Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige tyren

Kanskje du ser for deg den typiske mannlige tyren som en rolig, praktisk sjel, fornuftig og nedpå jorda som et gammelt skopar. Og det stemmer, han er det. Du kan også se at han er treg til å handle, gjennomtenkt og forsiktig. Stemmer det også. Derfor går du ut fra at det bare er logisk å anta at han ikke er veldig romantisk. Rett og slett feil.

Hvordan fikk du for deg at du kan analysere Tyrens natur ved hjelp av ren logikk alene? Sannsynligvis fra noen Libra fyr som prøver å gjøre inntrykk på deg. Vel, han feil. Logic er ikke veldig nyttig når du prøver å løse gåten av en sterk, maskulin symbol som oksen, som er styrt av en kjærlig, fredelig planet som Venus. Send at Libra mann med hans smarte tankene tilbake til biblioteket.

Oksen kan ta lang tid på å bestemme om han vil ha deg for sin kvinne. Han kommer ikke til å utføre en prangende svane dykk i bassenget av romantikk og oppdag på vei ned at noen glemte å fylle den med vann. Men når han har bestemt seg for at du er den ene, og når han setter sin sjel på å vinne deg, vil han gjøre det Libra lover ser ut som en fumbler. Han vil også sette smitten løve og lidenskapelig Scorpio til skamme. Så fornuftige, praktiske, treg, bestemmes Taurus mann er i stand til å sende deg en rosa rose hver dag til du overgir til sitt forslag-ekteskap-eller hva. Han kan også skrive en poetisk sang eller vers, og unnselig sende det til deg uten å logge det, vel vitende om at du gjette avsenderen. Taurus kan være en øm, mild og beskyttende lover. Sin sensuelle natur vil gjøre ham sårbar til eksotiske parfyme, glatthet av huden din og mykhet til håret ditt. Han kan ikke si det i blomstrende språk til ansiktet ditt, men han vil finne en måte å formidle budskapet. Taurus-følelse av kontakt er noe håndgripelig.

Denne negative, fast jord tegn er full av motsetninger i kjærlighet. En Taurean vil gjerne se deg kle seg i luksuriøse pels og rike farger. Han kan kjøpe deg en duftende haug av friske, våren fioler for pelsverk fra den lille gamle damen på hjørnet, og la en stor spiss i kurven sin fordi hun minner ham om hans mor. (Du vil imidlertid definitivt ikke minne ham enten sin mor eller sin søster unntatt når det gjelder å beskytte deg fra uhøflig blikk av andre okser som prøver å flytte inn) Musikk vil hisse sine følelser og satte ham i humør for kjærlighet. Han er nesten sikker på å ha en favoritt sang som minner ham om deg hver gang han hører det. Det er den han fortsetter å spille på juke-boksen.

Hvis du trenger mer bevis på romantikk i hans sjel, vil den typiske Taurus mannen hjelpe deg å bygge ditt håp brystet med bursdag gaver av Kina og sølv, og i julen vil han minne deg julenissen når han kommer ringer, lastet ned med mystiske pakker og sentimental pyntegjenstander. Han vil foreslå måneskinn svømmer, piknik i kule, bortgjemte skogen, og går ned landet baner under stjernene. Hans vil være den største, stiligste, mest veltalende Valentine postmannen noensinne levert 14. februar. Når en Taurus mann domstoler deg, domstoler han deg. Han lure ikke rundt. Du vil sannsynligvis bli tatt for å spise i glamorøse restauranter, med mykt lys og fioliner, og han vil aldri glemme den datoen du først møtt eller annen intime Anni-merkedag mellom dere. For kjærligheten smørblomster, hvor mye romantikk trenger du?

Det er helt sant at oksen er ikke en vill drømmer som vannmenn mannlige. Taurus vil aldri feie deg av dine føtter som en Leo, eller lover å ta deg flyte å leve med ham i en fe slott, drivende på rosa skyer evig og en dag, som en Væren. Han er mer sannsynlig å slippe av til fots noen lørdag kveld, med arkitektens tegninger for huset han planlegger å bygge for deg, ut av ekte trelast og med ekte penger. Han vil sannsynligvis få ned betalingen på eiendommen, eller i det minste, på hverandre «ment lease, før du blir engasjert. Denne mannen mener alvor. Når oksen løfter deg over hans terskel og planter du fast i hans betydelige hjemme, som ikke vil bære den svakeste likhet med en fe slottet, kan du være sikker på at boliglån er sikker på banken. Det er neppe noe å klage om. du lurer på hvorfor du noen gang ønsket å bli pakket inn i disse rosa skyer, når du har vært varmt og tett omsluttet i den myke Taurean teppe av sikkerhet. Du vil være for opptatt med å nyte din nye møbler og brukskonto (eller vissheten om at de er rett rundt hjørnet) å gråte for tåkete drømmer som trolig ville ikke ha gått i oppfyllelse uansett. vil si at hvis du er en kvinne som verdsetter solid verdi. Ikke hver kvinne gjør, er mer synd. Men fornuftige jenter, 18-80, verdi de fredelige, omgjengelig måter oksen og sin rolige, stabile natur. Hans sentimentale bevegelser og hyggelig jordnær frieriet kan være like tilfredsstillende som de sjelfulle, poetiske sukk av flere fargerike elskere, eller den flotte spenningen i flashier Don Juans, ganske ofte enda mer. Spør enhver kvinne som har vært fornuftig nok til å få seg gode og elsket av en sterk Taurean. Det er mange fornøyde kyr og glade kviger rundt.

En Taurus mann planer for i morgen nøye. Som ekornet lagrer sine nøtter når de er rikelig i sommer, for å gi sikkerhet for de kalde, golde vinter-midlertidige gledene ved en lys ettermiddag vil aldri distrahere Taurus fra forberedelsene til de dager da de slaps hoper seg opp på fortauskanten. Det er en morsom ting, men ektemenn som er økonomisk i stand til å ta eller sende sine koner til Florida i januar er ofte født i mai.

Selvsagt er det ulemper for en romantisk sidesprang med en Taurus hann-alt er ikke fersken og perfeksjon. For én ting, må du friske opp dine ladylike atferd. Ingen Taurus mann kommer til å sette opp med en høy, maskulin kvinne som sprekker en pisk som en hundetrener. Hvis du har noen kraftige meninger, ikke skyve dem ned i halsen eller skryte om hjernekraft din i offentligheten. Privat, respekterer han en kvinne med intelligens (selv om han plasserer en høyere premie på vanlig sunn fornuft), men du ville bare bedre la ham være den lyse en av teamet når du er ute sammen danser kinn mot kinn, selv om du ‘re bare sitte i en restaurant, kne til kne. Gjør som frigjorte kvinnen foran hans venner, og han vil ha en av to reaksjoner. Hvis han er en primitiv Taurean (og du vil bli overrasket over hvor mange av disse er det), han er sannsynlig å gi deg en skubb og en risting, kanskje en god smellkyss på rett sted når du får
hjemme – eller verre, før du kommer hjem. Hvis han er en mer sofistikert type, vil han bare musling opp på deg foran alle og sitte der som en stor del av kaldt stein, nekter å si et ord resten av natten, før du er så flau du ønsker det gulvet ville svelge deg. Dine venner vil være mest ubehagelig, også. Det kan virkelig dempe en kveld, for ikke å nevne krampe din stil.

Din første impuls vil være å prøve å angre skaden, men prøver å jolly ham ut av hans sta humør før det er gått sin gang er bokstavelig talt umulig. Det er som å prøve å flytte Rock of Gibraltar. Som et spørsmål om faktum, hvis du prøver å erte ham tilbake til normal sosial atferd, kan du ønske du hadde bare la ham furte. En hunk av kaldt stein er uendelig mer akseptabelt enn hans reaksjon på oppmuntring etter at du har provosert ham. Presse ham for langt, og han vil slå av en stille sphinx inn en rautende oksen, som kanskje godt sluppet løs noen mektige jordnær språk, noe som vil føre til at kinnene til flamme også Pinker. Enten det, eller han vil si rolig til gruppen, «Unnskyld meg for å bryte opp festen, men jeg må dra denne kvinnen med teltet klaff munnen hjem og lære henne noen få leksjoner.» Du vil skjule alle du kjenner for uker etterpå. honey, don’t be so naive. Everyone knows Utterbach takes bribes. With his record he couldn'»>Og alt fordi når han holder gruppen trollbundet med sin oppsummering av den politiske scenen, avbryte deg ham med en bemerkning som «Oh> honning, ikke være så naiv. Alle vet Utterbach tar bestikkelser. Med sin rekord han couldn ‘ t bli valgt leder av Boy Scout cookie salg, enn si kongressmedlem. Du vet ikke hva du snakker om, «og da vil han grave i disse hælene, folde armene over at beefy brystet, og begynne å surmule-eller clobber du-hvilken. Hvis du ser ham nå for frakken, kan du like godt sette på deg, også. En Taurus mann vil sjelden forlate sin kvinne alene med ulvene, ubeskyttede, uansett hvor sint hun har gjort ham. Han tar henne langs, i håret, hvis nødvendig. Så ikke få noen ideer om bor bak for å få sympati fra de andre. Når han forlater, forlater du. Og jeg vil sterkt anbefale deg å be om unnskyldning før du kommer hjem. Han vil ikke. Kjører til mammas armer vil ikke gjøre noe godt. Du deler hans seng og bord, så lenge han betaler leie. Svigermor forstyrrelser handler om det siste den typiske oksen vil stå for. Den første gangen du prøver det «kjører hjem til mor» rutine vil trolig være den siste. Etter at de en gang oppleve hans raseri, dine foreldre wll foretrekker å holde døren låst og la deg håndtere dine egne problemer.
Jeg kjenner en Taurus mann med en aggressiv kone som fant en unik løsning. Han nekter rett og slett å gå ut med henne i offentligheten. Hennes uimotståelig kraft møtte en ubevegelig objekt. Hun kan gå ut og rane andre menn sin maskulinitet alt hun ønsker, ikke Taurus, oksen. Han er veldig glad i sin positive kompis, og de har heller en hyggelig teamet gong på mange måter, de respekterer hverandre enormt-men før hun lærer å sende, holde munnen lukket, hjelpe la ham være mannen, er hun tvunget til å gå til fester, møter og teater uten eskorte. Dette bestemte Taurean har nektet å følge henne helt siden den tiden de kom flere andre par for middag på en fancy pice. Hans kone fanget på menyen fra ham og bestilte for hele gruppen. Hun gjorde lite flatterende bemerkninger om hans hårklipp og slipset under det første kurset, og levert poenget til tre av hans vitser under hovedrett. Nå går hun til sosiale funksjoner alene, mens hennes Taurus kompis nekter å rikke seg fra slottet hans. Du kan egentlig ikke skylde på oksen. Han er bare å være tro mot sin soltegn. Det er fortsatt en solid ekteskap, men du kan ikke være så heldig. Så ikke friste din Taurean ved å skyve ham rundt.

Han er ekstremt tålmodig, men han vil ikke ha en ring i nesen. Han ikke nødvendigvis ønsker en klamrer vintre, heller. H er for praktisk, og han liker sin frihet for mye til å nyte en kvinne som holder seg til ham som gummi sement og gråter ved slipp av en hanky. Han ikke tankene en kvinne med noen brann og SPUNK. Det intriger ham og balanserer sin egen stødigere forfall. Med et smil av frittliggende underholdning, vil han se henne muntert scampering rundt i typisk feminine mote, som man ville se en elskede, smålig kattunge leke med en ball i sterke farger av yam. Bare så pus vet når oksen gir en sterk slepebåt på garn, er det på tide å stoppe lek og moro og lytte til stemmen til sin herre. Ingen kan være snillere, mer skånsom bistand virkelig tolerant enn en Taurus mann, da hans maskulinitet er sikker. Han vil gjøre alt i verden for kvinnen han elsker, bortsett tillate henne å bære bukser. Taurus kan noen ganger oppfører seg som en klønete sirkus bjørn, hjelpe sin humor er ofte grov og latterlig. Men han vil n <t spille rollen av tosk etter at festen er over.

Oksen liker shopping rundt og han vil sjelden mas til en alvorlig frieri. Rådvill jente han har tatt på kino hver lørdag kveld for et år lurer kanskje på om han noen gang kommer til å ta fyr. Det tar tid for ham å jobbe opp nok damp i kjelen for å få motoren går på full hastighet, men når han har satt blikket på en bestemt kvinne, kan han ikke bli avveie. Han kan også glemme å være fornuftig og forsiktig. Den typiske Taurus mannen er blind for eventuelle advarsler inkompatibilitet når han er blitt gjennomboret av Amors pil. Jo mer hans venner påpeke mulige snublestener, jo mer sta han får, og du vet hvordan sta som kan være. Derfor gjør Taurean ofte den feilen å bli viklet inn med ild og luft tegn, når han er bedre med jord og vann, i de fleste tilfeller. Noen ganger virker det ut beneficially. Motsetninger kan tiltrekke og holde tiltrukket. Men når det ikke skjer, vil Taurus ta lang tid å komme over arr av en skilsmisse før han er klar til å slå seg ned igjen med en kone som stemmer bedre sin egen disposisjon og utsikter.

Den økonomiske bildet med en Taurus mann er vanligvis utmerket. Male det rosa og rosa. Noen Taureans vil mislykkes i å samle minst sikkerhet, hvis ikke rikdom. Noen av dem spille spillet av Monopol med ekte penger. Og de vinner. Både eiendom og kontanter er lett erobret av oksen.

Han elsker trolig landet, fotball, fiske og camping. Hvis ingen av disse, han liker blomster, hagearbeid eller lange turer. Han foretrekker å lese bøker om den staselige helter gamle dager eller biografier av imperiebyggerne, snarere enn sofistikert fiksjon eller dyp filosofi. De fleste Taurus menn abonnere på flere menn blader, noen jordnære og praktiske, andre med glansede sidene i feminine pulchritude.

Han er den ultimate i en manns mann, så du behøver aldri tjene ham de lekker te smørbrød med kampanjen skiver av. Han liker godt, gammeldags hjemmelaget mat, med. rikelig med poteter og saus, og eplepai som mor pleide å lage. Få deg en god kokebok. Han vil også være villig til å ta deg ut for å spise ofte. Typiske Taureans ikke forvente at deres koner å være kjøkken slaver. (Men han kan rote opp gryter og panner når han spiller søndag kokk og forventer at du kan spille buss gutten.)

Som forelder, er han en perfekt fryd. Han vil tro det er viktig å ha en sønn til å bære på etternavn, men helvete elsker de små jentene med spesiell ømhet. Taurus menn gjør kjærlig, hengiven, varm og sympatisk fedre. Han vil sette høye standarder for barn og forventer at de skal respektere eiendom og eiendeler. Den Taurean far er tålmodig. Han vil ikke tankene om barna lære sine leksjoner sakte, så lenge de får dem riktig. Hans holdning er at unge sinn bør trenes gradvis mot modenhet. Kan du oppleve at han legger for mye vekt på vesentlige forhold og dusj dem med dyre gaver som ødelegge dem. Men han vil også dusje dem med sin tid og hengivenhet, og fast hånd av disiplin vil være der når det trengs. Generelt, livet med faren, hvis han ble født i mai, kan være en varm opplevelse, overfylte med kjærlighet-bortsett fra de sjeldne tilfellene da oksen kostnader i blinde, rasende sinne, og hele familien har å gjemme seg bak pianoet.

Den typiske Taurean mann er sjenerøs til en feil med sin kone. Han vil ikke nekte deg fine klær, parfyme og baubles, attraktiv, men praktiske møbler og en full pan-prøve. Oksen skimps sjelden på møbler, klær eller mat. Likevel, penger vil ikke boms noen merkbare hull i lommene (med mindre det er impulsive finansielle aspekter i hans natal chart). Han elsker luksus, men han er like forelsket verdi, og han vil sørge for at hans penger kjøper mer enn en selger sin varm luft.
Denne mannen vil jobbe hardt og trenger mye hvile. Se at han får det, fordi han kan være ganske gretten grinebiter når han er sliten og ute av slag. Ikke noen gang mase ham eller beskylde ham for å være lat. Det er som å vifte med en rød flagg i ansiktet hans. Han lever livet på sin egen rolig tempo, og han vil ikke bli rushed eller presset. Hans speedometer er satt på en speed-bevisst. Forsøk på å gjøre ham spinne lystig gjennom en kontinuerlig runde virvelvind sosial aktivitet er dømt til å mislykkes. Han vil nyte underholdende i sitt eget hjem, men han vil foretrekke noen mennesker av kompatible interesser til store folkemengder. Inviter gamle venner, eller de som har alvorlige mål og ambisjoner, og han vil oppføre seg hyggelig og gjestfritt. Hvis du insisterer på å fylle slottet sitt med emptyheaded, useriøse Go-Go typer, kan han bare forsvinne fra åstedet-noen ganger permanent.
Kjøpe ham en av disse Papa Bear stoler som strekker seg ut i en tilbakelent stilling. Ingen høye lyder, blaring radioer og TV-apparater, kaos og spredte leker, takk. Holde hjemmet full av musikk, skjønnhet og fred. Husk at buksen passer ham bedre enn de du gjør. Være sin kvinne, og du kan ikke be om en bedre mann. Ingen andre vil noensinne behandle deg med en slik nådig hensyn. Han fortjener virkelig å bli respektert for det. Taurus kjærlighet er enkel, ren og ærlig. Hans kjærlige natur og smigrende oppmerksomhet vil gjøre deg sikker på at du er elsket, på tross av alle dine små feil og mangler som andre menn ville stadig kritisere. Taurus gir varig lojalitet og hengivenhet, med et trofast hjerte. Som legger opp til følelsesmessig trygghet. Kombinert med økonomisk trygghet og romantikk, er det lite annet å be om. Så alt rett, han er sta, men husk at stahet snudd opp ned er tålmodighet, og det er en sjelden dyd.

Få en fin, hårete, fluffy teppe (Taurus elsker ting som føles myk å ta på), brette den rundt ham når han er i sin papa bear stol og lese ham aksjemarkedet rapporten. Være sikker på at han får sin varmt bad med duftende oljer og masse duftende såpe. Tjene ham en stor skål med rik grøt. Da er du sikker på å ha en sterk, snill mann, som vil beskytte deg mot alle stormer. Tilfredshet er ordet. Høres ikke det koselig ut?

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail