Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Løven som ansatt

Hvis arbeidstaker er en typisk Leo, vil det være nesten umulig å ignorere ham. Hvis han er en rolig Leo, ville det ikke være lurt å ignorere ham. Jo mer aggressiv løve vil tvinge deg til å sette pris på hans talenter og anerkjenne hans verdi ved å fortelle deg hvor fantastisk han er. Den sjenerte pusekatt typen vil surmule før du gir ham samme behandling. Den legger opp til det samme. Ikke overse dine Leo ansatte.

Enten løven brøler fra sentrum scene eller bides sin tid i vingene, er han stolt. Han er verdig. Han kjenner sin overlegenhet og at han ikke ønsker noen å overse det. Leos er ikke typen til å skjule sitt lys under en skjeppe. Hvis hyllest ikke er betalt til forfengelighet deres, vil begge typer løver finne en annen savannen å ære med sitt nærvær. De orker ikke å bli undervurdert.

Alle Leos elsker titler. Jo større og mer avansert, jo bedre. Tilby løven en betydelig høyning, men gi fyren på neste pulten tittelen «Chief av Office Koordinasjon,» og løven vil ikke takke deg for den ekstra penger i hans lønn konvolutt. Han vil være for opptatt grublende over økt status av hans medarbeider, som ikke kunne muligens fortjener en slik kampanje så mye som han gjør, selvfølgelig.

Det er ikke perversitet som får ham til å insistere på sin rett. Han var født til å være herre over alt han undersøkelser. Lederskap er en iboende del av hans natur og umulig å utrydde helt. Leo er fullt utstyrt for å ta ansvar. Han føler seg ubrukelig og hjelpeløs, samt uønsket, når han ikke forutsatt noen form for forpliktelse. Hvis det er noe annet tilgjengelig å bygge sin følelse av betydning, helvete få det ved å dele ut gratis råd til sine venner og familie. Fremmede vil ikke bli neglisjert, heller. Leo sprer sine perler av visdom upartisk. Han vil fortelle deg hvor mye du skal betale for å ha et ekstra rom bygget over garasjen, råd sekretær om hennes underholdsbidrag problemer, informere rengjøring kvinnen hva slags salve å bruke på henne sår tå, og forklare postmannen hvordan han kan gjøre sine leveranser mer effektivt. Jo mindre viktig han er på jobb, jo mer alvorlig vil han praktisere sin rådgivning.

Jeg kjenner en Leo mann (den stille typen) som jobbet for et stort selskap. I mange år hadde familien hans vage inntrykk av at han var i distriktet salgssjef. I virkeligheten var han en vanlig ekspeditør og en rute veileder, så vel som en av de mest uunnværlige menn i firma. Siden han ikke kunne være salgssjef til godt kvalifisert mann som holdt tittelen hadde pensjonert, svelget Leo hans såret stolthet, og tilfredsstilt hans leonine forfengelighet ved å la hans familie å anta at han hadde stillingen.

Hans enorm følelse av ansvar var tydelig i sin konsekvente lojalitet og hengivenhet gjennom årene. Han brukte et kvart århundre levere kreative annonsering ideer til firmaet som betalte seg i stadig økende fortjeneste. Samtidig, han kompetent overvåket selskapets lastebil ruter til alle døgnets tider, i all slags vær, og ventet på den anerkjennelsen han fortjente, men opprykk til den øverste posisjonen var alltid rett rundt hjørnet. Når salgssjefen endelig pensjonert, ble en yngre mann hentet inn fra New York for å ta over. Det var dagen da Leo slutte. Det var en tung Steinbukken innflytelse i diagrammet hans, så var situasjonen lettere for ham å bære enn det ville ha vært for den typiske Leo, men han vil bære arr av den dype såret til sin stolthet hele sitt liv. Det er ingenting i denne verden så trist som synet av den verdige løve ranet av den respekten han desperat søker og har ærlig fortjent.

Du hadde bedre notere at leonine følelse av ansvar, som kan være så imponerende, betyr som regel ikke vise seg før forfall. I sin ungdom, er løven den klassiske playboy, spankulerer frydefullt gjennom dager og netter med vin, kvinner og sang, iført flashiest klær i gruppen, gjør alle ler av hans klovn-lignende krumspring og brøling når noen skritt på hans praktfulle halen .

Det er lurt vanligvis å bruke unge Leo ansatte i markedsføring og salg. De er naturlige showmen, og de vil holde kundene fornøyde med sine varme, solrike disposisjoner. Senere, da de modne, kan de store kattene gradvis lettet inn i toppstillinger, der de vil vanligvis leve opp til hver bit av ansvar du gir dem. Det er en smart sjef som vet på hvilket punkt løven har uteksaminert fra rollen som playboy prins til bare, verdig konge.

Det er en merkelig ting om Leos av begge kjønn. Under sine modige fronter, de i hemmelighet frykter de har ingen reell mot. De kan opptre med den mest utmattende stolthet og opprørende forfengelighet, vise egoet, stille perioder av ren latskap. Deretter kommer langs en krise eller fremveksten, enten på jobb eller i deres personlige liv. Plutselig, til alles overraskelse, løven og løvinnen vise seg å være den stadige seg. Bare under stort press, tynget av de tyngste byrdene livet har å tilby, ikke den indre styrke født i denne soltegn komme frem i all sin prakt.

Jacqueline Kennedy barndom av letthet og komfort etterlatt folk helt uforberedt på hennes utrolige motet i møte med ufattelige tragedien. De Leo med omdømmet til en playboy vil overraske vennene hans når han tappert og muntert støtter en ugyldig kone og to eldre tanter etter en tankeløs, sorgløs, uansvarlig ungdom. De som er født under tegnet av Lion og styrt av solen aldri gjette hva utrolig kraft de har før testen kommer. Inntil da, alltid huske, de bare later til å være sterk. Løven voldsomme brøl skjuler et mindreverdighetskompleks som er helt unødvendig.

Hvis Leo ikke kan være sjefen, så han må ha en posisjon der han kan vise sine talenter og evner til verden på en eller annen måte. Etter skifte jobb et dusin ganger fordi han ikke har avansert til minst en visepresident, vil de typiske Leo vanligvis hodet for et yrke der han kan være sin egen sjef. Hvis rollen som utøvende eller leder nektes dem, de er lykkeligere som lærere, selgere, leger, advokater, ledere, rådgivere, høyttalere, announcers, skuespillere, skuespillere, forfattere eller rørleggere og turistguider. Løven søker et yrke som gjør at han kan gi sin overlegne kunnskap til andre på noen måte, eller å stå i den lyse søkelyset for publisitet. De skinner den smarteste i innenfor politikk og samfunnskontakt.

Husk at Leo ansatt vil enten bli en executive på ditt eget nivå i en rimelig tid, eller han vil forlate. Han kan aldri være tilfreds med å jobbe bak kulissene. Applausen han trenger er ut foran. Likevel, er du heldig å ha løven for hva perioden han fortsatt med deg. Han skal jobbe hardere enn nesten noen andre til å vise deg hva en fantastisk person han er, og en jevn tilførsel av komplimenter vil inspirere ham til et punkt hvor han skal vise en utrolig vitalitet langt utover grensene for normal utholdenhet. Forskuddstrekk smiger fra Leo ansatt vil frarøve deg minst femti prosent av hans potensielle verdi.

Se at Therese blir hennes forfengelighet fyldige regelmessig også. Tidvis bringe henne en gul rose å brette i håret hennes, og never mind hvisker av sladder. Du har ikke råd til å miste henne. Sladder har ikke hennes dyder og evner. Fortell henne ofte hvor nydelig hun ser ut, hvor smart hun er, og av og til hånden hennes gratis billetter til en konsert eller en galla affære. Alltid to billetter, vær så snill, fordi Leo jenta vil alltid være gift, være forelsket eller har en spesiell gutt venn i alle årstider.

Som for løven, ta ham til lunsj ofte, i en dyr restaurant, der viktige folk kan se ham med den store mannen. La både mannlige og kvinnelige Leo ansatte være de å lære opp nye arbeidere når du kan. De vil ikke tankene ekstra arbeid, vil de være stolte av det ansvar og de vil elske å fortelle andre hva de skal gjøre og hvordan du gjør det.

Litt astrologiske psykologi, smart anvendt, kan lage dine stolte, ømfintlig Leos en ekte kreditt til selskapet. De vil dekorere kontoret med sin nåde og entusiasme. Surround dem med skarpt lys, levende gule eller oransje gardiner og tepper, og de dyreste skrivebord og skrivemaskiner du har råd. Ingenting presser en Leos ånd mer enn å måtte jobbe med shabby, foreldet utstyr, med mindre det fungerer med pessimistiske, fantasiløse mennesker.
De trenger sjenerøse kostnadskontoer og litt ekstra tid for lunsj. Måltidene er sosiale anledninger for Leos, og de bruker slike muligheter til å praktisere sin kunst for å fremme. Bare gi dem barest ide å starte med, og de vil eksplodere det inn i en dramatisk kampanje som kan bringe inn mange nye kunder. Du kan ikke forvente at de skal operere i full fart når de må se på klokken og bekymre deg for penger. Leos kan være rask med tall, men noe de sjelden lære håndlag med å telle pennies.

Som for klokken, kramper det deres stil. Løven er lett å temme, når du vet hvordan. Slapp reglene litt og la ned barene litt. Disse ansatte kan ikke inngjerdet, eller de vil furte bort timer og mister sin lyse incitament.

Det er smart å ansette en Leo. Han vil legge en dash av spenning og han kan bære noen gigantiske belastning på ryggen uten å klage. Han trenger en rik diett av komplimenter, myndighet, reiser, titler og frihet, men det er ikke for høy pris å betale for hans intelligens, lojalitet, tro, ideer og ansvarsfølelse. Tross alt, hvor mange sjefer har royalty på lønningslisten? Mate både store katter og sjenert Pussycats masse kattemynte, og de vil rettferdiggjøre det ved å være din største boosters, så stolt av din bedrift som om de eide den selv. Løvens hjerte er like stort som egoet hans.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail