Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Skytten som barn

I gården min bor det en mørkhåret irsk jente som ble født i desember. Hun spiller en gitar og noen ganger skriver sanger. Når hun skrev en linje jeg trodde var ganske fantastisk, men hun hadde problemer med resten av lyrisk. Hun egentlig ikke trenger å bekymre deg, med den åpneren. Det var: «Det du var, vinke ditt hjerte på meg ….»

Hennes sjarmerende uttrykket oppsummerer hver Sagittarian fra alder én uke til hundre år. Kalenderen spiller ingen rolle. De aldri vokse opp, uansett. Ta en god titt på den lille Skytten jente. Det er hun og vinket hennes hjerte på deg, som en vennlig sheepdog. Dine små Skytten sønn bølger hans hjerte like entusiastisk, trenger desperat å bli likt for sin egen ærlig selv. Når folk ikke si «Hei» tilbake til dem, de små hjerter droop i skuffelse. Skytter er glade, lekne, miniatyr klovner, som ler med tårer i øynene når de er avvist. Selv spedbarn vise sine solfylte natur og ønske om kameratskap. Jupiter barnet vil gråte når han er igjen alene, men hjulet hans bassinet inn i stua der de voksne ler og snakker, og helvete søvn tilfreds med den varme, beroligende lyden av menneskestemmer i hans små ører. Hans drømmer blir alle søtere for å være innpakket i den koselige, uformell atmosfære av kjærlige og glade mennesker. Senere kan han vokse mer fjernet fra familiebånd, men når han er liten, trenger han tryggheten for menneskelige lukter og severdigheter og lyder, akkurat som en nyfødt valp trenger en av dine gamle gensere i hans kurv å kose opp til cozily. Dersom en slik tett, menneskelig kontakt blir nektet Jupiter youngster, vil han trekke seg og kanskje bli litt sarkastisk. Så helvete vedta en erstatning, som den skitne, revet teppet av Linus i «Peanuts». Det kan være en myk klype pute eller en kosete bamse, med sine ører vridd av og snuten mangler, men den representerer trygghet. Han vil mye heller deg.

Skytten gutt viser sin happy-go-lucky naturen av vandrende inn i skogen med en provisorisk fiskestang og en boks med ormer, barbeint, muntert plystrende, snakke med alle han møter, hans trofaste hund trav bak ham. Skytter er uformell som ungdommer, og de aldri, vokser det. Den lille Jupiter jente kan gå gjennom en guttejente scenen, og du vil alltid være minner henne til å «opptre som en dame» som hun vokser opp. Men disse jenter og gutter har sine egne ideer om hva som gjør «en liten dame» og «litt gentleman.» Det starter med ærlighet. Naken, nøytrale, brutal ærlighet. De har det raffinert til en kunst, og de vil forvente det fra deg, eller annet. Ellers hva? Eller annet de vil nekte å være føyelig små slaver, saktmodig adlyde hver ‘foreldrenes innfall.

Din autoritet er fritt vilt for Sagittarian barnets ærlig, nysgjerrig etterforskning. Han vil gi etter graciously om han er overbevist om at det er logikken bak din kommando. Foreldrenes ordre må først passere gransking av hans nysgjerrige, rimelige mentale prosesser, og hvis du ikke kommer ut med en god karakter i test hans, vil du få igjen tilbake. Det du vil stå, vinke myndighet eller en bryter på ham, og det han vil stå, viftet med ærlighet og trass rett tilbake på deg. Hvis du er rettferdig og du prøver å være så ærlig som han er, vil Jupiter youngster Leam å respektere reglene. Du må være fast når du vet at du har rett, og gi ham en god, solid grunn. Når du tar feil, må du innrømme din feil, og kommer rett ut med en grei tilståelse av dumhet. La oss innse det, mange ganger foreldre insisterer på lydighet til regler de gjør opp for sin egen bekvemmelighet, snarere enn for trivsel for barnet. En Skytten moppet kan lukte den slags uærlighet en mil unna som hans nesebor dirre som en fugl hund og hans muskler skjelve med sinne, støttet av rettferdig harme. Bedre plan for å forklare alle bestillinger og kommandoer til ham rolig, eller være forberedt på å bruke opp mye av brytere før Jupiter egenrådighet i ansiktet av uberettiget straff vil vise noen tegn til svekkelse.

En setning som ofte brukes av mødre med desember-fødte barn er «nysgjerrighet drepte katten.» Sagittarian nysgjerrighet slutter aldri. Dagen begynner med et spørsmål, og de sovner med et spørsmål på sine lepper. Når de er svært unge, bare lære å snakke og å utforske den store verden, vil spørsmålene være: «Hvorfor er det frekt å ta på ovnen?» «Hvorfor lage godteri tennene mine faller ut?» «Hvorfor gjør gulrøtter min krøllete hår?» «Hvorfor trenger julenissen et brev hvis han er så magisk?» «Hvorfor Daddy blunke til deg når du snakket om en andre bryllupsreise, • og hvorfor kaller du en Moon honning?» «Hvorfor snakker du som om det er to Moons når Billy sier det er bare ett?» (Billy er altfor smart-for-sin-bluejeans eldre Aquar-ian bror, og hvis du har den kombinasjonen på huset ditt, du er i virkelig varmt vann!) Alle gjennom lunsj, nap tid og kveldsmat, spørsmålene drone på. «Hvorfor gjorde du og pappa si bestefar ble henpecked? Er han en kylling?» «Hvorfor gjorde min bamse fortelle deg at jeg spiste opp kakene? Hvorfor ikke han noen gang snakke med meg som han snakker til deg?»
Du kan se at de fleste av Jupiter guttens spørsmål er rettet mot punktering voksen hykleri eller voksen smugness og regelrett bedrag. Det vil ikke gjøre deg mye bra å få alle jobbet opp og hyle: «Vær stille! Hvis du sier • hvorfor * en gang til, vil jeg padler deg. Aldri si det ordet igjen.» Da vil du høre bueskytteren klare lille stemme å gi det til deg rett mellom øynene: «Hvorfor ikke?»

Senere, når han eller hun er eldre, vil det være «Hvorfor må jeg komme inn på et bestemt tidspunkt når du sier du stoler på meg?» (Og du vil stole på denne barnet, eller du burde). «Hvorfor gjør det noe hva folk mener? Bryr du deg mer om mennesker enn du gjør om meg?» Det er en tøff en. Bedre praksis et svar på det mens han fremdeles er i bleier. Sagittarian tenåring vil aldri svelge dine regler hvis de er basert på sosiale normer i stedet for på bekymring for hans velferd. Det er noen gode og sunne, logiske svar på insistering din på hans observere visse sosiale skikker, selvfølgelig. De involverer et rykte og sin dyrebare verdi, men pass på at du har dem godt innøvd og se at de ring sant.

Den gamle advarselen, «når barn er lite, går de på føttene-når de er større, de går på ditt hjerte,» kan ha blitt skrevet om en Sagittarian. Det er ikke å komme rundt det. Dette barnet er vanskelig, hvis ikke downright klønete. Hold medisin brystet godt lager med jod og bandet hjelpemidler. Tiny Skyttene clomp på føttene og komme i veien for din tørrmopp, vakuum og alle dine gode intensjoner. Du kan ha en konstant sår tå og en sår ego. Men de er ingenting i forhold til sår hjerte du kan ha en dag når Jupiter gutt eller jente planter en fot på den fast. Hans eller hennes sterke behov for frihet inkluderer frihet fra familiebånd, og disse barna vil slå ut på egen hånd usedvanlig tidlig, noen ganger forsømmer å ringe eller skrive for lange perioder. Det kan føre til at noen mektige smertefulle stikk i brystet regionen. Den beste kur for slike foreldrenes halsbrann er å sørge når Sagittarian barnet er lite som han har lært å respektere deg for din følelse av ære og toleranse. Hvis du er smal og fordommer, kan du bare se ham på ferie, hvis da. Men hvis du avstå fra å dømme hans venner av noen yard-stick annet enn sin sanne verdi, og hvis du har bevist at du har tro på anstendighet hans og i hans drømmer, vil han komme hjem å fornye sin kjærlighet og turen over føttene til ditt hjerte innhold. Ellers vil han bo der ute et sted med sin teppe eller pute eller bamse i form av nye venner som aksepterer ham for det han er og tror på ham.

Forvent romantikk til bakre sitt Lacy hodet ganske tidlig. Jentene vil trolig ikke være alvorlig, de prøver bare ut sin kvinnelighet, hvis den rette foreldrenes holdning utelukker bruk av datoer som det sutteklut. Guttene kan trenge litt spesiell veiledning i faget av fugler og bier. En unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen.
Undervise disse barna økonomien. De vil bruke penger som den er laget av papir, som de allerede har oppdaget det. De må Leam at når de bruker sin kvote, er det brukt. Ikke sett opp hullene for dem. Hvis de kaste bort sin lunsj penger på tegneserier eller Mad Magazine-la dem ta peanut smør og gelé smørbrød til skolen for resten av uken. Det kan høres litt harde, men det er nødvendig. Someday de Diners ‘Club vil takke deg.

Begge kjønn vil trolig trives på skolen. Deres flere fasetterte intelligens og stor nysgjerrighet vil gjøre læringen et fascinerende spill, hvis deres lyse interessen er ikke squelched av for mye kjedelig, kjedelig rutine og for mye insistering på strenge regler og stive studievaner. Jo mer progressive utdanning blir, jo bedre og lykkeligere studenter disse barna vil være. De er rastløse, og gjøre dem sitte stille hele tiden eller kvelende deres fantasifulle fantasi vil snart drepe sin incitament, dessverre, noen ganger permanent. Sagittarian barn med alvorlige, intolerante lærere eller som er ofre for fantasiløs undervisningsmetoder tendens til å ønske å droppe ut av skolen og gå på jobb.

Ære systemet fungerer svært godt med små bueskyttere. En Jupiter barn vil aldri jukse på noen måte, hvis han klarert ikke å gjøre det. Ellers kan han finne det spiller ingen rolle. Hvis ingen tror på ham, så hvorfor prøve?

Det kan være en dyp og veldig seriøs interesse for religion. Dette er gutter og jenter som bestemmer på et anbud alder å bli prest eller nonne, prest, rabbi eller misjonær i et fremmed land. Som de blir eldre, vil de spørre dogmer, kanskje endre tro og kirke medlemskap, søker evig for sannheten. Fredskorpset tiltrekker alltid Jupiter ungdommer. De liker tanken på å se verden og sjansen til å sette sitt idealisme til å fungere. En Sagittarian uten en årsak er som en hund uten et bein å tygge på. Kjemper for årsaker utvikler sin styrke. Uten et bein, kan valpen rive sofaen eller stolen i stykker. Uten grunn, kan Sagittarian unggutten rive i ideer med en slik glød og fanatisme at han kan makulere sin fremtidige uopprettelig.

Øynene hans er festet tillitsfullt på stjernene, og han kan ta noen utslipp som han trudges sammen, ikke merke steinene i hans vei. Han er en uavhengig, ærlig litt bueskytter. Gi ham masse plass til å skyte og øve tegning sin bue. Han trenger å føle gresset under sine bare føtter, føler regn på ansiktet hans og bake sine drømmer i den sterke, varme sollyset før de er godt gjort. Der er han, viftet med glad, optimistisk unge hjerte på deg. Wave tilbake på ham med munter tro.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail