Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Krepsen som ansatt

Det er alltid hyggelig å ha en Krepsens jobben for deg, fordi han faktisk fungerer for deg. Han arbeider ikke for ære eller en tåkete Chimera, og han stopper ikke ved hver dag fordi han er forelsket i resepsjonisten. Han tenker aldri av jobben sin som en måte å uttrykke sin ego eller som en morsom måte å fordrive tiden mellom kaffepauser. Han jobber for den enkleste ‘grunn i verden. Sikkerhet. Betydning, selvfølgelig, hans lønnsslipp.

Du bør forstå umiddelbart at en Krepsens lønnsslipp må være laget av elastisk. Det er nødt til å gradvis strekke seg større og større. Ettersom tiden går, og han samler erfaring, beviser hans lojalitet og viser sine talenter eller evner, vil han forventer mer penger. Hans inntekt må alltid være lik hans produksjon, og hans utgang vil stadig øke. Lønnsslipp blir nødt til å matche det, eller han vil bli tvunget til å gjøre noe helt mot sin natur-gi slipp på jobben og gå andre steder. Det er aldri lett for krabben å gi slipp på alt-tannbørster, gamle get-vel kort, sko-strenger, sokker, jenter, tomme kulepenner eller jobber. Han får et fast grep, og du kan ikke lirke ham løs. Pålitelighet og fasthet var de materialene som brukes i å bygge sin natur, og de ble brukt med en overdådig hånd. De tjener ham godt på sin ambisiøse klatre til suksess. Han kan riste og skjelve og skjelver litt på veien når haiene vises og hans følelser er kuttet til den raske, men alle som vil bli holdt trygt innkapslet inne i hans tøffe skallet av bevisst hensikt. Til tross for krabbe tilsynelatende mildhet, kreft er en kardinal tegn, som betyr Krepsen ble født til å ta ansvar-å lede, ikke bli ledet. De vil akseptere disiplin fra sjefen med ro docility mens det er nødvendig, men aldri glemme hva som ligger bak deres vilje til å følge ordre grasiøst. Når krabben lydig tjener, har han virkelig tjene sine egne hemmelige formål. Hans jobb skjer for å representere en viktig brikke i det store byggverket han bygger. Så snart solid struktur er fullført, vil han ta over og styre. Med andre ord, han sikter til en ledende stilling. Det forlater aldri sitt sinn for et øyeblikk. Det er best du holder den i din også, av åpenbare grunner.

Hans motivasjon i å legge disse klossene med så sterk mørtel er sjelden et ønske om makt. Prestige ikke egge ham på, som det gjør i Steinbukken, geita, og heller ikke ego, som det gjør Væren, væren. Han har drevet å akkumulere penger og en urokkelig posisjon av autoritet for forskjellige grunner. Krepsen trenger trygghet for at alle deres morgendagens er trygge, slik at de endelig kan slappe av og leve der deres hjerter er-i går. Som tar penger. Antikviteter er dyre. Så er store, gamle hus og luksuriøse middager, servert allernådigst. Samle gamle autografer krever mye penger, også, og kjekk rammer å holde portretter av forfedrene er ikke billig. Gode ​​hi-fi sett for klassisk musikk kostnaden masse dimes. Dessuten kan Cancer ansatt trenger ubstantial summer for å støtte pårørende som har flyttet i løpet av en urolig spell, eller et avkom kan være behov for mer penger for en rekke årsaker. I tillegg har krabbe et mangfold av frykt, både reelle og imaginære. De danner et komplisert nettverk av griner selv-tvil og følelser av utilstrekkelighet, som autoritet og lederskap vil lette veien novocaine dulls smerte.

Han trenger en ting til. Hengivenhet. Naturligvis, det er ikke ditt ansvar. Likevel hjelper det å være klar over det. Noen dagers du kan ha til å gi ham en klem av hånden og en tale av varm takknemlighet i stedet for en høyning. Det vil ikke være en erstatning for kontanter på noen måte, men det kan gjøre ham bestemmer seg for å bo rundt litt lenger. Takknemlighet er beroligende for Krepsens, men det vil aldri helt erstatte hans sentimental tilknytning til hans bank balanse.
Så ikke gå over og komme inn i vanen med å si: «Rocky, gammel gutt, jeg kan ikke betale deg de pengene du er verdt nå, men jeg elsker deg madly.» Han kan misforstå ditt motiv etter en gang eller to. Det er, kanskje han tror du er uekte. Være like forsiktige med dine kvinnelige Krepsens ansatte. Du kan lett bli misforstått av dem. The Cancer kvinne er sjenert og engstelig med fremmede, men hun gjenkjenner en romantisk signal fra miles unna med skremmende hastighet. Hvis hun er singel, du bør håpe du er, fordi hun vil få det mørt, possessive uttrykk i øynene, og du har ganske tid å komme ut av løkka. Hvis hun er gift, hun vil fryse deg kald eller knipse på deg til du er skikkelig respekt. Gi dine måne folk elsker, men prøv å være upersonlig om det. Jeg vet det er som å si, «Heng klærne på en hickory lem, men ikke gå i nærheten av vann», men det er slik det er. Strategien er noe du må finne ut selv.
Like sikkert som Cancerian Stephen Foster skrev «My Old Kentucky Home,» symbolet på hjemme vil gå inn i livene til disse ansatte en eller annen måte. Din måne sekretær mor kan stikke innom ofte for å lunsj med sin datter-og en kvinnelig krabbe jobber ansvarlig som en kontorist i et varehus for år vil gå ut plutselig om hennes sønn er i trøbbel eller syk, og trenger henne. Det selger som ble født i juli vil nyte en bit av reise, om han er en bachelor (så lenge noen en kaller sin mor hver dag mens han er borte for å se om hun ønsker noe). Men hvis han er gift, kan han ikke setter pris på å bli sendt ut av byen eller blir bedt om å ofre ferien hjemme for forretningsreisende nødhjelp.

Hvis du har noen Krepsens ansatte som går gjennom en separasjon eller skilsmisse, har du et problem på hendene som kan forstyrre de ansatte i flere uker. De vil spre en sky av tungsinn over kontoret. Hvis det er en kvinne, doble bestillingen av Kleenex for toalettet. Det vil være perioder med humørsyk gråt, og hun kan tilbringe mye tid i retten. Dommeren vil gi henne betydelig underholdsbidrag eller annet. Hvis support penger for barn er involvert, kan hun trenge en måned av. Fysisk desertering er ille nok, men trusselen om å miste økonomisk sikkerhet vil vekke hver unse av fasthet i henne, og det er mye gram. Krabber av begge kjønn ta en ødelagt hjem veldig hardt. Det beste alternativet om dette Krepsens hjem fiksering er å henge et dikt på veggen i hvert kontor. «Home Is Where The Heart Is.» Bare under det, henge en av disse arrangementer av sjeldne mynter, på bakgrunn av lavendel fløyel, innrammet i sølv. Har du gått glipp av poenget? De vil ikke.

Når det er noe du ønsker å diskutere med Cancer ansatt, og ønsker du å sette ham i en mottakelig sinnstilstand, ta ham til lunsj eller middag. Krepsen elsker folk som inviterer dem til et måltid. Ikke bare betyr det at han slipper å plukke opp sjekken, men mat staver sikkerhet i store bokstaver. Bare se øynene hans lyser opp. Han kan ikke være en stor eater selv, men han er fortsatt mer tilfreds og rolig når det er en overflod av mat rundt. Pass på at du tar ham til en av de fineste restaurantene i byen. Han vil elske luksus, siden han ikke betaler regningen.
Krepsen er flittige arbeidere. Du kan stole på dem for å være stødig og pålitelig under alle omstendigheter, bortsett fra én. Kreft er et vanntegn, og personer født i de tre vann tegn nyte væsker i alle former. Hvis aspekter mellom planetene ble rammet ved fødselen, kan en av disse formene være hundre bevis. Den Cancerian med et alkoholproblem er sjelden, men hvis du skulle tilfeldigvis kommer over en juli-født arbeidstaker som fyller luften med sprø galskap ler ofte, eller som gråter melankolske tårer kontinuerlig, kan han nyter noe sterkere enn Java på hans kaffepauser. Ikke danne den oppfatning at hver Fiskene, Skorpionen eller Cancer person er en nipper. Sant, personer født i disse periodene er oftere funnet drukne sine sorger enn andre, men det er en samlet statistikk, som dekker millioner av mennesker, og du kan aldri bruke det når man vurderer folk individuelt. De fleste av de Krepsen du møter vil være edru. Faktisk kan de være så edru at du skulle ønske de ville slappe av litt over en cocktail.

De tar sitt arbeid alvorlig, og seg selv enda mer. Månens sans for humor er varm og herlig, full av sensitiv innsikt i menneskets natur, men når noen vidd treffer et ømt punkt, kan krabbe bli dypt såret. Det er best å la ham lage vitser. Med sitt gode hjerte og hans skarpe persepsjon, er det lite sannsynlig at han vil såre noen under dekke av komedie. Den typiske Cancerian ansatt vil ikke spre sine punch lines i arbeidstiden i arbeidstiden, men når du tar ham til middag, kan han holde deg humrer fra tomatjuice gjennom kirsebær Jubilee. Krabber kan være helt fascinerende conversationalists, med mindre de er i en dyster stemning, i så fall ett ord en time, knakk ut kort, vil være om PARI. De kan surmule vakkert. Men de kan også snakke magnetisk, og svaie dine følelser lett gjennom sin evne til å spille på folk.

Krepsen føler ting. Ingen kan være mer øm og sympatisk enn en Cancer person når du trenger en venn, og ingen kan være crankier når de mistenker at noen prøver å ta noe fra dem, enten følelsesmessig eller håndgripelig. Når kontoutskriften ikke balanserer, kan de rynke i mutt stillhet i timevis etterpå, og hvis en krabbe mener førsteamanuensis er etter hans eller hennes jobb, kan det være noen ganske barnslig oppførsel, som et forspill til en kamp-til- the-døden for besittelse og eierskap. Offeret kan ikke engang mistenker krig er erklært inntil seieren er vunnet. Krepsen har flere hemmeligheter enn J. Edgar Hoover, James Bond og Sherlock Holmes kombinert. De sjelden annonsere sine trekk på forhånd, og de nesten aldri avslører sine sanne indre tanker, unntatt for dem som er så nær dem det er liten sjanse tillit vil noensinne boomerang.

Krabben gjør det bra i alle posisjoner som lar ham bruke sine naturlige evner. Han er ofte vellykket i varehandel, handel, produksjon og kjøper for store kjedene. Den baking, hermetisering, pakking og distribusjon av matvarer tiltrekker mange en Cancerian. Art (maleri eller skulptur), design og interiør, musikk, museer, skriving, regnskap, eiendom, barnas klær, sosialt arbeid, skuespill og regi, foto, hagearbeid, forelese, undervisning, bank, olje, handel, shipping og politikk Dette er typiske Cancer karrierer. Administrerende hoteller eller restauranter, kontrollerende teatre og arrangere lån er også naturlig yrker for Lunar mennesker.

Ditt kvinnelige Cancer ansatt elsker babyer, barn, menn, blomster, varmt oppvarmede kontorer, høflighet, romantikk, matlaging, filmer, bøker og penger. Hun er følsom, lydhør overfor godhet, ansvarlig og ekstremt dyktige. Hun er humørsyk.

Din mannlige Cancer ansatt elsker babyer, barn, kvinner, respekt, beundring, hjertelig oppvarmede kontorer, høflighet, romantikk, matlaging, filmer, bøker og penger. Han er følsom, lydhør overfor godhet, ansvarlig og ekstremt dyktige. Han er humørsyk.

Vel, du kan fortelle forskjellen mellom gutt og jente krabber på stranden? Begge kjønn er mild og drømmende, men som fornuftig og praktisk som rød flanell undertøy. Du vil være glad du leid dem når virksomheten tar deg borte fra kontoret mer enn du liker. De elsker å se i butikken.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail