Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tyren som ansatt

Først og fremst håper jeg du ikke har satt din ansatte Tyr til å jobbe for deg som selger. Hvis du gjør det, få sjekket horoskopet hans så snart du kan. Han kan ha noen planeter i Tvillingen, Væren, Løven eller Fiskene. I så fall kan du trygt la ham fortsette å selge varene dine. Ellers vil begge få det bedre hvis du forsiktig dirigerer ham ham (for guds skyld, ikke press ham) inn i en annen stilling i din bedrift.

Som en promoter eller selger, kan han ikke gjøre det best mulig inntrykk på kundene dine. I å gi en spiel til en kunde, ville hans normal holdning være: «Hvis du ønsker det, ta det. Hvis du ikke gjør det, flytte sammen.» Gjennomsnittlig Taurus arbeidstakeren ikke er i ferd med å utføre en rask bukk og fløy for en potensiell kjøper. Heller er han kjent for sin gylne tunge og utgytelse av fantasifulle, beskrivende setninger. Med mindre du kaller «umph» og «Gumph» og «Mmm Hmm» og «Mumph» fantasifulle, beskrivende setninger. Ikke at han ikke har mange sterling kvaliteter. Han gjør. Men de er vanligvis ikke typen til å påvirke folk eller trykk dem til å signere på den stiplede linjen. Han er langt mer sannsynlig å fortelle dem hvorfor de ikke bør engasjere seg.
Den viktigste grunnen Taureans sjelden gravitate til salg, men er knyttet til grunnleggende Taurus behovet for sikkerhet. Han må føle en følelse av trygghet i sitt arbeid, eller hans potensial for suksess-som kan være enorm, vil bli markert utvannet. Uansett hvor stor den mulige belønningen kan være, hvis det svinger, vil Taurus ansatt foretrekker sikkerheten av å vite hvor mange dollarsedler han kan telle hver uke. En Taurean på rett kommisjon er vanligvis en av de unhappiest mennesker i verden. En stille lønn, pluss en bonus insentiv for salg, vil komme nærmere til å gi ham følelsen av prestasjon han trenger, men enda så plasseringen av selger er ikke det ideelle stedet for oksen.

Selvfølgelig er det noen unntak fra regelen, i tillegg til de nevnte planetariske innflytelser. De fleste Taureans kan håndtere visse lavtrykk-salg plasser med utmerkelse, dersom produktet er solid og stabil, med innebygd sikkerhet. Men listen er kort. Bygg og anlegg, traktorer, gjødselspreder, lastebiler og klippingen maskiner eller for eksempel ville være rett opp smug hans. De han kunne selge. Han snakker samme språk som folk som kjøper dem. Penger er et annet element han kan håndtere på hver side av skrivebordet, og selge kontanter kan også være en spesialitet. Oversatt, betyr det at han er en super mann å ha ansvaret for lånet avdelingen, hvis din bedrift er bank. Men la oss være sannferdig, hvor mye overtalelse for å overbevise en insolvent mann han trenger penger?

Det kan være et par andre kategorier hvor han kunne skinne som en selger. Fast eiendom, for eksempel. En Taurean er perfekt hjemme viser folk gjennom hus eller fortelle dem om verdien av landet. Han vil peke på visningen og si: «umph.» Så helvete beskriver landskapsarbeid muligheter med en ekstatisk «Grumph.» Etter det, vil han demonstrere rørleggerarbeid og skapplass med «Mmm Hmm,» og til slutt diskutere finansiering med en fast «Mumph.» Vanskelig som det kan være å tro, vil svaret fra den potensielle hjem kjøperen trolig være, «Jepp. Jeg tar det.» Etter som Taurus selger vil svare: «Ok. Du har det.» Eller noe lignende. Trikset her er at Taurean ærlighet og åpenbare pålitelighet imponerer folk som socking ned nok penger til et hus. Så er det på utdanningsområdet. Han tror på faste fundamenter og fakta med en slik glød, og han har en slik tro på å forberede for fremtiden, sammen med en positiv avsmak for uvitenhet, at han kunne snakke en jente til å ta prosjektering kurs ved MIT Han ville ikke se noe dumt i det hele tatt om en kvinnelig ingeniørutdanningen. For ham er praktisk praktisk, uavhengig av kjønn.

Det er også en mulighet for at en Taurean med Gemini ascendant eller Mars i Gemini ville gjøre en overlegen radio eller TV hallomann. Den typiske, musikalske toner av Taurean tale kombinert med Gemini sjarm og glibness kan gjøre ham til en naturlig i slike medier. Da også, hvis de riktige planeter var i Væren ved fødselen, kunne deres innflytelse tenkes kombinere med hans Taurus Søn gi ham eksepsjonelle pro-motional eller PR evner, selv om han aldri ville bli en høytrykks type. Jeg er redd for at bare om dekker territorium for en Taurus selger. I de fleste andre områder, og uten riktig ytterligere planetariske innflytelser, er han mye bedre av å gjøre ting som kommer mer naturlig for hans uforstyrrelig natur.

En av de tingene er kjent i politikken som holder senteret sammen, en evne som også er svært verdifull i næringslivet. Uansett pulten han er tilordnet, vil han heie seg bak det med vilje til å lykkes, og han vil sannsynligvis. Han skal jobbe langsomt og satse på perfeksjon, som han vanligvis oppnår hvis han er igjen alene og ikke trykket for fort. Jo mer ansvar stillingen krever av ham, den smartere du vil være å sette ham. Du vil sjelden nyte tjenester av en mer pålitelig, troverdig og ærlig ansatt. Hell søke å hjelpe selskapet utvide, ikke hans eget ego. En vellykket Taurean slitasje »samme lue størrelse som han gjorde da han var fremdeles prøver.

Mye som han misliker endring, hvis han er en eksepsjonell Taurus, vil du ikke holde ham for alltid. Han vil ikke la fordi han er flyktig, men for en grunnleggende årsak som er en del av hans natur. Når han har etablert veksten av selskapet, er han ikke typen til å holde seg der og kjøre den for deg. Taurus er mer interessert i å bygge makt og rikdom. Han liker sin frihet for mye å være knyttet til den konstante manipulasjoner av guiding en komplisert virksomhet, eller for å være den usynlige cog. Han er pålitelig og innhold til å feste, men han ønsker å være fri til å fortsette å bygge i stedet for å bli bundet opp med intrikate detaljer. Når det ikke mer insentiv til å vokse med firmaet ditt, vil han føle den legendariske Taurean kløe å legge sin egen stiftelse og oppføre sitt eget imperium, mindre eller større.

En Taurus ansatt, enten han er eksepsjonell eller gjennomsnitt, er alltid en fremragende arbeider, og en av hans mest endearing kvaliteter er hans vilje til å ta bestillinger uten bitterhet. Årsaken bak det er enkel. Han har en indre overbevisning om at veien til å bli en sjef som gir ordre er å være først en munter underordnet som tar bestillinger. Hans respekt for autoriteter er basert på hans kunnskap om at når han blir en utøvende, vil han forventer sine ansatte å følge hans anvisninger. Som en sjefen selv, helvete har klart og sannsynligvis strengt satt ideer og metoder. Derfor finner han ikke noe rart eller ubehagelig om insistering på å følge et fast mønster når han fungerer for deg. Så langt som han er bekymret, er du ansvarlig.

En slik holdning er åpenbart ganske en bonus, men ikke la sin elskelige vesen eller hans fornuftig ivaretakelse av overordnede lure deg til å tro at han kan lett dyttet rundt. Han har en slags machiavellisk avløsning mot dem som tror de manipulerer ham, og han vil håndtere dem med jevne takt og diplomati. Likevel, hvis du ser nøye, vil du se hans tunge er i kinnet mens han føye den aggressive mennesker som prøver å kjøre ham. Til slutt vil Taurus ha sin egen måte. Hans suksess er enda mer sikret av hans evne til å vente så lenge som nødvendig inntil han vinner over pushy typer. Men når hans personlige følelser er tråkket på eller hans dype stolthet er såret, kan hans kult stødighet forsvinne og bli erstattet av en barnslig stahet. Husk at mens han trutmunn, han brennbart, og mliable å eksplodere endelig i en voldsom visning av temperament. Det vil ikke vare lenge, og oksen vil være illevarslende stille etter en slik «kostnad», men hvis årsaken ikke er utbedret umiddelbart, vil han bare la, og han vil ikke blikk bak ham. Når en Taurus går ut døren, har han forlatt. Det vil ikke være noen fårete tilbake å prøve igjen. Baksiden av hans brede skuldre vil bli den siste du ser av ham. Ingenting du kan si eller gjøre, vil overtale ham til å revurdere. Oksen bestemmer seg så sakte i første omgang, det er aldri noe behov for å ta en ekstra titt på saken. Taurean foresight utelukker behovet for etterpåklokskap. Siden hans er en sensuell, kjærlig natur, kan du sannsynligvis finne mye av ex-kjærester som vil dessverre fortelle deg at når han bølger farvel han ikke kommer tilbake for ekstranummer. I både kjærlighet og næringsliv, folk ofte gjør den feilen å tro at Taurean tålmodighet er evig, bare fordi det tar ham så lang tid å miste det.

Den kvinnelige Taurean ansatt er vanligvis en ekte juvel. Hvis hun er en typisk Taurus, vil hun ha en rolig, lav-pitched stemme og beroligende måte. Disse kvinnene normalt gjøre stor utøvende sekretærer. Nødhjelp ikke kaste dem ut av balanse. En krise bringer frem det beste i dem, og det er betydelige. Hun kan være litt tregere enn de andre med å skrive og diktering. Hun er ikke akkurat en ildkule, og du vil aldri se henne ri en motorsykkel til å arbeide, men hennes jobb vil bli gjort. Godt gjort. I likhet med menn, føler hun at hvis en jobb er verdt å gjøre i det hele tatt er det verdt å gjøre godt, til den aller beste evne henne. Hver mai person har som motto meislet sted permanent. Denne jenta vil ikke gjespe i ansiktet ditt når du utlegge ditt kjæledyr teorier. Hvis ideene er praktiske, shell sannsynligvis snakke med deg om dem som en mann. Hennes syn vil være verdt peiling, og hennes tilnærming vil være fornuftig og logisk. Men ikke la det gi inntrykk hun ikke er en ekte kvinne.

Vær forsiktig. Dette er ikke en kvinne som vil vanligvis bli involvert i uformelle kontor flørtende. Hun kan kutte opp og være masse latter, men under hennes varme, storfe humor er en tanke fast innstilt på ekteskapet. Hvis hun aksepterer en middagsinvitasjon to ganger, hun sannsynligvis allerede sjekker deg opp som en god leverandør for en levetid, ikke bare en spennende dato for en regnfull torsdag. Disse kvinnene er ganske alvorlig om innsatsen i noen romantiske spillet. Hvis du passer kvalifikasjoner en Taurean kvinne som ektemann materiale, er du ikke en vanlig mann med noens lysbilde regelen. Mannen i selskapet som er mottaker av Taurus kvinnens oppmerksomhet er mannen å se på. Han kommer et sted. Hvis det skjer for å være deg selv, kan du snart miste en fersken av en sekretær, men du får en kone i en million, som skal bringe deg ut fremover.
Kvinne Taurus ansatte er hyggelig å ha rundt fordi de lukter godt, de ser fin, de er nådig og de ikke røyker sigarer, blant annet. (Med mindre du tilfeldigvis har en med en Væren Moon eller ascendant, som ville lukte og ser like fin, men som kanskje godt røyke sigarer og rope litt.)

Taurus mennesker av begge kjønn hater å sove i merkelige senger, en frase de er glad i å gjenta. Derfor mest Taurean menn og kvinner foretrekker å tilbringe sine ferier hjemme. Sperring Gemini Moon eller Skytten ascendant, vil gresset alltid se både grønnere og tykkere i oksens egen bakgård. Når han er på ferie, sensuelt nipper lemonade og inhaling duft av blomster fra hengekøye hans, kan du trygt kalle ham for et kontor nødsituasjon. Hell sannsynligvis tvinge med en godmodig smil, og selv føler det er hans plikt å hjelpe til. Men ikke pålegge for ofte. Det er en grense for hans pasient aksept av gjentatte pålegg, og det er dumdristig å risikere noe som gjør ham sint å oppdage at grensen. Stopp mens du er foran.

Oksen fungerer lykkelig som en blomsterhandler, i husdyr eller fjørfe bransjen, i supermarkeder eller i engrosmarkedet næringsmiddelindustrien. Han gjør en god lege eller ingeniør, også. Og han kan være ganske tilfreds i en kunstnerisk karriere. Lyden av musikk og visuelle hypnose av kunst trekke ham magnetisk. Han er aldri mer hjemme enn når han uttrykker seg kreativt gjennom sine sanser, så lenge de økonomiske belønningene er lyd og grunnlaget er ikke skjelven.

En Taurus låtskriver er vanligvis elendig, spesielt i magre år, før han skriver sin første store hit. Men når han kombinerer sin kreative talent med mer stabil, sikker oppgave å produsere poster eller arrangere score, han er i sin egen element. Du vil finne at hver Taurean sanger eller komponist, uten unntak, til slutt ender opp i produksjonen slutten av musikkbransjen til en viss grad.

Etter oksen har funnet den rette Eng, hvor mulighetene vokse plentifully, søker han sjelden endring eller nye felt for å erobre. Han vil veie, balansere og suge opp kunnskap om sin karriere gjennom år med hengivenhet til det. Han kan sette opp med mye, hvis han er overbevist om at han er det en fremtid, og hvis okkupasjonen passer ham perfekt eller «føles godt» til ham. Taurus er utrolig stand utholdende til belønning kommer, men bare når han er i sentrum av ting, aldri når han er usikkert tygge rundt kantene og håper på en pause. Når han føler den nødvendige følelse av prestasjon og sikkerhet under ham, og når han har plantet seg i en posisjon hvor han kan bygge stadig høyere, beveger han seg med selvtillit. Så blir han uimotståelig for den unnvikende, ustadig gudinne suksess. Det vil ikke snu hodet. Han vil holde seg trofast til henne, men han setter henne i hennes sted-og det vil være en livslang kjærlighetsaffære.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail