest redd for å miste noe. Kanskje det er deg. Berolige ham at du er hans tusen og en ganger. Ord om kjærlighet er musikk i hans ører.

Selvfølgelig kan han vasse i en av hans sprø staver rett i midten av en øm scene noen natt under fullmånen. Akkurat når du driver bort på nydelig drømmer, kan han tilby å fortelle deg sin favoritt dikt. Du vil sukk, lene deg tilbake på skulderen hans og lukke øynene. Så vil han kakle noe sånt som «The Stag at Eva hadde drukket seg mett-der danset månen på Monan er Rill. Han blåste i nesen og skinte hans sko-og tok en slurk av Mountain sprit!» Det kan støte deg ut av din magic spell, men at fullmånen kan gjøre merkelige ting til det galskap følelser. Det jeg mener er, kan han være så nutty som en gjøk, selv om han er smart nok til å gjøre en million dollar og holde det.

Jeg er glad vi tok opp penger. Du blir også. Hvis du er den type jente som liker å betale husleien i tide, er du forelsket i akkurat den rette mannen. Han er nesten like glad i sikkerhet som han er av deg. Du kan ha en liten kant, men du kan trygt vurdere pengene dine verste rival. Han kommer til å forfølge det med engasjement og en slags ro, religiøs glød for de fleste av sine dager. (Nettene kan bringe andre ting å forfølge.) Det er ikke den verste skjebnen du kan oppleve. Økonomi har fascinert ham siden barndommen, og lagring vil være vesentlig mer attraktivt for ham enn å bruke. Han er ikke akkurat gjerrig, men la oss si at det er ikke sannsynlig at du noensinne vil se ham belysning sin pipe med en dollarseddel for en privaten triks. Den Cancerian sans for humor tar sjelden i temaet kald, hard cash. Penger er ikke noe å le av til krabbe. Han kunne sannsynligvis legge en kolonne med tall i hodet før han lærte alfabetet, og hadde et papir rute da han var elleve. Ikke bli overrasket om du finner han fortsatt har sin første sparegris, uåpnet. Tinkle av sølv og raslingen av fold-ing green paper berolige nervene, men han vil ikke skryte av hans Dun og Bradstreet rating. Krepsen sjelden samle inn penger for status. De samler det for sin egen søte skyld. Faktisk vil han trolig bagatelliserer sin økonomiske trolldom. Han er «bare en fattig gutt,
prøver å tjene til livets opphold, og komme sammen det beste han kan. «Du kan selv føler så synd på ham, vil du tilby å få ham et lån i banken. Ikke. Han eier sannsynligvis en del av det.

En brann skilt på ascendant kan gi ham en sjelden ekstravagant trang, som han vil motstå med beundringsverdig mot. Selv om han gir etter for en sporadisk kjøpefest å muntre seg selv ut av en blå stemning, vil det ikke bli en vane. Be-foi-e du begynner å mumle «tightwad» under pusten din, bør du vite at Cancer mannen har en interessant idta av økonomien. Han vil heller ta deg ut til den beste restauranten, og får det han betaler for, enn å risikere å fornærme sine sensitive smak med over-cooked lammekoteletter og likegyldig service i en annenrangs plass. Han mener det er dumt å kaste bort penger på en klut belegge, når en mink eller chinchilla vil amortize seg gjennom årene. En god, konservativ Cadillac eller Bentley er en tryggere investering, etter hans mening, enn en billig bil som avskriver så snart du kjører den rundt comer. Kvalitet og sparsommelighet er synonymt med Cancerian. Der tenkte jeg at ville bringe gnisten tilbake til øynene dine.

Selv de mest poetiske og drømmende Krepsen, som tilbringer sine liv nedsenket i musikk, kunst eller andre kulturelle sysler, har en skarp sans for verdien av kontanter. En måne artist kan male på et loft, men du trenger ikke sende ham noen Care-pakker. Det er sannsynligvis noen aksjer og obligasjoner skjult i sperrene. Han vil ikke donere sine malerier, heller. Han vil selge dem for en pen pris, hvis han er en profesjonell. Men de vil være verdt det. Når en Cancer person takler en karriere, er han sikker på å være på toppen av det. Han er lastet med kunstnerisk talent. Du kan foreslå at Cancer mann designe dine julekort. De er sikker på å være deilig, selv om han er bare en amatør.

Hvis han er en sann Cancerian, vil han ikke være vill om sportsklær. Det er en viss formalitet om toalettet hans. Enten be’ss verdt milliarder, eller bare noen få ussel tusenvis, han liker konservative kutt og god skreddersøm. Han ofte lener seg til colllar knapper (ja, de fortsatt selger dem til Krepsen), franske mansjetter og dyre skjorter han får engros, vanligvis uten monogrammer (altfor prangende, han foretrekker å være lite synlig). Selv når han er kort av kontanter for en kort periode whiile han jobber med sin første million, vil skoene bli polert og hans sokker vil holde seg. I løpet av noen vaklende økonomisk periode (og det vil være midlertidig), en Cancer mann vil. liksom utstråler en aura av fornem rik, eller en som har kjent bedre dager. Hvis han ikke har, vil han. Ganske betydelige pengebeløp vil en dag komme til denne mannen, eller han vil bli gitt muligheten til å tjene store summer av det. Han vil ikke alltid være velstående, men en Cancerian i arbeidsledigheten linjen er så sjeldent som en ananas tre i Sibir. Hans hemmelige motto er at «all lek og ikke arbeid gir Jack en mager lommebok», og han foretrekker sine lommebøker pleasingly lubben.

La oss håpe du finne hans mor sympatisk. Faktisk, la oss be gjør du. Det er ganske sikker på at hun vil dukke opp i samtalen hans ofte, i bemerkninger som: «Min mor aldri bruker mye sminke, og hun er en vakker kvinne. Tror du ikke din øyenskygge er litt tung, vennen?» Eller «Du bruker frosne paier og instant poteter? Min mor pleide å bake sitt eget brød da jeg var ung.» Dette Paragon av dyd er ganske sannsynlig å dukke opp like ofte i person, når du minst venter det. «Darling, må jeg avbryte vår dato for teater i kveld. Kjører jeg mor ut på landet for et par dager.» For å si det mildt, kan Cancer mann være tilbakeholdne med å avsette mamma og krone deg som sin nye dronning. Han er en fryktelig tamme krabbe, for alle hans sporadiske tilløp til utferdstrang, og om hans mor gjorde sitt hjem koselig, han blir på ingen hast med å forlate den. Krepsen er enten svært, svært nær sine mødre eller helt fremmedgjort fra dem. Forholdet er aldri tilfeldig. De som ikke hedre mors foreldre er enten vedtatt, eller sjalusi av farens plass i mors kjærlighet har forårsaket en følelsesmessig blokk. Så det kan være en unaturlig kulde og isolasjon.
Med den typiske krabbe, er imidlertid problemet langt mer sannsynlig å være nærhet. Det nytter ikke å skjule fakta i livet. Hvis du er forelsket i dette mer vanlig type Cancerian, må du dyrke sin mor, og du må være hennes rival mens du er dusjing henne med komplimenter. Det er ikke lett å dyrke og konkurrere på samme tid, men det er den strategien du trenger. Aldri la henne få kanten på matlaging og hjemmeinnredning. La henne lære deg hvordan å bake sitron chiffon kake. Han vil gjerne at-du to jenter komme sammen så pent. Deretter snu og gjøre en strålende biff Stroganoff på egen hånd. Pass på å ødelegge ham minst like mye som hun gjør, og det kan være mye. Han har nok blitt vant til å bli betraktet øyensten henne. Blir maste, matet regelmessig, vartet, svevde over når han er syk, og gjemt i sengen ømt om natten kan gjøre ham til en mektig søt krabbe. Kreft menn vil aldri innrømme det, men de elsker å bli klappet og babied av kvinner.

Det er visse trekk, men som du selv opp poengene i forholdet. For en, vil han være en ganske god kokk selv. Han kan overraske deg med sin evne til å piske opp et gourmetmåltid. Når denne mannen inviterer deg til å komme opp til leiligheten hans til middag, han er vanligvis ganske alvorlig. Selv om han ber deg om å se på hans etsninger, kan det ikke være noen skjulte motiv. Den typiske Cancerian mann er en tilhenger av de finere ting i livet. I vanlig tale, graver han kultur. For alt du vet, kan han faktisk eier noen sjeldne etsninger eller minst en fabelaktig platesamling. Du er ganske trygg på å risikere en unchaperoned tur til hans steinete hule, fordi den typiske galskap mannen er sjelen av tapperhet med kvinner. Hell vanligvis være en gentleman til du slutte å være en dame. Det er slik de gjorde det i bestemors dag, og til ham, det var de gode gamle dager. (Det er nok bestemors fotografi på mantel.) Spør ham om hans familie treet. Han vil gjerne fortelle deg. De fleste Krepsen glede i deres bakgrunn og deres blod linjer. Han likea gamle ting, fra bestemor seg til at Attende-talet fruitwood bordet han kjøpte den første gangen han dro til Europa.

Hvis han ber om å ta bildet, ikke grip babushka og kjøre. Fotografi er en vanlig måne hobby, og noen Cancer menn lever sine liv uten minst ett kamera. Selvfølgelig kunne han ha Venus i Skorpionen eller en Leo Moon, så kanskje det ville være mer diskret å sjekke hans fødselshoroskop før du godtar noe. Uansett hva det er, bare si: «Jeg vil gjerne, kjære, men er det greit at jeg kaller min astrologen først? Jeg trenger bursdagen din.» Hvis han tror du er artig, kan du rette det ut med en gang. Bare fortell ham at JP Morgan sjelden gjort et trekk i aksjemarkedet uten å konsultere astrolog Evangeline Adams, som var barnebarn og oldebarn av John Quincy Adams og John Adams. Kombinasjonen av både historie og pengene vil åpne øynene bred med interesse.

The Cancer mann kan gå for ganske spell uten å invitere deg til å se enten hans etsninger eller hans fruitwood bord. Selv om han kan engasjere seg i lys flørtende, kan det ta mange år før han blir alvorlig forelsket, fordi det er ikke lett for ham å finne en kvinne han føler er verdig hans interesse. Når han finner henne, vil han være vakkert sentimental, og han vil overdådige henne med gaver og beundring. Men hans standarder er høye. Ikke alle jenter kan møte dem. De fleste krabber er redd for å bli brent, og ikke uten grunn. En umake alliansen som ville føre bare noen triste uker med omstilling for den gjennomsnittlige mannen kan være en katastrofe for krabbe. Når noe skiller ham fra en partner han lot seg til å komme nær, kan han bære en fakkel i mange år.

Han er naturlig sky av styrtende inn, men når han er sikker på, vil han ikke være lett avfeid. Krepsen kan spille rollen som den romantiske lover kunstferdig. Etter at han har erklært seg, og har et visst håp om å vinne deg, vil hans engstelse bytte til fasthet over natten, og du vil finne deg selv å bli kurtisert av en alvorlig, bestemt mann som ikke vil ta nei som et svar for ethvert forslag han har i sinnet. Han er sannsynlig å stappe seg i postkassen din (figurativt, selvfølgelig), leir på din dørmatte og monopolisere telefonen. Det er vanskelig å skyve unna grepet av krabbe. Du vil sannsynligvis ikke vil, selvfølgelig. Mange jenter er ute etter en månelys verden som sitt å drømme i, hvor noen vil holde dem tett og beskytte dem fra den store, stygge ulven på døren.

Nå som du vet han er ikke en slurvete kommode eller en bruker-sparsommelighet, at han kan sikkert lage mat som en drøm, har utmerket smak, er på utkikk etter en gammeldags jente som jenta som giftet kjære gamle far, og at han kan være en kurrer lovebird (når han ikke er i en irritabel humør), hva annen informasjon du muligens trenger? Hvordan er han som en far? Det er den beste nyheten av alle. Krepsen er alle mødre på hjertet. Selv de menn.

Hva jeg egentlig mener å si er, vil han være en fin forelder, på grunn av den samme omsorg, milde, sympatisk, og forståelse naturen du ble forelsket i deg selv. Han vil ha uendelig padence med barna, være genuint interessert i alle most tå, ødelagte leketøy og tannpine. Hell bære et papir lue på sine Bursdagsfeiring, være en rottefangeren for alle barna på blokken, og tilbringer utallige timer underholdende lite folk. Kreft pappaer er stolte av sine sønner og sterkt beskyttende av sine døtre. Når de er små, vil han være akkurat den flotteste pappa du kan forestille deg. Imidlertid kan ungdomsårene chum opp vannet noe. Han ønsker sine kjære til å lene seg på ham for alltid, og når de viser tegn til uavhengighet, kan han bli en grinete krabbe igjen for en periode, som han gjør opprør mot deres ønske om å eksperimentere med verden utenfor.

Hell tempo gulvet til han bærer et hull i teppet når unge Henry har bilen ut etter midnatt eller når pen Lucy forblir på dansen forbi portforbud henne. Husk hvordan tallene imponere ham? Bruk vanlig ar thmetic å gjøre ham se feilen av hans veier. «Det er som dette, kjære. Akkurat nå har vi to barn. Når de gifter seg, må vi kanskje seks eller åtte barnebarn, som utbytte i banken. Seks eller åtte legger opp til mer lykke enn to, ikke sant?» (Du ha ham der.) «Jeg er så glad du er enig, luv. Nå vil du fortelle oss hvor du gjemte Lucys brudekjole, og vil du være så snill å ta disse håndjernene av Henry slik at han kan plukke opp sin ekteskap lisens?» Ikke prøv det under en fullmåne. Han kan misforstå. Dessuten kan ingen Cancerian tenke klart når det galskap vibrasjonene er sterke. Det er vanskelig for ham å gi opp kontrollen, men da han minnet om at han fortsatt har du å klamre seg til, vil hans grep løsne.

Vel, det er alt i fremtiden. Ditt umiddelbare problemet er å lokke krabbe å gå direkte mot et forslag snart, i stedet for smart unnvike fra side til side og gulvlister problemet. Du kan prøve å late som du forlater ham for en dristigere, hule mannen type. Vanligvis krabbe vil stoppe hans bakover retning når objektet-det er deg-viser tegn til å komme unna. Men det krever speiding rundt for en annen mann å vekke ham opp. Og det kan være et reelt kjedelig, siden han ser deg så tett.

Den enkleste måten å få ham i humør til å ta tak tett og slutte å spille scrabble hver kveld er å jobbe med sine følelser, som alltid er rett under overflaten av hans regnemaskin tankene. Musikk, poesi, blomster, vakre klær, dyr parfyme sparsomt brukt, myke ord og søte kjærtegn er alle våpen som skal klippe ned sin svake motstand mot romantikk. Ikke overse at direkte linje mellom hans hjerte og magen. Klipp ut baby bilder fra magasiner, la symaskinen ute i full størrelse, ta opp falder av dine skjørt en ekstra tomme, og babyen ham litt. Bruk en av disse armbånd laget av utenlandske mynter. Som vil slå to sensitive akkorder-reise til fjerne kyster-og kontanter. En natt han vil impulsivt spør deg om du ønsker å møte sin mor. Allerede neste morgen føler helt trygt å bestille dine invitasjoner og din brudeutstyr. Du vil ha vunnet hjertet av en humørsyk måne mann med tusen hemmelige drømmer-og godkjenning av hans beste jente. Deretter kan du «seile bort for et år og en dag» og «dans i lyset fra månen» mens du «spise med en Runcible skje.» Bon voyage! Ikke glem-aldri kaste bort sin ramponert gammelt hat, hans revet tennissko, hans frimerkesamling eller hans grunnskolen rapporten kort. De er skattene sine. Sørg for å ta din paraply med. Det vil være noen fuktige netter. Kan jeg si at du ser vakkert i chinchilla din? Men selvfølgelig. En kvinne er vakker når hun er elsket-og du er.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail