Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tyren som barn

Det kan bli klart at det nyfødte barnet er en tyr når du prøver å kle ham for å ta ham med hjem fra sykehuset. «Putt de små armene inn i den fine genseren bestemor har strikket», mumler du i myke, moderlige toner. «Hvorfor knytter du de små nevene dine sammen og holder armene så stivt? Gi deg nå, som en god liten baby. Vennligst gi deg.»

«La meg prøve,» sier mannen din. «Ok, kom igjen nå, lille venn. La oss putte disse armene i ermene. Rolig og greit. Hei! Hørte du meg, Charlie? Slipp. Beveg armene. Flytt dem!»

Sykepleieren kommer inn. «Ikke bli sint,» sier hun. «Det er alltid vanskelig å kle dem når de er små. For en søt baby. Våken, men lager ikke en lyd.»

«Ja, han er rolig,» sier mannen din. «Men han holder armene foldet over brystet, og jeg kan ikke trekke dem fra hverandre. Han er så sterk, jeg kan ikke engang holde dem fra hverandre.»

«Jeg tror ikke han vil ha på genseren,» bemerker du urolig, idet morsinstinktet begynner å våkne.

Sykepleieren nærmer din lille okse med profesjonell effektivitet. «Jeg kan gjøre det. Ok, opp og hopp! Knyttneven inn i ermet først – sånn, ja.»

Hun tvinger den lille armen gjennom åpningen i genseren. Plutselig blir det vesle oksefjeset dypt blå-lilla, og skrik gjaller så høyt at hver eneste sykepleier kommer løpende inn i rommet. (Det er mer et brøl enn et skrik. Lærlingen ned hallen trodde fyrkjelen hadde eksplodert i kjelleren.) Din baby-tyr sier bare fra at han ikke setter pris på å bli presset. Det er en advarsel. Og den vil bli gjentatt.

Dine naboer vil høre den samme lyden hver gang du prøver å trykke på mai barnet til å gjøre noe han ikke ønsker å gjøre. Det vil være mange små problemer som prøver å stappe havregryn i en munn som er limt stengt, trykke en jern ben i et par av gummi truser, og prøver å tvinge en lubben, rosa kropp, plutselig slått til urokkelig sement, i badekar. Du vil miste mye vekt og utvikle sterke muskuløse kontroll. Mødre med Taurus barn alltid har muskler som Popeye, selv om de ofte ser ut som mager som olivenolje.

Utenfor være bare ren pig-ledet, er Taurus barnet en fryd å høyne. Foreldre til Taurean gutter og jenter vil finne sine ungdommer kosete og kjærlig. De elsker å bli presset og klemte og klappet. Den lille oksen med en cowlick eller krøllete lugg vil hoppe opp på fanget for å få et kyss og la deg andpusten med sine bjørn klemmer. Han vil gi dine venner den samme hengiven behandling, hvis han stoler dem. Den lille Taurus jente vil flørte fra den høye stolen for å få en ekstra porsjon dessert. Hun har nok Pappas lille pike. Han finner det vanskelig å motstå henne gjennomsiktig sjarm, så vanskelig som mamma finner det å motstå hennes Taurean sønn rolige sødme. Barn av begge kjønn vil være sterk, sunn og idrettslig anlagt. Guttene vil være alle gutter, noen ganger lite Terrors, full av moro, solide og tøff. De små jenter vil være alle kvinnelige, å ta vare på sine dukker som små mødre, å holde ting ryddig og spille huset. Noen av dem vil være guttejenter, og du vil fange dem klatrer i trær eller skyte klinkekuler med guttene, men i hovedsak har de all sjarmen femininitet å ringe på når de velger, og de vil velge ofte.

Taurus ungdommene synes å være generelt mer kompetente, selv som småbarn, enn andre barn. For én ting, de er følelsesmessig stabil, sjelden gjenstand for dype stemninger av depresjon, passer av impulsivitet eller show-off tendenser. De kan være negativ og sta, noen ganger sjenert og engstelig, men det er få av de vanlige hang-ups og voksesmerter. Taurean disposisjoner er normalt rolig og behagelig. De er ikke lett ruffled eller forstyrret. Bortsett fra når de vegrer seg å bli skjøvet for langt eller for hardt, deres personligheter er glatt, munter og ganske forutsigbar. Det er en løpetid om dem som barn født under andre Sun tegn (unntatt Steinbukken og Skorpionen) mangler. Selv de svært unge Taureans er vanligvis ganske godt opptrådt foran selskapet, men de vil opptre som om katten fikk sine tunger hvis de er tvunget til å være i sentrum av oppmerksomheten. Forlate dem alene å spille i comer og sjansene er at besøkende vil bli imponert over hvor godt de har blitt opplært.

En Taurean youngster stillhet sinn sin egen virksomhet, og den unge oksen vil sjelden flau deg av uhøflighet eller en smart-alecky holdning. Men hvis du utfordre hans temperament ved å erte ham (som han ikke kan stå), ved å bruke jevnt trykk, eller kreve at han gjør noe hans sinn er døde satt mot-han kan slå krigførende. Den eneste veien ut av en slik trass er kjærlighet. Tving aldri. En Taurean barn som er blitt tvunget av eldre mennesker for ofte kan bli til en stille, humørsyk, grusom voksen. Husk at han ikke kan forbli sta mot fysiske demonstrasjoner av hengivenhet. En kjærlig klem eller en stor, vennlig kyss og et muntert smil vil overtale ham ut av stahet hans. Alltid snakke forsiktig og logisk. Roping og tøffe stemmer reist i kommando vil bare gjøre ham lukke øynene og ørene. Han kan motstå disiplin og bestillinger til dommedag. Han kan ikke motstå hengivenhet for et minutt.

Selv når han er veldig ung, vil hans sinn reagerer på sunn fornuft. Hvis det høres fornuftig for ham, helvete gjøre det, men han vil ha en praktisk forklaring. Ingenting komplisert. Bare ren, ærlig, usminket sannhet. «Du må gå til sengs nå fordi jeg sier det,» vil få deg ingensteds i det hele tatt. Det er verken fornuftig eller rimelig for ham. Men en lavmælte erklæring som: «Du må gå til sengs nå fordi vi kommer til å slå ut lysene. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke la deg gå ut å spille i morgen, fordi du vil være for trett, vil «sannsynligvis få ham inn i hans sviller og klar for Sandman. Det fungerer også å si, «Hop inn den varme sengen nå, mellom fine, rene ark, mens jeg tar vare på dine myke baby bjørn teppe. Da skal jeg lese deg en liten historie.» Uansett hvor sta han har vært, vil han nesten alltid slå inn en føyelig engel på disse ordene. Hans er en veldig sensuell natur, og beskrive følelsen av ting sjelden unnlater å finne en forståelsesfull akkord. Skyve ham å gi etter for dine krav er både intetsigende og farlig for hans fremtidige personlighet.
Farger og lyder vil påvirke hans gemytt og hans følelser dypt. Lyse, konfronterende appelsiner og røde i hans rom vil gjøre ham rastløs og sta. Pastellfarger, spesielt rosa, rose og alle toner av blått, vil produsere nesten magiske resultater. Dette barnet vil reagere på fargene synlig. Hvis de er harmonisk til hans Taurean vibrasjoner, vil han forbli rolig. Hvis de er discordant, kan de bokstavelig talt skade hans emosjonell stabilitet. Høye lyder vil ha samme effekt.

Det er en god idé å gi en Taurus barn musikk eller sangtimer så snart som mulig. Nesten hver eneste av dem vil ha en lav, myk, melodiøs stemme, og mange av dem har betydelig vokal eller musikalsk talent, og du vil oppdage det mens han er ung nok til å bli opplært i riktig retning. Selv om han ikke kommer til å gjøre hans musikk karriere, vil han lytte til den på sin egen lille platespiller i hans rom. Han foretrekker kanskje klassikere til modemet lyder eller barnerim. Han vil sannsynligvis liker å tegne, farge eller maling, og sjansene er gode for at han kan ha noen reell kunstnerisk evne. Være sikker på at Taurus har massevis av. papir og fargeblyanter. Det er hans favoritt måte å uttrykke seg.

Lærere som regel finne Taurus barnet en kreditt til klassen. Med mindre det er afflicting planeten posisjoner i Fødselskirken, vil Taurean gutter og jenter være flittige i skolen, lære sine leksjoner metodisk og har gode krefter konsentrasjon. De er ikke whiz kids som Gemini og vannmenn eller Væren studenter, men de sannsynligvis ikke vil være treg eller kaste spytte baller i lesesalen, men de kan bryte opp hvis Lærer får henne fingeren fanget i blyantspisser. Taurus-youngster er vanligvis ganske lydig. Hans sinn absorberer langsomt, men han har aldri glemmer hva han har lært, når et faktum eller dato er mestret. Disse gutter og jenter vanligvis gjør det bra på testene, fordi de forberede dem nøye. De er ofte valgt ledere gruppeaktiviteter, på grunn av sin kjærlighet til fair play og også på grunn av deres åpenbare sunn fornuft og god dømmekraft.

Taurus-barnet kan gi de eldre et par dårlige øyeblikk på grunn av stahet hans, men de vil være få og langt mellom. En mor til en ung Taurean jeg vet tok sønnen til skolen en dag og var lei hun ikke bo hjemme og holde ut av det. Den lille oksen hadde fornærmet hans lærer ved å insistere hennes fakta var galt. Sojvas forfatteren av læreboka, naturligvis. Neste dag, marsjerte moren ham til kateteret med firmaet kommandoen, «Apologize til Miss Applegarden, Sammy.» Det var om ni om morgenen. Midt på dagen, i rektors kontor, ble moren hørte trett gjenta rekkefølge, «Apologize til Miss Applegarden, Sammy.» Senere på dagen, etter at elevene hadde blitt oppsagt, ble vaktmesteren samle opp søppel kurver. Da han passerte kontoret, hørte han en merkelig, langt borte, skjelvende stemme, nesten spøkelsesaktig, flytende fra den indre asyl. «Apologize til Miss Applegarden, Sammy,» sa det. «For siste gang, beklager.» Gjennom den lukkede døren kom den hule lyden av en tre padle blir brukt. Deretter stillhet. Neste dag, var den lille gutten tilbake på kontoret hans. Han hadde overlevd læreren, hans mor og oppdragsgiver. Han gjorde aldri beklager. Men han gjorde ære roll.

Når du er resignert til den kunnskapen som ingenting denne siden av et boretårn vil flytte Taurus youngster når han graver sin solide tærne i jorden, vil du nyte å se ham vokse opp. Hell sannsynligvis få tonnevis av smuss på klærne spille med hans leketøy lastebiler og traktorer-og håret av små Taurean gutter har den rareste måten smelling som en varm fuglerede, uansett hvor ofte du vasker det, men han vil ikke miste sin rapport kort eller hans klinkekuler. Han vil ikke kjøre pappas bil for fort og ender opp pakke det rundt en telefonstolpe når han er eldre. Han kan raid kjøleskapet, og spise stekt kylling du spare til middag, eller være tøff på nye møbler. Men han vil være mektig lett på hjertet når han blir stor. Og han vil ikke
glemmer bursdagen. Din lille Taurus jente kan rive henne kjole klatring i hennes trehytte, eller gå inn i et raseri når noen bryter en av hennes dyrebare eiendeler. Men hun vil hjelpe deg bake pepperkaker, og du vil alltid være velkommen i hennes vakre hjem etter at hun har lykkelig ‘slo seg ned med sin egen familie. Dine barnebarn vil trolig være veloppdragen, i begge tilfeller.

Heve din lille okse eller kvige i en koselig, lun atmosfære av kjærlighet. Omgir ham med synlig hengivenhet i stedet for usynlige piggtrådene. Ikke trekk i hans homs for hardt, og la ham beite på sin egen rolig tempo. Fyll ørene med musikk og øynene med skjønnhet, og han vil fylle ditt hjerte med fred en dag. Selv Miss Applegarden vil tilgi ham.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail