Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Krepsen som barn

Skriv det ned slik at du kommer til å huske det, og ikke bli overrasket hver dag i ditt liv: ditt Cancer babyen vil endre sine stemninger så ofte som du skifter bleie. Det er en merkelig ny verden for måne spedbarn. Han vil bli fascinert av deilige ting å spise og drikke, og han vil elske alle de fargerike bildene som passerer før hans skarpe små øyne, og imponere seg selv på sin uutslettelig minne. Det han opplever aldri vil forlate ham. Når han er gammel og grå, vil Cancerian gutt eller jente husker hver følelse og følelser, og være i stand til å gi det tilbake som et eksakt bilde.

En av de kjæreste Krepsens kvinner jeg noensinne visste ble født i Europa, og da hun var syk, ville hun synge hvert ord av russiske vuggesanger hun hadde hørt som barn, selv om hun kom til Amerika nesten et halvt århundre siden. De fleste av oss ville være heldig hvis vi husker melodien eller teksten til «Rockabye Baby.»

Fra frokost før sengetid, vil den travle sinn Cancerian barnet bli opptak av det han ser og hører.
Det er vanskelig for verdslige voksne til å følge ham opp sin Moon fjell av drømmer eller gå ved siden av ham mens han vasser i strømmer av hans lysende fantasi. Hans følelser er rike, fargerik og variert, men for all det, kan han være ensom.

Spille med måne babyer kan være masse moro. De er morsomme små skapninger, med komiske uttrykk og øyne som nesten snakke med seg selv. Deres funksjoner stadig eon-tort med tårer, vri med en grimase eller spredning bredt med smil. Det er interessant å se på de elastiske uttrykk, men du kan ofte ønske du kunne forutsi når han kommer til å fnise, eller få det fjerne blikket hans mens han lytter til den nysgjerrige musikk hver Moon barnet hører.

Disse ungdommene har mer emosjonelle behov som Fiskene gutter og jenter. Mye mer enn med noen andre barn, er den sterkeste innflytelse på Krepsen alltid tidlig hjemmemiljø. Fra barndom gjennom tenårene, unge krabber er enormt avhengig av reaksjonene til sine foreldre og sine brødre og søstre. Din måne barn kan være for sjenert til å uttrykke sine egentlige indre ønsker, men han i hemmelighet ønsker å bli gjort over, kost og beundret. Hvis han ikke får oppmerksomhet og godkjenning fra hans familie, slektninger og venner, kan avvisningen bare knuse ham. Jeg har en nær venn som ble født i juli. Sent en kveld i hennes kjøkken (hvor ellers?), Vi snakket om barndommen hennes.

Hun fortalte meg: «Da jeg var en liten jente i grunnskolen, mine foreldre ga meg ti eller femten cent i uken til å bruke. Men jeg har aldri brukt det. Jeg lagret det, så jeg kunne gi en premie.»
«For hva?» Jeg spurte henne.
En vemodig titt gått over hennes fantastiske mobile funksjoner. «Vel, jeg pleide å tilby femti øre ved utgangen av hver måned til venn som behandlet meg den fineste.»

Ved første var jeg underholdt, og begynte å minne henne på alle tfae godteri og behandler hun hadde savnet ved å sende ut hennes hele godtgjørelsen for type behandling, men noe i øynene hennes ombestemt meg.

Selv om unge Cancerian kan kort slå inn en opprører uten en årsak i ungdomsårene, under hans ømme år den lille krabbe er vanligvis lett å administrere og disiplin. Hans indre liv er svært reell for ham, og han vil gjerne spille for seg selv i mange timer. Han kan også ha en usynlig lekekamerat som heter noe sånt som Boris eller Betty, som hjelper ham gjøre leirekaker, anlegg imaginære blomster eller spille cowboy og indianer. Den make-tro Boris eller Betty er alltid veloppdragne og høflige. De vil alltid la Cancer unggutten seier, og de vil gi etter for hans ønske om å være en svak leder uten å mukke. Noen ganger er disse imaginære lekekamerater vil forsvinne i flere uker av gangen, men de vil komme tilbake så snart som en ekte, levende nabolag kompis eller klassekamerat sår de små måne følelser eller sjefer månen barnet rundt for mye. Som føyelig og rolig som de fleste Krepsen er. Kreft er en kardinal Søn tegn på lederskap. Til tross for sine ømme følelser og milde manerer, de er ikke tilhengere. Det er en god del av selvstendighet og individualisme.

Hvis avkom følger mønsteret til de fleste juli barn, vil han få sin måte og være litt bortskjemt rundt kantene. Det er den squeaky hengsel som får mest olje. Han vil ikke akkurat knirker, men han kan få mektige weepy når han er oversett eller behandlet hardt. Snakk om tårer! En Moon barnet kan gråte elver og flom et rom. Det er som om noen gikk ut av kjøkkenet stussene kjører. Hvis alle som fuktighet ikke får ham anbudet sympati han må ha for sunne følelser, vil den lille Cancerian gutt eller jente vokser opp i en tørr-eyed voksen med en ufruktbar hjerte, ute av stand til å gi eller motta kjærlighet lett-søker ensomhet, forming svært få varme vennskap-og bli en eneboer i alderdommen.

Når en så følsom liten krabbe er i din omsorg, er det virkelig haster å le og gråte med ham og å roe han frykter. Hell har en hel passel av dem. Din egen måne barn kan ikke få hver og en på listen, men han er sikker på å ha ganske mange. Han kan være redd for å gå i dvale i mørket uten et mykt nattlys, redd for brann og kamper, redd for raske biler og høye lyder. Han kan frykte fremmede, store dyr, bright lights, mat han aldri har smakt før, lyn og torden.

Mange unge sprø-fugler får blues når det regner. En våren eller høsten dusj kan gjøre merkelige ting til den indre natur. Det kan gjøre ham plutselig ønsker å skrive et dikt, male et bilde eller lage musikk. Andre ganger kan det føre ham til å skjule sin forskremte lille hodet under sengeteppet, mens hans nedre halvdel stikker og skjelver synlig.

Dette barnet krever mye emosjonell empati til å utvikle sin fine, kjærlige, kunstneriske og kreative kvaliteter. Hvis det er gitt helhjertet i sin formative år, vil det hjelpe ham vokse til en pasient, sjenerøs, selvsikker og åpen-hearted voksen. Hvis oppmerksomme forståelse nektes ham, kan han naturlig medfølelse og mildhet være vridd og vridd inn i selvmedlidenhet og bitter, stille grubling. Frykt, med mindre taklet tidlig, kan bli ulogisk fordommer og hat. Små krabber som har blitt forkrøplet i sin følelsesmessige vekst noen ganger slår inn mistenkelige Snappers, ofte hevngjerrig og selv suicidal. I beste fall disse lunefull, ulykkelige menn og kvinner føre trist, begivenhetsløs liv, med mindre de gjør en dramatisk beslutning om å begrave seg i å bygge et økonomisk imperium eller utvikle et latent talent. Enten kan man heldigvis erstatte den kjærlighet og hengivenhet unndratt den milde måne hjerte når det var den mest sårbare-i barndommen.

Det kan ikke understrekes nok at disse sensitive barn kan forestille vondt eller fornærmelser, og drømme opp en avvisning som aldri har eksistert. Spesielle hensyn må tas for å overbevise dem om at de er bra, smart, pen, kjekk, elsket og ønsket. Mange foreldre føler dette, og det er derfor mange små krabber er bortskjemt så mye hjemme at de får et sjokk som voksne når de oppdager verden tar et kjølig, uinteressert syn på sine personlige ønsker. Ikke rart så mange Krepsen glede minnes mamma og praktisk talt bygge et alter til henne som de blir eldre. Ingen andre vil noensinne igjen bryr seg ganske så mye. Det store spørsmålet med en Moon barnet er alltid om å være altfor fast og deformere ham, eller altfor ettergivende og ødelegge ham. Finne den midterste veien er aldri lett, og problemet kan holde deg opp et par netter.

Stikkordet er: slappe av. Kjærlighet vanligvis finner veien. Den beste formelen er en god gammeldags juling når han trenger det, med massevis av klemmer og kysser og massevis av fysiske uttrykk for hengivenhet til alle andre tider.

Lærere normalt finne de Krepsens gutter og jenter whizzes i historien. De sjelden glemmer datoer eller hendelser. Det er fordi, takket være sin speilblanke følsomhet, kan de lese om noe som skjedde for år siden, og nesten tro de var der. Hvis Paul Revere, Thomas Jefferson, eller Abraham Lincoln selv kunne gå tilbake og fortelle sine historier, de sannsynligvis ikke ville bli gjenfortalt med mye mer farge enn den typiske unge Cancerian bruker når han diskuterer happenings av dim og støvete fortid. Det er som om de faktisk så slaget om Lex-ington, signeringen av uavhengighetserklæringen og skudd avfyrt på Fort Sumter. Det er knapt en detalj de ikke kan forestille seg. Det er lett å se hvorfor så mange av disse følsomme gutter og jenter går på scenen, bli kreative fotografer eller følge en fremragende karriere i musikk eller kunst. Instruktører til den unge galskap tankene kan nå og da klager over stahet eller dagdrømming, men det er ikke ofte at enten sviktende blir uttalt nok til å være veldig plagsom. Det kan være noen overdriver. Gutten kan beskrive ildprøve for å bli angrepet i skogen av en farlig bjørn å forklare noen riper forårsaket av et fall fra sin egen veranda. Jenta kan gi en trist opplesning av hvordan hun ble låst ute uten kveldsmat etter grusomme foreldre, etter det var bare en mild krangel med familien sin. Men noen skrøner kan forventes når du vurderer de sterke mentale inntrykk skapt ved å lese eventyr historier med månens fantasi. Når det er ekte hjertesorg, i stedet for make-tro tragedie, vil den typiske Cancerian barnet normalt forbli rolig og avslå å snakke om det. Det er et gammelt kinesisk ordtak: «Den som virkelig vondt-doesnt snakke.»

I likhet med Libran barnet, kan lykkelige Krepsens ungdommene kjøre opp familien mat regningen til fantastiske proporsjoner og beroligende såre følelser forårsaket av kallenavnet Fatty er vanlig. Hvis det er mye grubling eller nervøsitet, kan kallenavnet være Skinny. Det er best å omgå alle kallenavnene med Moon barn. De bør aldri bli ertet.

De fleste unge krabber ser frem til å jobbe for lønn, og de vil skuring nabolaget for strøjobber. Din Cancer barnet vil begynne tidlig å klippe gress, feie løv og barnevakt. Han vil returnere flasker for refusjon, hjelpe henge ut tøyet, bistå søppel menn, selge lemonade på fortauskanten, eller noe annet han kan tenke på som vil gjøre lommene jingle. Pennies, Nickels, dimes, kvartalene-og endelig dollar han gjør vil bli nøye redegjort for her, og en god del av dem lagret. Etter en stund, kan du være i stand til å spare deg selv-on kvote hans. Han vil sannsynligvis støtte ply sin egen lommepenger raskere enn andre barn, og være stolt av det. Du finner ham lett på pocket-bok på mange måter. Disse barna ofte jobbe seg gjennom college. Guttene vil ha en sunn nysgjerrighet om næringslivet. Jentene vil være effektiv i kontanter saker også, men de vil også tilbringe mye tid med sine dukker og baking brownies, praktisere for deres fremtidige karriere som mødre.

The Cancer barnet vil holde deg underholdt med sine vitser og hans smittende latter. Han kan lage morsomme ansikter som ser ut som Halloween-masker, og han ser humoren i alle deler av den menneskelige parade når den passerer. Gi ham, om mulig, en liten tomt på jorden han kan kalle sitt eget, hvor han kan plante ting med sin grønne fingre og se dem vokse. Han vil være ømt opptatt av slektninger som er syke, økonomiske kriser i familien, og vanskelighetene med sine venner og naboer. Lunar ungdommene elsker bøker om heroiske mennesker som trosset motgang å gjøre gode gjerninger, og de vil være spesielt forsiktig og sympatisk med dyr. Men hvis de føler grusomt behandlet seg selv, kan de passere på grusomhet, eller rettere sagt, gjenspeiler det til andre som er mindre enn seg selv i en slags «kick katten» progresjon. Unge krabber kan leve opp til navnet og være ganske sur, men slike stemninger sjelden varer mer enn noen få timer, før de er erstattet av en elskelig sprø glise.

Som du slå av lampene på sengen tid, lurer du kanskje, som alle foreldre gjør om en dag i ikke altfor fjern fremtid når det lille hodet som dukker opp «for en mer drikke av vann» vil bli savnet. Huset vil være fortsatt da, og tomme av hans vekslende tårer og latter, etter morsom, fantasifull liten krabbe kryper bort for å heve sin egen familie. Vil han glemme? Ikke hvis han ble født i slutten av juni eller juli. År kan gå av, og han kan seile på fjerne farvann, men du kan beholde sin bean bag-den han ga deg som lørdag ettermiddag du kranglet-on dresser hans. Og du kan la henne filledukke på plass på vindusplass. Din Moon barnet vil komme hjem igjen «mange ganger gjennom hver morgen-for å møte gamle minner og gå tilbake til fortiden. Uansett hvor mange miles skille ham fra i går, er noe han lever alltid nyttig å hjem. Hold kakeboksen full.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail