Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tvillingene

22. mai t.o.m. 21. juni

22. mai t.o.m. 21. juni

Hvordan gjenkjenne TVILLINGENE

Hvis det er tider når en Tvilling gjør du tror du ser dobbelt, ikke løpe ut og endre dine briller. Bare husk at Gemini er tegnet av tvillingene, og det er to forskjellige sider til hans skiftende personlighet. Nå du ser det, nå du ikke. Var det kjærlighet du trodde du fanget fleetingly på de mobile funksjoner? Hate? Ecstasy? Intelligens? Idealisme? Sorg? Joy? De Mercurial endringer av en Gemini uttrykk er like fascinerende å se på som de psykedeliske lys i et diskotek. Det er vanskelig å si hvor virkeligheten slutter og illusjon begynner. De blanding-så de skille.

Å vite hvor du skal lete etter denne allsidige skapning krever litt omtanke. Han kan være ett sted i dag og et annet i morgen. Plutselig, også. En Gemini kan endre sine klær, hans jobb, hans kjærlighetsliv eller hans bolig så fort som han ombestemmer seg, og det er ganske fort. Finne et godt eksempel for å studere kan holde deg hopping. Du kan prøve en bokhandel. Han er en nettleser, fordi han kan få hovedpunkt av innholdet i en kort skanning av sidene. (Det er ikke tilfeldig at John F. Kennedy var en hastighet leser.) Mercury mennesker også har den ekle vanen med å lese den siste siden først. Hvis du kjenner en Gemini som har lest noen gang en bok fra begynnelse til slutt uten å bli lei halvveis gjennom, sende ham til Smithsonian som kuriositeter (eller sjekk hans fødsels-diagram for å se om han har Tyren, Steinbukken eller en av de mer vedvarende tegn på ascendant). Tvillinger liker å hoppe frem og tilbake i en bok, et mønster av handlingen de også foretrekker når det kommer til andre ting enn å lese.

Du er sikker på å finne en Gemini eller to skimming gjennom hallene og matchende vettet med mennesker i en radiostasjon, en PR-firmaet, et forlag, telefon an-. swering service, en auto showroom eller et reklamebyrå-hvis du kan fange en mellom avtaler. – Når du har funnet denne quicksilver person, studere ham nøye, selv om du blir utslitt etter ham rundt. Det første du legger merke til er en nervøs energi som ganske snaps, knitrer og spretter i luften rundt ham. Hvis han har en Scorpio, Vekten, Krepsen eller Steinbukken månen, kan han ikke vibrere med så mye opplagt knitre, men snap og pop er latente, og du vil føle deres tilstedeværelse under påvirkning av de andre planetenes posisjoner. En og annen Gemini vil snakke sakte, men de fleste av dem snakker fort. Alle av dem lytter fort.

Mann eller kvinne, er Gemini utålmodig med konservative stick-in-the-slam, eller med folk som ikke kan gjøre opp sin mening hvor de står på spesielle problemer. Gemini vet hvor han står, i hvert fall for øyeblikket.

Med mindre det er en konflikt ascendant, er Gemini build generelt slank, smidig og høyere enn gjennomsnittet. Mange av dem har små, skarpe trekk, som om de var kuttet i en cameo. Du vil finne noen med brune øyne, selvfølgelig, men de fleste av dem styrt av Merkur vil ha vakre, krystallklare hassel, blå, grønne eller grå øyne som glimt og dart her og der. Tvillinger aldri hvile øynene på ett objekt i mer enn noen få sekunder. Faktisk, deres varsling, raskt bevegelige øyne er ofte den enkleste måten å gjenkjenne dem. Hudfarge tendens til å være ganske blek, men de vanligvis tan lett, og det er måten å få øye på dem i sommer. (Om vinteren, de har ofte vind bums fra stupende ned en skibakke.)
Det er en iver om Tvillinger, en umiddelbar, sympatisk vennlighet, og uvanlig rask, men grasiøs bevegelser. Håret kan være lys eller mørk eller begge deler-aktig, stripete. Tvillinger, husker du? Nesen er sannsynlig å være lang og rett eller lekker-i begge tilfeller, sannsynligvis godt dannet. Det er ofte en vikene i menn (fra all aktiviteten i hjernen, kanskje), og begge kjønn har normalt ganske høye panne.

Det er vanligvis en feil å prøve å pin Tvillinger ned til enten ett sted eller en idé. Det er alltid en feil å utfordre dem til en kamp av vettet, fordi de kan snakke seg selv inn og ut av situasjoner med den største letthet. De tenker raskt på beina (eller i noen annen stilling), de kan være sterkt satirisk, og de er mer avanserte enn al-de fleste noen. Noen Mercury folk tar en ondskapsfull glede i urovekkende tregere sinn med sine lynraske mentale prosesser. Hvordan ønsker du å komme inn i en krangel med Gemini Bob Hope?

En juni person vil noen ganger ser ut til å tenne nær deg, som en nysgjerrig fugl, kartlegge scene med spent nysgjerrighet, deretter dart av i en annen retning nesten før du kan si hei. Jeg ofte bli en Gemini venn i Lindys for ostekake og litt uformell samtale. Han er 35-40 år gammel, men han ser ut som en høyskole student, som er typisk for Gemini tidløs utseende. For en stund godt snakke positivt, avbryte hverandre og lett spretter fra ett tema til et annet. Så skal jeg søke i vesken min for en kompakt eller en blyant, se opp-og som noen forsvinner artist i en magisk handling, har min Gemini venn forsvunnet i løse luften, tar sjekken med ham. (Jo mer unevolved typene bruke denne fleksibiliteten til å forlate deg med sjekken.) Når han trekker en av dem raskt oppløses, blikk jeg rundt i rommet spent, og plutselig, det er han for å lage en telefonsamtale eller vinke til meg lystig som han hopper ut døren til hvem-vet-hvor.

Dette bestemte Gemini ble nylig forlovet med en fantastisk Aquarian jente (hvis noen kan takle en unnvikende Gemini, er det en Aquarian), og en uke før bryllupet, ville fem får du tjue hvor som helst på Broadway at han ville finne en måte å skli ut av løkka-som liksom, ville han ikke gjøre det til kirken i tide. Men han gjorde. Tvillinger kan overraske deg. Spesielt når de er forelsket.

En av mine favoritt Tvillingene er en Mercury kvinne som-vanligvis-løper Belles Limited, et New York svartjeneste. Stykket. The Bells Are Ringing, var basert på hennes liv. Muligens grunn til å være limt til telefon tjue timer i døgnet, hun er ikke fullt så lett på føttene hennes som hun var da hun brukte å lyse Billy Rose chorus line. Du kan ikke ringe henne smidig, siden hun sjelden får en sjanse til å forlate henne sentralbord, men hun gir inntrykk av å fly rundt, selv når hun er immobile. Som de fleste Gemini kvinner, har hun en ekstremt pen, interessant ansikt, med intelligens stemplet på hver funksjon, og hennes rask Mercury hender flagre i luften som livlige fugler.

Bruke mer sjarm og vidd enn loven tillater, løser hun muntert alles problemer i blinkende-of en av hennes klare, blå øyne. Jeg har sett denne kvinnen finne en barnevakt og et par ørkenrotter for en kunde, gjøre ut handleliste, skriv trettito sjekker (en av hennes favoritt yrker), telefon en Broadway-produsent på a-yacht i Karibien, sende ni telegrammer, brett familien vaskerom, finne ukens arbeidsplan for sine operatører, finne sin manns blått slips, skrive ned skiltingen til butikken hvor han kunne plukke opp noen tropiske fisk for sin sønn, knipse fire Polaroid bilder av hunden , åpne og lese hennes månedlige regninger (så distré fil dem i søppelkassen), hjelpe en avstøpning kontoret finne en skuespiller som snakker seks språk, og gi tolv kunder en wake-up call-alt i løpet av litt over en time uten etterlot henne svingstol. Gå toppen som.

Hemmeligheten ligger i Tvillingenes dualitet. De kan gjøre to. ting på en gang med mindre innsats enn det tar de fleste av oss å gjøre én. Mercury kvinner ofte jern, mate babyen og snakke i telefonen samtidig. Noen sverger at all Tvillinger ble født med en telefon i hver hånd.

Enhver form for rutine kan gjøre en typisk Tvillingenes føles som en hengende fugl i et bur med sine vinger kuttet. Disse menneskene mislike slit og monotonien nesten voldsomt. Vanligvis er de ikke de mest punktlige sjeler i verden (med mindre de tilfeldigvis har en Virgo ascendant, og da blir de menneskelige vekkerklokker). Den typiske Gemini, men kommer alltid for sent, ikke fordi han glemmer tiden, men fordi noe fanget hans interesse på vei og avsporet ham. Den rastløse Mercurial naturen krever konstant spenning og forandring eller ånden blir
nedslått og trist.

Hvis du har en Mercury venn, har du sannsynligvis allerede opplevd en felles Gemini vane som kan være så irriterende det kan gi deg magesår. Han vil foreslå noen aktivitet for deg, som å slippe over til hans leilighet (det vil sjelden være et hus-for permanent), fanger en gammel Humphrey Bogart film med et Our Gang komedie (dobbel funksjon, naturlig han ikke spiller singler ), kjører ut til en minigolf utvalg å øve litt putting eller stoppe i Jack Dempsey er for et par Bloody Marys. Du er sliten og du er på vei hjem. Du takker ham likevel, men ber om et regn sjekk. Gemini argumenterer med deg. Overbevisende. Han snur på disse baby blues (eller greener eller brunt) og vever en kokong av sjarm rundt deg. Han snakker så fort og smilet hans er så overbevisende at det etter en stund, gi deg i. Du vil gå. Han har noen ærend, så han sier han vil møte deg på comer i omtrent en time. At du ikke forvente så du begynner å bakke ut, men han snur på teknikken hans igjen, og du endelig enige om å møte ham. Det er en ekte drag, drepte timen, og dessuten føttene såre, men du klarer å gjøre det, og vise deg opp på comer til avtalt tid. Gode ​​gamle Jim er en halv time for sent og litt andpusten når han kommer dit. Gjett hva? Han har ombestemt seg. Han slo virkelig. Han bestemte seg for å kalle det en dag, til køys-og gjør scenen i morgen kveld. Du har ikke noe imot, gjør du? Bare en Gemini kunne unngå en sokk i kjeven på det tidspunktet. Men han gjør. Du tilgi ham, og hva som er virkelig latterlig er at du faktisk møte ham neste kveld, som om du hadde god sans eller noe. Du har bare deg selv å skylde for å gi etter for den uimotståelige Gemini salg tonehøyde. Hvis du får sto opp igjen følgende kvelden, har du det som kommer. Det tjener du rett til å la ham søt snakke deg.
Det er en dyp nød i alle juni mennesker å skjule sine egentlige motiver. I likhet med Fiskene føler de en trang til å opptre på en måte akkurat motsatt av sine virkelige de-okser. Men denne fantastiske Gemini allsidighet og innretningen av talen gjør dem kjempefint politikere, og ikke minst eksperter innen menneskelige relasjoner. En Gemini vet å svinge deg fra din mest hardnakket holdt overbevisning. Han kan vri deg som en pretzel med hans mentale karate, få deg til å være enig med ham og elsker ham for å gjøre det for deg. Men hvis problemer utvikler seg, vet han instinktivt bare hvor skjelettene er gravlagt i skapet, og han kan bruke sin rask sinn og smart tungen til å rasle de bein farlig.

Det er en merkelig ting om Tvillinger og skriving. Solen tegnet selv styrer skrive. Derfor praktisk talt alle Mercury mann eller kvinne kan slå en smart setning og string ordene sammen intelligent. Du finner hele slews av dem å skrive taler, reklamefilmer, dokumentarer, skuespill og bøker. Men bøkene vil være romaner, lærebøker, sakprosa eller biografier. Svært sjelden vil du finne Tvillingenes skrive sin egen livshistorie. Og det er ekstremt sjelden å finne en som liker å skrive personlige brev. Den typiske Gemini hater å svare på korrespondanse. Han vil utsette i flere uker.
Det kan synes å være selvmotsigende i starten, men årsaken er klart, når du innser motvilje mot Mercury folk til å være låst ned til en mening. De nøler med å sette sine tanker på papir, fordi de instinktivt vet at det de tror i dag, kan de ikke tro morgen-og de ikke ønsker å være forpliktet skriftlig. Noen Geminis trenger å bli advart av sine advokater om å «Si det, ikke skriv det.» De ble født med det forsvarsmekanisme. Det er et forbløffende antall Gemini forfattere som velger å bruke et pseudonym-og selv den gjennomsnittlige Tvillingenes vil etterhvert finne noen grunn til å vedta en alias-enten en fullstendig endring-en annen stavemåte, eller i det minste, et kallenavn. Regelen er så konsekvent, kan du vinne en fin nest egg satse på det med alle de Tvillingen du kjenner.

Nesten hver Gemini snakker, forstår eller leser mer enn ett språk og fransk er favoritten. En eller annen måte, Gemini vilje triumf med ord. Han kuttet tennene på Websters Unabridged. Han kan selge isblokker til en eskimo eller drømmer til en pessimist. Hvis du skje for å fange ham i noen dodge, kan han endre emnet så fort, og lede samtalen bort fra seg selv så behendig, at hele saken ender med deg på teppet i stedet for ham. Noen ganger Mercury tendens til å lure folk kan føre til uærlighet eller kriminell aktivitet, men ikke så ofte som du har blitt ledet til å tro. Selv om hans talenter kan friste en og annen Gemini å leve i et nett av løgner og bedrag, de fleste av dem er for idealistisk for et liv i kriminalitet. Likevel det må innrømmes Mercury gir dem førsteklasses utstyr for å lykkes i dette feltet, og de kan være strålende svindlere hvis de velger. Med sin fingerferdighet, hvis de velger en lomme, smi en sjekk eller forfalsket en sawbuck, minst de er ryddig om det og sjelden får fanget.

Hvis du kommer over en glatt snakker brukt bilselger som ble født i juni, og han forteller deg det blå Studebaker hadde bare én tidligere eier-en liten gammel dame som kjørte den bare i kirken hver søndag morgen-Hvor sterkt være klokt å spør navnet på kirken og sjekke med den lille gamle damen (med mindre hun er en Gemini, også). Men seriøst, med mindre lidelser og planetenes posisjoner i Natal chart er merket, de fleste Tvillinger er ærlige-og noen av dem er selv smertelig ærlig til en feil. De synes å gå fra den ene ytterligheten til den andre. Likevel, de alle-småtyvenes-con mann-og utstående statsborger alike-vil ikke kunne motstå å sette et tynt lag med lakk på en historie til tider. Selvfølgelig, det er ikke lyver. Det er fantasi.

Som arrangører, alle Mercury folk er helt suveren. De har ingen lik, ikke engang Væren. Tilbudene kan være strengt aboveboard, men få mennesker er sterke nok til å overleve en kombinasjon av sjarm og skarpe intellekt Gemini retter ut, og det alene kan ta urettferdig fordel. Når en Gemini takler et verdig prosjekt-å selge noe menneskeheten dypt behov og ønsker, englene smiler på ham, og vi kan takke de som er født under denne soltegn for mange flotte og varige forbedringer som har dratt oss alle. På hjertet, er enhver Mercury-styrt person en selger, selv Gemini jesuittprester og protestantiske misjonærer. Ta to helt avvikende eksempler som beviser det. Tvillingene John F. Kennedy solgt hele verden en lysende ideelle-og Gemini Michael Todd solgt Broadway en drøm eller to. Hver på sin egen måte, en Mercury barn. Både verden og Broadway er notori-gere trett og vanskelig å selge.

Tvillinger trenger å hvile sine travle hjerner med dobbelt så mye søvn som alle andre. Dessverre, siden de er så utsatt for søvnløshet, de får sjelden nok.

Likevel bør de prøver hardt å oppnå hvile, hvile og mer hvile, for å helbrede de jangled nerver og fornye de over-aktive hjerneceller, fordi nervøs utmattelse er en konstant trussel. Gobs frisk, forurenset luft og tønner av lyse solskinn er også nødvendigheter for å holde dem ute av sykehus. Mangel på noen av disse, pluss undertrykkelse av aktivitetsbaserte kan gjøre Tvillinger utsatt for ulykker og infeksjoner som involverer skuldre, armer, hender og fingre. Lungene kan være svak, også tarmen. Problemer med føttene, ryggen, eliminering, leddgikt, revmatisme og migrene hodepine er alltid en mulighet for Mercury folk som unnlater deres helse. Det rare er at Gemini kan lide en følelsesmessig sammenbrudd lettere fra kjedsomhet og innesperring enn fra over-aktivitet.

Dypt inne i hans leting, utålmodig natur, søker Gemini et ideal, og hans sjef problemet er å anerkjenne hva det er. Det kan være hva som helst, siden hans fantasi kjenner ingen grenser. Penger, berømmelse, rikdom, kjærlighet og karriere er aldri helt nok. Mercury kaller Gemini høyere og høyere på og klar over og utover, med en forførende løfte om noe som alltid bare litt bedre. Gresset ser alltid grønnere rett over veien. Himmelen er blåere over en annen havet. Stjernen * skinne lysere på et annet sted. Hva er det han søker? Kanskje noen skjult, uoppdagede kontinentet i seg selv. Gemini er den mentale explorer.

Øynene hans er skarpe og hans talenter er flere. Han har en strålende humor, takt, diplomati og adroitness-men han mangler utholdenhet og tålmodighet. Han kaster bort den dyrebare gammel for fort for den uprøvd ny, så lever for å angre den øyeblikkelig disposisjon. På tross av alle menneskene rundt ham, deler han sine dypeste følelser bare med sin ene konstant følgesvenn, hans andre tvillingen selv. Luften er hans element og hans virkelige hjem. Han er en fremmed på jorden.

Gemini kan sjarmere en fugl rett ut av treet sitt og gi det fem nye sanger å synge. Men den rastløse Mercurial tankene kan også lett overse bluebird of happiness venter forventningsfullt år etter år i sin egen bakgård. Han bærer tydelige gult, grønt og blått, sølv og grå-og hans stemninger reflekterer hans glitrende aquamarine juvel. Han har lett berøring, ekko i delikat duft av lilje-of-the-dalen, og han har pustet inn frisk løftet av de grønneste bregner i den dypeste delen av skogen. Men det kalde metallet av Mercury deler Gemini med to ønsker, før han stopper-og venter-og lytter til sine egne hjerteslag.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail