Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tyren

21. april til og med 21. mai

21. april til og med 21. mai

Hvordan gjenkjenne Tyren

En reiselysten venn av meg, som har vært overalt minst to ganger, fortalte meg at han aldri vil glemme sin første tur til Sør-Spania på en dampbåt. En dag, mens han var på dekk og beundret utsikten, ruvet en stor masse av solid klippe foran ham i det fjerne. Den steg storveis frem ut av det lyseblå Middelhavet. Noen på skipet ropte: «Se! Gibraltar!» Ærefryktig og imponert tok min venn et bilde for å vise folk hjemme, og deretter la han ut om det fantastiske synet til en tenåring som kjedet seg i fluktstolen ved siden av. «Er det ikke vakkert?» spurte han. «Tonnevis av vann har slått mot den, gjennom århundrer har stormer pisket på den, hærer har overfalt den, sivilisasjoner har kommet og gått, men den bare sitter der. Ingenting kan noensinne endre den, og ingenting kan flytte den.» Tenåring gjespet. «Jepp. Minner meg om fatter’n.»

Hans far ble født i mai. Og det er hvordan du kjenner igjen Taurus, oksen. De mest fruktbare steder å lete etter ham ville være en gård, en bank eller en eiendomsmegler kontor, men du vil også finne ham beite i andre beiter. Det er Taurean ingeniører, filmstjerner, kontorister, gartnere, konger og dronninger, skorsteinsfeiere, slaktere, bakere og lysestaker ‘stick beslutningstakere. Du kan alltid fortelle tyren ved sin sterke, tause holdning. Inntil du blir kjent med ham bedre, vil hans lengste monologer trolig være «Jepp,» «Nei,» «Takk», «So long», og ofte «Uh-uh», en erstatning for «Nope.» Hvis han hadde en sterk Gemini, Væren eller Skytten innflytelse ved fødselen, kan han være litt gabbier og gå med mer sprett. Men det typiske Taurean foretrekker å flytte bevisst og snakke med måte.

Som Gibraltar, er han solid og stødig og ingenting forstyrrer hans ro. Du kan kaste vann på ham eller tenne bål mellom tærne. Du kan slå på brystet med knyttede never, blending på ham hypnotisk eller rope på toppen av lungene. Taurus vil ikke rikke en tomme. Når hans sinn er satt, folder han armene rolig og graver i hælene. Han stikker ut hans ganske fremtredende hake, bluss neseborene, pins tilbake ørene, og du har hatt det.

Oksen løper sjelden frem til å trampe på tærne. Han ønsker bare å være alene. Ikke forstyrr ham, og han vil forbli tilfreds. Trykk ham, og han blir sta. Skubbe for hardt, erte for mye, og være forberedt på voldelige raseri. Han kan gå i måneder og år på slutten. stille perfekt likevekt og kontroll, inhaling duften av posies og ignorerer den nervøse clacking og clucking alle rundt ham. Så noen uventede dag, vil en pushy person hoper en halm for mange på den brede ryggen hans. Han vil fnyse, begynner å labb jorden, begrense øynene og kostnader. Kom deg ut av veien så fort du kan og kjøre for lifel din The Taurean temperament er sjelden vises impulsivt, men når oksen blir sint, kan han ødelegge alt i hans vei, til og med skorpioner. Destroy er ikke det rette ordet. Rive er bedre. Det kan ta litt tid før støvet legger seg og fred hersker igjen. Noen Taureans har slik kontroll at de bare betalt en gang eller to ganger i. et helt liv. Selv hissig de vil ikke bryte ut mer enn én eller to ganger i året, hvis det ofte. Likevel er det best å huske at Taurus vanligvis ikke får bare litt sint eller irritert. Dersom hendelsen er stor nok til å rocke hans normalt rolige følelser, kan du stole på blind raseri, ingen vanlig sinne.

Jeg kjenner en Taurus jente som har kone hadde aldri sett ham sint under alle årene av sitt ekteskap, inntil en natt i en overfylt middag klubb. En ytterst ubehagelig drukket snublet bort til bordet deres og gjorde en off-color bemerkning. Hun ventet ektemannen å håndtere mannen fast, med sin vanlige selvkontroll, og hun ble like sjokkert som resten av kundene når Taurean plutselig sto opp, dyttet over to tabeller, løftet mannen i luften, og sendte ham flyr til den andre siden av rommet, nesten demolishing bandstand. Ikke et ord ble utvekslet. Jeg stoler på denne vil gjøre deg skikkelig forsiktig. Før selv blunker til en fremmed kvinne, ville det være klokt å vite hennes eskorte bursdag.

Du kan forvente mange kanskje folk til å faktisk ligne en okse, mennene som er, og kvinnene født under soltegn vil ha en immateriell, unnvikende storfe kvalitet om dem. Utseendet på den kvinnelige Taurean øyne vil være rolig og gjennomsiktig, men stabil. Hun vil flytte grasiøst, indolently, men med en antydning av skjulte krefter. Som for menn, vil halsen ofte være tykk eller muskuløs, skuldrene, brystet eller ryggen, eller alle tre, bred og sterk. Hele kroppen vil være godt proporsjonert, enten korte eller høye. Ørene er vanligvis små og tett inntil hodet. Når de spiser, tygger de sakte, og vanligvis har gode digestions. Du kan merke en hårlokk (likner oksens lugg), eller en curl som henger i midten av pannen. Ikke alle, men mange Taureans har krøllete eller bølgete hår. Det er vanligvis mørkt, som øyne og hud. Selv sporadisk blonde, vil lys-eyed og lyshudet Taurus folk aldri foreslå skjørhet i sinnet eller karakter.

Naturligvis kan du ikke forvente at alle Taurean å ligne Ferdinand oksen eller Elsie kua. Det er sant at de ofte har store, sjenerøse organer, alt fra muskel til å plumpe til fett. Men hvis du får det bildet også satt i tankene dine, vil du ikke kjenne den magre seg, og det er viktig å lære å få øye på dem, også. Hva skal du gjøre når du slår på TV og The Late, Late Show har Taureans Bing Crosby, Fred Astaire eller Gary Cooper? Ikke la det kaste deg. For alle hans Piscean letthet foten, og hans luftige Gemini sjarm, er Fred Astaire en jordnær Taurus. De andre planetariske innflytelser i diagrammet hans kan ikke endre det. Bare spør sin venn, koreograf Hermes Pan, eller noen andre nær dans legende. Spør dem hvor tøft det er å få dette Twinkletoes å gå et sted han ikke ønsker å gå eller gjøre noe han ikke ønsker å gjøre. Bing Crosby er også kjent for sin unruffled personlighet og sin rolige, omgjengelig måte. (Det var sannsynligvis en av Bing sønner på tramp dampbåten.) Som for Gary Cooper, ta en titt på den høye, hengslete ramme av at helten av de gamle cowboy show. Hans solide føtter synes å være økende rett ut av bakken som om de var forankret der. Han beveger seg på tvers av TV-skjermen med langsom overveielse, og det totale antallet fullstendige setninger skuespilleren snakker i de gamle westernfilmer er omtrent under en dusin. Skuespiller? Etter den ærverdige Hollywood system av typen avstøpning, Gary Cooper alltid superbly spilte Gary Cooper. Og i likhet med mange andre Taurean du møter vekk fra scenen og kamera, Cooper kjærlighetsscener har en romantisk jente, som gråter, «Jeg elsker deg madly, lidenskapelig. Jeg kan ikke leve uten deg. Du er hele mitt liv, elskling. Fortell meg du bryr deg. Si at du føler det på samme måte. Elsker du meg? Gjør du? » Hvilket svar får den stakkars jenta for hennes torrent av følelser? «Jepp.» (Men det kan være merkelig trøstende.)

Taurus er sterkt tiltrukket av det motsatte kjønn, men aggressiv jakt på noen form for nytelse er ikke i sin pose triks. Han foretrekker å tiltrekke folk til ham. Hvorfor skulle han kaste bort sin energi jage dem over hele landet? En kort tur til en gård og noen slu observasjon av naturlovene vil gjøre det klart hvordan de Taurean følelser aktiveres i både kjærlighet og vennskap. Passivitet er typisk oppførsel. Taureans vil heller underholde hospitably hjemme enn å gå til bryet med å besøke. Innsatsen som kreves for scintillating popularitet ikke appellerer til oksens natur. Hvis du vil ha ham, kan du ringe ham. Han vil være der. Kast ut linjen av kameratskap eller romantikk, og helvete plukke den opp, hvis det interesserer ham. Han vil vite hva de skal gjøre med det, også, som er ikke alltid sant av de mer selskapelig tegn.

Taurus bekymrer sjelden, frets eller tygger neglene. Han kan surmule og gruble når ting ikke passer hans fancy, men han er ikke den nervøse, twitchy type. Det er hans natur å være stoiske, og ta ting på strak arm hans, og ingenting virkelig endrer denne grunnleggende tendensen.

Jeg kjenner en Taurean, som er både en advokat og en autorisert regnskapsfører, en dobbel karriere som ville gi noen masse å ta på strak arm, spesielt på skatt tid. Nå kan dette Taurus bite neglene litt. Greit, biter han dem mye. Han snakker raskere enn jeg gjør (som er ganske rask), og han har et par av bekymring rynker i pannen. Men det er en tung Gemini innflytelse i hans fødsels-diagram som forårsaker villedende hastighet, og hvis du ser bak hvirvlende handling av sin dynamiske ytre bilde, vil du fortsatt finne en Taurus. Hjernen hans kan beregne som et lyn, men hans derisions er laget sakte og forsiktig. Hans handlinger er forutsigbare, er hans karakter sterk, og du kan be sin kone bare hvor mye av en pushover han er når hun prøver å få ham til å kle seg og gå et sted på netter han vil heller bli hjemme. Du kan
også be sine kunder som prøver å jag ham til å lukke avtaler raskt. Han vil lytte tålmodig og hyggelig, men avisene ikke få signert før oksen bestemmer seg det er den riktige farten. Å, ja, han er en Taurus, never mind Gemini vidd og smidighet. Flighty handlingen er ikke blant hans laster. Han styrter sakte, og det er ikke en non sequitur.

Taurus folk er hjemme folkens. Det er knapt en okse som ikke elsker å luxuriate under eget tak og strekke ut blant komfortable, kjente omgivelser. Endre upsets ham (med mindre det er en Gemini, Skytten eller Aquarius Moon eller ascendant). Hvis Taurus du vet ikke eier sitt eget hjem, han drømmer om det, og han vil en dag. Han er nær jorden, og kjærlighet til landet vil komme til ham til slutt, en eller annen måte. Hvis han er tvunget til å leve i en overfylt leilighet bygningen, helvete sannsynligvis ha et vindu boks full av geraniums eller petunia. Når støyende clatter av byen truer med å trykke på for nær, helvete målbevisst hente sin fiskestang og leder for en stille, hyrde spot. La verden spinner på for svimmel et tempo for ham, og Taurus bare får av for en spell til den bremser ned. Hvis han ikke har noen fiskestanga eller blomsterkasse utløp, kan han prøve seg på fast eiendom, og gjøre ordninger for andres boliglån, som får ham ut til forstedene ganger. Det er alltid en sammenheng med landet, men fjernkontrollen, som å henge rundt banen, eller ta sin søndag spasertur gjennom parken og drikke i severdighetene og dufter av naturen.

Gjennomsnittlig oksen er ypperlig sunt, med en sterk grunnlov. Det tar mye å sette ham på ryggen, men når han er nede, kan han krefter sakte, delvis på grunn av hans sta nektet å adlyde legen. Hans naturlige inclinar sjon å mistro optimisme ikke fremme rask utvinning, heller. De følsomme områdene for uhell og infeksjon er halsen, nakken, ben, ankler, reproduktive organer, ryggen og spinal-området. Forkjølelse ofte slå inn sår hals, og overvekt brakt videre av den legendariske Taurean kjærlighet til mat og drikke, for det meste mat, kan sette en belastning på hjertet, og pest oksen med dårlig sirkulasjon, svake ankler, åreknuter og andre kroniske plager. Urinsyregikt er en annen mulighet. De kan folk, men kan lett bli sunnere enn resten av oss hvis de unngå fedme, apati og nyre infeksjoner. La oss være sløv. Hvis baken drinker til overflødig eller blir feit og lat, vil han miste sin fantastiske fysikk og hans robuste god helse. En av de viktigste årsakene til hans sykdommer er en mangel på land luft og mosjon. Hans system trenger alltid det, selv om hans trassige vilje kan benekte det.

Snakker av egenrådighet, det nytter ikke å fortelle en Taurean Han (eller hun) er sta. I oksen sinn, er han ikke sta i det hele tatt. Han er tålmodig. Det er et spørsmål om semantikk. Han er ikke hardheaded-han er bare fornuftig og fast. For livet av ham, kan han ikke se hvorfor folk dømmer ham så urettferdig.

Sannheten er at Tyren er så sta som et menneske kan være, og ikke faktisk slå til fast stein. Taurean menn og kvinner synes å være limt til begge sine seter og deres meninger. En Taurus mann vil nekte å følge sin kone til en venns hus hvis det ikke er noen komfortable stoler der for ham å sitte i. Hun kan be forgjeves. Han vil bare ikke gå. En Taurus kvinne som ikke godkjenner av hennes manns cronies rett og slett ikke vil snakke med dem. Likevel kan oksene også kreve dyd av tålmodighet med begrunnelse. Mang en Taurean bærer emosjonelle og fysiske belastninger i stillhet i mange år uten å klage. Jo høyere problemene hoper seg opp, finner mer styrke Taurus å bære dem. Hans lojalitet og hengivenhet til familie og venner ofte overgå all forstand. Mange Taurus menn og kvinner fortjener gullmedaljer for Courage Under blåser av skjebnen som ville ha lenge siden brutt baksiden av dem som er født under andre Søn tegn. Fine. Jeg skal gå sammen med tildeling et blått bånd i erkjennelsen av Taurus heltemot. Men han er fortsatt sta.

Det er svært lite som slår hans appetitt svak. Oksen kan vanligvis spise noe fra stekt paprika til sjokolade pisket krem ​​kake, sure pickles og neper-alle på samme måltid, uten spor av dårlig fordøyelse. Biff og biff-er vanligvis hans favoritter, og han elsker å rydde opp restene. Hvis alkohol er tilsatt, Taurean kan nøye. ligne kong Henry VIII, lykkelig gorging på en kongelig bankett. (Selvfølgelig kan en Virgo ascendant holde ham på rå gulrøtter og salat, skylt ned med sviske juice.)

Den Taureans ‘morsomme bein kilt av bred og slapstick komedie. Mange av dem ikke klarer å fange subtile satire, men de vil hyle når noen glipper på et bananskall eller får en vaniljesaus kake i ansiktet. Taurus humor er varm og jordnær, leken og minner om Falstaff. Disse menneskene er sjelden, om noensinne, virkelig grusom eller hevngjerrig. Det er en merkelig faktum at grusomme Taureans ofte har mange planeter i Væren ved fødselen. De to skiltene ikke synes å blande godt i de samme horoskoper. Hitler er et godt eksempel.

Nå er om emnet av penger-oksen og hans penger sjelden skiltes. Ikke alle Taurean er en millionær, men du vil ikke finne mange av dem står i kø for gratis suppe. Taurus liker å bygge imperier sakte og sikkert. Han starter med et solid fundament, deretter gradvis legger en historie om gangen, inntil han har bygget en stabil virksomhet og en bankkonto med muskler. Merkelig, liker Taurus å akkumulere makt, sammen med kontanter, men bare for den sensuelle glede av å eie den. De ofte snu handlingen til underordnede. Bare det å vite at strømmen er der sammen med dollar ser ut til å tilfredsstille Taurean behovet for sikkerhet. Hvorfor skulle han bli plaget med innsatsen for å manipulere alle strenger? Det er Steinbukker og Krepsen rundt for å gjøre det, mens han snoozes, lukter tusenfryd eller øyne de pene jentene. Det er nok at alle vet hvem som eier beite. Før eller senere vil pengene komme til Taurus, og det vanligvis kjepper som lim når den gjør det. Den bull premier hans kontanter og hans eiendeler som han gjør sin familie, men han er ikke gjerrig. Den Taurean sjenerøse hjerte og lommer er vidåpne for virkelige venner i det virkelige problemer.

Han er imponert av bigness. Jo større en bygning, grander det er for ham, og han vil gå rett forbi apekatter i dyrehagen å stirre i fascinasjon på de mektige elefanter. Taurus vil møte store dyr med storslått mot, men han frykter en mus. En tiger på frifot, vil ikke føre til at oksen å flimre en øyenvippe, mens en liten veps kan sende ham klatre opp den nærmeste treet i nervøs panikk.

Fine malerier og flotte symfonier røre ham dypt. Hver Taurean eier noen bevis på Venus kjærlighet for kunst og musikk, hvis det er bare en gammel Caruso posten, eller et museum postkort av en tidlig Van Gogh gjemt under svette skjorter han bærer når han er ute jogging i helgene. Mange Taurus menn og kvinner har vakre stemmer. Noen av dem synger profesjonelt, andre trille i badekaret, suge i rike oljer og drømmen om gullkantet sikkerhet. Musikk vil alltid berøre deres liv på en eller annen måte, og tegning eller maleri er ofte enten hobbyer eller yrker.

Den sanselige Oksen tranquilized av fargen på himmelen. Nyanser av blått bade sine følelser med fred, også rose og rosa, i en mindre vei, men aldri rødt, som alle matador kunne fortelle deg. Miljöpartiet og brunt i naturen rolig og berolige ham også. Grønn papirpenger og en brownstone hus vil holde ham perfekt tilfredsstilt.

Selv Taurean ideer er alltid fornuftig, kan de glitrer også med klarhet og dybde av femten dyrebare safirer som legger opp til seks typer hell, som han dobler pengene sine under godartet smil av gudene. Det er ikke noe lite Taurus, inkludert hans evne til varig kjærlighet og hans potensial for rikdom. Kobber, Taurean metall, er en utmerket leder av elektrisitet og varme, og det lyser med polert skjønnhet gjennom mange års bruk og slitasje. La eksiterbare de Lurvet og krangel om førsteplassen. Oksens faste naturen trenger ingen fakler for å lyse opp veien for sikkerheten han søker. Til slutt suksess vil komme til ham, og han vil være klar. Fordi det fjerne Venus dusjer ham med kjærlighet av luksus, betaler han dyrt for sine eiendeler og skatter dem for livet, men han er svoren fiende av avfall og ekstravaganse. Hans hjem er hans slott-og la ingen forstyrre freden i oksen. Taurus er så tålmodig som tiden selv, så dypt som i skogen, med en pålitelig styrke som kan flytte fjell. Men han er sta.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail