Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige løven

Når Gray skrev linjene om en blomst «født til å rødme usett og kaste bort sin sødme i ørkenen luft,» han absolutt ikke var som beskriver en Leo. Du kan se denne mannen basking i sterkt sollys, og du kan finne ham gjør blomstrende taler, men det vil ikke være i ensomhet i ørkenen. Mest sannsynlig vil det være på en scene eller foran en sirkel av beundrende venner og slektninger. Han kan kaste bort penger, men han er ikke i ferd med å kaste bort sin sødme i den tomme luften. Det vil alltid være et publikum.

Det du er, i et nøtteskall. Hemmeligheten av snaring løven er så enkelt. Være sitt publikum. Helt forskjellig fra den motvillige Jomfruen og vannmenn hanner, vil Leo pal lykkelig bukke til oppe i deilig romantikk, hvis du spiller kortene dine riktig, elsker ham, flatere ham og respekterer ham.

Er han en flamboyant august male? Bruk mørke briller og sender til sin strålende sollys. Er han en av de milde, rolige Leos? Ikke bli tatt av sin slanke mykhet. Stroke ham på feil måte og gnister vil fly. Husk, han bare spiller rollen som den saktmodige sjel. Under hans høflig måte og pasient fixity er ulmende branner av stolt verdighet og arrogant forfengelighet, klar til å flamme opp og boms pushy kvinnelige dum nok til å tro at hun kan utelukke ham.

Løven skal være en ridderlig og galant frier, ømt beskyttende og sentimentalt hengiven. Du trenger ikke å legge mye av en felle for å friste ham til romantiske tilnærmelser. Man kan si Leos besitter en slags instant lidenskap. Bare legg muligheten-bland godt med levende lys og frodig fioliner-og kjærlighet står i blomst som rød, rød rose. Som et spørsmål om faktum, kan du la ut lysene og musikk hvis de ikke er hendig, og bare bruke den første ingrediens. Samme.

Hvis kjærlighet mangler fra livet hans, den flammende løve vil rett og slett visne bort-dramatisk, selvfølgelig. Han må bli tilbedt eller dø, og du kan bare om å ta det bokstavelig. Leo hanner sjelden spare utgifter når de er frierføtter. Du vil bli tatt med til de beste restaurantene, dusjet med parfyme og blomster, stolt eskortert til teater og du vil binde et bånd rundt noen ganske fantastiske kjærlighetsbrev. Å fortelle deg sannheten, ville du må ha et hjerte av stein for å motstå.
Nå er du sannsynligvis tenker at du har fått det gjort.

Tro om igjen. Det leonine romantikk vil ikke være helt problemfri. Du kan ta lærdom fra de bortskjemt favoritter av royalty. Leo vil invitere deg inn i hiet sitt og varme deg ved hjertet av hans store hjerte, men løvens hule kan slå inn i en plysj, luksuriøse fengsel. Er han sjalu? Svaret er «Ja», og du kan stave det med store elektriske lyspærer. Du tilhører ham, kropp, sjel og sinn. Han vil fortelle deg hva du skal ha, hvordan du del håret, hvilke bøker å lese, hvilke venner som er best for deg og hvordan du kan organisere dagen din bedre. Han vil vite hvorfor du var borte i to timer shopping når du sa at du skulle komme tilbake om en time, som du møtte på veien, hva de sa-og han vil selv surmule hvis du ikke forteller ham hva du tenker som du stirrer ut av kjøkkenvinduet mens du desperat sine egg. Tross alt, kan du tenke på en annen mann. Bare ikke glemme kraft av sin impulsive temperament når den er opphisset. Erte ham ved sporadiske flørtende å bevise for ham at du fortsatt er ønskelig er absolutt dårskap. Han vet du er ønskelig. Han trenger ingen bevis overhodet. Dessuten er din Leo mannen ansvarlig å flate dine uskyldige maskuline venner til gulvet, om ikke sette dem på sykehuset, når han er presset for langt.

Alt er ikke roser og honning i et kjærlighetsforhold med en løve, og det inkluderer den rolige Pussycats sammen med prangende revet katter. Det er ingen forskjell i de grunnleggende natur. Enhver kvinne forelsket i en Leo skal få en kopi av Anna og kongen av Siam og studere det godt. The Siamese monarken var en typisk Leo og du vil få uvurderlig tips fra Annas teknikk. Først provoserende utfordring å interessere ham, så endelig feminin underkastelse etter at du har lært ham at du ikke vil være helt fortært. Sannelig, er hennes historie et must. Sove med den under puta.

hnop.»>Vær forberedt på å balansere sin store entusiasme med ro grunn og villig til å berolige ham som han blåser opp problemer intr> hnop. (Timensions. De eentle Leos gjøre dette rolig, men hva er forskjellen? Enten han brøler og raser fordi hans ansatte nektet å adlyde ham, eller pouts på baksiden veranda fordi naboene avvist ham sluttresultatet er identisk. Han trenger din stabilitet til balansere sin irrasjonelle stolthet. Hvis du ikke har det selv, kan din kjærlighet bli til en konstant kamp kongelig. Du vil være å bryte opp og gjøre opp med en slik hastighet at forbløffede venner vil spørre: «Hvor brenner det?» Where Hvorfor, rett inni din koselige løvehule…

Ikke prøv å være en karriere jente. Han vil aldri stå for det. Han er din karriere. Løven kan tillate hans kompis til å gå ut på jakt etter noen skins når bankkontoen blir lav, men hun hadde bedre gjøre det klart jobben kommer sist, etter ham og hjemmet reir. Han vil ikke tolerere konkurranse fra en mannlig eller en ekstern interesse. Hvis du er modig nok til å akseptere disse utfordringene, gå videre og kjøpe brudeutstyr, men vær sikker på at det er stilig. Han ønsker å vise deg ut i sin egen Easter Parade i desember samt i april. Fornærme ham ved å vises i det offentlige ser alt annet enn queenly og du kan gå glipp av et kjent fjes i kirken mens koret synger «Oh, Promise Me» – hans.

Når du er gift, parret, og dypt elsket, telle dine belønninger. Din Leo mann vil være så snill og godhjertet som King Arthur, forutsatt at du la familien dreie seg om ham. Hvis han får den respekten han forlanger, helvete smelle den ved å helle ut sjenerøsitet. Du kan bli fortalt hvor flott du ser gjentatte ganger, vil han trolig gi deg en stor kvote, og-under over alle under, med sin romantiske dis-posisjon-he’ll være sannsynlig å forbli trofast. Det er alltid en bedre sjanse for at etter ekteskap enn når han er singel, og jeg skal fortelle deg hvorfor. Løven er som regel for lat til å jage pene ansikter, når han har funnet en løvinne som vil capably kjøre sitt rike, mens han luksuriøst snoozes i hengekøye. Hell spille kjærlig med sine unger, beskytte sin kompis fra all fare, og spenningen henne med ambisjonen hans å stige til en posisjon av imponerende overlegenhet i sin karriere.

Du vil lede et aktivt sosialt liv med Leo mann, så lenge han får sin skjønnhet søvn. Men det vil være et par netter ut med gutter, og det kan også være noen sjonglering av økonomi, på grunn av plutselig gambling drifter, eller en sjanse investering han trodde ville lønne seg. En Leo mann jeg kjenner en gang kjøpte ti aksjer i en oljebrønn. Selv om han var onlv ett verv mindre aksjonær blant tusenvis, om to ganger i måneden, ville han besøke stedet av boring og se viktig. Når noen spurte ham hva han ville, han ville fortelle dem, «Jeg er bare å sjekke for å se hvordan det går med min brønn.» Borerne behandlet ham med stor respekt. De trodde han var medlem av styret.
Ta alt på strak arm-det er kompensasjon. Hvordan kan han skjelle deg for å kjøpe den dyre mink lue etter at han mistet prisen på en mink pels i et lite spill med medmennesker eller etter at han brukte sparepengene dine på en auksjon på to box biler av brettede kartonger i assorterte størrelser, da han tok en forestilling til å gå inn i postordre virksomhet? (Da han ikke kunne bruke dem fordi det viste seg at de ble stemplet over med ordene «Rat Poison» og en stor hodeskalle og korslagte.) Hold ham borte fra auksjoner hvis du må låse ham opp, fordi han har en uimotståelig trang til å by høyere enn noen på noe som helst Han vil være ganske sjekken grabben i offentligheten også, muntert sa, «The godbit er på meg,» med penger for den nye fryseren. Leo ville være akkurat som hjemme i Texas eller Las Vegas, hvor han ville umiddelbart bli anerkjent som en storspiller (med mindre hans Moon eller ascendant dikterer økonomi).

Det er en ting om løven du kan finne svært hendig. Nesten alle Leos har en fantastisk evne til å fikse ting. Det kan være alt fra en ødelagt dør knott eller sta bad kranen til en båndopptaker eller en komplisert stereo hi-fi sett. Hvis han er en typisk Leo, vil han ikke være i stand til å motstå prøver seg på å lage noe arbeid når det er på blink. Hvis alt annet mislykkes, vil han gi uakseptable maskin eller hva et rungende spark i strålende leonine sinne, og plutselig dør knott vil snu, vil vannet spray som Niagara Falls, båndopptakeren vil begynne å snakke og hi-fi vil begynne å synge. Det synes å være noe mekanisk om dette soltegn. Mange Leo menn kan ta motorer fra hverandre og sette dem sammen igjen, knapt tilsmussing sine hender i prosessen. Han er ikke typen til å la en hengsel henge i månedsvis un-skrudd eller et teppe ligge på gulvet untacked. Et overraskende antall løver er eksperter på å lage sine egne møbler og bygge et ekstra rom på huset uten profesjonell hjelp. Han kan ha sitt eget verksted i kjelleren. Ikke klag om litt sagflis på gulvet. Det holder ham tilfreds-og hjem om natten.

Løven er livet til de fleste partiene, men han er ikke dum. Han bærer spøkefugl maske for å få oppmerksomhet, og hans publikum vanligvis føler de får heller respektere ham under hans midlertidige lekne staver. Uavhengig av opptredener, er det ingenting omgjengelig om den indre natur din Leo mann. Han er langt mer standhaftig og utholdende enn han ser ut. Han vet hva han vil, og han vanligvis får det. Han er ganske flink til å holde det, også.

Hvis du forventer at han skal være trofast under frieri, må du holde ham godt ernært med romantikk og kjærlighet eller hans stort behov for kjærlighet og beundring vil gjøre ham stilken over jungelen på jakt etter den. Hvis forholdet er ekte og dyp, vil han sannsynligvis være sant for deg, men øynene kan vandre litt. Annet enn å holde ham bind for øynene, er det svært lite du kan gjøre med det. Leo setter pris på skjønnhet, så hvis du er typen til å bli sjalu over en anerkjennende blikk på en annen kvinne, du bør få tolerant fort. En Leo mann hvis damen elsker forlater ham på grunn av hans flørting skal ærlig vondt og forbauset. Han er helt i stand, da, falsk alt fra hjerteinfarkt til et tårevått farvel notat for å få deg til å sympatisere og kjøre tilbake inn i hans store, varme armer, og helvete være så overbevisende at du vil føle deg som en grusom monster. Med mindre du liker emosjonelle, dramatiske scener selv, er det mye mindre problemer med å forstå ham i første omgang. Hans kapers vil trolig være uskyldig og ufarlig uansett, hvis du behandler ham riktig. Aldri altfor følsomme for andres følelser, på tross av deres grunnleggende godhet, er de fleste Leo menn så pakket inn i seg selv at de kan være brutalt ærlig og untactful. Men hans blendende smil klarner snart luften. Den varme løven ikke har en skadelig bein i hans sterke, grasiøs kropp. Han kan blåse av skremmende damp, men ondskap er ikke en del av hans make-up, og han kan ikke takle virkelige grusomhet (med mindre det er en lidelse i hans fødsels-diagram). Han vil nyte sport, men som han blir eldre, vil han foretrekker å se dem fra den komforten av hans polstret tronen, mens du venter på ham.

Ikke alltid, men veldig ofte, det er en merkelig vri på Leo hanner. I motsetning til Capricorn, som søker å stige sosialt gjennom ekteskap, har en tendens løven noen ganger å gifte seg være-Neath ham. Han har så mye ønske om sosial status, men han kan bare ikke motstå å anskaffe en «gjenstand» som han er overlegen. Noen ganger han gjør et feil valg, og forsagt som satt adoringly ved hans føtter gjør et overraskende trekk å ta tak i septeret fra ham. Når det skjer, er det avsatt Leo en elendig ektemann som. Bærer den tragiske komprimering av en eksil monark.

Det er trist. men sant – at Leos sjelden heve store familier. Mange av dem har ingen barn, er skilt fra dem, eller raist enebarn. Synd, fordi de gjør varm, fantastiske fedre, kanskje litt for ettergivende mellom sten snakker om prope ‘oppførsel. Din ætt kan gnage under hans krav og bli lei med sine lange foredrag, bui de vil snart lære å smigre ham inn i sub-oppdrag. He’11 insistere på respekt deres og få det, men de er ansvarlig for å krangle seg ut av noe av den smarte bruken av «Ja, Sir. Du har rett. Sir.» Derfor kan den virkelige disiplin være opp til deg. Barna kan mislike hans arrogante måter. men Leo fedre er nesten alltid husket med hengivenhet i senere år. Ett tips. Ikke gi ungdommene mer oppmerksomhet enn du gir ham, eller du kan ende opp med ganske mye trøbbel på hendene i form av en gigantisk forslått ego, som vil være nesten umulig å helbrede.

Hvordan kan du størrelse opp de underlige mannlige Leo? Er han godhjertet eller farlig, sjenerøs eller grusomt egoistisk? Er han virkelig en omgjengelig fyr som elsker mennesker? Har får han sitt rykte for overlegenhet under falske forutsetninger, eller gjør han, som den ekte løve, fortjener å bli kalt King? Selvfølgelig, etter hans egne standarder minst, han fortjener å være herre og mester i sitt kjærlighetsliv og sin karriere. Du må innrømme at han er vanligvis svært vellykket i både romantikk og business. Hvorvidt Leo mannen er virkelig en konge, eller bare en hykler til tronen, kan vi aldri vite. Men det er flere ting du vet om din egen løve. Han har i-satiable lyster, og han er stolt som en påfugl. Han har am enormt behov for å kommando og å bli elsket av dem han regler. Husk at Leo hemmelighet frykter at han kan mislykkes og bli latterliggjort. Det er en konstant indre tortur, og den virkelige kilden til hans forfengelighet og overdrevet verdighet. Likevel, når hans adel har blitt vekket av en stor sak, vet han ingen frykt. Først da lære løve som den praktfulle styrke og mot han har vært later til å ha har virkelig vært der hele tiden.

Dine Leo kan kjøre deg vill ved sine krumspring under frieri, men han er ikke i det hele tatt en dårlig kompis for en langsiktig mulighet. Hvis du ikke har noe imot å senke ditt ego, og bygge ditt liv rundt hans, når du har temmet denne mannen, vil du bli beundret og youll aldri bli ensom igjen. Dessuten kan han fikse disse dårlige kranene.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail