Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Væren

21. mars til og med 20. april

21. mars til og med 20. april

Hvordan gjenkjenne VÆREN

De ville ikke huske de enkle reglene som de har lært av sine venner, slik som at et rødglødende jern vil brenne deg hvis du holder det for lenge, og at hvis du kutter fingeren dypt med kniv, vil det vanligvis blø.

Har du nylig møtte en usedvanlig vennlig person med en kraftfull måte, en fast håndtrykk og en øyeblikkelig smil? Gjør deg klar for en svimmel dash rundt Mulberry Bush. Du har sikkert bare blitt adoptert av en Væren. Spesielt hvis du fant det litt vanskelig å ta ledelsen igjen samtalen.

Er han forpliktet til noen idealistiske årsak og sint forsvarer underdog? At tallene. Mann eller kvinne, vil disse menneskene kjemper det de mener er en urettferdighet på stedet, og de er ikke sjenert om voicing sine meninger. Væren vil snakke tilbake til en trafikk cop eller en væpnet gangster med lik kraft, hvis en man tilfeldigvis irritere ham. Han kan angre på det senere, men forsiktighet vil ikke gjelde ham i varmen for øyeblikket. Mars folk kommer rett til poenget, uten shilly-shallying.

Væren er det første tegnet i dyrekretsen. Det representerer fødselen, som Fiskene representerer død og bevissthet sjelen. Væren er bevisst bare av seg selv. Han er barnet av dyrekretsen-nyfødt baby-helt absorbert med sine egne tær og fingre. Hans behov kommer først. Et spedbarn bryr seg ikke om hans foreldre eller naboer sover. Når han er sulten eller våt, yowls han i ubehag. Han ønsker sin flaske, og han ønsker sin bleie endret nå, og ikke være pokey om det. Når Væren person har en idé eller noe han ønsker å gå av hans sinn, vil han ringe deg klokken fire om morgenen uten en qualm. Hvorfor skulle ikke du være våken til å lytte til ham? Han er våken. Det er alt som teller. Han ønsker noe. Han får det.

Som spedbarn, er Væren opptatt verden bare som det er relatert til seg selv. Men hvem kunne kalle den lille babyen virkelig egoistisk? Han er helt villig til overdådige hans smiler og favoriserer på de som tilfredsstiller hans krav. Det er vanskelig å motstå en baby,
fordi han er så helt uvitende om at han er årsaken noen den minste inntrufne. Så det er med ram. Sin uskyld henger over ham og Mellows hans ag-gressiveness, som uskyld av den nyfødte myker hans egosentrisitet.
Dette avvæpnende naivitet er også grunnen til at Væren folk er så uredd. Barnet frykter ingenting og ingen, før han blir brent. Selv da vil han tillitsfullt forsøke igjen, da han har glemt det vonde. Det er ikke et spor av utspekulert wile i ram, og han vil forbli på denne måten gjennom hele sin levetid, evig tro med hele sitt hjerte, alltid falle ned og få opp igjen for å prøve en gang til. Noen tvil han samler underveis umiddelbart fortrenges av den neste personen som er snill mot ham, akkurat som babyen glemmer smerten av sikkerhetsnål som tilfeldigvis stakk i benet neste gang noen sprinkles pulveret.

Væren kan gjøre tro herfra til i morgen, og spinne fabelaktig drømmer, men han kan ikke lyve verdt en tinker.
I Hva du ser før du er hva han er. Det er ingenting skjult eller komplisert om ham. Han er like sårbare som barnet, og like hjelpeløs. Når sterkere, mer modne mennesker tvinge ham eller ta ting fra ham, reagerer han på den eneste måten han vet-roping og forårsaker så mye forstyrrelse, at folk gir bare for å få fred. Han trenger ikke «delikat strategi. Lunge makt og selvopptatte bestemmelse nok vakkert å tillate ham å få sin måte. Kanskje hjelpeløs er ikke det rette ordet. Sårbare, ja-men hjelpeløs, nei.

Det er en smal sak å gjenkjenne det fysiske utseendet av væren. Væren folk har bestemt funksjoner, vanligvis skarp, sjelden myk eller uskarp. Den godt merkede brynene ofte delta med den smale neseryggen i forming tegnet på ram («^), kanskje som en advarsel til alle med dum idé å prøve å stoppe eller erobre ham at de symbolske horn mener alvor. Du kan merke en føflekk eller et arr på hodet eller ansiktet, en rødlig støpt til håret i sollyset, og mer farge enn gjennomsnittet i hudfarge. Du kan også registrere usynlige gnister skyte ut i alle retninger. Bevegelsene vil vanligvis være rask og dyktig, med en mental prosess for å matche. Både mannlige og kvinnelige værer har normalt brede skuldre, og de kan gå med kroppen litt bøyd fremover, fører med hodet, så å si, og nesten alltid i en stor hast. (Ofte er de i en hast for å komme til en murbygning å slå ned, selv om deres homs kan bli bøyd i stangar.) Det er lite som er grasiøs om ram, med mindre det er hans smidig måte å håndtere en krise (som aldri unnlater å overraske folk som undervurderer ham). Benstrukturen er fin og sterk, og få Væren folk nedgangen. Deres holdning reflekterer deres suverene ego og selvtillit. Hvis du ser en Væren med hengende skuldre, er han sannsynligvis en sau type, som ble hardt skadet i ego når han var ung. Det kan ta ham litt tid å komme seg, hvis sårene gikk dypt, men han vil rette seg opp en dag. Du kan stole på den. Ingenting holder disse menneskene ned for alltid, svikt minst av alt.
Mars-styrte person vil se deg rett i øynene, med uforbeholden ærlighet og heller berøre tro. Du er hans venn, er du ikke? Du liker ham, ikke sant? Nei? Da tårene vil starte, men ins’de. Han vil aldri vise det på overflaten, hvis han kan hjelpe den. Hvis du ser ham åpenlyst gråter, kan du være sikker på at han har blitt kuttet i selve sjelen på noen måte. Aries vil heller bli fanget død enn være «fanget svak-og noen av dem bokstavelig risikere tidligere å unngå sistnevnte.
Væren vil sjelden blikk nervøst rundt i rommet. Når han gjør det, er han ikke lenger er interessert i å snakke med deg. Noe annet har fanget hans oppmerksomhet, og for øyeblikket, er du glemt. Så er det du sier. Ikke bli fornærmet. Husk barnet og hans tær og fingre.

Han vil utvilsomt være i spissen for sin valgte karriere eller involvert i et yrke på egen hånd. Hvis han ikke er det, så du enkelt kan kjenne ham ved misnøye han viser tydelig at å bli tvunget til å underkaste seg andre. Du kan se etter en liberal holdning, overdådige generøsitet med både tid og materielle ting, og en markert ønske om å lede alle marsjene-med høyt cymbaler. Men ser ikke for subtilitet, takt eller ydmykhet. Gjennomsnittlig Arien var bak låven døren når de kvalitetene var gått ut. Han er litt kort på tålmodighet, også. I en kaffebar, vil han raskt kritisere servitrisen og sandwich, hvis den første er frisk og den andre er foreldet. Men han vil sannsynligvis forlate en unødvendig stor tips når tjenesten er god.
Væren er veldig direkte, for å si det mildt. Deceptiveness og deviousness er helt fremmed for Mars natur. Åpenhet og forfriskende ærlighet er Arien varemerker, men værer ikke gjøre det beste kredittrisiko. Noen av dem mangler stabilitet og bevis en barnlig mangel på ansvar. Selv de som har modnet kan glemme gjeld i spenningen i den alltid tilstedeværende ny utfordring for øyeblikket, som alltid vil forbruke hele oppmerksomhet. De vil til slutt betale sine regninger muntert og villig, men du kan være ute av pusten når du ta opp med dem.

Selv Væren er Firebrand, som skaper sin vei gjennom livet med dristige, initiativ og foretak, det er en merkelig innfall til tapperhet hans. Hell møte den avskyelige snømannen eller Frankenstein monster uten det minste spor av frykt, men han kan ikke stå fysisk smerte. Han er aldri en moralsk feiging, men han kan være en stor pyse om noe som gjør vondt. Tannlegen er ikke en av hans favoritt folk.

Hver Væren, en gang i sitt liv, vil nyte utslett atferd som bringer en skade i hodet eller ansiktet. Kutt og bums er også sannsynlig, og alvorlige eller til og med migrene, som kan stamme fra nyre infeksjoner. Væren ville være klokt å stål selv og se at tannlegen regelmessig, vokte hans syn, se hans kosthold, behandle hodet. forkjølelse alvor, og holde seg borte fra alkohol (ikke bare dårlig for nyrene, men ganske brennbar når den kombineres med Mars temperament). Hudutslett, smertefulle kne caps og mageonde også plage de som er født i slutten av mars eller april. Væren grunnlov er sterk og tøff, hvis han ikke misbruke det, som han vanligvis gjør, ved å ignorere det. Når du ser ham sengeliggende med lite å si, vet du at han er veldig syk. Likevel kan det kreve håndjern å holde ham nede. Han kan overleve feber høy nok til å drepe den gjennomsnittlige person, og mange av dem er brakt videre av hans sta Mars tendens til å gjennomføre under ugunstige omstendigheter, til feil tid med feil folk. Den sinte utålmodighet og frustrasjon dette alltid utløser er den virkelige årsaken til hans helseproblemer. Hans re-aksjon for å forsinke gjør ham syk, og bevisst dyrking av tålmodighet og forsiktig overveielse ville beholde den legen unna. Ikke at han vil ta slike råd. Han holder jeg doktoren borte i mange år om gangen uansett, inntil han enten faller i utmattelse eller når en alder da han får mer fornuftig. Det er ikke mye fare for en Væren blir avhengige av narkotika. Normalt vil ram ikke selv ta en sovepille. Han vil mye heller bo våken. (Han er redd for at han kan gå glipp av noe.)

På grunn av hans kraftfulle optimisme, faller Væren (sammen med de andre brann skilt, Leo og Skytten) sjelden offer for kronisk, dvelende sykdommer-som astrologi har alltid lært og medisinsk vitenskap nå innser er utløst eller forsterket av melankoli og pessimisme. Brann skiltene er mer utsatt for rasende feber, fulminating infeksjoner, slag, høyt blodtrykk og voldsomt akutt sykdom. Si hva du vil om impulsivitet hans, er ram sjelden skyldig i tungsinn. Frøene av depresjon, selv om plantet, vil dø en rask død i Arien jord. Men det dyrebare ideen Væren har, som ingen andre kan gjøre noe så effektivt som han kan, kan kjøre bort med ham, og «føre til tusen katastrofer. Han vil gjennomføre sine planer med bindestrek og tillit, sjelden innser at han overgripende seg og ledet for sår eller et nervøst sammenbrudd. Ingen beskylder noen gang ham av latskap.

På grunn av sin guileless natur, subtile knep strategi er umulig for disse menneskene. En Væren jeg kjenner godt, med sin flammende, smittende entusiasme, fikk en økonomisk engel for å sikkerhetskopiere en av hans originale ideer. Akkurat som avtalen var i ferd med å bli lukket, og dette ram var i ferd med å realisere sine villeste drømmer, engelen logisk antydet at en velkjent ekspert overvåke operasjonen. Væren var positivt at ingen kunne kjøre den så godt som seg selv, og han var redd for å bli involvert med noen som han kan ha å ta bestillinger, så han svarte raskt, med vanlig Væren ydmykhet. Han viftet sigar i luften i en overlegen gest, og spurte rett ut, «Hvordan vil du at nei, fort eller sakte?» Den finansielle engel like raskt trakk sin støtte, og de fattige Væren promoter snart utviklet et alvorlig tilfelle av virksomhet spedalskhet. For mange frustrerende måneder, de som tidligere hadde vært bak ham ett hundre prosent var mystisk ut til lunsj eller i Europa hver gang han ringte.

Litt taktfull diplomati kunne ha holdt sin drøm fra eksploderende, men det tar gjennomsnittlig ram mange år på å nå diplomati av en Arien som Dean Rusk. Folk som har kommet på toppen gjennom hardt og tålmodig arbeid med rette misliker en aggressiv Væren, som tror han vet langt mer med langt mindre erfaring. Han lærer beskjedenhet og ydmykhet bare etter mange dystre feil. Men når han har lært, kan han gjøre et prosjekt lønne seg som en gusher, legger stabler av kreative ideer, og intuitivt å gjøre de riktige trekkene. Han kommer lederskap bare ved først å respektere de som er over ham i kreditt og vekst, men suksess, når det kommer, er normalt gigantisk og imponerende. Merkelig, de fleste Væren folk ofte skape rikdom for andre heller enn for seg selv. Massevis av værer betale leie det meste av sitt liv, og sjelden eie sitt eget hjem. Det ser ikke ut til å bryte Mars ånd som kontanter ikke klamre alltid til ham, kanskje fordi det han søker er ikke nødvendigvis i banken.

Selv Væren presser videre med tillit, omsorg lite for andres følelser, og hans holdning, spesielt i ungdommen, er «meg først», han kan være den varmeste og mest sjenerøse av alle søn tegn. Han er ikke slem. Han bare tror ærlig at han kan gjøre noe bedre enn noen andre, og han er psykisk i stand til å stå ved, mens andre rote og floppen. Gi ham et utvalg av penger eller ære, og han vil ta æren helst. Han er like glad i en dollar som neste person, men han er bare et par nyanser fonder av ros og berømmelse. Væren har en måte å gjøre raske beslutninger uten å ha tillatelse av sine overordnede. Hans tale kan være satirisk og skjæring i invective. Arien sinne blinker frem med lydens hastighet, men det er vanligvis borte før offeret vet hva det handler om, og den lykkelige, barn-lignende smil raskt tilbake. Man kan ikke unngå å bli minnet om at; viss impulsive ram, Nikita Krushchev, som en gang slo sin sko i et anfall av barnslig temperament, på et bord i FN, i full visning av en TV-publikum, og djevelen-ta -the-hindermost. Han ble ignorert, og hva Arien bryr seg om takt når han blir ignorert? Men denne samme Væren var virkelig knust da han savnet nyter den magiske rart av Disneyland.

Mars mennesker blir ofte beskyldt for å ha en forferdelig temperament. De har. Men de har også en fullstendig manglende evne til å forbli sint, og en gang over med, er klagemål generelt gjemt og glemt. Han er skadet og overrasket over at du fortsatt husker utslett tingene han sa, men ikke mener. Får sjansen, vil Væren unnskyld til hans verste fiende, uavhengig av eventuelle alvorlige trusler han gjorde i throes av følelser. Han søker aksept, selv mens han heedlessly og bevisst domstolene avvisning. Væren folk sjelden blir sint med enkeltpersoner. Du kan få gnistregn, men brannen er faktisk rettet mot en idé eller en situasjon han finner uutholdelig.

Væren er i stand til å prøve å fortelle en liten hvit løgn om den vil sette ham fremst eller lagre en av hans kjære rdeals, men mesteparten av tiden har han lite bruk for løgner, som er heldig, fordi han blir fanget hver gang . Blunt oppriktighet er raskere, og siden hovedfokuset er å komme til poenget i en hast, foretrekker han å fortelle sannheten. Han har ingen tid i det hele tatt for sladder. Det innebærer diskutere andre, og Væren er altfor interessert i seg selv å kaste bort overflødig energi spekulere på de indre hemmeligheter, atferd eller motiver av noen andre. Dessuten, folk er normalt enten svart eller hvitt til ham. Han ikke bry med gråtonene. Ikke forveksle dette for fordommer, imidlertid. Hvis han har tunge planetariske lidelser hans fødselshoroskop, kan Væren impulsive ignorering for fakta kommer frem i form av grusomhet eller fordommer, men dette er svært sjeldne. Den typiske ram vil spise middag med tiggere og konger med like enkelt og ekte kjærlighet. Enhver rykte han får for fordommer kommer fra hans tendens til å klumpe mennesker i to forskjellige leire-vennene hans og hans fiender-og han vil forvente deg å stille dem opp på samme måte, hvis du er i nærheten av ham.

Til tross for hans sjokkerende forwardness kan ram også være selve symbolet på sosial nåde. Han kan snakke i timevis i en spennende, interessant måte på fag han vet absolutt ingenting om. Det er mye overflate polish til å dekke det aggressive Mars stasjonen. Tålmodighet med detaljer ikke er hans sterke side. Han vil heller la den mindreårige, smålig sta-. tistics til noen andre. Det er fornuftig nok. Noen andre ville håndtere dem langt mer effektivt. Tid brukt låsing ned fakta er mislikte, fordi ram bryr seg ikke om gårsdagens leksjoner, og i morgen er for langt unna til å bekymre seg for. I dag er hans naturlige bolig. Dette time og dette minutt. Han er helt forbrukes i handlingen av nåtiden.
En realist, men en bestemt idealist, trosser Væren ofte følelsesmessig beskrivelse. Ingen kan vise en slik tøff, sterk atferd. Likevel, noen andre er i stand til slikt sentimentalitet, vemodige uskyld og tro på mirakler. Mars mennesker er bokstavelig talt ute av stand til å akseptere nederlag. De vil ikke anerkjenne det-selv når det stirrer dem i ansiktet. De er uhelbredelige optimister om sluttresultatet av alt fra kjærlighet til en baseballkamp. Veldig flink i-jagerfly, værer kjempe best med hodet, betyr deres sinn. De nyter motstand på grunn av utfordringen det presenterer, og de vil gå ut av deres måte å møte en hindring og erobre det lang tid før det kommer til dem, og ofte når det kan ha vært på vei i motsatt retning. De ikke vente rundt for å lykkes å slippe i fanget, heller, vil de jage den i et rasende tempo, som er grunnen til at du vil finne svært få Ariens på velferd lister.

Bare tenker på energi ram slites ut folk flest. Men Ariens er også i stand til å være rolig, klok og alvorlig når de velger. Dessverre, de vanligvis ikke velger inntil ungdommen har gått og modenhet har mildnet sin utslett idealisme og følelse av å kjøre hastverk. De kan vekke populære sympati lett, men de trenger ikke nødvendigvis gjøre gode politikere. Thomas Jefferson og Eugene McCarthy er sjeldne unntak fra regelen. Av alle Ariens som har kastet sine hatter i ringen, har de fleste hadde forholdsvis korte eller urolig politiske karrierer. Vi har ikke hatt en Væren president i USA siden John Tyier i 1840. Innen politikk er vanskelig for den gjennomsnittlige ram. For én ting, han er ikke den aller beste økonom i verden. For en annen, er han impulsiv i sin tale, og han hater å sikre, både dødelige egenskaper for en politiker. De fleste politikere vente å se hva folk vil ha før lufting sine posisjoner. Den gjennomsnittlige Væren har sine egne ideer om hva folk trenger, never mind hva de vil, og han vil se at de får det, raskere enn kan være politisk hensiktsmessig. Likevel, han er så idealistisk at når Arien har kommet før publikum han branner fantasien og gjør dem tro på seg selv igjen. Helsen av Mars oppriktighet kan blåse gjennom røyken fra politiske bakrommene som en vind.

Men de fleste Væren folk er vanligvis lykkeligere i næringslivet eller kreativ kunst, hvor de så desperat trenger. Andre kan utmerke seg i planleggingen strategi. Roligere hoder og mer praktiske sinn kan bli bedre på effektiv organisasjon. Men uten direkte handling, energi og originalitet av værer, ville de mest attraktive prosjektene faller til bakken eller gjøre liten fremgang.

Du kan finne en og annen Arien som er sjenert, men du vil aldri finne en som er usikker på hvor han står. Det er vanskelig å uttrykke din egen individualitet rundt disse menneskene. Væren er langt lykkeligere når han snakker om seg selv og sine planer enn om noen eller noe annet (med unntak av den elskede, når han er fanget i klørne
I’of en romanse). Når du får hans interesse-og masse flaks-helvete være en oppmerksom lytter, spesielt hvis dine ideer er spennende og progressive. Han vil markedsføre deg til himmelen, og tilby deg sin tid, penger, sympati og lojalitet. Når du er på sykehuset, kan han glemme å sende et kort, men han kan velge hvilket sykehus for deg, kjøre deg dit selv og henvise deg til sin egen lege (som vil være overlegen Pasteur og begge Mayo brødrene, selvfølgelig). Når involvert i å hjelpe deg gjennom en tøff tid, vil Væren gå den ekstra mile uten å nøle. Men vise takknemlighet, takk. Han vil bli dypt såret, hvis ikke downright sint, når du ikke setter pris på hans anstrengende handlinger, som gikk langt utover call of duty, og også trolig langt utover hva du trengte eller ønsket. Han liker å gjøre favoriserer, jo større veldedige gest bedre, men ram ønsker hans kreditt når det kommer til ham. Hvis takk må stoppes, men det vil sannsynligvis ikke holde ham fra å hjelpe igjen. Hans fantastiske tro på seg selv er overgås bare av hans naive tillit til andre, noe som er grunnen til at han er nesten konstant desillusjonert, og klager på at noen har sviktet ham. Selvfølgelig vil han ikke holde nede lenge. Han henter seg opp, støv seg av, og snart være klar, villig og i stand til å sprenge bort igjen, etter en typisk overstadig av voldelig, men kortvarig depresjon.

Væren gir et slikt inntrykk av oppriktighet at det er oppsiktsvekkende å møte sin rene audacity når han påstår for et faktum noe han vet-eller burde vite-for å være utro. Beskylde ham for uærlighet, og han vil se på deg i forundring, med oppriktige øyne åpne bredt i ytterste redsel som du kan tvile på ham. Han kan bære skylapper og ørepropper for å stenge ute noe han ikke ønsker å tro. Selv når hans posisjon er helt uholdbar, vil han tappert holde seg til sine våpen og arbeide for tapt sak med alvorlig overbevisning. Likevel kan han ombestemme seg om en mening du trodde han var født med i et øyeblikk av rask avgjørelse, og når han gjør det, er det umulig for ham å gjenvinne sin tidligere synspunkt, enn si husker det. Hans trang til å kaste fortiden i søppelbøtta og gå fremover i full fart (en av de viktigste grunnene til at han tilpasser seg nye steder og mennesker så smertefritt) gjør ham tror de som prøver å snakke fornuft med ham forstyrrer hans fremgang. Så er han ansvarlig for å kaste det lille takt han har til de fire vinder. Den ultra konservativ, som veier hvert ord og beslutning, er frustrerende til Mars sjeler, som kan kommunisere sin irritasjon og frustrasjon med klar og rikelig mening. Så det er lett å se hvorfor de noen ganger gjøre slike bitre fiender av eldre, klokere hoder.

Væren har en uskyldig vemodig fasett til hans natur, og en slags evig, glad, naiv tro, blandet med den blinde nidkjærhet født korsfarer. Som diamant, hans Mars horn er hard, og vanskelig å knekke.

Han ser lyse rødt ofte, men når gnistene har forsvunnet, blir han så glad og åpent vennlig som den glade Væren daisy. Hans metall er jern, og unbendable styrke gir ham ni ganger så mange liv å leve som andre, ni ganger så mange sjanser til å vinne kampen. Brannen som forbruker hans ånd kan være en flammende fakkel som lyser veien til mot for alle som anerkjenner hans store idealisme.

Han er en pioner, alltid lede andre framover til et umulig mål. Hans vakre jern tro er ren-ublandet med legeringer av hykleri og grådighet. Han samler opp sjelden en formue, og hvis han gjorde det, ville han være for opptatt til å stoppe og telle det. Hjelp deg selv til hans penger, klær eller tid. Han har alltid noen til overs, men presset eller dårlig han kan være midlertidig. Væren vet at brød kastet på vannet ikke bare strømmer hans ego og returnerer igjen økt, men det gjør folk glade, en av de tingene han liker? mest i livet. Til Væren, mirakler er en krone et dusin. Hvis du kjører ut, helvete gjør deg litt mer, innpakket i tapre, rosa drømmer.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail