Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tyren som sjef

Jaså, sier du at du har en av disse søte tyr-sjefene som aldri maser eller stresser, og du trenger ikke noen råd eller tips om hvordan du skal håndtere denne fredelige, kjære, føyelige skapningen? Du har ham akkurat der du vil ha ham, tvinnet rundt lillefingeren? Vel, da lærer du dine stjernetegn akkurat i tide til å unngå en katastrofe. Før det er for sent, bør du pugge den viktigste regelen for å håndtere en leder født i Tyren: Ikke strekk hans tålmodighet for langt.

Det er en tøffere regel enn det virker. Hvis han er en typisk Taurus sjef, har han en slik enorm tålmodighet, det er rett og slett fristende å prøve den. Hans måte er så fredelig og hans disposisjon så spady, er du tilbøyelig til å tenke på ham som «gode gamle Mr. Bearimple.» Da vil du begynne å behandle ham som en hyggelig, shag, y bjørn, som er litt sta kanskje, men vennlig og perf <ctly ufarlig. Du vil huske den lykkelig slutt til fioldilocks historien, og la vakt ned. Det er bare Whai du ikke bør gjøre. Det kan være begynnelsen av slutten.

Ja, jeg vet at Goldilocks slapp unna med å spise Papa Beai grøt, sitter i sin store stol, og napping på hans »d. Men bjørner er ikke okser. Ikke forvirre aninals. Bare fordi de får dem blandet opp i stoc1. Markedet betyr ikke at du bør få dem blandet opp i slips kontor. Bjørn bor i skogen, og noen ganger går afte: honning. Okser bor på gården, og noen ganger går etter pusly mennesker. Bjørner kan presse fremmede hardt i en ånd av fin, men de betyr ingen skade. De er lekne.

Okser kan ødelegge inntrengere og Kina butikker i blinde raseri, med vilje. De er farlige. Slutt på zoologi leksjon.
day, you’re safe.»>T> dag, du er trygg. Men hvem vet hva i morgen kan brirs? Det kan gi deg plutselig beklagelse at du prøvde pati, nce av Taurus sjefen for langt. Du ønsker kanskje du hadi’t pålagt hans gode natur med slike casual trygg. Det er ikke vanskelig å se hvordan du kom på feil vei. Det bppens hele tiden med folk som jobber for Taurean exeiutives. Han er så ydmyk og forståelse når du slår i jeg brev som er sloppily skrevet, kan du ikke gidder å che, k stavemåten for ofte etterpå. Han er så hensynsfull når du rotet opp tallene på halvårlig rep’rt, kan du være litt uforsiktig med matte på otbr papirer. Siden han ikke hyle og blending på deg når du tar en ekstra halvtime til lunsj, kan du prøve for en Ixtra time neste uke, og gradvis strekke det til TWC timer. Det er så lett å gli inn i en tosk paradis. Har Yoi lov til selv å drive inn disse late vaner under spell av Taurean sjefen lettgående personlighet anc stille måte? Du bør nok henge en av disse «Danger-Ferocious Bull» skilt (den typen du ser ute i cointry) over pulten din. Det kan redde livet ditt veldig torv, eller i det minste jobben din, og noen ganger er ganske syonymous med den andre. Du kan ikke godt si til yoir utleier, «Jeg beklager at jeg tre måneder bak på min ret:., Men jeg har ikke funnet en ny jobb ennå jeg fikk sparken fra min las en med ingen varsel, fordi was born in May – and I didn’t understand about the Taurean temper because of the Venus rulership. It was that darned Venus that fooled me.»»>, du skjønner, jeg hadde denne sjefen wh> ble født i mai -., og jeg forsto ikke om Taurean temperament på grunn av Venus rulership Det var at darned Venus som lurte meg «. Hvis du finner en utleier som ikke vil gi deg en umiddelbar utkastelse varsel etter at forklaringen, må du bor i landet Oz.

Det er mye lettere å øve på soltegn kunnskap i begynnelsen. Grunnen sjefen var så hyggelig og unruffled når du skrev det brevet, gjort disse feilene i rapporten og lingered så lenge over lunsjen, var ikke fordi han er en hyggelig, raggete bjørn pushover. Heller ikke var det fordi han er for sjenert og engstelig til å uttrykke sine ønsker eller utøve sin myndighet. Oppriktig, gjorde han ikke ser noe poeng i pinlig deg ved å gjøre et stort oppstyr over en eller to eller noen goofs. Han skjønte at du hadde nok sunn fornuft (husk at uttrykket) for ikke å gjenta deg selv som en knust rekord. Han bestemte seg for å se deg tålmodig for å se om du var praktisk nok til å tjene på tidligere feil på egen hånd. Aye! Det er gni! Hans tålmodighet var nøye kalkulert mot et bestemt formål, for å teste deg, og gi deg en sjanse til å bevise din temperament. Han beundrer folk som lærer på grunn av å disiplinere seg selv. Han er en self-made man. Hvorfor skulle ikke du være? Han er villig til å gi deg muligheten.

Han er fast bestemt på å gi alle en rettferdig pause. Han vil ikke dømme all hast. Han vil ikke forvente mirakler over natten, heller ikke vil han noe om du er litt treg i fanger på hans metoder og hans svært faste rutiner. Du vil bli gitt en sjanse til å finne veien rundt, og helvete se den andre veien mer enn en gang hvis du snuble i mørket. Men gjør ingen uskyldige, naive feil om hans endelige mål. Han vil ha ting gjort på sin måte. Hans måte kan tenkes å være måten ting ble gjort da Smith Brothers kom sammen og bestemte seg for å kurere hoste, men for ham er det de prøvde og sanne, velprøvd metode. I tillegg til disse karene fremdeles kurere hans hoste! Så lenge hans metoder fortsette å lage penger, han kommer til å være lojal mot dem. Han er villig til å kaste bort masse av hans enorme tilførsel av tålmodighet for å finne ansatte som passer hans sement mold. Men når du har trykket hans tålmodighet for langt, vil han først balk, deretter fnyse i sinne, og til slutt rope: «Du har sparken!»-Muligens på toppen av lungene hans. (Minst det vil virke høyt, fordi det vil være så ettertrykkelig.) Din eneste advarselen vil trolig vil være at han ikke klarte å svare på munter, intetanende, «God morgen», den forrige dagen. Vet utover enhver tvil at han ikke kommer til å ombestemme seg etter at han har bestemt seg for å sparke deg. Ingenting endrer Taurus sinn, når den er gjort opp. Han kan gi deg en sjenerøs stykke sluttvederlag, fordi han ikke ønsker at kaldblodige utleier å kaste deg og din syke bestemor og de tolv barna ute i snøen. Men han vil ikke gi deg noen flere sjanser når han overbevist om seg selv at du er død vekt til selskapet han cherishes bare en skygge mindre enn han gjør sin kone. Det er ikke det at han er uvennlig. Ditt minne er kort, hvis du tror det. Hans er det ikke. Husker, når du leser rubrikkannonser for en ny jobb, hvordan type han var for alle de månedene da du var så nøye dra nytte av hans tro på deg.

Den Taurean sjefen er en grundig praktisk sjel. Selv om han trenger å føle at hans virksomhet tillater ham å uttrykke skjønnheten i naturen sin kreativt, trenger han enda mer å lykkes materielt. Taurus menn er aldri fornøyd med å kjøre en liten bedrift. De ønsker å bygge det inn i en mulig imperium. Taurus-sjefen vil ikke være tilfreds uten noen utvidelse, men mindre. Det blir ingen dramatiske, omfattende endringer, og framgangen vil fortsette ett skritt av gangen. Helvete bygge gradvis, uten blits eller fanfare, men han vil bygge. Han holder seg til noe han starter og slutter det han begynner, og han vil forvente deg å gjøre det samme.

Ikke prøv for mange snarveier. Han ønsker hans fakta vanlig, ikke fancy. Taurus sjefer har ikke mer tålmodighet med kunsten forgylling lilje enn Capricorn ledere. En av hans favoritt setninger vil være: «Kom til poenget», men han sier det uten bitterhet eller sarkasme. Lange preliminaries å forklare ideer gjør ham nervøs, men han vil beholde sin ytre immobilitet.

Det vil være frustrerende når han nekter å rikke en tomme for de mest spennende konsepter, og når han ikke vil la deg prøve ut det nye systemet du lese om i Fortune (eller plukket opp fra svoger, som er en slik crackerjack promoter). Gitt, noen ganger han er galt for å nekte å lytte til progressive ideer, og du vil føle selvtilfreds når et annet selskap prøver dem først vellykket. Men på lang sikt, når sluttresultatet er telt, helvete komme ut fremover. Hva om den nye gadget han hardnakket avvist som «en tankeløs abort av noen schizofreni-nic er daydream» går inn i en ulempe, og selskapet som zoomet fremover ved å bruke det plutselig går konkurs når gadget feiler? Så din smugness vil bli erstattet av en tåpelig følelse, og til slutt av respekt for dette noen ganger gretten, ofte sta, men vennlig og forståelse sjefen, som har en slik praktisk hodet på hans solide skuldre.

Taurus ledere vanligvis foretrekker fotball til baseball, og fred til støyende argumenter. Han vil alltid prøve stille felles. fornuft diskusjoner for å unngå følelsesmessige scener.

Husk, sunn fornuft hans nøkkel setning. Men det betyr ikke at han mangler i fantasi eller styrking av de finere tingene i livet. Du vil være ganske sikker på å gjøre en stor hit med ham hvis du bruker god parfyme og polere neglene med en rosenrød farge (hvis du er en jente, som er). Han elsker fine lukter og beroligende, pastellfarger. Du vil også tilfredsstille ham hvis du av og til få ham et glass hjemmelaget vichys-soise din mor tilberedes-men du bør kalle det potet suppe. Fancy navn og titler ikke imponere ham så mye som de gjør ham urolig. Menn som jobber for en Taurean skal bruke rolige, blå bånd, fornuftige sko, og holde føttene på bakken, ikke på skrivebordet hans.

Du kan gnage på hans sta, bull-ledet holdning minst en gang i uken, men husk dette om Taurus-sjefen: Han er også sta om å være lojal til folk som aldri la ham ned. Være en av dem, og du trenger aldri å frykte farlige oksen. Han er egentlig ganske mild hvis det røde flagget av trass ikke vinket i ansiktet for ofte. Hente noen betongblokker, og hjelpe ham å bygge sitt imperium. Han vil være glad for å dele det med deg, hvis du fortjener det. Promotion han forstår. Featherbedding han ikke. «Good old Mr. Bearumple» vil forvente deg å bære din egen vekt, men han vil alltid gi deg et løft når lasten blir tung. Han er sterk og pålitelig. Han sier hva han mener, og han mener det han sier. Du trenger ikke tolk. Hvis han sier at du er en dum, la raskt og stille, og ikke uenighet. Hvis han sier «Du vil gjøre det bra nok,» du har fast jobb sikkerhet. Det betyr at du har bestått sin test av lojalitet, oppriktighet, evne og potensial. Flytt til leder av klassen. Du har gjort ære roll. Gratulerer! Ikke la det svelle hatten størrelse, og du har en lovende fremtid foran deg.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail