Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Skorpionen som barn

Den vanlige reaksjonen hos stolte foreldre som får det første glimt av sin nyfødte skorpionbaby, er fornøyd overraskelse. «Han ser så mye mer «ferdig» ut enn de andre babyene på fødestuen,» kurrer de. «Han er roligere også – og se for en sterk kropp han har.» Det er riktig, selv de minste Skorpioner har normalt usedvanlig sterke kropper. De ble laget for å matche sin usedvanlig sterke vilje.

Skorpionbarn liker en god kamp, ​​og de har til hensikt å vinne den. Kompromiss er ikke en av deres dyder. Selv om de later til å gi seg, venter de egentlig bare på at konkurransen kan gjenopptas på en annen front der de har fordelene.

Så fort du vet at barnet kommer i november eller der omkring, løp ut og kjøp en stor og solid lekegrind. Du vil trenge en. Etter at barnet kommer, kan du klatre oppi den og lese en bok eller spise lunsj, trygg og sikker bak grindstolpene. Ekspeditøren kan se rart på deg når du legger deg ned i bunnen med den blå kaninen på for å måle passform, men ignorerer henne. Hvis du ikke greier å holde ut det undrende blikket til en fremmed, hvordan skal du takle det brennende blikket til ditt eget barn uten å krympe deg? Skorpionbabyen vil stirre på deg med sine intense øyne så snart han kan fokusere på folk uten tåkete blikk, og du vil bli hypnotisert til å adlyde hans innfall. Se ham for deg sittende på tvers på gulvet med bleie og turban med han spiller på sin fløyte, og du beveger deg hjelpeløst frem og tilbake, som en slange i en kurv. Hjelpe trøste! Så det er best du begynner å stålsette deg mot hans svarte magi her og nå. Stirr kaldt tilbake på ekspeditøren. Det er dine penger.

Hvis dine handlinger virker litt merkelige, har ikke hun noe med å gi deg ordre. Du er kunden. Derfor er du sjefen. Med noen mindre justeringer er dette nettopp den holdningen du må bruke for å håndtere din unge Skorpion. Det er ditt hus. Hvis reglene virker litt merkelige, har ikke babyen noe med å gi deg ordre. Du er mor. Derfor er du sjefen. Som du sier det, stirre ham i senk.

Du vil ha litt av en jobb foran deg, men det er en interessant utfordring. Skorpionbarnet trenger konstant og fast disiplin. Du må lære ham viktigheten av å ta hensyn til svakere mennesker, være en god taper, respekt for autoriteter og tilgivelse når andre skader ham. Mens du lærer ham å bli et godt menneske, vil du bli imponert av hans strålende hode og magnetiske personlighet. Hans sjeldne mot og ærlighet er vel verdt å oppmuntre og beskytte fra et stort ego som ellers kan forvrenge eller ødelegge disse kvalitetene.

Det er to veier å gå for en Skorpion – den høye og den lave. En periode kan du tro at han har valgt bakgaten før han en gang har lært å gå. Vimsete, nervøse eller myke mødre blir overvunnet før de starter. Din lille skorpionpjokk vil stirre rasende på deg når du forby ham å ta på noe. Stirr tilbake, vennlig, men bestemt. Det kan være vanskelig å beholde et vennlig blikk, men fortsette å øve. Smil gjennom sammenbitte tenner og si nei høyt, med ettertrykkelig overbevisning. Kampen du vinner, er bare midlertidig, ​​den vil bli gjenopptatt en time senere, men det er et skritt videre på den høye veien. Til slutt vil skorpionbarnet begynne å beundre deg for at du har styrke til å motstå ham. He godtar bare å lære fra noen han tror er sterkere enn ham selv. Selvfølgelig vet han seieren er din bare på grunn av hans nåværende begrensede størrelse og at han vil overgå deg en dag, men i mellomtiden vil han gi deg sin motvillige respekt, så lenge du er større. Når den tid kommer at han er stor nok til å velte sin eldre bror overende på gulvet eller vinne en brytekamp med sin far, er jobben din gjort. Du vil være litt utmattet, men stolt, og han vil være godt på vei til å bli en fantastisk ørn i stedet for en stikkende, hevngjerrig skorpion. Advarsel: Pass på at du gir ham tilstrekkelig kjærlighet og hengivenhet på toppen av den stramme disiplinen, ellers kan han bli en trist, grå firfirsle, torturert av frykt og fobier, bitter og innesluttet.

På grunn av hans direkte, ofte sarkastisk tale og likefremme væremåte, vil han virke oppriktig og direkte, men det vil fortsatt eksistere et stort behov for privatliv. Han har sine små hemmeligheter, og du skal ikke snoke. Gi ham en stor metallboks med nøkkel, hvor han kan ha sine personlige eiendeler, eller en egen skuff som ingen andre i familien kan åpne etter nøye avtale. Når kvinnelige Skorpioner blir eldre, vil de ønske seg en dagbok med idiotsikker lås.

Disse ungdommene vil gjemme sine egne tanker, men det å prøve å skjule ting for dem er umulig. De vil fritte ut enhver pinlig familiehemmelighet, fra tante Johannes falske tenner og onkel Alfs perioder med drikking til fars «matte» som skjuler den skallete flekken. De er også gode til å finne bortkomne sokker, nøkler, lommebøker og leppestifter – rett og slett minidetektiver som bruker både hekseri og kald logikk for å løse mysteriet.

De har en mirakuløs evne til å tåle smerte. Selv når det kreves sting for å sy igjen et kutt vil vanligvis bæres uten verken tårer eller bedøvelse. Skorpionbarnet ditt er smartere enn sine år. Det hender at hans instinktive forståelse er en velsignelse. Fedre som sliter med økonomiske problemer vil ofte føle det overraskende presset av en bjørnklem fra en liten pjokk som er altfor ung til å forstå økonomi. Han vet bare at faren er ulykkelig og ønsker å vise at han har lyst til å tilintetgjøre årsaken. Og en mor som er syk eller deprimert, kan få en uventet, stille og myk berøring fra en liten Skorpion som har følt hennes sorg.

Skorpionbarn er fylt med grenseløs lojalitet overfor sine venner og kjære. De kan være ganske harde mot alle andre. Hvis en slem lekekamerat bevisst ødelegger gyngehesten hans, kan skorpionbarnet ødelegge slemmingens sykkel, brannbil og tavle – og slå ham på nesen i tillegg, bare for å sørge for at han er klar over at han tråkket på en Skorpions hale. Naturligvis må forsøke å få ham fra dette, og jeg ønsker deg lykke til. Du kan fortelle ditt novemberbarn, som i hevngjerrig sinne vender hjem, at han bare skade seg selv ved å ta igjen, men det vil ikke være lett for ham å se logikken. Gi ham en av de boomerangene de selger i lekebutikker, og la ham kaste den med all kraft. Når den har sjokkert ham ved på magisk vis å vende tilbake og treffe ham på øret et par ganger, kanskje han tar det. Det vil ikke selvfølgelig ikke være en like populær gave som et mikroskop, en bok med tryllekunster eller et kjemisett. Disse er inntiere.

Lærerne kommer ikke til å vite om de skal plassere ham fremst eller finne frem bjørkeriset. De kommer antagelig til åå gjøre begge deler. Skorpiongutter og -jenter har skarpe, gjennomtrengende hjerner og en forbløffende forståelse for teorier. De kan være best i klassen eller de største skulkerne i nabolaget. Med gode lærere vil de lære å lese raskt og bli ledere for aktivitetene på skolen.

Skorpionbarnet har en god sjanse til å gå ut som bestemann dersom han blir veiledet bort fra fascinasjonen for det forbudte. Hold ham fysisk aktiv og mentalt interessert og kanaliser den lidenskapelige nysgjerrigheten inn i vitenskap, litteratur, medisin eller idrett. Oppmuntre de barnslige drømmene om å bli romforsker, sjømann, brannmann, statsråd, entertainer eller statsminister. Prøv aldri å tvinge ham til din drømmekarriere. Det vil garantert sende ham inn på den lave veien mot farlig eksperimentering i livets mørke smug. Han vet nøyaktig hva han vil, og det er en alvorlig feil å tvinge gjennom din vilje. Vær lojal mot ham, og bryt aldri ditt ord eller løfte.

Han trenger å få mulighet til å jobbe av seg de voldsomme energireservene, for han vil se mer rolig og avslappet ut utenpå enn han egentlig er inni. Utslag av nerver, diskusjoner under måltidene og familiekrangel ved leggetid vil gi ham mareritt og er svært skadelig både for hans mentale og fysiske helse. Han har mange intense lidenskaper og kokende følelser å holde styr på, og det å undertrykke den voldsomme naturen er tøft, men han vil gjøre det helt utmerket med forsiktig veiledning. Harde, tankeløse reprimander uten logisk forklaring er like katastrofale som ettergivende jatting. Skorpioner er fascinert av narkotika, så hold det utenfor rekkevidde. Han er også tiltrukket av flammer, så ikke la fyrstikker ligge og slenge.

Han kommer til å elske Halloween, monstre på TV, science-fiction og spøkelseshistorier. Han vil også være glad i det motsatte kjønn. Ikke bli sjokkert om du kommer over din fem år gamle skorpionsønn sende et forførende blikk mot krølltoppen i nabohuset. Han kommer til å bli en førsteelsker en dag. Du kommer aldri til å stoppe det. Men du kan forhindre enkelte fremtidige romantiske tragedier ved å undervise begge kjønn i ungdomstiden i at det er viktig å ta ansvar i kjærlighet. Skorpionen respekterer familien dypt. Forklar at uforsiktig romantisk oppførsel ødelegger det, og han vil lytte. Uansett hva han blir, vil han være den beste i sitt felt. Skorpionbarn er bestemte nok til å oppnå det de vil og sterke nok til å greie å holde på det. Men ikke la selvtilstrekkeligheten hans stoppe deg fra å gi ham støtte. Han trenger den, selv om han ser ut til å forakte velsignelse. Du må hjelpe ham å finne et verdig mål for de indre lidenskapene som truer med å fortære ham. Dette er et merkelig og fortryllende barn, muligens med en viktig skjebne, og han har noen mil å gå før han når den. Gå med ham så lenge han trenger deg, og så la ham gå alene. Han vil vende trygt tilbake med den premien han lette etter. Pluto gir ham stort mot, styrke og intelligens, men det er opp til deg å gi ham det han trenger mest: Et daglig eksempel på hvordan man elsker og bli elsket tilbake.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail