Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Skytten som ansatt

Mange ansatte viser stor interesse når du forteller dem hvor mye penger de kan tjene etter et år i firmaet pluss de økonomiske incentivene etter fem års tjeneste. Ikke skytten. Han er langt mer fascinert av hva du kommer til å betale ham nå – i  dag. I morgen er langt nok unna, men neste år er utenkelig og fem år er for alltid. Det er lekepenger. Han er interessert i ekte penger. Hva som skjer senere er opp til gudene. Han kaster terningen og håper på det beste. Vanligvis vil gudene smile til ham.

Sagittarian er en glede å ha rundt kontoret. Han kan velte arkivskapet eller søl kaffe på utgående e-post en gang i en stund, men hva er litt klossethet når han er så glad og villige til å hjelpe? Han er ikke en whiner eller complainer. Han er en positiv sjel, like entusiastisk og optimistisk som du var da du begynte i firmaet, husker du? Forskjellen er at han vil bo på den måten etter at han er pensjonert. Det er en del av hans natur. Noe av det kan smitte over på deg, og hvem vet, kanskje han skinne litt lys på den mørke hjørnet der du mistet illusjoner, slik at du kan pusse dem opp og prøve dem ut igjen.

Skytten gjør aldri ting halvveis. Det eneste han er treg til å gjøre opp sin mening om er ekteskap. I alt annet, er han ganske rask. Det er, selvfølgelig, noen bueskyttere med Taurus eller Steinbukken aner som flytter med mer forsiktighet, men de er ikke treg kakker i enten deres emosjonelle eller mentale holdninger. Normalt er den typiske Sagittarian veien foran deg, og han absolutt ikke har noe imot lyst å ringe din oppmerksomhet til det når han er. Ydmykhet er ikke en av hans mer merkbare attributter. Noen Skytten bære et tynt slør av beskjedenhet over sine flammende egoer, men hvis du kikker gjennom den, vil du se en selvsikker person, som er egentlig ganske fornøyd med seg selv generelt Han kan være litt usikker på seg selv i kjærlighet saker på anledningen, men hvem er ikke det?

Skytten kan noen ganger virke både casual og uforsiktig, men aldri la det lede deg i graven feil å undervurdere den blinkende Jupiter intuisjon og ofte strålende mentale prosesser. Det vil være ganger når du har ingen anelse om hvor han kommer eller hvor han har vært heller. Det vil være andre anledninger når du lurer på om han er veldig sjenert, eller bare biding sin tid for at planen han har trykket matlaging i hjernen hans. På andre tidspunkter, vil du ikke ha noe rom for tvil. Hell gjør så fet du vil være forferdet over hans likefremme uttalelser. Det vil være lite som er lite om hans bevegelser, ideer eller handlinger. Han gjør store, store feil og trekker i SuperDuper gevinster mot enorme odds.

Sagittarian nysgjerrighet kan gå deg på nervene. Han vil aldri bli fornøyd med bare å få instruksjoner. Han ønsker å vite hvorfor bak dine bestillinger, og årsaken til dine metoder. Hvis din logikk appellerer til ham, helvete prise deg med sin ærlige godkjenning. Hvis ikke, kan du krympe før hans like åpen vurdering av hullene i dine rutiner. Det er før du samler vettet og bli sint. Samle vettet kan være en nødvendig forholdsregel i håndteringen av en Sagittarian, men å bli sint er en shamfr. ful avfall av adrenalin, fordi svært få mennesker klarer å være sint på bueskytter. Han er den typen du ønsker å klask og kysse samtidig. Siden det er umulig (den første er ut om hun er sekretær, og den andre er ut om han er din salgssjef), kan du like godt bare gi opp – mest Sagittarian ansatte vil ikke rødme når du betaler dem et kompliment. De elsker applaus. Du kan rødme for dem, men når de begynner å skryte om sine talenter og evner. En av de mindre Jupiter feil er en lykkelig vilje til å love å levere noe-himmelen er virkelig grensen og deretter ikke helt å følge med, fordi målet var litt lenger enn han skjønte. Neste gang, helvete sikte rettere og levere. Roligere, mer diskret bueskyttere vil i sin egen mild måte, også en tendens til å bite av en wee litt mer enn de kan tygge. Likevel vil begge typer komme gjennom på toppen ofte nok til å holde deg fascinert.

Det er Jupiter flaks som synes å henge over disse menneskene. Allerede befestet ved fødselen av pålitelige innskytelser og gode oppfatninger som fremgang mot logiske konklusjoner, de er rett oftere enn de tar feil. Legg til litt typisk Skytten flaks, og du kan se hvorfor de er ofte på hodet av parade. En venn av meg har nylig påpekt det han trodde var et unntak-en Skytten skuespiller som har prøvd å få en pause i år. Selv om det nå ser ut som om det er rett rundt hjørnet, ventet hun så lenge og måtte jobbe så hardt for å bli gjenkjent han trodde Jupiter hadde forlatt henne. Men hennes forsinkelse i å bli en stjerne hadde ingenting å gjøre med den konsekvente Jupiter-type lykke. Alles timeplan er litt jerky noen ganger. Likevel får hun utleier å fikse hennes dørhåndtak mens vannet er
flom soverommet i en annen leilighet, hun kommer til butikken akkurat i tide til å kjøpe den siste honning dugg melon i racket, og hun finner et par nye strømper i kjøleskapet når hun er revet hennes eneste par og har ikke en krone igjen til neste tirsdag. Hun fikk sitt første virkelig god jobb fordi produsent trodde hun var Sandy Dennis, og da var glad han gjorde en feil etter at han så henne opptre. Slike ting er alltid skjer med Sagittarius mennesker. Før situasjonen blir for svart, spretter solen ute fra noen uventet kilde og skinner på dem, som om solen ville belønne Jupiters ren og naiv optimisme.

Noen ganger Sagittarian flaks fungerer i revers for bueskytter du ansette. Hell rote den største avtalen antrekket noensinne hadde sjansen til å lukke, men dagen før du sparke ham, vil du oppdage at presidenten i selskapet han fornærmet og kalt en falsk var bare tiltalt for å selge vannes aksjer. Den sprø Sagittarian er blunder trolig reddet deg fra ren katastrofe. Din Jupiter sekretær som har glemt å sende disse viktige brev har knapt tid til å tørke tårene på din grusomme overgrep før du finner ut at en av dem inneholdt en sjekk laget for mer penger enn firmaet ditt kan dekke i banken denne uken.

Det er Skytten som spotter sin egen lykke og liker å gi inntrykk av at de er ekte født tapere. Hvis du bruker en, ikke bli lurt av sin slu-ness. Han kan være en av disse mistenkelige typer med en Scorpio ascendant som mener at hvis han snakker om det, vil lykken endres, men han vinner på Bingo så ofte som resten av bueskyttere. Forrige uke, gikk han inn i en skobutikk (o kjøpe den billigste par sko de hadde, fordi han var blakk. Det viste seg at han var en million kunder, og han vant et par nye sko hver måned i fem år. Han ikke fortelle deg om det, gjorde han? Scorpio ascendant. Men Jupiter soltegn.

Uærlighet er ikke en av hans svakheter. Det er heller ikke kontakt. Du må kanskje sy sammen noen kontor krangling eller har for å skape fred når brutalt oppriktige Sagittarian sympati med regnskapsfører om skallethet hans og foreslår en kur-etter at du har brukt mange år utgir den stakkars fyren hadde en full leder av hår for å holde ham glad fordi han er en Leo. Din gal fredag ​​vil aldri glemme den tiden hun var på telefon med firmaets viktigste kunde, og Skytten medlem av ansatte rushed opp til henne opphisset og ropte innenfor en tomme av munnstykket at rørene ble ødelagt og dametoalettet ble oversvømmet. Det kan være urovekkende, men du får over disse små tegn mangler.

Skytten arbeidstaker kan overraske deg med en sporadisk utbrudd av temperament rettet mot noen fra heisen operatør til deg selv. (Han er ikke forutinntatt.) Hans flammende, rettferdig harme er vanligvis vekket når noen våger å stille spørsmål ved ærligheten intentiona hans. Han er sjelen av integritet, selv om han tar noen merkelige, svingete tilbake veier for å nå sannheten. Han er virkelig. Tvileren ham eller anklaget ham for falske forutsetninger kan føre ham til å dyppe sine verbale piler i flammer. De vil pierce dine sensitive flekker som om han hadde blitt trent av Robin Hood selv. Faktisk er Robin en veldig god kallenavn for ham. Han sannsynligvis sympatiserer dypt med rane de rike for å hjelpe de fattige. Som for sitt sinne, varer det aldri lenge nok til å virkelig boms, og hans piler sjelden forlate arr. Bare små kutt i egoet ditt.

Hvis han ikke finner en leilighet, la bueskytter flytte inn i en av dine store, romslige kofferter og betale husleie. Hell mye heller leve ut av en koffert til å leve under et tak og mellom fire vegger, hvis de truer på noen måte å rane ham hans frihet. Når han kommer inn med sin dokumentmappe dekket med reise klistremerker, han gir deg en subtil jeg melding om at tærne får kløende. Ta hintet og j sende ham på en tur. Han trenger trolig den. Hell komme tilbake r med en hel pose med bestillinger og en lettere hjerte. Han er en god selger, men du må kanskje trene ham til å dempe sine forhastede entusiasme. Skytten kan dash ut etter en utfordring, og glemmer å bære hans forsiktighet. Men så impulsiv som han er, når hans tenkning hetten er festet på han kan slå alle fordeler med lyd hans, logisk, hvis en bit oppsiktsvekkende ideer. Penger er viktig for ham, fordi han har å støtte seg selv i stilen som han ønsker å bli vant til. Han er sjelden gjerrig, og hvis du er, vil han gå videre til mer congenial omgivelser.

Din Archer kan føre til at du kaster opp hendene i fortvilelse, men det vil ikke gjøre noe godt. Når han ser deg med armene i luften, vil han bare kaste deg en ball og si, «Catch» Hva skal du gjøre? Fange. Øvelsen vil gjøre deg godt.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail