Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige skytten

Jeg ønsker ikke å ta motet fra deg, men Skytten menn har dette merkelig vane. De sprang på en stor, hvit hest og gå lading gjennom gatene, viftet et sverd og forsvare årsaker. Så de har en annen idiosyncrasy. De tørkes rundt som klovner i et sirkus, ukritisk blanding med (han elefanter og skjeggete dame, muntert øste opp sukkerspinn.

Han kan være tatt med visse manøvrer. Men først må komme ham ned av den hvite hesten, bort fra disse elefanter, og selvfølgelig den skjeggete damen har å gå. Årsaker og sirkus ikke la mye tid for familieliv, enn si sentimental hånd-holding.

Du har én ting går for deg med en gang. Så mange Skytten lade rundt og tørkes gjennom livet at du har mye å velge mellom. Husk Victor Herbert refreng, «Gi meg noen menn som er stouthearted menn, som vil kjempe for retten de elsker; Begynn meg med ti, som er stout-hearted menn, og jeg vil snart gi deg titusen morel»? Det skjer sånn. Den idealistiske entusiasme og nysgjerrighet av en Sagittarian mann er smittsom. Selvfølgelig, noen ganger hans uskyldige begeistring kan få litt ut av hånden. Som han vil kaste deg opp i luften i et øyeblikk av sint, heftige exhilaration-og glemmer å ta deg.

Det er nesten alltid en folkemengde rundt ham. Det er en annen hindring. Du må presse deg gjennom alle disse menneskene til å komme nær ham. Men får ikke pessimistisk-fordi denne mannen er en optimist øverstkommanderende. Han er så optimistisk at hans fiender sendt ham en stor kartong med husdyrgjødsel, ville han ikke bli fornærmet. Han ville bare finne de glemte å inkludere hesten. Den slags optimisme kan være farlig. Det er egentlig bare en annen betegnelse for blind tro. Sagittarian mannen har stabler av det. Nå er blind tro fine. Jeg er alt for det, å være en brann signere meg selv. Men det kan føre til å stole med slike naive troen på at han ofte faller i sølepytter. Det er lett å falle inn i pytter når du kjører med en pil og bue, alltid se opp på himmelen for noen høye mål ingen andre har hatt mot til å satse på eller ingen andre har hatt mangel på sunn fornuft å prøve å nå.

Klarering er flott, men å stole på feil folk kan bremse ned selv en veddeløpshest. I streng forstand av ordet, han er ikke en tåkete drømmer. Hans drømmer alltid gransket av Jupiters intelligent logikk og overbevisende nysgjerrighet. Hvis de står opp under frank etterforskningen av en Sagittarian, er de sannsynligvis like praktisk som de er ville, selv om verden er ikke helt klar for dem. Når han har slått fast at det er noe håp om oppfyllelse, han kabelsko ut sin maling potter og farger sine praktiske drømmer med den mest levende og modig fantasi denne siden av designerne av Edsel. Men fuddy duddies er alltid venter på å trampe på progressive ideer og kvele dem før de har hatt sjansen til å bevise seg selv, og du vet hvor mange fuddy duddies det er rundt.

Hans soaring fantasi kan føre ham til å falle ned eller gå ferska. Men fantastisk. Lady Luck har en måte å redde ham akkurat i tide. Denne mannen er vanligvis så heldig det er ekkelt og ulovlig. Han kunne gå prospektering i åsene, bringe tilbake en pose med steiner, finne ut at de ikke er gull, gråte en stund, så oppdager de er uran. Hvis du plukker opp som skinnende objekt for dine føtter i nærheten av t rist, vil det være et stykke aluminiumsfolie fra en gammel tyggegummi wrapper. Hvis han plukker den opp, vil det være en chip fra Hope Diamond Harry Winston falt da han ble praiet en drosje.

Naturligvis, med den slags flaks, er han optimistisk. Det er alltid den dagen da en stein er en stein og tinfoil er tinfoil, men den typiske Sagittarian gjenoppretter raskt fra slike slag som knuser. Din Jupiter mannen er svært mye på den måten om kjærlighet. Han er heldig. Når han ikke er det, gjenoppretter han raskt. Han diskriminerer uærlighet, men som handler om alt, og det er derfor han har så mange venner og godt wishers. Han ser utover det ytre utseende av folk for en sannere, mer egenverdi. Ikke at han ikke har fiender. Det er noen få, men langt mindre enn antall akkumulert av andre Søn tegn. Folk som har blitt stukket av hans klare merknader kan blending på ham og føler kvele ham, men de vanligvis kommer rundt for å realisere sin ufarlig hensikt. Den synd Sagittarian mannlig er tactlessness og tankeløshet, aldri bevisst grusomhet.
Du har kanskje oppdaget nå at hans tale er så direkte som hans symbolsk pil. Han kan si opprørende ting, og hvis du er forelsket i ham, kan han komme unna med det. Men yotfll har all rett til å bli fornærmet når en Sagittarian mann som nettopp har møtt deg stirrer på deg ærlig med sine lyse, våkne øyne og bemerkninger som du er akkurat den type kvinne en mann ville velge for en elskerinne. Akkurat som du er klar til å clobber ham, vil han få en uskyldig, gutteaktig utseende på ansiktet hans, og forklare med avvæpnende oppriktighet at det han egentlig mente var, vel, kongene og aristokratiet tilbake i middelalderen gift for bekvemmelighet. Sine koner, derfor var ofte stygge, trist skapninger, med gode blodslinjer. Men deres elskerinner var vakre og strålende, hva slags jenter de ville ha valgt å forelske seg i og gifter seg, hvis reglene hadde vært annerledes. Han har lest opp på det, fordi han har alltid vært nysgjerrig på den aktuelle perioden. Du kan roe ned, og selv føler litt selvtilfreds. Du vil også bli imponert. Hvor mange menn bruker timer på å lese historie når de ikke trenger å gjøre det? Han kan til og med være et geni. Bare tenk, du kan være kona til en intellektuell! Feil. Du kan være elskerinnen til en intellektuell. Etter den tid han har deg ga-ga over hjernen hans, vil du ikke innse det, hadde din reaksjon vært behagelig til sin opprinnelige forslag, og gjør ingen feil, det er hva det var, han ville ha flyttet i rask, og du ville være en fallen kvinne.

Selvfølgelig ville ikke hver kvinne akseptere en slik famlende forklaring av en opplagt pass, men det spiller ingen rolle. Selv etter hans ofre eksplodere i indignasjon, de kommer tilbake. å være Sagittarian nære venner igjen, når deres sinne kjøler. Det burde vise deg akkurat hvor mye fare du er i denne tilsynelatende ufarlig fyr. Med det ærlig, naiv smil, gjør han ikke bære den svakeste likhet med en ulv. Han ser mer ut som en speidergutt tropp leder.

Men han er ikke en speidergutt i romantiske forhold. Det ville betale for å holde det i bakhodet når han ber deg om å gå turer.
Skytten mann lever sitt romantiske liv på en overflate nivå, men han er ærlig om det. (Tross alt, hvis du vil børste de sentimentale spindelvev ut av ørene, vil du huske han sa elskerinne. Han sa ikke kone. Han er ikke en konge. Og dette er ikke middelalderen.) Skytten søker uformelle relasjoner , og noen ganger kan de bli så tilfeldig at de er rett og slett promiskuøse. Noen ganger kan de shenanigans av en bueskytter sette en Scorpio til skamme, og jeg lover deg det tar mye å sette en Scorpio til skamme.

La oss komme tilbake til hans ærlighet. Det er en tryggere emne. Hvis du har lært gjennom bitter erfaring hvor ustadig andre menn løfter om evig hengivenhet kan, vil du velkommen hans åpenhet. Du vil ikke engang vike når han forteller deg hvor mange saker han har hatt, og hva han forventer av denne med dere, alle veldig tydelig og logisk. Han vil ikke bevisst knytte en juridisk knute med en løgn i sitt hjerte eller på leppene, men en måte, kan han få seg involvert i en flørt som floker seg inn et forslag (muligens fra jenta, ikke ham), og må kjøre som seksti å unngå alteret. Siden han er litt klønete, kan han reise, og skallet fange ham før han blir for langt unna. I så fall vil han tenke over det og ulogisk bestemme at, siden hun appellerte til ham i en vei enten fysisk eller mentalt, uansett hvilken-hun vil til slutt appellere til ham den andre veien. Han vil gi seg, gifte seg, og frøene for en annen Sagittarian skilsmisse har blitt plantet. Hans normalt pålitelige resonnement krefter synes å svikte ham når han romantisk fanget.

Kvinner ofte feiltolke holdningen til en Sagittarian, og tror forholdet er mer alvorlig enn det egentlig er, og dette samme kvalitet også noen ganger gjør det vises at han søker en mørk liaison, når han er bare etter en lett, ikke-fysisk vennskap, eller bare en jente til pal rundt med. Det synes bueskytter mister begge veier. Men han er heldig, og de fleste av hans messes slår rett ut. Han er en flørt, som ikke kan nektes, men han er ikke ute etter sex alene. Han liker variasjon og mental stimulering. Hvis en kvinne blir klebrig da han ble bare viderekobling selv, helvete prøve å passere hele greia som en spøk. Hun kan definitivt gå glipp av poenget. (Husk hvor mislykket den typiske Sagittarian er med vitser.) Massevis av Skytten blir beskyldt for å passerer på hver pen resepsjonist eller pen jente de ser-noen ganger også den lille gamle kvinnen som selger aviser på comer, eller en dame politimann. Nå, ville ingen mann i sitt rette sinn alvorlig flørte med en dame politimann, iallfall ikke når hun er på vakt, slik at du kan se at uberettiget mistanke er irriterende for bueskytter. I all rettferdighet, det meste av tiden, ble han bare å være breezily vennlig.

Hvis du er en smart jente, som bruker hodet for noe i tillegg et objekt til å rote under en hårføner-og du bør nok være, fordi disse mennene insisterer på intelligens i en kvinne-vil du ha fanget på nå. Ikke bli sjalu. Ikke vær mistenksom. Gi ham masse tau hvis du ønsker å henge ham til slutt. Ikke spørre ham, gråte, mase eller true med å forlate ham. Smother ham med frihet. Tenk deg hvor forfriskende det ville være for ham. Hvis du tar livet i samme ånd han gjør, og ta folk som du finner dem, har du de grunnleggende kravene til å være hans type kone-kvinne. Så lenge du er i utgangspunktet ærlig med hverandre, kan fly drager sammen være en ball. Hvorfor bry seg om når de vil treffe bakken? De ser så vakker og fri, svevende der oppe i himmelen. Nei, du trenger ikke å gi denne mannen alt han ønsker å hente ham. Bare være hva han vil. Bli våken-la ham lede og dominere dine energier. Elsker sport. Gå camping med ham og ta St. Bernard sammen for en anstand. Være sjenerøse, hengiven, entusiastisk, og ikke prøve å holde ham innelåst i pantry gjør fudge hver natt. Gjør det klart at han ikke kan holde deg for seg sjølv, heller. La ham vite at du er en fri sjel, akkurat som han er. Aldri kaste vann på hans flammende ideer, og holde deg opptatt med andre ting mens han er ute og skyter sine piler på umulige mål. På den måten vil han fortelle deg ærlig noen nydelig kveld at du er omtrent alt han trenger i en kvinne. Når han har gått så langt, så fortell ham like ærlig at han er greit i boken, også, men det er på tide å ta en beslutning. Påpek at du liker ham så mye du ville selv vurdere å gifte seg ham, om han hadde love ikke å forstyrre deres frihet. Ellers, du virkelig ikke har noe mer tid til leiren rundt med ham. Det er en skam, du er så kompatibelt, men du har alltid vært nysgjerrig på hva det ville være å ha barn. Morsrollen er et nytt kite du ønsker å fly. Pass på å legge til rette for en gammel flamme for å ringe deg på telefonen i midten av talen din. Godta datoen tilfeldig, foran din bueskytter. Når du legger på, smiler lyst og bemerke at det er ingen grunn til at du ikke kan fremdeles gode venner. Så invitere ham til å komme sammen på dato, så han slipper å sitte rundt alt av seg selv. Det burde gjøre det. (Du er velkommen!)

Når du er gift, har du sannsynligvis ikke vil ha svigermor trøbbel. Mange Skytter er sjokkerende uinteressert i familiebånd. De aksepterer ikke teorien om kjærlig slektninger med mindre de fortjener kjærlig. Selv de som er glad i sine foreldre og søsken klarer å holde en sunn avstand. De besøker og vise varme følelser, men de aldri forvente slektninger å forstyrre deres private liv. Bedre se at dine egne slektninger ikke blande seg, heller.
Hold kofferten pakket. Du skal gjøre mye reising. Du vil fortsatt ønsker å ta St. Bernard sammen på camping turer-ikke som en chaperone lenger, men be-føre til nye mann elsker dyr. (Fortell hunden det er greit nå, han har ikke til å stå vakt utenfor teltet klaff.) Hold deg opptatt og gi ham så mange netter ut som han trenger. Aldri spørsmålet hans ærlighet. Når han er i et temperament, kan bueskytteren bryte ned en dør, eller slå et hull gjennom en vegg. Han er bare la ut damp, men det gjør mye arbeid, og hvor mange ganger kan du ringe bygningsarbeider? Det er mye enklere på alles nerver ikke å anklage ham for manglende integritet i første omgang. Når han gjør noe galt, vil han nesten helt sikkert fortelle deg. Det vil være vanskelig nok til å ta uten å bekymre imaginære ting. Øv overfor sin åpenhet, hvis det i morgen kommer, og være forberedt på å vite at han fortsatt elsker deg, i stedet for å jage etter falske rykter i dag. Vær så praktisk som han er om menneskelige følelser. Du vil bli overrasket over hvor sterk kjærligheten kan vokse på en slik ærlig jord. Sannheten har en måte å oppmuntre varighet i et forhold.

Du må sette i noen timer å være en Polly-put-the-kjele-on kvinne. Siden han er en idrett fan, vil han trolig forvente deg å se alle de store spillene på TV sammen med ham. Men han vil også ta deg med til alle sine mange sosiale aktiviteter hvis du er pen og morsom og du liker folk. Skytten kan ikke stå hengende klamrer kvinner som ikke er gode miksere. Han vil være stolt av noen spesielle talenter du har, og prøver å ha en eller to. Leser mye bøker, og være forberedt på å forsvare noen av hans årsaker, spesielt de tapte seg. – ‘

Han kan være litt ekstravagant, og han vil gjerne ha en annen sjansespill, men den samme impuls vil gjøre ham ganske raus om lommepenger, hvis han er en typisk bueskytter. Han sannsynligvis ikke vil tankene hvis du ønsker å arbeide for å kjøpe deg statister.

Forvent litt åpenhjertig kritikk, ofte smertelig mangel-, ing i takt. Du bør være vant til det nå. La det passere. Du vil være opptatt nok patching opp skaden med sine venner. Du skal forstå ham, husker du? Du ga ham det, den kvelden du tvunget problemet.

Han vil nyte barna mer når de er eldre, men babyer og småbarn kan puslespill ham litt. Skytten fedre vanligvis elsker å ta ungdommene på utendørs utflukter. Han kan være nærmere guttene og dele sine idretter og aktiviteter, men han vil være øm med jentene. De finner ham mer av en kamerat enn en far bilde. Jo eldre de blir, jo nærmere de kommer til ham. Nå og da, kan hans åpenhet forstyrre dem når de trenger privatliv. Barn er sensitive om sine hemmeligheter, og deres følelser kan lide av hans nysgjerrige spørsmål og vanlig talte observasjoner. Unge eskapader vil underholde ham heller enn sinne ham, men hans meget toleranse kan holde dem på linje. Han vil sannsynligvis være streng hvis de forteller en løgn. Det vil være en av de få gangene de vil føle sin misnøye. Ikke overse ham for de små. Når han ønsker at du skal fly noen drager med ham, slippe bleie pins og talkum, ring en sitter (ikke din mor) og gå.

Bueskytteren tenker med både sitt hjerte og sin sjel. Han vil ikke alltid være klokt. Noen ganger vil han være tåpelig modig. Han vil snuble og falle, og deretter komme opp og prøve igjen. Men du vil tilgi ham for nesten alt, fordi han vil sette ditt hjerte gratis med en meget flott gave-en ærlig kjærlighet.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail