Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige tvillingen

Å være forelsket gir deg en fin følelse av varme sikkerhet. Det er så himmelsk komfort for alltid kjenne noen. kommer til å være der når du trenger ham, at du ikke lenger gå alene. All tvil du visste før bare smelte bort. Det vil si, med mindre du har en romanse med en Mercury mann, som kan ta kanten av det «varme sikkerhet.» Faktisk vil du justere mye bedre til en Gemini hvis du sender ham ut for et brød på mandag og forventer ikke ham tilbake før torsdag. Aldri lete etter ham helt til du ser ham komme, og ikke henge på frakken-haler når han ønsker å forlate.

Når du har skolert deg selv å akseptere hans rastløse, uforutsigbar ånd, er det en god sjanse til å gjøre det arbeidet. Men ikke hvis du kommer til å insistere på «den himmelske conafort av alltid å vite noen kommer til å være der.» Yom’ll sannsynligvis aldri vite sikkert når denne mannen kommer til å være hvor som helst, og som kan bringe tilbake noen av dem tvil romantikk er ment å smelte bort. Det er sant at når du er forelsket i en Gemini, vil du ikke gå alome. Du absolutt ikke vil. Du vil ha minst to personer til å gå med deg, og begge av dem vil være ham. Han ble født under tegnet av tvillingene, vet du. I hans tilfelle, de er aldri identiske tvillinger. Den doble natur germini kombinerer to helt forskjellige personligheter. Yom kan selv være involvert med en av dem Mercury mem som er trillinger eller quintuplets, og hvis så, har du Quilte en folkemengde for å holde deg med selskap, selv. når du er alene med ham.

Den typiske Gemini er favoritten av alle vertinne. Han liker folk. Jo flere jo bedre. Det er en sjelden Tvillingenes som ikke er en helt herlig samtalepartner. Han har utsøkt smak, han er lastet med vittige bemerkninger, og hans komplimenter er mesterverk av varm oppriktighet. Vanligvis en mester i plettfri oppførsel og sosial adroitness, holder han partiet beveger seg på flere måter enn én.

Du vet de skattejakter, der folk parer seg med en liste over skrullete elementer for å samle inn, som et hår fra hodet til en berømt filmstjerne og en bit av blotter på pulten til politisjefen, og par som har rundet opp de fleste elementene på listen får prisen? Det er Gemini favoritt slags parti, fordi den kombinerer høyest mulig eksponering for mennesker av alle slag med høyest mulig anledning til å flytte rundt fra sted til sted, og han søker begge.

Hvis du møter ham først på en sosial affære der han utfører sin fascinerende multippel personlighet handling, har du ikke en sjanse. Du vil bli overbevist om at han er den mest spennende, interessant, intelligent mann du noensinne har kommet over. Ingen kunne krangle med den analysen. Han er sannsynligvis. Det er ikke rart du er glade og imponert. Men før du la ham endre navn, være sikker på at du er i stand til «å takle en usikker framtid med en mann som luner kan endre seg med vinden, og hvis mål i livet kan skifte drastisk før bryllupsreisen er enda over. Tvillingenes Walt Whitman skrev en gang linjene: «motsier jeg meg selv … Jeg inneholde mengder?». Om han skjønte det eller ikke, ble han oppsummere Mercury naturen.

En dag din Gemini mann kan ringe deg med en chattering ape som ligger på skulderen hans og foreslå å gå til en loppe sirkus. Han vil gi deg blomster, parfyme, en grammofonplate eller et par bøker, kanskje til og med en han skrev selv. Timene vil øke hastigheten forbi mens du lykkelig sol deg i hans munter disposisjon, ler av hans lyse,; spak vitser og smelte under hans homofile, galant sjarm. Han vil ay «Jeg elsker deg,» hundre forskjellige måter, som ingen andre i verden kunne gjøre.
Den neste dagen, vil han ringe deg og bryte en dato for ingen jordiske grunn, forårsaker du å forestille deg alle slags ting. Ble han bare fleiper om å elske deg? Er han å se noen andre? Er han i trøbbel? Din frykt kan være sant. Så igjen, kan de være falske. En uke senere, vil han dukke opp igjen, full av sarkastiske bemerkninger, humørsyk og irritabel.

Han vil være utålmodig, kritisk og furten. Han kan kritisere dine sko, din leppestift eller din litterær smak, og har noen ganske kutte tvil om muligheten for lykke sammen. Enten alt dette, eller han vil være mutt og urolig, hans sinn langt borte, fjernt og reservert. Ingen bruk spørre hvorfor, vil du ikke få et svar som gjør noe fornuftig.

Hvis du overlever den erfaringen, vil noen flere dager finner du besøker et kunstgalleri, teater, museum, bibliotek eller opera med Gemini mann, helt hypnotisert av sin kunnskap og brede interesser. Hell være usedvanlig mørt, full av skjøre, sommerfugl drømmer og fantasifulle håp for morgendagen. Så han vil foreslå. Sånn. Rask som lynet. Du vil glemme alt det torden og storm skyer, alt regnet som falt før, sier «ja», før han ombestemmer seg, og det du er forlovet med en gåte.

Ja, jeg sa gåte. Hvis du forventer noe annet, som en mann som er stabil og tålmodig, som vil forsiktig spille Darby til Joan mens livet og kjærligheten gli på så glatt som en gondol ned en romantisk kanalen i Venezia, er du på vei i samme retning som merry-go-round. I sirkler. Gå av rask og aldri tankene om å gripe tak i messing ring. Ikke la homofile, munter musikk forføre deg til å følge en malt scene av stadig skiftende farger, med nyanser av kjedelig grått så sannsynlig å dukke opp som solrik gul eller salig blå. Hvis du er en uhelbredelig romantisk, søker perfekt harmoni, er du i mer enn en liten fare.

Uansett hva resten av hans fødselshoroskop sier, hvis solen var i Gemini da han ble født, vil denne mannen ikke forbli i morgen hva han er i dag, eller vil han ha noen varig minne i går. I en eller annen måte, vil han endre. Riktignok kan endringene alltid være til det bedre, og han may.consistently sikte høyere. Men element av tilfeldighet er alltid der. Hvis du er en gambler, kan du godt treffer jackpot med ham, og finne en strålende mentale og emosjonelle kompatibilitet for å feire på golden bryllupsdag. Men alle gode gamblere vet oddsen før de plasserer sin innsats. Bare vær sikker på at du gjør. To sjeldne unntak Tvillingenes ustabilitet av formål synes å være president Kennedy og Englands dronning Victoria. Men husk at John Kennedy hadde til enhver tid et mangfold av interesser, som endret hele tiden, og dronning Victoria (som var svært nær å bli en Taurus av planetenes posisjon) forårsaket svært mange viktige endringer i hennes landets skikker. Uansett, veldig få av oss gifte konger, dronninger eller presidenter, som har blitt tvunget av omstendighetene til å modnes og bosette seg i en fast mønster.

Et utmerket eksempel på Tvillingenes dualiteten av uttrykket er bekjennelsen av en kvinne som ble utsatt for det. The Mercury-styrte mannen var en produsent, og kvinnen var en kjent, mørkhåret Fiskene skuespiller. Etter en helg fest med venner som gjest av Gemini på båten sin, der han var åpenlyst fornærmende, frekk og reservert til henne etter tur, ble skuespilleren forferdet og forvirret. Senere gjorde hun bemerkningen: «Jeg vet ikke hva som er galt med ham. Han må hate meg. Jeg har aldri gjort noe for ham, men han snakket knapt et ord til meg hele helgen.» Ah, men ikke ser, hadde hun gjort noe med ham. Hun hadde gjort ham forelsket i henne. Den følelsen var alvorlig nok for ham å gifte seg med henne kort tid etter hendelsen. Men hvordan reagerte han til sin første kunnskap om en følelse av ømhet mot henne? Som om var hun Lucretia Borgia.

Hennes erfaring sannsynligvis ikke vil holde deg fra å hoppe inn i en romanse med en Mercury mann. Men det kan berolige sår av noen av dere jenter som har vært plaget av det kalde handlingene til en Gemini som er trolig hjelpeløst forelsket i deg og smart skjuler det for sine egne, uutgrunnelige årsaker. Tvillinger har en ubevisst trang til å skjule sin sanne hensikt, å gjerde med andre verbalt og kappen deres motiver med doble handlinger. Generelt, de søker å forvirre deg. Så med ekte Geminian inkonsekvens, vil de ta til høyre rundt og være så direkte, vil de ganske ta pusten fra deg med sin åpenhet og bluntness.

Loving en Gemini er enkelt og morsomt, hvis du ikke prøver å komme for nær. Det er en indre kjerne som bare tilhører ham, at han aldri vil dele med et annet menneske, selv du. Holde ting kjølig og lys, og ikke være altfor lidenskapelig eller dramatiske. Ikke fikk han, alltid opphisse ham og Gemini romantikk kan være veldig spesielt. Ikke opprør mot changeability hans. Endre med ham. Vær så våken og interessert i livet som han er. Ellers kan kjærlighetsforhold blir bare en av disse tingene. Han søker en mental følgesvenn over alt annet. En som kan matche hans kløkt, selv toppe ham nå og da, fordi han ikke er en egoist. Han er en realist, og han trives på mental utfordring. Det siste han ønsker er en dørmatte eller en kjedelig mus. La hjernen din vises gjennom, din feminine image. Det vil ikke skremme ham, som det kan noen menn. Det vil
snurre ham rundt i riktig retning-mot deg.

Tvillinger har en tendens til å forkaste gamle venner for nye, men ikke fordi de er hjerteløs. Sine egne personligheter svinge og avansere så nådeløst, er det bare naturlig for dem å finne frem til dem som passer deres interesser på den tiden. Anywhere Gemini henger hatten er hjemme. Det er sjelden noen dyp, varig tilknytning til gamle minner, steder, mennesker og ting. I løpet av en lang periode med ensomhet, kan han kaste noen sentimentale tårer, men det er ensomheten som gjør det, heller enn nostalgi for i går. Han er selskapelig, og han hater, selv frykt-være alene i lengre perioder. Hvis du kan treffe ham med beskjed om at du vil bli en partner som alltid vil være rundt, men som ikke vil lene seg på ham og heller ikke forvente seg å lene seg på deg, vil han sannsynligvis vurdere å registrere en langsiktig kontrakt. Men husk disse odds. Mange Geminis gifte seg mer enn én gang, selv om flere ekteskap er mer sannsynlig til å skje når de gifte for ung enn om de venter på modenhet. Ikke alle Gemini har to koner, men han vil ha to av nesten alt annet, kanskje to biler, to leiligheter, to høyskoleutdannelse, to jobber, to drømmer, to dyr, to barberhøvler, to hobbyer, to ambisjoner. Han liker å doble opp.

Min gode Gemini venn Frank Blair, NBC Newsman på «Today» show, tar selv sin årlige ferie på to forskjellige tidspunkter i løpet av året. Hans hobbyer? Han piloter sitt eget private fly, seil sin egen båt og spiller en mener. golfspillet. (Jeg er ikke sikker, men jeg tror Frank kan være en av de triplet Geminis.) Han spiller to musikkinstrumenter, har flere barn, flere utmerkelser og trofeer på hans kontor vegg på NBC, flere venner, to skift på nettverket ( én for «Today» program, en annen for opptak «Emphasis» og spesielle show), to elektriske barbermaskiner i pulten sin og minst et dusin drømmer og planer om gangen, som endrer omtrent hver sjette måned. Han har bare én kone. (Han må ha en kreft eller Taurus ascendant.) Du vil merke at han er også i en typisk Gemini okkupasjon-kringkasting. Mercury regler kommunikasjon og nyheter. Han har sikkert Gemini sjarm og fingerferdighet. Frank øser ofte et glass tomatjuice, dikterer til sin sekretær, telefon hans kone, barberer, og pakker hans korte case-liksom alt på en gang. Tvillinger er eksperter på fingerferdighet.

I økonomiske saker, tar dualiteten igjen. En Mercury mann kan være på første fabelaktig generøs, så brått snu gjerrige. Hvis du gjennomsnittlig ut sin tvilling holdninger, er min gjetning at sjenerøsitet ville vinne, hendene ned. Gemini har liten lyst til å akkumulere verken penger eller kunnskap. I hvert tilfelle, foretrekker han å absorbere det, sortere det, og gi den tilbake forbedret. Han er kommunikatoren hvis funksjon er å skape stadig nye, originale ideer og tjene andre gjennom allsidigheten hans raske, strålende mentale prosesser.

Vil han være trofast mot deg? I mote hans, ja, vil han. Det er tusen svar på det spørsmålet der Mercury er bekymret. Han liker å snakke og han liker å blande. Han er også merkelig attraktiv for kvinner, så det kan være anledninger for hvisker og mistenksomhet. Men du kan stole på dette: Det er en sjelden Gemini mann som dypt inngrodd oppfatning av rettferdighet vil la ham være uærlig i sine handlinger hvis du har tro på ham. Jeg mener virkelig tro og ekte tillit. Ikke typen som i hemmelighet lurer.

Han vil alltid være i stand til å oppfatte hvis du hemmelighet lurer på. Mercury sinn ofte snappe opp dine private tanker som om du var kringkaste dem. Men det er ikke en god idé å forvente en Gemini mann til å gi alle kvinner en kald skulder bare fordi han bærer et bryllup band. Kvinner er en del av scenen, og Gemini må gjøre scenen. Hvis de er rundt, vil han snakke med dem, kanskje til og med le med dem eller ta en drink med dem. Det er bare naturlig for Mercury å kommunisere, uavhengig av kjønn på lytteren. Men det betyr ikke at han har til romantikk dem.

Det er sant at det er mange Tvillingene som er bare ren, regelrett promiskuøse, men uansett hva du har hørt, det er alltid en årsak. Å bli mistrodd eller misforstått i et område dypt trengsler en Mercury mann. Det frustrerer og presser ham, og en slik ulykkelig Gemini kan fly her og der, søker fritak fra flokete følelser. Når han er fri fra en følelse av mental isolasjon, og har ingenting å bevise for noen, taper han tvang til å eksperimentere og ta fly av fancy. En kvinne som har perfekt mental harmoni med en Gemini trenger aldri frykter følelsesmessig eller fysisk utroskap. Det er så sant av disse mennene, er det nesten et kutt og tørket regelen. Men han vil ikke være lenket urimelig. Å forvente at Gemini ikke å smile tilbake når noen smiler til ham, enten det er et barn eller en voksen, er en mann eller en kvinne, å forvente at solen ikke skinner. Hans munter, vennlig natur søker kameratskap hele tiden. Det kan være dirigent på lokaltog eller servitør på en kafé rundt comer fra der han jobber. Ikke prøv å kvele ham. Når noen forsøker å begrense Gemini ånd, kan han bli like unnvikende og like uforutsigbar som vinden selv.
Med ungdommene, helvete være en kompis, men ikke en disiplin, og han skal lære dem mye før de selv komme til barnehagen. De vil sannsynligvis elske å betro seg til ham, fordi han vil sjelden være sjokkert eller harde i sin dom. Han vet hvordan å elske uten å knuse. Forholdet mellom Gemini og hans barn er vanligvis svært nær, men kanskje litt løs, selv om det kan høres selvmotsigende. Som hengiven, spennende og livlig som han er med unge mennesker, kan han ikke klarer å insistere på at de følger rutinene, siden han misliker rutiner så mye selv. Det er også en tendens til å kritisere deres atferd en dag og godkjenne den neste dag, noe som kan forvirre dem. Selv om helvete administrere et godt foredrag, du bør forvente at spankings og virkelig alvorlig disiplin til å falle i din avdeling. Gemini fedre har en tendens til å ødelegge sine barn.

Hans fantasi kan løpe bort med ham, og få ham til å gjøre en og annen uttalelse han kan ikke sikkerhetskopiere. Du må få ham til å se viktigheten av å holde sitt ord. Uavhengig av alle sine gode intensjoner, kan noen av hans raske impulsive løfter bli brutt. Hvis barna ikke binde ham ned på noen måte, eller holde ham fra hans flere aktiviteter, vil han nyte dem enormt. Ett ord av advarsel: Selv om han sjelden vil straffe barn fysisk, kan Gemini tilbøyelighet til plutselige, stikkende, sarkastisk tale forårsake dype sår i små hjerter eller opprette en skade som kan bli husket for en levetid. Det kan også være en motvilje mot å vise følelser i form av kyss og klemmer, med mindre en bevisst innsats er gjort for å overvinne den naturlige Tvillingenes coolness. Likevel, jeg har kjent noen Gemini foreldre som synes å gi den varmen de kan ikke slippe til ^ voksne i overflod til sine barn. Se at de unge ikke begrense ham unødig, ikke be ham om å være barnevakt hvis han åpenbart vil, og han vil ta til farskap pent, med ett barn eller et dusin.

Sjalusi er noe du kanskje aldri trenger å bekymre deg for med en Gemini mann, fordi possessiveness er ikke en typisk Gemini egenskap. Hvis mistanke ganger hvisker i øret hans, vil han vanligvis børste det bort (med mindre en lidelse i Natal chart indikerer noe annet). Viss grad av sjalusi er naturlig i alle, selvfølgelig, men det er normalt ikke overdrevet i en Gemini. Kjærlighet er ikke en strengt fysisk forhold med denne mannen. Han hører mer, ser mer og føles mer gjennom sine sanser enn andre gjør, og Mercury hjelper ham spille de mest delikate inntrykk livaktige. Hans kjærlighet har en så luftig, unnvikende kvalitet, det kan synes å mangle den jordnære lidenskap for andre Sun tegn. Men hvis du ikke er ute etter en vill hule mann som vil dra deg inn i skogen etter håret, bør han være en mer enn tilfredsstillende lover. Han vil snakke om sine følelser med romantisk, fantasifull setninger, og fylle sult i ditt hjerte med den merkelige skjønnheten av idealisme hans.
Husk at den typiske følelsesmessige kulde i Mercury kan bli varmet betraktelig hvis du både høre den samme musikken og drømme de samme drømmene. Han må oppleve en total blanding av sinnet og ånden før de fysiske lidenskaper fange opp i intensitet. Det kan virke skjev, men det er den eneste virkelige veien til hans hjerte.

Du må venne seg til ordet «hvis». Han vil si: «Hvis jeg elsket deg, kunne vi …» og «Hvis jeg elsket deg, kan det være …» og noen ganger aldri fullføre setningen. Du må kanskje lytte med hjertet ditt og avslutte det for ham. Utslette ordet «hvis». Han bruker bare det som et røykteppe eller som en sikkerhetsforanstaltning. Harde, kritiske griner og kontinuerlig emosjonelle scener vil sikkert kjedelig kanten av fine, følsomme Gemini kjærlighet. Prøv å presse en dam av kvikksølv i hånden. Hva skjer? Det løser opp umiddelbart inn hundrevis av glitrende sølv baller som raskt unnslippe gjennom tett knyttede fingrene. En Gemini mann hvis kone trodde hun kjente ham veldig godt skrev følgende like før han forlot henne, og hun fant dem blant hans papirer etter skilsmissen:
«Into the dream kom deg
Og over det myke teppet av dagdrøm min gikk du
Med naglestøvler … »

Du vil ofte lese eller høre det sagt at Tvillingen må alltid ha to kjærligheter på en gang. Dette Gemini dualitet, antyder at bedrag, så ofte blir nevnt, kan det føre til ubegrunnet angst. Kan jeg endre den beskrivelsen? En Gemini trenger to kjærligheter. Ikke nødvendigvis to kvinner. Det er en gåte. Hvis du virkelig forstår ham, vet du svaret på det.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail