Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Løven som sjef

Du har en Leo sjef og du har jobbet for ham i over et år? Virkelig? Du må være en veldig god lytter.

Din Leo sjefen vil trolig føle at selskapsskatt, offentlige forskrifter og EU-regler ble alle oppfunnet som en personlig konspirasjon mot ham, men han vil kaste dem lett. De fleste løver er gode arrangører og perfekte genier på oppdragsgiver. Hans måte å implementere slike irriterende situasjoner er å slå til deg og diktere, med stor næring, noen rungende setninger på det generelle temaet, deretter svinge sin hånd regally, og med en nydelig smil sier vagt, «Du tar det derfra.» Så vil han trolig legge til at han vil at rapporten ferdig og plassert på pulten sin så snart som mulig. «Ta deg tid», han vil si. «Så lenge jeg får det før middag i morgen.» Leos er ikke glad i detaljer. De foretrekker å male bildet i dristige slag og la deg bekymre plagsomme bagateller som tall og statistikk.
Det klassiske eksempelet på en Leo sjefen er en jeg kjenner som kalte i sin sekretær til å diktere et svar han hadde forberedt for en spesielt viktig kunde. «Har du bestemt deg for hva du vil si?» spurte uskyldig jente, kortform bok åpen, klar blyant. «Ja, det har jeg,» smilte hun Leo arbeidsgiver. «Fortell ham kanskje. Fikk det? Kanskje. Du fyller i alle andre ting.» Med disse mesterlige instruksjoner, han muntert gikk til lunsj der han underholdt flere personer på en dyr bistro, spilte et par runder med golf, returnerte til kontoret rundt fem og ønsket å vite om brevet var klar. Det var. (Sekretæren var en Virgo.) Etter å ha lest den med høytidelig godkjenning, Leo grep telefonen og siterte brevet til en kollega. Hans ord fløt gjennom døren inn til kontoret til den hardt prøvede sekretær. «Hvordan liker du det?» spurte han inn i mottakeren. «Jeg tror jeg gjorde en utmerket jobb med å sette hele situasjonen sammen og gjør det klart hvor vi står, gjør du ikke? Selvfølgelig, jeg har alltid hatt en måte å uttrykke meg selv. Min kone er alltid forteller meg at jeg burde være en forfatter, «han ferdig beskjedent.

Dette kan være en noe ekstremt tilfelle, men du vil finne gjenklang av en slik holdning dvelende i luften hvis du har en typisk Leo sjef. Gi ham alle dine originale ideer. Han vil elske deg for det. August-født ledere har en tendens til å favorisere medarbeidere som legger kreativ tenkning til firmaet. Men vær forberedt på å se ham gliste som en Cheshire Cat neste dag som han fortsetter å organisere planen du ga ham natten før, kaste ut den oppsiktsvekkende kommentaren: «Det er en av de beste ideene jeg noensinne har hatt.» Han tror ærlig talt han tenkte på det først. Virkelig. Selvfølgelig, utløste deg sin fantasi, det er derfor du er så verdifull for ham. Men det var hans idé. Husk det.

Nå og da din Leo sjefen kan virke en liten bit utakknemlig. Som han vil kaste en stor bunke med bokstaver på pulten din, fordi han ikke kan bli plaget eller lei å lese dem selv. Så neste morgen, når du er søvnig funnet veien fra bor til midnatt for å fullføre merarbeid han kastet på deg, faen ta ham i løvens manke disapprovingly, og mumle en kommentar på slurvete tilstand av skrivebordet, som han går til sin egen plysj hule. Å ja, han er nesten sikker på å ha et luksuriøst kontor. Det kan ha myke. Lys, musikk, blomster, en ned-polstret sofa og et kirsebærtre skrivebord. Selv om budsjettet er lite, vil du sjelden finne ham omgitt av ananas kasser og snusket vindusruter uten draperier. Veggene kan være dekket med gode utskrifter av gode malerier eller bilder av seg selv, tatt med viktige myndighetspersoner. Noen priser eller sertifikater han tjent vil bli pent innrammet og hengt i en fremtredende plass.

En annen Leo sjefen vet jeg hatt en assistent som jobbet overtid hver kveld og hele dagen på lørdager og søndager i tre måneder på en spesiell kampanje. Hun klarte også å flytte arkivskap, pakke store esker med varer og endre flasker i vannet kjøligere annenhver dag. I mellomtiden fant hun tid til å gjøre sjefens julehandelen og ta opp sin rengjøring en gang i uken. En lys, solrik morgen hun overhørte ham synge sin lovsanger til en vice president i firmaet. «Det Hester er en ekte juvel,» han sa. «Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Jenta er virkelig fantastisk. Selvfølgelig, hun er litt lat, men du kan ikke forvente å finne alt i en person.»

Visste Hester slutte på stedet? Jeg skal si ikke. Hvorfor skal hun la en liten ting som at bry henne? Hun er en smart jente, som vet at noens innsats synes trist når de er i forhold til sjefens fabelaktig vitalitet (mellom hans daglige skjønnhet naps på fløyel sjeselong i hans private kontor). Hvorfor skal hun la en sjef som aldri unnlater å beundre hennes nye kjole? Hun vil neppe levere inn oppsigelsen sin til en mann som presenterte henne med en topas armbånd til bursdagen hennes, et sett av Waterford krystall for hennes håp brystet, og som så søtt forstått at fargen på skrivemaskinen hennes gjorde henne nervøs. Han malte det lyse gult for henne, selv om han var litt slurvete, og noen av maling dryppet på tastene. Den kom ut på fingrene i flere uker etterpå, men hun hadde ikke noe imot, fordi det var en glede å vaske hendene hver time med duftende såpe han holder i vaskerom.

Hennes Leo sjefen hjalp faren med å finne en ny jobb, betalt morens sykehus regningen, og sjenerøst gav etter for hennes forespørsler om å leie henne fetter i posten rommet. Dessuten er hun stolt av hans rykte i sitt yrke. Han vant to priser i fjor, han dikterer en bok til henne om livet hans, han er oppført på toppen av de best kledde menn i Esquire, han er dypt forelsket i sin kone, forguder sine barn, og har forårsaket firmaets overskudd til å gå skyhøye, på tross av disse ville sjansene han tok et par ganger. Han ser sjelden hvis hun tar ekstra tid til lunsj. Forrige uke, fant han henne en større leilighet med lavere husleie og kjeftet hennes forlovede fordi han ikke ble behandlet henne rett. Slutte? Hva mener du sluttet?

Hvis du er en mann som jobber for en Leo executive, har du noen spesielle problemer. Være original, dristig, kreativ og hardt arbeidende. Men husk at han alltid vil være mer original, dristig, kreativ og hardt arbeidende enn du-Tn øynene. Si «Ja» til de fleste av hans brainstorms (og han vil ha litt av en pakke av dem i løpet av en uke). Hvis du må si «Nei», foran den med et stort kompliment og lukke den med en annen. Klemt mellom den slags takknemlighet, han kan godta det. Men vær taktfull og fortsett nøye.

Selv de slakere, mindre prangende Leo ledere vanligvis liker å spre solskinn, og har masser av herlig sjarm. Når leonine sjefen får hver siste rest av kreditt han fortjener, pluss en ekstra porsjon respekt for godt mål, vil han gjøre deg glød med sin ros av en godt utført jobb. Han vil aldri være gjerrig med komplimenter. Han vil ikke holde tilbake sin misbilligelse heller. Løven er egnet til å påpeke dine feil med svært lite skjønn. Ansatte med ultra sensitive natur ville bli lykkeligere jobber andre steder. Så ville de med store egoer av sine egne. Det er mer enn et snev av arroganse i Leo arbeidsgiver, men det er nok varmebehandlet med godmodig optimisme. Han vil holde ting nynner og knirkefritt. Leos ble født til kommando, med en misunnelsesverdig talent for å tildele de riktige jobbene til de rette menneskene og se at de er ferdig i tide.

Kontor intriger vil sinne ham. Han rett og slett ikke kan fordra folk holde hemmeligheter fra ham. Han må vite alt som skjer. Ikke bli irritert hvis Leo sjefen er litt nysjerrig om dine private forhold eller gir deg foredrag om hvordan du kjører ditt personlige liv. Det er virkelig et stempel av kongelig godkjenning. Det betyr at han liker deg nok til å beskytte deg ved å gi deg fordelen av sin overlegne visdom.

Leo sjefer kan være veldig morsomt. De kan ha fryktelige raser, og deretter surmule bak lukkede dører i timevis når de tror de har blitt fornærmet. De smelter under smiger tross seg selv. De kler seg godt, spise godt og sove godt. De er varm og sjenerøs til en feil, og hvis de får den respekten de krever, kan de slå fiasko til seier over natten med en fantastisk karakterstyrke. Løven får enorm indre tilfredsstillelse fra å gi ordre, og holde foredrag er noe han er spesielt glad i å gjøre.

Du kan ha den type Leo arbeidsgiver som skjuler sin hunger etter rampelyset under en rolig oppførsel. Men det typiske verdighet, stolthet og forfengelighet of the Sun tegn er like mye en del av sin grunnleggende natur som det er med de dramatiske typer. Eventuell tvil? Prøv å punktere hans ego i den minste måte, så stå tilbake utenfor rekkevidde.

En Leo sjefen jeg hadde falt som inn i den stille pusekatt kategorien, brukes til å ringe et spesielt møte av hele staben på kontoret hans hver tirsdag morgen. Den angivelige grunnen var å forbedre arbeidsforhold, men det reelle motivet bak de ukentlige øktene var at de var den sjenerte Leos stor sjanse til å levere sine tanker til en fange publikum. Velsigne hans hjerte, var det hans øyeblikk på scenen.

Når han er behandlet riktig, det er ingen på jorden som kan være så elskelig som løven. Hva om han gjør søke beundring i store doser for å mate sin umettelige forfengelighet? Mesteparten av tiden, han fortjener ærlig å bli beundret. Han kan plagiere dine ideer og frarøve deg kreditt nå og da. Du kan trette av å lytte til hans nedlatende råd og for å fortelle ham hvordan super han er. Men ingen annen sjef ville la deg beholde barnevogna rett ved siden av pulten din den tiden du mistet din sitter. Selvfølgelig ville du ha foretrukket fri for å ta vare på barnet hjemme. Men sjefen trengte deg på kontoret. Og tross alt, han er barnets gudfar.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail