Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tvillingen som barn

Hvis storken nettopp levert en Gemini baby til huset ditt, skjerpe rulleskøyter og riste spindelvev ut av hjernen din. Du må være rask og våken for de neste femten til tjue år, og du kan like godt begynne akkurat nå, mens den lille bylten fra Mercury er fortsatt låst ned i sengen hans. Det vil ikke være lenge før han lærer å gå og snakke. Hvis du ikke er klar til å fly ved siden av ham, kan han gli inn og ut av fingrene som en glob av luft. Har du noen gang prøvd å holde på en glob av luft?

US Census Bureau tallene beviser at det finnes flere flere fødsler i perioden fra Gemini, tvillingene, enn på noe annet tidspunkt av året. Så din juni hendelsen kan ha vært tvillinger-eller mer. Nei? Ikke vær så sikker. Det kan være mulig å telle bare ti ti fingre og tær, som legger opp til en spedbarn i de fleste tilfeller, men ikke nødvendigvis i tilfelle av en Gemini spedbarn. Det må kanskje være en endring i begrepet matematikk. Du vil se hva jeg mener fort nok når han begynner å krabbe. Det vil skje et dusin ganger om dagen. Du vil sverge du bare dette andre så ham med hånden inne i elektrisk mikser i spiskammeret. Men hvordan kunne det være? Der er han, hele veien ut på verandaen, et trettitalls tygge petunia. Hvordan kan han være to steder på en gang? Husk at ditt avkom er styrt av Merkur. Han er som gresk gud du ser avbildet i bøker med vinger på føttene, iført en lys sølv hjelm. Feste et kjøkken pan opp ned på Gemini babyens hode for en hjelm, og bruk fantasien for vingene spirende ut av hans lubne små rosa hæler.
Ser likheten?

Jeg har aldri personlig godkjent av disse sele-lignende vedlegg de selger til mødre til stroppen rundt sine smårollinger når de tar dem ut shopping. Det gjør meg alltid tror kvinnen vandre sin hund. Men jeg vil sterkt råde mor til en Gemini barnet til å kjøpe to eller tre av dem, bare for å være på den sikre siden.

Din første tanke kan være at dersom barnet kommer til å være som aktiv, er et solid lekegrind et must. Jeg kan se din logikk, selv sympatiserer med det, men jeg er ikke så sikker på om playpens og Gemini barn. Innesperring i en liten plass kan beløpe seg til grusomhet med litt Geminian, der hele naturen oppfordrer ham til å søke, for å utforske, for å lære. Enda verre enn den fysiske avkortingen er det mentale. Kjedsomhet av å bli sittende fast på en liten blå og rosa plast rektangulær pad, med hele spennende verden der ute for å se og nyte. Perioder med å bli sperret inne i en lekegrind bør være kort. For mye begrensning og hindrer av Tvillingenes frihet kan føre til følelsesmessig depresjon han kan ikke vokse så lett. Husk, han er en luft tegn, og luft må flytte. Sørg for at han har en rekke leker og masse lyse bøker å se på når du må holde ham inngjerdet i.

Selvfølgelig vil han ikke bli der lenge, når han har hatt det. Mercury regler stemmebåndene, og når lille Gemini tot bestemmer seg for å utøve sitt talent i denne retningen, vil du lurer på hvordan alle som støy kunne komme ut av en liten munn. Ta deg bet ham ut av lekegrinden fort. Med mindre du har forståelse naboer, som er litt tunghørt.

Gemini barn ofte gjør eldre, mer rolige folk nervøse med sine fugl-lignende, raske bevegelser. Voksne er alltid å fortelle litt Tvillingenes å stoppe uro, eller å være tålmodig og gjøre én ting om gangen. Men å gjøre to ting på en gang er naturlig for disse ungdommene. Hva tungt fordøyelig eller klar folk kaller urolig er, til Gemini, bare sin normale tilstand av aktivitet. Det er galt å gjøre ham føler han ville få mer godkjenning dersom han prøvde å etterligne de tregere, mindre livlige mennesker. Han bør læres opp til å bremse ned litt, kanskje, for sitt eget beste, men hans grunnleggende natur kan ikke endres uten å frustrere sine naturlige tilbøyeligheter. Vi bør prøve å huske at den raske Gemini barn som irriterer sine mer innadvendte eldste-og rolig, forsiktig Capricorn barn som irriterer hans mer aggressive eldste, er rett og slett å være seg selv. Å være deg selv er alltid vanskelig nok å gjøre, uten at folk prøver å tvinge en personlighetsforandring.

Elsk din Gemini barnet for det han er-en vennlig, våken, nysgjerrig og veslevoksen liten person. Du kan ikke slå av firefly inn en snegl eller sneglen inn en ildflue. Heller ikke kan det leopard endre sine flekker. Jeg kan legge til at hvis noen prøver å skrubbe dem av, vil han bli en mektig ulykkelig, nevrotisk leopard.

Selvfølgelig er du ikke heve leoparder. Du heve en lys, interessant, entusiastiske barn. Men analogien er logisk. La disse flekker av dualiteten i din Gemini unggutt forbli. En dag han kan gjøre deg stolt av en bygning han designet og en litterær pris han vant, og når han manifesterer en slik dobbel talent, vil du lurer på hvorfor du noen gang prøvd å stemple ham i en enkelt form. Hvis han hopper omtrent som om han har hopping bønner inni ham han bare praktiserer de raske reflekser han ble født med. Hans firefly sinn kan forvirre deg, men husk at det er forfølge tusen ideer, sortere dem, bestemmer hvilke som skal kastes og hvilke som skal skatten.

Lærere vil vanligvis se med en gang at disse guttene og jentene har ingen problemer med å lære å lese. Gemini nesten oppfunnet ord. De vil ikke tankene blir bedt om å resitere, og de kan smile som resten av elevene sukk, når et tema er tildelt. Disse ungdommene glede i å kommunisere med andre og dele sine kunnskaper muntlig eller på papir. Mange av dem er mekanisk tilbøyelig og ambidextrous. Det er ikke uvanlig å finne en Gemini barnet som skriver med venstre hånd og trekker med sin høyre. Han kan bite neglene, men fingrene er normalt slank og fleksibel, noe som gjør ham flink til magiske triks og spille musikkinstrumenter. En dag kan det gjøre ham en fin kirurg, tannlege eller urmaker. Gemini hender er følsomme, uttrykksfulle og dyktig.

Det er vanligvis en markert evne til å etterligne andre. Gemini følelse av skarpt vidd og satire vises tidlig. Hjemme eller på skolen, lever Gemini barn i en verden av make-tro og virkelighet, stadig blending, hvor sannheten er ofte portrettert som fantasi, og fantasi er kamuflert som sannhet. Han kan gi inntrykk av å overdrive eller lyve. Men han kan bare ikke hjelpe plasket litt farge rundt når han om en hendelse, og han ofte overbeviser seg selv det som egentlig skjedde på den måten. I slike tider, bør han behandles forsiktig, siden han faktisk strekke og trene sin livlige fantasi. Snarere enn å gjøre ham til å føle seg skyldig for å ha en fantasi, bør han bli fortalt alltid å si sannheten og skrive historien ned på papiret. Når han mestrer dette, helvete kunne se forskjellen mellom drøm og det faktum, i stedet for å gå tapt et sted mellom de to verdener. Gemini ungdommer som ikke er lov til å uttrykke og kommunisere naturlig kan trekke seg inn i en halv verden av illusjon i selvforsvar. Det er en god idé å starte ham på fremmedspråk tidlig som han vil sannsynligvis lære uanstrengt. I likhet med Skytten barnet, vil han finne tospråklige talenter vil komme godt med fordi han vil snakke mye og reiser mye.

Gemini barn som argumenterer med deg at han kan gjøre leksene sine og lytte til radio samtidig er sannsynligvis å fortelle sannheten. Hvis hans karakterer tilbake ham opp, hvorfor ikke? Tvillinger er aldri fornøyd med ett jakten på en gang. Det er som om de hadde to liv å leve i bare ett liv, så de må absorbere alt de kan, så fort de kan. De viktigste farene er en mangel på tålmodighet og en uvilje mot å vedvare inntil en ting er grundig lært. Disse ungdommene må være motet fra en tendens til å la daværende raske intellekt og glib vettet skumlese kunnskap uten helt å forstå det.
Din Gemini barnet kan finne det vanskelig å være punktlig, fordi han alltid kjører inn i noen ny oppdagelse på vei til hvor som helst. Han kan også finne det vanskelig å lytte uten å avbryte, fordi han er fanget tanken umiddelbart og ønsker ikke å høre detaljene. Han kan ha en tendens til å gjenta seg selv, men han vil ikke tillate deg å gjøre det, som helt naturlig kan irritere folk. I klasserommet, kan han bli distrahert av et fly, et stykke farget papir eller en dott av røyk utenfor vinduet. Det er aldri lett å få hans oppmerksomhet, men når du gjør det, vil du bli rikelig belønnet av Tvillingenes hensikt nysgjerrighet og smigrende interesse.

Din tenårene Gemini gutten vil praktisk talt bor på telefonen, gå stødig med en annen person hver uke, ombestemme seg hundre ganger om sin fremtidige karriere, kjøre bilen litt for fort, putter med motoren og fikse vaskemaskin. Jentene vil bli populær og være i stand til å slå på en dusj av tårer eller en solrik smil som en lysbryter. Disse ungdommene vil holde deg på tå hev og holde deg ung.

Når Gemini barnet endelig vokser opp, vil mange mennesker fortelle deg disapprovingly at «han har for mange fingre fast i for mange paier.» Du smiler da, og de kan bli irritert. Men du skal huske en vårdag da han var syv. Han stakk fingrene i din sjokolade paier, farens barberskum, fisken bolle, søpla kan, en pott av varm suppe og en elektrisk stikkontakt. Du var rasende. Senere, i skumringen, så du ham løpe rundt jage lyn bugs i gresset. Etter en stund, sukket du, og spurt deg selv høyt: «Hvorfor må han stresser rundt slik? Hvorfor må han komme inn i alt? Hva i all verden er han søker etter?» Han overhørte deg og det plaget ham. Du vil aldri glemme uttrykket i hans lyse, klare øyne da han svarte. «Jøss, mamma … jeg vet ikke. Men ikke bekymre deg. Jeg finner den.»

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail