Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Løven

24. juli t.o.m. 23. august

24. juli t.o.m. 23. august

Hvordan gjenkjenne LØVEN

Har noen sagt til deg i det siste, «Ikke gjør meg noen tjenester», men blendet deg med en aldeles nydelig smil som han sa det? Du har blitt utsatt for den store katten. Ikke bekymre deg, vil du gjenopprette. Hva er litt svidd flekk her og der? Det er ikke uvanlig for Leo å vise sin arrogante stolthet og hans solrik lekenhet på samme tid, noe som er grunnen til at han kommer unna med mord.

Leo, løven, styrer alle de andre dyrene. Leo, den personen, styrer deg og alle andre. (Ja, ja, jeg vet han egentlig ikke. Men vær så snill ikke fortell ham. Det ville bryte hans store, varme, egoistisk hjerte.) Det er best å humor ham. Så vil han male, i stedet for å brøler og skremmer deg halvt i hjel. Løven veksler mellom å være energisk selskapelig og vakkert lat, som han kveler en luksuriøs gjesp. Hvis du ønsker å studere dyret, traff alle de lyse, glitrende steder rundt i byen. Minst halvparten av folk du ser lever opp i stilen vil være Leos. Den shyer Pussycats vil være hjemme lever den opp. Leo hater mørket og kjedsomhet likt.

Hvis du ser en som rødmer lett gjøre at du ikke får en blush forveksles med en flush av stolthet eller ego. Det er større forskjell mellom en blush og en flush enn en bokstav i alfabetet. Ansiktet kan være rosa fordi han har vært dans for hardt. Kinnene kan være preget av en rosenrød glød fordi hans livs kjærlighet bare forbi. Men hans høye fargen ikke er forårsaket av innadvendthet eller selvutslettende engstelige. Det er ingen introverte Leos. Det er bare Leos som later til å være introverts. Det er viktig å huske. Du kan finne noen løver som holder sin kjennelse Søn nedtonet og gå rundt å være sterk, ærverdig 164 og bestemt stille. Ikke la det myke purr lure deg. Selv de milde Leos er innvendig selges på deres kongelige rett til å herske venner og familie som de titte ut fra bak gardinene og se på sin sjanse på scenen. Hvis du ikke tror meg, bare velge en rolig Leo hvem som utgir seg for å være en introvert, og angripe hans stolthet. Ta noe bort fra ham som han mener er rettmessig hans, gi ham ordre og vise ham ingen respekt. Du vil høre at tilsynelatende milde katten brøl herfra til dyrehagen. Det tar en modig sjel å utfordre ham når han forsvarer sine rettigheter og sin verdighet. Noen Leos mellow med alderen, men løven egentlig aldri senker hans stolte hode. Aldri.

Som for de fysiske egenskapene til denne soltegn, bare se deg rundt for folk som ligner en løve eller en løvinne, med en hårmanke som feier tilbake av ansiktet, og en utrolig lat utseende. Leos går rett og stolt, med glatt glir av katten. Hunnene kombinerer smidig nåde med en skjult, dirrende intensitet. Dette siste vil være kamuflert av en myk, vanligvis rolig og stødig naturen. Men ikke glem at løvinne er alltid klar til å slå ned hvis hun føler seg truet. Klørne er omsluttet, men skarp.

Du vil merke en kommanderende luft og staselige peiling, som Leo ser ned på alle de vanlige dødelige under ham. Vanligvis bevegelser og tale er bevisst. Leos sjelden snakker fort, løpe eller gå fort (med mindre det er en Væren eller Gemini ascendant eller Moon, for eksempel). Du vil ikke se bort løven for lenge i en gruppe. Han vil enten få midt på scenen med dramatiske uttalelser og action-eller helvete få det ved trutmunn og sulking bak rote håndflatene før noen løper over for å spørre hva som er galt. Skiltet produserer sin andel av blå øyne, men mange Leos, spesielt kvinner, har mørke brune øyne som er først myk og mild, så snapper og knitre med ild, ofte runde i formen og litt på skrå på comer. Håret er mørkt eller rødlig blond og vanligvis bølgete, slitt i en vill, uforsiktig stil som upsweeps, skiller seg ut helt på toppen og sidene eller er sleeked stramt nede, en ekstrem eller det andre, og det er en merkbar rødmusset hud.

Leos har en merkelig effekt på mennesker som er rett og slett morsomt å se på. Det er vanskelig å stå foran en løve uten å trekke deg opp til full vekst, mage i-skuldrene tilbake. Jeg vet ikke om vi bønder gjør dette i imitasjon av den kongelige måten av Leo vi står overfor, eller for å samle mot for en mulig foredrag, for de elsker å gi gratis råd. De har en egen evne til å fortelle deg med en litt overlegen, nedlatende måte nøyaktig hvordan du skal håndtere livet.

Denne kjærligheten på undervisningen er hvorfor så mange Leos ender opp som lærere, politikere og psykiatere. Den utmattende ting er at de er ganske flinke til å rasjonalisere ting og glatter ut rynker i livet ditt. Synd de ikke kan administrere sine egne saker med så mye letthet og finesse. Likevel, dette er hva som gjør løven så rett og slett elskelig, hans ærlige overlegenhet og gode evner, incongruously blandet opp med en fryktelig, gjennomsiktig sårbarhet ego. Den stolte, ærverdig katt sårbare? Ja faktisk. Han er dypt såret når du ikke respekterer hans visdom og raushet. Å undertrykke ham, bare flatere ham. Ni av ti ganger, vil han slå fra en brølende dyret inn i en blyg, føyelig kattunge, nesten synlig rulle og basking i varmen av komplimenter. Det er denne svakheten som er Waterloo for mange en stilk, autokratiske Leo. Hans forfengelighet er hans akilleshæl. Fattery fungerer som catnip til ham, mangel på respekt blinds ham med raseri og begge ytterpunkter gjør ham ute av stand til balansert vurdering. Det er noen Leos som kontrollerer disse tendensene med hell, men de er alltid latent i soltegn og presentere til en viss grad.

Prøv det en gang. I midten av å motta en av hans forelesninger, avbryte respektfullt og fortell din Leo venn han ser positivt praktfulle i den genseren. Resultatet vil trolig være en brå fall fra verdighet, som løven rødmer og sier, helt forvirret, «Virkelig? Tror du virkelig gjør jeg?» I de fleste tilfeller, verdsette intellektet virker like bra som komplimenter for utseendet.

Leo kan bare ikke hjelpe følelsen overlegen og oppfører seg dramatisk nå og da. Ett av mine barn har en August-fødte lærer. Hun kom hjem fra skolen en dag å si: «Mor, læreren min er så morsomt. Han er fryktelig smart om alt, men noen ganger han løper rundt i rommet og bølger armene i luften og roper:« Jeg er omgitt av idioter! ‘ Vi har alltid fnise, fordi vi vet at han betyr ikke det. » Dårlig løve, selv barna kjenner hans brøl er verre enn bite hans. Det er bare rimelig å minne deg på at du kan snuble på en som har en lidende Mars eller Mercury med, si, Scorpio Rising, og deretter bitt vil være mer alvorlig, men vi snakker nå om typiske cat På mange måter Leo er ekstremt slu. Hell sjelden kaste bort energi på å hente vann fra en tørr brønn, som Væren ofte gjør, noe som gjør ham til en suveren organisator og en klok distributør av plikter. Hans bud er overraskende effektiv når han toner ned dramatikken, fordi han kan være en mester i enkel, grei tale, selv om det smaker litt av skuespill. Leo uttrykker godkjenning sjenerøst og åpent, og kan gi nesten pinlig ekstravagante komplimenter. Han er ikke i det hele tatt sjenert om misnøye hans, heller. Uansett hva han sier, betyr at han vanligvis. Det kan berolige eller boms, men det aldri unnlater å forlate et inntrykk.

Regal måter dette soltegn er fantastisk når Leo mann eller kvinne er vert eller vertinne. De gjør du føler at du blir underholdt i et kongelig palass. Du beholder forventer å se en trener og footman trekke opp utenfor døren når som helst for å slippe av Marie Antoinette, eller, i det minste, Nell Gwyn og Madame Du Barry. Leos surround sine gjester med masser av deilig mat, god vin, vakre kvinner, og dempet musikk. Jeg må innrømme at jeg vet en løve med sterke Virgo planeter i hans fødsels-diagram som serverer terninger agurk overstrødd med urter, persille og hvetekim på fester, men de andre avskjær er luksuriøst leonine, alltid inkludert de feminine gjester. Slike pulchritude! Louis XIV aldri hatt det så bra. Men etter Louis XIV syndfloden-og etter mange Leos romantisk dans og servering kommer en flom av forslagene, lidenskap, tårer, sinne, unnskyldninger, og bare ren sentimental forvirring.

Nå som vi befinner oss på temaet romantikk, som er en ganske vanlig sted å finne deg selv når du er involvert med løven, enten personlig eller på papir, bør vi være oppmerksom på at du ikke vil finne mange ungkarer eller spinsters født under denne soltegn. Hvis du kommer over en, ikke danner en klar mening før du har diskret sjekket skapet. Det er vanligvis en elskerinne gjemmer nærliggende noen løvens hule. Han kan ikke være gift når du først møter ham, men han vil være forelsket, eller bare om å være, eller helvete nylig har brutt en romantisk sjakkel, og vil være iført en patetisk, tapte utseende. Den brennende stolthet Leo forårsaker masse knust kjærlighetsforhold og ekteskap. En løve minus sin kompis er vanligvis et sørgelig skue, men når hans stolthet har blitt skadet av en kjæreste eller en juridisk kompis, kan han slippe sin triste-eyed utseende og blitt ganske hard og vill i stedet. Likevel, det er ingen som orker mer i stoisk verdighet, eller justere mer modig å deprimerende tilstander med ren tro og optimisme når det er nødvendig.

Siden tilgivelse og medfølelse ånd er en del av den store katten sin indre natur, avstemmingene er omtrent like hyppig i Leos følelsesliv som i spagaten, har en gang fyrverkeri av rasende verdighet freste ut og han får ensom. Han er nesten kontinuerlig midt oppe i lidenskap, ikke bare med det motsatte kjønn, men med livet selv. Livet uten kjærlighet, både løver og sjenert Pussycats, er som en plugg uten en stikkontakt. The Sun glemmer å skinne for dem når romantikk dør.
Disse menn og kvinner aldri lene seg på andre. I stedet foretrekker de å være lente seg på. Ansvar overfor de svake og hjelpeløse appellerer til dem. Leo kan brøle theatrically at alle er avhengig av ham, og han tvinges til å bære hele vekten, men ikke betale litt oppmerksomhet til sine klager. Han elsker det. Prøv å avlaste ham av hans byrder eller gi en hjelpende hånd, og youTI se hvor raskt Leo vil disdainfully nekte din hjelp. Akseptere økonomisk støtte er noe han spesielt foretrekker å unngå. Selv om han kan være blakk ofte, han er alltid sikker på at han vil finne en måte å linje lommene igjen snart. Svært få Leos er forsiktige med penger. Du kan finne en annen en som ble skremt av en regning samler i tidlig alder, og oppfører seg som om han er på vei for skyldnerens fengsel som helst. Men den typiske løven er en spektakulær gambler på hjertet, ofte vilt ekstravagant, selv den sjeldne katt som klyper pennies vil kle rimeligere, og ser alltid godt slått ut. Han ønsker først klasse og luksus hele veien, og han vil bruke fritt på moro og glede. Leo vil gi penger til nesten hvem som helst. Hvis han har bedt om et lån og han er kort av kontanter, helvete ofte gå ut og låne den fra noen andre før innrømme at Kongen er ikke i en posisjon til å hjelpe sine «trengende fag. Det er en siste utvei, men fordi Løvene er mortified å bli tvunget til å vende seg til andre for penger, råd eller oppmuntring. De har nok ego til å levere (arving egen oppmuntring, de er smarte nok til å samle sin egen pott av gull-og godhet vet de ikke søker råd lett. Man søker råd bare fra de over ham, og som er bedre enn den løve?

Leo kjører ofte høy feber, er utsatt for ulykker, plutselige, voldsomme sykdommer og er vanligvis immun mot kronisk, langvarig sykdom. Siden de sjelden gjør noe halvveis, disse menneskene enten utstråle utrolig vitalitet ellers klager over at de ikke er lang for denne verden, sistnevnte en typisk reaksjon på mangel på forståelse og sult etter kjærlighet. Leos synes å ha enten ypperlig sterke hjerter eller en slags svakhet i hjertet området. De kan lide av smerter i rygg og skuldre, rygg problemer, ulykker til bena eller ankler, problemer knyttet til den reproduktive organer og heshet eller sår hals. Men de krefter med kraft fra sykdom, og deres største faren er uforsiktighet om helse eller få opp for tidlig når sykdom rammer. Å holde sengen og bli ventet på smigrer Leo forfengelighet i begynnelsen, men når han innser han spiller rollen som svak i stedet for sterk, er hans staver av funksjonshemmende raskt erobret.

Det er ingen i mellom med Sun-styrte. De er enten fryktelig uforsiktig og slurvete eller omhyggelig pen og ryddig. De heller nyte sladder, og de føler seg såret eller utelates hvis det er noe som skjer rundt dem de ikke forstår. Leos er løst i naturen. Det er vanskelig å påvirke dem fra en fast rute, selv om de kan påvirke andre med overbevisende veltalenhet. De akkumulerer bare slik at de kan dele ut til andre, når de har skaffet seg en glitrende trone komplett med en myk, fjær pute. De kan vise så mye glupsk energi som en steam roller, og deretter være så søvnig lat som katten, strekke ut og setter på pause i solen. Når de jobber, de jobber. Når de spiller, spiller de. Når de hvile, hvile de. De fleste løver har en imponerende geni for muntert delegere rotete og ubehagelig jobber til andre, mens de delta på viktige saker, som bestemmer hvem som skal bli valgt til president, og hvordan krigen skulle vinnes.

Overraskende seg selv, når en reell nødssituasjon faller på Leos sterke skuldre, vil han bære det lett og aldri skulke sin plikt, å hjelpe forsvarsløse, beskytte skremt (selv om han kan bli dobbelt så skremt selv inne), jubler den melankolske og takle sin sanne ansvar med mot. Dette er innavlet Leo natur, som vil skinne etter playboy fasen har vært gjemt unna med sine glorete håndmalte bånd og at gitaren han pleide å spille.

Neste gang du er på mottakersiden av løvens stolte brøl, husker Queen of Hearts som stadig ropte, «Av med hodet,» white alles hode bodde festet på. Husk den feige løven i «The Wizard of Oz» som ømt pleiet sin vakre hale i skadde verdighet, spent søke verden over for gaven av sann mot, bare for å finne han var virkelig den modigste en av gruppen når den virkelige krisen kom .

Leo er en sterkt lojale venn, en rettferdig, men mektig fiende, kreativ og original, sterk og vital-om han er en rolig eller en fargerik løve, for det finnes begge typer. Han kler i strålende klær, som passer til hans fargerike personlighet. Vi overser hans arroganse, hans noen ganger egoet, hans heller latterlige staver av forfengelighet og latskap, fordi hans hjerte, som metall hans, er rent gull.

Fylt av moro og generøsitet, homofile, hengiven løve prances i et felt av valmuer når hans solen står høyt på himmelen, og terningene han kaster med tillit bære tallene en og fire. Leo bærer stolt en topas for flaks, så presser den for langt, men han har et ekte indre verdighet og nåde som lar ham bære sine ulykker med mot. Den varme, gule stråler av hans muntre håp utdype til oransje i solnedgangen glød, og nettene er lyse med tusen stjerner.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail