Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Skytten som sjef

Den første uken på jobb med en skytte som sjef kan gjøre deg lettere forvirret. Du vet ikke om du skal le eller gråte. Mannen er åpenbart en tosk.

Eller er han et geni? Nei, han er verken-han er helt klart bare en frekk boor. Ved andre øyekast, han
har et snev av Don Quijote. Men det kunne ikke være. Ikke når han fornærmer deg slik velsmak. Likevel, flatere han deg med varm oppriktighet. Se på ham, så vanskelig som en tre-legged unghest. Nei, faktisk er han en grasiøs som en veddeløpshest. Hva bruker han lure speil?

Etter den andre uken, vil du urolig bestemmer deg for å bli en stund og se hva som skjer videre. Nå er du sikker på at hans mor bortskjemt ham råtten. (Wrong. Hun hadde ikke en sjanse. Gjorde det han ønsket å gjøre.) Vel, han noen andres problem, ikke ditt. Du forlater snart. Hun er velkommen til fyr-kona, altså. Du har begynt å synes synd på henne. (Hun røyter noen tårer av selvmedlidenhet seg til tider, men hun leder et spennende liv.) Du er sikker på at han i hemmelighet hater deg. (Han er gal etter deg. Akkurat brutalt ærlig når du gjør en feil og smertelig ærlig om dine feil.) Tror du han kommer til å markedsføre deg. (Ikke ennå. Han var bare litt over-entusiastisk i går.) Han inviterte deg til lunsj i dag morges. Nå kan du finne ut hva han virkelig liker. (Han kansellert. Han hadde glemt at han lovet å tale på ASPCA møtet.)

To måneder senere, både du og din psykiater føler det er på tide å ha en alvorlig prat med ham. Du gjør opp tankene dine: Hvis han lytter til dine klager om hans uberegnelige og underlige handlinger, og han lar du vet hvor du står med ham og selskapet, vil du forbli på jobben. Ellers vil du slutte. Du vil være fast. (Beklager. Han bare dro til London.) Greit, kan du vente. Så du vil sette kortene på bordet når han kommer tilbake, og fortelle ham akkurat hvordan du føler deg. Gi ham noen dager å komme tilbake i swing ting. Han ser litt sliten. Men du kommer ikke til å la det imponere deg. I morgen han skulle bli avgjort ned nok til å lytte til grunn. (Du må ringe flyplassen i stedet. Han drar for Tokyo.) Nå vent litt! Når han kommer til å tenne et sted lenge nok for deg å fortelle ham hva som er galt med måten han behandler deg?

Du virkelig vil ha et svar? Aldri. Din Skytten sjefen fett kulelagre på hans skøytene hver morgen og casually glir rundt i byen, bygge en gargantuan opprykk etter hverandre. Han absolutt ikke ønsker å stoppe lenge nok til å høre deg fortelle ham hans feil. Han tror han er en ganske god eple. Og han er, når du slutter å tenke på det. Ofte han er sjenert og hjelpeløs, og han trenger å bli forstått.

Men han holder gjør de vanvittige uttalelser til folk. Hvorfor skulle han forventer at du skal lage unnskyldninger for ham? Dessuten kan en person løpe ut av unnskyldninger. (Ring kona. Hun holder en alfabetisk fil av dem.)
Det er ikke rettferdig for ham å holde smiler så muntert mens han overser fullstendig hva du sier og nekter å holde seg til en tidsplan. (Ring moren. Hun vil gjerne diskutere det med deg. Har ventet i årevis for å finne noen å sympatisere med henne.) Hva skal du gjøre? Du bare må gjøre noe.

Du kan prøve å skrive et brev til ham. Pass på at den er logisk, uten falske følelser eller ensidige argumenter som gjør ham skurk og du den rettferdige. Han er den rettferdige. Hvis du gjør en rettferdig punkt, helvete vurdere det, og prøve å reparere sine måter, men han ønsker ikke å tilbringe seks timer å diskutere det. Etter hans mening er det mer spennende opplevelser enn å lytte til en konsert på hvorfor han tar feil. Dessuten er han ikke kommer til å endre seg, så hvorfor kaste bort verdifull tid? Har han ikke har noen dyder i det hele tatt? Vel, ja, det gjør han. Stopp der. Henge på dem, og glem resten. Hans mor gjorde. Hans kone gjør. Imitere deres visdom.

Du kan begynne med å sjekke ut en liste over hans gode poeng. Med en gang du må innrømme at han er sjelden gretten. Bare én gang på en stund, når noen forsøker å dempe ilden fra hans entusiasme, eller når det tett regnskapsfører vil ha ham til å huske hva han mente med disse tallene i sin bekostning rapport for forrige måned. Vanligvis din Skytten sjefen er en ganske happy-go-lucky, optimistisk, munter fyr. Det er et pluss. Nå, hva annet? Han er ganske rettferdig om sykefravær og ferier. Et annet godt poeng, han er raus. Mange sjefer ville ikke ha forstått når du har tapt alle pengene på racerbanen og måtte låne en måneds lønn i forveien. Alt han sa var at du skulle ha spurt ham hvilken hest skulle vinne før du plukket slike åpenbare tapere. Men han ga deg forhånd, og sa at du kunne betale det tilbake noen få dollar en uke senere. En annen hake til hans kreditt.

Når du impulsivt brøt ditt engasjement og beklaget det dypt, ga han deg ettermiddagen av, så du kan lappe den opp. Før du dro, skjedde han å bemerke at han trodde du var den mest kreative ansatt i firmaet, og hans åpenbare oppriktighet plukket opp droopy hjerte. Det ga deg mot til å kjøre rett rett inn i noens armer med tillit, og den ødelagte kjærlighetsforhold ble mended etter mørkets frembrudd. All right, så han er en ganske stor moral booster. Noe mer?

Du slags beundrer ham fordi han er en korsfarer. Han kjemper hardt for det han mener er riktig, og det gir deg en varm følelse å arbeide for en slik mann. Det er liksom spennende å være rundt noen som forsvarer tapte saker. Han er tro mot seg selv og sin kode, hva det kan være. Det er forfriskende, er det ikke? Av kurset. Legg til en annen dyd.

Men vent, hva om den tiden du følte som en komplett tosk når du siterte feil tall på et salgsmøte, og han ledet latter? Da han prøvde å fikse det ved å si: «Det er vår gutt, Tom, alltid kaste i en apekatt skiftenøkkel, men vi elsker ham likevel.» Ikke tenk på disse tingene nå. Vi bolig på hans gode poeng, husker du?

Det er ikke benektes en Skytten sjef kan holde deg litt opp i luften. Det er vanskelig å avgjøre om han er en helgen eller en synder, eller litt av hvert. Sistnevnte er trolig nærmere sannheten. Det tar en spell å bli vant til Jupiter executive. Han er vanligvis en hagl-fellow-vel-møtte typen, men Skytten ærlighet og ønske om å holde alt over-bord (og jeg mener alt) kan være et sjokk for mer sensitive natur. Denne mannen er så demokratisk at du ikke kan unngå å like ham. Likevel, hans likefremme måte og brutal åpenhet er noen ganger vanskelig å ta. Skytten arbeidsgiver er oppriktig og vennlig, og det er åpenbart at han ikke er den type menneske å holde en grudge eller bevisst skadet noen. Han har svært få hemninger, og korrigere dine feil definitivt ikke en av dem. Hans kritikk er gjort i det åpne, vanligvis med et minimum av takt. Selv milde bueskyttere aldri tenke på sårene de påføre når de muntert påpeke dine feil med dødelig nøyaktighet. Sant, komplimenter og varm takknemlighet langt oppveier embarrassments, men de smertefulle øyeblikk skiller seg ut som såre tommeltotter. I desember-fødte sjefen mener ærlig som alle ønsker å høre sannheten. Så han forteller dem. Når han ser at han har fornærmet, kan han være sjelen av angrende beklagelse. Så han beklager voldsomt og forklarer, ofte gjør det verre.

Du vil sjelden vet hvor han er til enhver tid. Skytten kan være hvor som helst på et minutts varsel. Du vil Leam at han er stor på å oppdage phonies, falske selgere med falske plasser, kunder med skjulte motiver og ansatte med skjulte laster. Han er ikke så flink om hans kjærlighetsliv. Hvis han er singel, kan han holde kontoret summende med sine sentimentale reiser og hans aktive romantiske opplevelser.

Han har sannsynligvis en rekke venner i alle former og beskrivelser. Bank presidenter, viktige politikere, karneval mennesker, avis journalister, prester, leger, advokater, rørleggere, snekkere, radio announcers, samfunn dowagers, jente vekt-løftere, gamblere, kor jenter, arkitekter, bartendere og college professorer alle tur lystig over hans velkommen matte til alle døgnets tider på dagen eller natten. Han størrelser opp folk med sin egen hersker. Hvis de måler opp til hans standarder, forsvarer han lojalt dem.

Han gir ordre med en ganske kongelige atmosfære, men han er så jovial om det, og det er normalt så mye logikk i sine metoder, er det vanskelig å bli fornærmet. Taktløs og noen ganger dumt, han likevel kan ringe på hans mektige intuisjon og heldige innskytelser å trekke ham ut av nesten alle jam han får seg inn. (De romantiske syltetøy kan være litt klebrig, og vanskeligere for ham å unngå.) Han er en mye dypere tenker enn hans uformell natur vil føre deg til å tro, kan en Skytten sjef gi noen advokat et godt argument, og vanligvis kommer ut på plussiden. Hvis han er en typisk Jupiter executive, har han sannsynligvis hadde en god utdanning. Selv om han ikke har du gjetter aldri hva med all den kunnskapen sin nysgjerrige sinn har plukket opp underveis.

Han er i utgangspunktet snill, men han er også ambisiøse nok til å tråkke på noen tær og til. Hans hukommelsen svikter noen ganger i sosiale situasjoner, men sjelden på fakta. Bueskytteren kan rulle av tallene for hans konkurrent brutto virksomhet og glemmer navnet på sin egen regnskapsfører, som har vært med ham i flere år. Selv om han går med en gratis, aktiv skritt, av og til med typisk Sagittarian uforsiktighet, kan han gå inn i søppelkassen eller slipe ut sin sigarett i binders. Men selv om føttene kan snuble over telefonledningen, snubler hans sinn sjelden. Hans ideer er ofte upopulære, og rettet måte over de fleste folks firkantede hoder, men ni av ti av dem lønne seg.

Det er noen sjenerte Skytten bosser, men under engstelig overflaten, vil Jupiter kontrollere personlighet. Selv den avtroppende type bueskytter skyter sine piler mot himmelen, og holder fast grep på buen. De ekstroverte som elsker å snakke og forklare deres favoritt teorier (pluss de fleste av sine private tanker). De innadvendte som kan administrere en ganske god monolog, også, når stemningen treffer dem, og hva de har å si er vanligvis interessant eller lærerikt. Din Skytten sjefen elsker dyr, bright lights, store planer, kreative tenkere, god mat og drikke, reise, lojalitet, endre og frihet. Han er kult å uærlighet, grusomhet, egoisme, holde hemmeligheter fra ham, gjerrighet, pessimisme, possessiveness og hykleri. Han er vanligvis mye moro å jobbe for, og han vokser på deg. Du får slags følelsen hvis du noen gang forlot ham han ville liksom gå seg bort, til tross for sin egoisme og uavhengighet. Han vil ikke, men pinne med ham likevel. I morgen kan alltid være et stort spørsmålstegn, men i dag vil aldri bli kjedelig.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail