Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige Væren

Den skapningen der borte i telefonen – er det en elektrisk ladet dynamo? Er det en flammende fakkel? Er det en fugl, en eksplosjon, eller er det Supermann? Vel, nesten. Det er en mannlig Vær, som er ganske nært. La oss håpe du vet hva du leter etter. Søker du spenning, vil en mannlig Vær gi deg det ved skjeppe. Det blir sjelden et kjedelig øyeblikk som dimmer gnisten. Men hvis du leter etter sikkerheten og tilfredsheten som følger av rolig kjærlighet, befinner du deg i feil nabolag.

Væren kan overvelde deg med lidenskapelig iver en mintue, og være så isete som en isbjørn neste. Fornærme ham eller miste sin interesse-enten eller både-og den varme, impulsive Mars natur vil fryse umiddelbart. Å tenne den igjen kan bety start all over fra One Act, Scene One.

Væren menn er ganske fullstappet med ideer og kreativ energi. Holde opp med ham kan være slitsomt, men holde du bedre. Minst mentalt. Væren har en måte å forlate sneglene bak og ikke skotter tilbake. Han vil sannsynligvis se og handle yngre enn våren, noe som er veldig hyggelig, men hans ungdommelige aura kan bære over i hans mentale og emosjonelle holdninger til han er modnet, som ikke vil være tidlig i livet. Væren mann er utålmodig med treg kakker, modig og trygg, alltid foran andre, og noen ganger foran seg også. Han kan være sjelen av generøsitet, ga sin tid, penger, sympati og eiendeler ved carload muntert til fremmede. Men han kan også være exasperatingly intolerant, tankeløs, egoistisk og krevende, når hans begjær er forsinket, eller han tvinges til å være rundt negative mennesker.

Når det gjelder kjærlighet, er hans likegyldige holdning helt utrolig. Han vil stupe inn i en affære, positivt at dette er den eneste sanne kjærlighet noensinne kjent av to mennesker noensinne født, med mulig unntak av Romeo og Julie. Når det bryter i to, helvete plukke opp bitene, og prøve alle vinkler han kan tenke på å berge de døde romantikk. Hvis det er hinsides reparasjon, helvete starte helt på nytt med en ny Juliet, og det vil være som den aller første gangen. Uansett hvor mange romantiske feilene han gjør, er ram sikker på at hans sanne kjærlighet eller sjelefrende er rett rundt neste drøm. Med mindre du er en Scorpio kvinne, er Væren mann som lidenskapelig som enhver kvinne kan spørre. Det er lite igjen å ønske. Han er så idealistisk og utsatt for følelser, vil han presse alle tingles, sukker, ectasies og poesi er det mulig å presse ut av et forhold. Væren er ikke i stand til å gå halvveis. Han gir alt av seg selv til det brennende interesse for øyeblikket.

Du kan bli involvert med en av de roligere sauer. Ikke la ham lure deg. Han er fremdeles styrt av Mars. Han snakker ikke mye med en gang? Han er ikke åpent frodig og pushy? Ja, jeg vet en også. Men ta mitt ord for det, hvis du kunne se inni den harde hodet, vil du oppdage at hans hjerne spinner i omtrent to hundre omdreininger per sekund. Hver gang du møter denne typen, en som ikke synes i første omgang å ha den typiske Mars-stasjonen, sjekk den nåværende rekorden av virksomheten han gjennomfører. Du vil snart bli overbevist du arbeider med en Væren. Så spør hans eks-venninner. De vil trolig svare med en fnise. «Ham? Bashful? Engstelig? Du må bety noen andre.» Etter en stund, bør du begynne å få bildet. Den stille oppførsel er en maske for en heftig hjerte og en tøff bransje stasjon. Naturligvis er det enklere når du er forelsket i en ren, enkel ram, som gjør det åpenbart hvor entusiastisk han er om alt fra potetgull til måneskinn og motor turer.

Ingen andre soltegn kan være så samvittighetsfullt trofast som Væren når han er virkelig forelsket for holder. Hans ærlighet vil vanligvis holde ham fra å lure deg, og hans idealisme vil holde ham fra å ville. Promiskuitet eller til og med lys flørtende er ikke en Arien vane, uansett hva bøkene fortelle deg. Ikke når han er dypt involvert med hele sitt hjerte. Han leter etter en eventyrbok romantikk, og eventyraktige romanser aldri inneholde en uformell holdning til kjærlighet og sex. De andre jentene var B.Y.C.A. (Før du kom). Faktisk, jeg vet en Væren som ofte står foran diskusjoner i går med sin nåværende flamme med, «Det wasB.U.» (Før oss).

Selvfølgelig må du holde vakt til fremtidige muligheter, fordi så oppriktig som han er i sin nåværende hengivenhet og løfter om full lojalitet (som er utvilsomt abso-lutely sant), er hans behov for romantikk så sterk at han er i stand til å se andre steder hvis du ikke holde hans illusjoner live hele tiden. Det øyeblikk du la din gjensidig kjærlighet mister sin eventyrbok smaken, kan han vandre ut. Jevn bane. I tilfelle du ikke er sikker, storybook kjærlighet for ham, ikke inneholder kommer til drømmeland om natten med en kvinne som har Vicks salve på brystet hennes for å rydde opp hennes hoste. Det inkluderer heller ikke se din intime personlige toilette, for eksempel polering neglene, whitening tennene, lysere håret med «blondiner har mer moro» blekemiddel, peeling din solbrenthet, filing neglene eller slåss med moren din i timevis på telefonen . Somehow, i tankene hans, dette er ikke måten Storybook prinsesser oppfører seg. Og godhet vet, ville Juliet aldri har sittet med bena opp, tygger Fiffi og ser på TV. Bruk din parfyme når han er rundt, og fnise med dine venninner når han ikke er. Han finner det vanskelig å visualisere seg selv som Prince Charming når han kysser deg våken og du enten snorke, eller rope unpleasantly, «For gosh skyld, la meg sove, vil du?» Nå, egentlig, er at måten Sleeping Beauty ville ha handlet når hun våknet? Være forberedt på å hilse på ham duggvåte-eyed og andpusten hver morgen, fersk fra drømmene dine, begeistret for å finne hans vakre ansikt så nær. Og la ham vite det.

Væren menn som kjærester forsømmelse romantikk er knust først. Deretter blir de sinte. Så går de på jakt etter en prinsesse som ikke snorker ikke og sånne ting. Dette er ikke uærlig så langt som han er bekymret. Han gjorde ikke bryte et løfte. Du gjorde. Du gjorde ham tror du var en nydelig nattergal og sang i måneskinn, som det står i hans favoritt sang. Nå finner han ut at du er en chattering ekorn eller en gnagende blå jay og støt rusler «ham fra hans himmelske verden av engler kor og bjeller ringer hver gang han berører hånden. Hvordan kan klokkene ringe når hendene er alltid full av skitne askebegre, og hvordan kan han høre kor når du skriker mot ham at han oppholdt seg ut før etter midnatt for to netter på rad? (som han gjorde, selvfølgelig, men hvem er du til å tro at du kan diktere hans minste bevegelse? Ekteskapet er ikke et fengsel, og du er ikke hans bestyrer-det er hans holdning.)

Hvis du lære hvordan du åpner øynene dine og se på ham mistily og resten av det, vil han bli med deg lykkelig, og ignorere alle kvinne på jorden for deg. Væren er svært lite sannsynlig å forplikte seg fysisk til mer enn én kvinne om gangen (med mindre det er en Gemini ascendant eller noen Venus lidelse i hans fødselshoroskop). Det ville bare ikke passer hans bilde av en sann og varig kjærlighet. Beslutningen om å avbryte den gamle vil alltid bli gjort før de blir for dypt involvert med den nye. Du vil ha god advarsel. En Væren mann kan sjelden late en lidenskap han ikke føler. Dette alene hindrer utilbørlig mengde bedrag. Dessuten, nå vet du hvordan du skal holde ham inne på sidene av den storybook.

Bare ikke være kjedelig, negativ eller altfor engstelig. Å holde ham, må du være en kombinasjon av Grace Kelly, Ursula Andress, Marie dressier, Madame Curie og dronning Victoria, med en liten bit av Clare Boothe Luce kastet i. Ingen prinsessen vil noensinne tilfredsstille hans bilde av den ideelle . Det er ganske et triks for å overbevise ham at du er bedre enn alle andre kvinner, men det vil holde ham skinnende trofast, hvis du kan svinge det. Det er virkelig verdt et forsøk, er fordi, hvis Væren stupe inn romantikk er hodestups, hans rase ut av det like uvøren. Han er både en idealist og en egoist, noe som betyr at han hater å innrømme at han er galt, eller at den kjærligheten han valgte kunne dø. Likevel, alltid huske at han er i stand til å finne situasjoner uutholdelig at andre ville vurdere pari for kurset. Etter en separasjon, hvis du fange ham i den rette stemningen, kan du skyte sin romanse på nytt, hvis du handle som om det aldri hadde vært noen tidligere intimitet. Du må spille hardt for å få, fordi han elsker en utfordring. For å gjøre det lettere å tilgi ham, hvis problemer noensinne oppstår, husk at noen avvik skyldes en plutselig innskytelse etter hans nattergal sluttet å synge i måneskinn, ikke til en bevisst søken av uformell variasjon. Utroskap er faktisk usmakelig til hans ærlige natur. Ikke bekymre deg om fremtiden. Du har den magiske nøkkelen til hans hjerte. Låse den.

Hvis du har noen ideer om å spille spill med ham ved flørting-slipp dem. Din første indiskresjon vil trolig være din siste. Du kan miste ham med bare en hvisking eller en intim titt på en annen mann, enn si noen faktiske utroskap.

Han insisterer på å være først i alt, og du kan satse på gamle trykket gardenia dette inkluderer å være først i ditt hjerte. Væren er eiendomspronomen og sjalu i det ekstreme. Bare en Leo mann kan få villere ved tanken på en overtredelse på den delen av sin elskede. For å gjøre det verre, vil ram aldri gi deg blind tro han forventer at du skal gi ham i slike saker. Du vil bare nødt til å forstå at hans animerte samtaler med andre kvinner er uskyldig, fordi han vil kreve all friheten av sosial kontakt han nekter for deg, og litt til. Din Mars lover vil lim deg til en pidestall, og forventer at du skal bo der. Ikke flytt en eneste tå. Ikke engang se ut som om du vil.

Væren mann er en naturlig opprører. Han elsker å trosse myndighet og han tror han ble født smartere enn noen andre. Kanskje han var, men folk flest ikke nyte å bli fortalt så. Takket være hans utslett måte å skyve sin overlegenhet, er han ansvarlig for å falle flatt på ansiktet hans mer enn én gang. På grunn av hans behov for å lede og nektet å følge, vil de i sterkere posisjoner lære ham hyppige leksjoner i ydmykhet. På disse tider, er du langt foran, fordi han vil løpe til deg for trøst og trygghet når hans ego er mørbanket. Da vil du vite at, under hans selvsikker, aggressiv front, ligger et mindreverdighetskompleks han heller dø enn å innrømme å ha. Kvinnen som håndterer den knuste tillit med milde og total hengivenhet har best sjanse for å holde sitt hjerte permanent. Aldri gjør feil for å være enige med sin momentan fiende, eller prøver å være rettferdig og se den andre siden av kontroversen. Du må elske det han elsker og hater det han hater. Han krever samme voldsomme og urokkelig lojalitet som han gir, både kjærlighet og vennskap. Det er hans kode. Med mindre du respektere det, finne en annen mann.

Det er ingen subtile triks i Væren naturen. Det er ikke i det hele tatt vanskelig å kjenne igjen når en Mars mann er ferdig med et forhold. Isen og kjedsomhet i stemmen hans og måten blir umiskjennelig, og vil vanligvis være ledsaget av en ærlig uttalelse som gjør det krystallklart. På den annen side, er en eksplosiv flamme brennende vrede mindre alvorlig, som viser at hans misnøye er trolig bare et forbigående stemning, og romantikk kan lagres. Du har mer grunn til å frykte hans isen enn ild hans.

Væren menn ikke liker spill. Hell være direkte i alle sine tilnærminger. Og det betyr i romantikk, så vel som i virksomheten. Han vil ikke kaste bort et sekund, når kjærligheten har blitt anerkjent, men sørg for å la ham være den til å gjenkjenne det. Ikke jage ham, ringe ham ofte, får blåøyde eller erklære dine følelser før du er helt sikker på at lidenskapen er gjensidig. Den raskeste måten å miste ham er å gjøre den første forhånd. Han må være leder her, som andre steder. Hvis du ikke tillater ham å være, kan han miste interessen så fort det kan forbause deg og knuse deg på samme tid. Når du er hver fast engasjert, men ikke bli for kjølig og uformell, eller han vil søke oppmerksomhet et annet sted. Kjærlighet med en Væren mann er som å vandre en stram line mellom varm interesse og reservert avløsning. Du har praktisk talt å være en trapes artist. Ikke løpe etter ham. Ikke løpe fra ham, heller. Stikke en mynt i skoen, bære en firkløver og ønsker på en stjerne. Som vil få deg så langt som en vanlig, metodisk strategi. Kanskje lenger. Du må holde ham gjette, selv etter at du er hans. Samtidig trenger han en forsikring om at din kjærlighet er alltid der. Lære å leve med det, eller lære å leve uten en Væren.

På pluss-siden, selv om din Væren elsker vil insistere på å være først i forholdet, vil han også være den første til å si at han er lei etter en krangel, og den første til å være der når du trenger ham. Han vil være rett ved din side når du er syk eller ulykkelig. Han vil bruke penger på deg fritt og villig (hvis han er en typisk sønn av Mars). Han vil kompliment utseende, setter pris på dine talenter og være en stimulerende mental følgesvenn. Selv om han kan være sjefete og miste besinnelsen over en bagatell, vil han sjelden la solen gå ned på hans vrede før du gjør opp. Du kan være den viktigste i livet hans, men han vil forvente deg å vite det, og vente på kjærlighet og oppmerksomhet når han alle glade av noen ny idé som forbruker sin interesse. Han ønsker å være din hele verden, men i motsetning til andre menn, vil han la deg dele sin verden, hvis du er hans like.

Væren mann vil forvente hans dame rettferdig å være ultra-feminin og en guttejente samtidig. Han ønsker at du skal være helt uavhengig, men er villig til å bo et par skritt bak ham. Han vil forvente deg å prise ham og bli viet til ham, men aldri spille rollen som ydmyk Slavey. Er du fortsatt med meg? Bra. Modig jente. Det er mer å komme. Han er i stand til å si bittert grusomme og sarkastisk ting til deg når hans ego har blitt såret, ting han ikke vil bety i det hele tatt, men som kan knuse hjertet ditt hvis du ikke forstår ham. Da vil han forventer at du skal tilgi og glemme så lett som han gjør. Du må like alle sine venner, mens han forbeholder seg retten til å bli lei av undertegnede. Vel, du ville en mann, ikke sant? Du har sikkert fått en i Væren kompis. Hvis du er en ekte kvinne, kan kjærlighetsforhold være misunnelse av alle i byen, akkurat som Romeo og Juliet (uten tragedien, selvfølgelig).

Når du har giftet ham, vil Væren mann dominerer hjemme eller la den være. Han vil ikke stå for å bli mast på offentlig eller privat, spesielt om baugen han bruker sin salat. Han har fortjent det, ikke sant? Det er hans penger, er det ikke? (Noen ganger er det possessive pronomen kan også inneholde de pengene du tjener, også.) Han kan ikke balansere budsjettet for godt og jeg blir snill å si det slik taktfullt-men ikke ta det over deg selv, selv om du gjort rett A er i matte. Aldri spørsmålet hans økonomiske anliggender. Det er viktig at han styrer vesken-strenger hele veien. Han vil være sjenerøse med kontanter hans, hvis han er en typisk Arien, og gi deg det du trenger. Du kan ha det cobra hud veske etter at han har kjøpt den alligator kort tilfelle, hvis det er noe igjen. (Han kan være litt egoistisk, men han er aldri gjerrig.)

Selv om ram kan skifte jobb ofte før han blir sin egen sjef, vil han ikke la deg sulte. Han vil finne en måte å holde dollar flyter inn, selv om de kan flyte ut igjen like fort. Bedre spare noen kvartaler i den blå Kina gris og overraske ham med det når han trenger det mest, fordi han ikke er sannsynlig å salte bort mye av sine inntekter selv (med mindre han har en skjult ressurs, som Månen i Steinbukken eller kreft, eller en ascendant som dikterer økonomi).
Hver ny baby vil finne ham oppfører seg som den hengivne, stolt pappa av dine drømmer. Senere kan han være litt sjefete med barna, og prøver å diktere sine karrierer. Han vil være en varm og herlig moro pappa, men han må kanskje bli minnet om at ungdommene trenger uavhengighet så mye som han gjør. Farskap er definitivt en rolle han vil nyte. Baseball, snakker om fugler og bier, fotball, far-datter middager, det hele fungerer. Bare ikke la ham tro lille Herman eller Henrietta er mer viktig for deg enn han er, men, eller hans glede av rollen kan kjøle betydelig.
Gå videre og fortsette din karriere etter ekteskap hvis du vil. Han sannsynligvis ikke vil motsette seg det, så lenge du ikke outshine ham. Det er lettere for ham å tilgi instant suppers eller raskt frosne Kumquats enn å tilgi din mangel på tro på sine ideer. Det er viktig å huske.

Oppmuntre sin uavhengighet, men prøv å dempe sin impulsivitet-taktfullt. Han må lede eller livet er verdt litt til ham. Hans store og latter entusiasme kan dø en trist død hvis du douse den med våte tepper eller kortslutte hans positiv energi med negativ tenkning. I det øyeblikk han mister autoritet på jobben eller i hjemmet, vil hans forfriskende optimisme slår til lunefull misnøye og til slutt, komplett disinterest. Det er ikke hans natur å sende inn. Han er en mann mann. Aldri ødelegge hans maskulinitet, men aldri miste din egen individualitet. Ikke prøv å presse ham rundt, og ikke la ham presse deg rundt. En Væren mann vil ikke sette opp med en kone som kjører rundt til klubbmøter hver kveld. Heller ikke vil han tåle en kone som sitter hjemme og crochets gardiner og duker hele dagen. Du må sikte et sted i midten. Hvis du er vellykket, tenk-du vil være den eneste hvithåret Juliet i mengden din en dag, med en mann som fremdeles sentimental på golden bryllupsdagen. Det er litt av en utfordring hvis du er en romantisk, og selvfølgelig er du, eller ville du ikke bli involvert med en mannlig Vær i første omgang.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail