Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Skytten

23. november til og med 21. desember

23. november til og med 21. desember

Hvordan gjenkjenne SKYTTEN

Jeg vil si at å finne et eksempel på dette soltegnet er like enkelt som å trille ned fra en tømmerstokk, bortsett fra at det ikke er sant. Det er mye enklere enn å trille ned fra en tømmerstokk. Plukk noen part og ser på midten av de livligste gruppen. Se den karen sitter der lykkelig med sin ganske stor fot fast i munnen hans? Han er en Sagittarian som nettopp har gått ut på en verbal lem, men han vet ikke det ennå. Når han gjør det, vil han se litt bli-wildered-og gruppen rundt ham vil være ute dolker.

Bueskytteren vil gå opp til deg, gi deg en kraftig dask på ryggen og et bredt og vennlig smil. Da vil han hilse deg med en bemerkning som «Hvordan pokker klarer du å se så ung når du er så gammel som du er?» Eller «Si at turtleneck genser sikkert er smigrende. Du bør bruke dem hele tiden. Skjuler din dobbel hake.» Etter en av disse muntre openers, vil han fortsatt være iført sin lyse smil, men din egen smil kan begynne å henge litt. Det vil ta ham en stund å finne ut akkurat hva han sa at sette deg tilbake på hælene, og enda lenger å forstå hvorfor. Så han skal prøve å forklare. Hold hodet kaldt. Det blir verre.

Golly, gjorde du ikke forstår hva han mente? Han mener det er fantastisk å se bare tjuefem år gammel da du virkelig trettiåtte (som er seks år eldre enn du faktisk er). Som for dobbel hake, masse folk på din alder har en liten flab i nakke regionen. Den eneste gangen du kan se det er fra siden. Du vet, når du
slår hodet. Bare ikke har noen bilder tatt i profil.

Etter at han har nøye forklart sine verbale goofs og fikk du følelsen alle bedre igjen, vil han gå på hans lystig måte, plystrende en melodi fra den siste Broadway show. Når du kutter ham død neste gang du møter, vil han være knust og forvirret. Det nytter ikke å bli sint eller flau. Skytten er helt fri for ondskap. Han blurts ut hans sjokkerende direkte tale i total uskyld. Det faktum at han vanligvis legger fornærmelse til skade når han prøver å fikse det også rømming ham. Ikke dømme ham for strengt. Han betyr godt. Ikke at han trenger din sympati-eller min. Under hans taktløs måte er en ekstremt smart sinn og høye standarder. Hans unike kombinasjon av vidd, intelligens og flammende kjøretur bringer vanligvis bueskytter rett til vinnerens sirkelen. Det som virkelig får deg er at både mannlige og kvinnelige Skytter er uvitende om deres egen sløv tale. De er virkelig overbevist om at de er de mest diplomatiske sjeler i verden. De sier alltid: «Hvorfor, ville jeg ikke såre noens følelser for noe. Jeg er veldig forsiktig med det.» Og de ærlig tror det. Faktisk er alt de gjør ferdig ærlig. Pretense og bedrag i noen form appalls dem.

Deres fysiske egenskaper er ikke vanskelig å lære. Se etter en ganske stor, godt formet skallen og en høy, bred panne. Funksjonene vil være åpen og munter, innbydende vennskap og utveksling av ideer, og bevegelsene vil normalt være rask (selv om du finner noen som beveger seg sakte og bevisst). De vil ofte gjøre store, feiende bevegelser som kan være dramatisk og energisk, men muligens ikke så veldig grasiøs. Skytten kan vinke med armene for å gjøre et poeng, og opprørt ketchup. Hell skritt målbevisst fremover, hodet høyt, og turen over curbstone. Hans dokumentmappe kan sprette åpen samtidig, spredning hans papirer over gaten.

Jupiter øyne er så lyse og varsle som en spurv tallet, og de gnisten og glimt med forfriskende humor. Skytterne er enten svært høye og atletisk utseende eller kortere enn gjennomsnittet, med sterke, solide organer. De høye de vil minne deg om fullblods hester eller dristig Colts. I sin ungdom spesielt, mange av dem har en bortkommen hårlokk som holder faller over pannen, som en hest manke. De vil snu den tilbake med et kast på hodet eller en rask, ubevisst bevegelse av hånd-en vane som kan vare lenge etter en ny frisyre er vedtatt i forfall eller etter skallet-ness har satt i.
Skytter er normalt rastløs. De hater å sitte eller stå stille. Bueskytteren er fysisk påfallende, hvis bare gjennom hans åpenbare tillit og hans forakt for con-f konvensjonell atferd. Han går som om han går virkelig «g sted. Det er ingen stanse eller nølende. (Men husk at en konflikt ascendant kan forsinke gangart.)

Når du først møter ham, kunne Skytten bli plassert på en hest eller vandre hunden hans. Han elsker dyr lidenskapelig. Sagittarian Frank Sinatra en gang bestilte hans sjåføren om å stoppe bilen hans da han så en skadet hund liggende i gata. Han var på vei til en TV øvelse, men musikere, regissør og kamerateamet måtte vente til sangeren hadde ømt gjennomført hunden til en veterinær, ble forsikret han ville være fint i noen dager, og hadde funnet hundens eier.

Skytten med natal lidelser til fødselen planetene kan ha, i stedet, en sykelig frykt for dyr, men det skjer ikke ofte. Vanligvis folk født under Jupiter innflytelse frykt ingenting. Den typiske Sagittarian er tiltrukket fare-i idrett og i hans jobb eller hans hobby. Et element j risiko excites og utfordringer bueskyttere. De elsker fart. Jeg Raske biler, fly-selv berg-og dalbaner trekke dem magnetisk. Daredevil testpiloter er ofte Skytten. Gjennomsnittlig Jupiter person nyter noe mer enn en hairbreadth flukt av noen slag-enten fysisk eller følelsesmessig. Det exhilarates dem. De vil ta en sjanse på bokstavelig talt noe (med mindre en Meeker tegn på ascendant fortynner Jupiter dristig).

Det er en forskjell mellom den legendariske bluntness av bueskytter og den brutale tale av Scorpio. Skorpionen forteller sannheten, helt bevisst av sin effekt, men likevel nekter å inngå kompromisser. Skytten er helt uvitende om effekten når hans direkte ærlighet tvinger ham til å snakke. Scorpio føles litt betenkeligheter om sårene hans uttalelser forårsake. For ham er sannheten sannheten, og hvis du ikke orker å høre det, ikke spør. Jupiter person, på den annen side, er knust og forferdet på sin egen mangel på skjønn når han oppdager at han er kuttet virkelig er deg. Det ville være rørende hvis det ikke var så rasende.

Hva er på bueskytter sinn og hjerte er nesten umiddelbart på leppene. Han er som ærlig og oppriktige som en seks-åring. Du kan ta det gamle råd: «Hvis du vil ha sannheten, gå til et barn,» og bytte det til «Hvis du vil ha sannheten, gå til en Sagiittarian.»
Det er en kvinne i forlagsbransjen i New York om hvem det samme sies. «Hvis du vil ha sannheten, gå til Kay-hvis du kan stå det.» Kay er ikke bare en autentisk bueskytter, har hun også flere Skytten påvirkninger i hennes fødselshoroskop. En Jupiter jente pluss, kan du si. Hun er varm og sjenerøs, typisk for skiltet, og hun har mange lojale venner som elsker henne, også typisk for skiltet. De må være lojal, og de ville ha til å elske henne å overleve hendelser som den gangen for tre år siden da hun åpnet henne stort hjerte og besluttet å helt utstyre hennes sekretær for vinteren. Den unge jenta ble flat blakk, siden hun nettopp hadde vært gjennom en fuktig økonomisk katastrofe, og hun ble rørt til tårer. Andre hadde sympatiserte, men inntil Kay, hadde ingen tilbudt en konkret hjelpende hånd. Overlat det til Skytten. (Du kan lese at flere måter.)

En fin høst dag, sett to av dem ut for Saks Fifth Avenue i en feber av spent kvinnelige forventning. Den stakkars sekretær var delirisk med lykke-til de kom inn i heisen. Plutselig ga Sagittarian henne en lang, vurderende blikk, og sa ganske godt og ganske høyt, «Vi vil bedre prøve Fat Girl avdeling først.»
Blind ecstasy ble umiddelbart erstattet av nummen sjokk. Sekretærens forlovede hadde alltid fortalt henne at hun var «pleasingly lubben.» Nå, i en blinkende smertefulle øyeblikk av Sagittarian ærlighet, hadde hun blitt en baby luftskip. Den dag i dag, husker den unge jenta hvordan alle i bilen snudde seg etter henne nysgjerrig, som hun lurte på om hennes forlovede hemmelighet trodde hun var grotesk. Men gode gamle Kay fikset det. Merke jentas discomfiture, hun skyndsomt gjorde en spøk til lystig henne opp. «Og hvis vi ikke kan finne noe som passer deg der, kan vi alltid prøve teltene i camping avdelingen.» Sagittarian ulte på sin egen hilarity. Det gjorde folk i heisen.

Like etter Kays varm, sjenerøs utflukt med sekretær henne, jublet hun opp sin sjef, utgiveren, som hadde vært på legens ordre om ikke å drikke for et år. En solid år. Han hadde hatt smittsom hepatitt. Ingen brennevin. Ikke en dråpe. Etter å ha gått i tolv lange måneder uten engang tisse leppene, han var med rette stolt av sin viljestyrke. Kay, bare ferske tilbake fra Europa, betalte ham en typisk Sagittarian kompliment. «Om drikkingen din,» begynte hun, og han smilte og ventet. «Jeg hører at du har prøvd å bo på vognen.» Prøve? Etter tolv måneder uten en eneste dråpe? Prøve? Som han ble frisk fatningen, gikk hun videre. «Si meg, vet du at det er en fest i morgen kveld for Joe bok? Jeg trodde jeg skulle advare deg, men jeg får aldri se deg alene.» Advare ham? Advare ham om hva? Utgiveren har glemt hans chagrin under denne nye trusselen. Hun fortsatte: «Vi var alle håper at, vel, dette er pinlig, men vi var alle håper at du ikke ville ødelegge festen.» Nå, var utgiveren målløs. Ikke Skytten.

«Det jeg mener er, håper vi at du ikke rotet opp kvelden ved å være en gledesdreper om ikke drikker og alt det der. Joe liker hans Martini, og tross alt, er hans bok en litterær Guild utvalg. Hvis du slink rundt som noen flyktning fra forbudet og gjøre alle ulykkelig, bare fordi du har denne forferdelige sykdommen, vil det kaste en demper på hele greia. Si, kan folk ta det fra å være i samme rom med deg? »

Utgiveren klarte å stotre at hun var trygg, så samlet sin skadde verdighet sammen lenge nok til å minne henne om at han hadde vert parter seg for forfattere som Edna Ferber og Ernest Hemingway uten uhell. «Jeg har alltid blitt fortalt,» sa han jevnt, mellom sammenbitte tenner, «at min oppførsel er uklanderlig.» Sagittarian, blind for sjefens nær apoplexy, hjertelig enig med ham. «Det er sikkert. Du er en fabelaktig vert. Ingen i forlagsbransjen kan finne ut av det.» Utgiveren hadde bare knapt nok pust igjen for å spørre. Finne hva ut? Bueskytteren svar zinged hjem. «Hvordan har det seg at du kan være en så stor vert og en slik perfekt elendig gjest? Dine egne partier er fantastiske, men du alltid kople trekke slike store Boo-boos hver gang du går til en annens whing-ding. Det er veldig rart . »
Da hun la merke til noe annet rart. Sjefens ansikt. Det var å snu lilla. Plutselig angrende, vennlig Sagittarian umiddelbart be om unnskyldning. «Jøss, jeg håper jeg ikke si noe galt. Den vil ikke saken hvordan du oppfører uansett. Joe synes du er virkelig flott. Han var bare fortelle oss alle i dag at han er glad han bestemte seg for å komme til oss selv om hans gamle agent hadde vært imot det. Han kan ikke forstå hvorfor han har hørt slike forferdelige ting om deg. jeg fortalte ham folk var bare sjalu. Si, trenger du ikke ser så varmt. Er du sikker på at legen din vet hva han gjør? » (Det går rykter om at Kay sjefen gikk av vogna den kvelden, permanent.) Den Sagittarian? Oh, hun lykkelig å hjelpe nye forfattere komme over nervøsitet sin på samme forlag. Sparken? Han ville ikke tør skyte henne. Som jeg sa i begynnelsen, alle elsker henne.
Få mennesker kan mislike bueskytter på veldig lenge, fordi han er så transparent fri for skadelige hensikter. Du vil se denne elskelig, likable, intelligent idealist nesten hvor som helst eller når som helst. Du kan fange ham skyte ut sine uforsiktig piler fra TV-skjermen noen søndag kveld, forlater sine gjesteartister nummen og målløs med forbauselse over åpenhet hans. Han kan være din cab driver noen mandag morgen, den som muntert forklarer deg hvorfor han hater gjerrig tippers-eller du kan finne ham serverer deg i en restaurant noen fredag ​​kveld, oppriktig rådgivning du ikke å bestille østers fordi de er en litt på Dred side.

De fleste skyttere oppriktig prøver å muntre deg opp. Minst, det er hva de begynner å gjøre, men noen ganger er det faller litt kort av god intensjon. Jeg hadde en gang en Skytten manager som prøvde å øke min moral ved å fortelle meg hvor mye bedre håret mitt så enn det vanligvis gjorde da jeg ikke hadde vasket det eller rullet det opp for mer enn en uke. Men han er fortsatt en god venn, slik at du kan se det er nytteløst å få exasperated. Dessuten kan nå og da Skytten komme opp med en dilly av en uttalelse som sender humøret virkelig soaring, og gjør opp for alle de andre. De kan tilby pro-foundly kloke råd, når du har hatt tid til å analysere sine synspunkter. Dette er en brann skilt, så de fleste skyttere er extroverts, snakkesalig og fremover. Det er noen som er smertelig sjenert og engstelig, men selv disse er fulle av originale ideer, og de er like sløv. Faktisk kan de stille, Fey Skytten med reclusive, saktmodig måter drømme de største drømmer og mål for de høyeste mål. Introvert eller utadvendt, er bueskytteren en promoter på hjertet. Den sjeldne som sier ikke mye kan være planlegging noe virkelig spektakulært til våren på en unsupecting verden. Hans sinn er opptatt selv når tungen er fortsatt, så du må huske hans soltegn er alltid der på bunnen av hans natur, så han lull deg inn ikke å være forberedt for hans neste oppsiktsvekkende trekk.

Mesteparten av tiden den typiske Sagittarian er glad og selskapelig, men hans temperament kan fiare som en sky rakett hvis han dyttet rundt av folk som misbruker sin naturlige vennlighet eller som får altfor kjent. Opprør mot autoritet og prippen samfunnet er også vanlig. Skytten vil aldri gå bort fra en kamp eller ringe etter hjelp. Kvinnene kan miste sine normalt hyggelige disposisjoner og la gå med en kryssild av uventet vanlig diskusjon som setter bråkmakere akkurat der de hører hjemme. Mennene vil bruke nevene og hån våpen. En frekk, fornærmende person som har utfordret Jupiter gode natur ofte finne seg sprawled på fortauet lurer på hvor den bilen kom fra.

Høy-spirited Jupiter folk kan ikke stå å bli anklaget for uærlighet. En urettferdig anklage eller en utydelig mot deres integritet vil gjøre rettferdige harme flamme høy, men etter en spesielt heftig visning av temperament, vil den typiske Sagittarian føle anger og prøve å gjøre det godt igjen. Han vil sladde øyet og sette deg på sykehuset, men han vil sannsynligvis dusje deg med blomster og sympati neste dag. Bueskytteren snakker vanligvis og handler først, og vurderer konsekvensene senere.

Mange Skytten søker scenen, og ingen er gladere gi ekstranummer etter ekstranummer for en spent publikum. Han vil synge seg hes eller danse av seg skoene for ren exhilaration av å utføre. Show business er full av bueskyttere.
Det er en sterk religiøs strek i Jupiter menn og kvinner, særlig i sin ungdom. De er svært interessert i kirkelige anliggender, men som de blir eldre kan de bli skeptiske til dogmer, tilbøyelig til å stille spørsmål tidligere trosretninger og søk etter en perfeksjon av verdier. Det er en sjelden Sagittarian som ikke har et matchet sett av bagasjen. De elsker å reise, og det er vanligvis minst én koffert, godt slitte fra hundrevis av turer, som har holdt pakket og klar for umiddelbar bruk.
Du vil alltid legge merke til noe barn-som om den typiske naive, modig, optimistisk Sagittarian. Han nekter å godta alvoret i livet, selv om noen av dem klarer ansvaret med beundringsverdig samvittighetsfullhet i senere år. Likevel, de er aldri virkelig glad når de er tynget av det. Jupiter natures opprør mot innesperring, og for mye av det kan bringe på alvorlig sykdom. Hvis Sagittarian kan overleve det, og slitasje av spredning sin energi, vil han leve for å være like gammel som Metusalem. De fleste skyttere beholde sine evner, knivskarpe og raffinert etter alder, til slutt. Senilitet er nesten aldri et problem.

Hans følsomme områder er hofter, lunger, lever, armer, hender, skuldre, tarmer og føtter. Sagittarian kjærlighet til sport og friluftsliv kan bringe ulykker gjennom uvøren overaktivitet. Sykehus kan sjelden holde ham sengs ned mer enn noen få dager. Han gir etter for sykdom motvillig, og vanligvis recuperates med fantastisk hurtighet. Livet nederlag sjelden disse menneskene permanent. De tror at i morgen vil sikkert være bedre enn i går, og i dag er ganske interessant. Moody staver er borte nesten før skyene har en sjanse til å skjule solskinn.

Hver Sagittarian er noe av en gambler, med mindre det er en forsiktig, konservativ innflytelse i fødselshoroskop. Svært få av dem kan motstå å kaste et par regninger på den grønne filten. Lyden av terningene rattling i giverens hånd tiltrekker seg noen Jupiter menn og kvinner som den rosenrøde Circe. Med negative aspekter mellom planetene ved fødselen, kan en bueskytter gamble bort en formue, eller kaste leien penger på nesen av en favoritt hest. Las Vegas tiltrekker Skytten som sukker tiltrekker fluer. Så gjør de mer trauste gambles i aksjemarkedet og eiendomsmarkedet. Heldigvis, de fleste av dem holder trangen til å spekulere under kontroll, men selv disse vil risikere noen få dollar nå og da på en rask pokerspill eller et lodd.

Både sjenert og kraftfulle barn vil ta sjansen på kjærlighet når som helst. Skytten stupe inn romanse med uvøren forlate, men de ofte stoppe kort plutselig når ekteskapet er nevnt. De tror det over, og deretter gå videre og gjøre en feil etter nøye overveielse. Selv om bueskytter er varm og flott i kjærlighetsforhold, han er en litt vanskelig å fange. Symbolsk han er halvt hest halv ‘mann, som åpenbart gir ham et forsprang i hvilket som helst spill av jakten, hvis han ikke snubler i sine egne ben.

Blant de mest ubehagelige trekk ved noen Skytter er en tendens til voldelig temperament, en kjærlighet av for mye mat og drikke, noe som kan føre til fedme eller alkoholisme, mental glans farget av brennende sarkasme, eller ekstrem eksentrisitet og manglende evne til å holde på en hemmelighet. Men ingen av disse trenger være permanente feil. De kan lett forankret med Sagittarian besluttsomhet. Gjennomsnittlig Jupiter mannen vil låne deg penger uten å gjøre deg skamfull for å spørre eller forpliktet til å betale tilbake det (sperring en gjerrig månetegn). Jupiter husmor vil adoptere hjemløse foreldreløs eller tapt dyr, og alltid gjøre plass til en til ved bordet hennes.

Skytten har en tendens til å gå ut på tangenter. Bueskytteren vil ta på seg en stor sak med blind hengivenhet og tro at mulighetene oppveier ulempene, en holdning som er resultatet av hans strålende fantasi og progressive tenkning. Han unnlater aldri å presentere sin sak med kule, fornuftige argumenter, noen ganger kutte motstanden mot bånd med skarp satire, og ennå gjenstår vekk fra kampene, liksom. Brannen er alltid klar til å springe frem, men når noen urettferdig angriper hans mirakel eller hans sak for øyeblikket. Han er en formidabel fiende, fordi han sikter rett når han tar seg tid til å fokusere på offeret. Sine piler så sjelden glipp sitt preg. De er dyppet i smart humor og skarp nok til å pierce den sterkeste rustning.

Selv om noen få desember mennesker er genuint morsomt, det er en merkelig faktum at når de fleste av dem forteller en vits, er timingen litt av og de lo poenget. Publikum-hjemme eller i teater-vilje roar på åpenbare forlegenhet, og den joviale Jupiter sjel vil tror alle ler av hans stor sans for komedie timing. Det kan være morsom.
Mann eller kvinne, kan bueskytter enten opptre på en slik halvhjertede mote, eller later til å ha slike upretensiøse caanners når han velger, som du kan få inntrykk av bis sinn er ikke så skarp eller at han er engstelig. Sant, er det noen desember-født mennesker som tidvis utviser eksentriske reclusive vaner, men som bare gir dem flere muligheter til å skjerpe deres intelligens inn geni.

Selv Skyttene har fantastiske minner som forteller dem nøyaktig hva de sa og hvor de var 14. april 1939, og de husker hver detalj av bøker og inovies, kan de glemme hvor de forlot sine strøk. De fleste av dem stadig mister hansker, bilnøklene, lommebøker-og noen mennesker er uvennlige nok til å si at de ville miste • hodet hvis de ikke var festet på halsen.

En Sagittarian kan aldri lykkes fortelle en løgn. Ingen tror ham for et øyeblikk. Svik er unaturlig for bueskytter, og når han prøver å prøve seg på det, er eksponeringen vanligvis rask og sikker. Han er alltid bedre å holde seg til sannheten og la brikkene falle der de kan. Selv hans observant, veldig bevisste sinn ikke vil redde ham fra resultatene av en utflukt til bedrag, med mindre han har Scorpio stiger. Jeg kjenner en hemmelighetsfull bueskytter som har en slik Pluto ascendant, og derfor klarer veldig godt å spille en god sjakkspill. Denne typen en Jupiter person er et unntak, men være pre-
sammenlignet med møte noen.

Til Sagittarian, livet hemmelighet et sirkus, og han er klovn, rulle og risting gjennom lilla ringer i en himmelblå drakt. Ansiktet hans er tilgriset med de lyse, glade farger av greasepaint, og hans øyne glitter med nysgjerrighet og moro. Som musikk av Calliope blir høyere, snubler han og faller, kan utføre en perfekt salto på baksiden av en steilende ponni. På fingrene bærer han tre turkise ringer, på tærne er klokkene at ringen som chimes i en fjern kirkespir som forsvinner inn i skyene. Bueskytteren blåser lykkelig en skinnende tinn horn, laget av myk, formbare metall som er knapt berørt av fuktighet. Enten han er fet eller bakover, er den sanne natur av denne generøse idealist så glad som julen kristtorn bær. Tappert, kurver han pins en stor nellik over hans store hjerte, og hans bue mot himmelen. Når han sikter rett, skyter han høyere enn et menneske kan se-forbi stjerner til stedet hvor alle drømmer er virkelig født.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail