Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Væren som ansatt

Et jobbintervju med en potensiell arbeidstager i Væren kan gå noe a la dette dersom han er en typisk vær:

ARBEIDSGIVER: Jeg ser av CV-en og referansene dine at du har jobbet i seks ulike bedrifter i de siste to årene, Hansen.
VÆREN: Kall meg Ole, herr Meyer. Ja, jeg tror på å prøve å komme meg frem på egen hånd. Når du har vokst fra en jobb, hva er poenget med å bli i en stilling hvor det ikke er noe mer du kan lære og ikke noe mer du kan bidra med til arbeidsplassen?
ARBEIDSGIVER: Det er akkurat hva som plager meg, Ol…eh, Hansen. Jeg er redd du vil vokse fra oss etter kort tid også, etter at vi har brukt penger på å lære deg opp.
VÆREN: Jeg tenkte kanskje det ville bekymre deg. Men du trenger ikke å tenke på det. Jeg har undersøkt din bedrift, og jeg er sikker på at jeg ikke ville føle meg rastløs, for jeg ser at det er mange muligheter hos deg for alle som virkelig prøver. Jeg har alltid ønsket å jobbe med en virkelig dyktig, kreativ og progressiv ledelse. De er så sjelden at jeg vil heller vente til det er en åpning her for å gå et annet sted.

Det ville være unødvendig å påpeke at den sjefen som greier å komme over det første sjokket over et så uvanlig intervju vil sannsynligvis ansette Væren på flekken. Den slags oppriktig entusiasme for • Selskapet er vanskelig å komme med i disse dager av sikkerhet-tenkende og union-bevisste medarbeidere – never mind abruptness og superego.

Ansette en Væren kan være det smarteste trekket du noensinne har gjort eller den største hodepinen du noensinne har kjent, avhengig av hvordan du sikter dette brennbare, villedet rakett. Sikter jeg ham mot en rutine, er ni-til-fem jobb i feil retning. I begynnelsen kan han skinne som en sølv dollar for å imponere deg, men det vil ikke være lenge før han er rastløs og ulykkelig. Og han vil fortelle deg det på umiskjennelige måter, som å komme i litt senere hver dag, tar ekstra tid for lunsj, eller skrive personlige brev på pulten hans. Disse er alle faresignalene at Væren arbeidstaker ikke er fornøyd. Han er fortsatt svært verdifull for firmaet ditt, men han er lei, og når bukken blir lei, er hans dyder raskt begravd under hans mangler.

Men Væren arbeidstaker i en posisjon hvor han har full frihet til å ta avgjørelser, ansvarlig hvis mulig, bare til deg. Hvis du kan gjøre det uten å skade kontor moral, la ham komme til å jobbe på ulike timer. Etter en kort periode vil du merke at selv om han kan virke så sent som ti eller elleve om morgenen, eller ta to timer for lunsj, helvete også være den aller siste til å forlate om natten, spesielt en hvis det er ekstra arbeid å komme seg ut. Han er mer sannsynlig enn noen av de andre ansatte til acceptadditional oppdrag som en utfordring, uten å klage.

Mange en Væren vil arbeide til de wee små timer, hvis det er nødvendig, eller om det er et spennende prosjekt i gang, og trolig være mer kjent for nattlig rengjøring kvinne enn til tidlig morgen sentralbord resepsjonist. Du vil ikke finne ham få edgy eller titte på klokken rundt fem, så hvorfor skal du være masete om det er tjue over ti når han kommer i morgen? Det er hans resonnement, og det er en viss logikk i det.

Væren er konstitusjonelt klarer å holde en tett og jevn tidsplan, uavhengig av standard kontor prosedyre. Hans store, kreative energien kommer på ham til alle døgnets tider, og det kan ikke justeres til å passe noens idé om riktig arbeidsdag. Han kan be om å forlate tidlig noen ettermiddag for å trykke personlige grunner, men helvete kommer tilbake senere samme natt å boms midnatt olje, eller pop i før birdies kvitre følgende morgen for å gjøre opp arbeidet han savnet. En ting Væren kan ikke stå å slå i arbeid som er mindre perfekt enn han vet han kan gjøre. Til tross for hans uforsiktighet med detaljer og hans forakt for vanlige kontor rutine, er at kvaliteten er for godt til å savne. Det er verdt å sette opp med Mars uavhengighet å dra nytte av hans fantastiske vilje til å lykkes, noe som åpenbart vil nytte for din bedrift, hvis du er gløgg nok og tålmodig nok til å bruke det riktig.

Penger er aldri hans viktigste grunn for å arbeide. Han vil insistere på å bli betalt hva han er verdt (hva han tror han er verdt) på grunn av ego og status, men penger er aldri hans hovedmål. Han motiveres av suksess, og kontanter er alltid sekundær. Han kan ofte be om å låne penger, fordi ram vanligvis bor utenfor hans inntekt. Likevel vil en ekstra klapp på skulderen ofte få mer ut av ham enn en ekstra fem dollar i uken i hans lønn konvolutt. Selvfølgelig må du temme hans naturlige ønske om å ta over alle andre departement, siden han er sprengning med ideer om hvordan alle i firmaet kan komme dit de skal raskere, inkludert deg. Men hvis du kan lære å ikke ta anstøt av hans hyppige og uforskammet forslag, finner du en bonus på originale og lønnsom tanker.

Alltid sette Væren i aksjon jobb, i en posisjon hvor han kan komme seg ut og fremme firmaet og bland med folk. Aldri satt ham bak et skrivebord der han har å gjøre det samme dag etter dag under granskning av en annen ansatt. Væren vil ta ordrer villig fra svært få mennesker, siden han mener svært få mennesker er bedre enn ham. Han mener utvilsomt du er, ellers ville han ikke ha fått blandet opp med deg i første omgang. Når han er sikker på at du forstår og setter pris på hans innsats, vil han sannsynligvis være den mest lojale, hardt arbeidende og kompetente ansatte på lønningslisten din. Men satte ham i en underlegen posisjon, og han vil være motvillige til å gjøre noe, men mest perfunctory innsats.

Naturligvis kan han ikke alltid starte på toppen, selv om han ønsker det. Hvis han må begynne på bunnen og lære en ny handel eller yrke, kan du prøve å legge til noen slags viktig-klingende ansvar til sine daglige plikter, slik at han vil minst tror han er på toppen. Det gjør ham til å redde ansikt med seg selv. Å hente ut sitt beste, må han føle at stedet ikke kunne kjøre uten ham. Ram er en naturlig promotor. Han vil markedsføre din bedrift til sin kone og venner entusiastisk, til taxi sjåfører, servitører og alle andre som vil lytte-på kino, i svømmebassenget, og ikke bare i løpet av timer han blir betalt for å gjøre det. Han vil slå alle fra megler til hans forsikring mann inn i en booster for din bedrift. Få mennesker (unntatt Leos) kan like ham i å bringe inn nye kontoer, sparer kundene du trodde var håpløst tapt og sette over de største, mest ambisiøse ordninger du kan tenke, spesielt når han mener du avhengig ham å komme gjennom.
Hvis det er noen gang noen form for økonomiske problemer, er Væren ansatt ikke en å svikte et synkende skip. Han vil holde med deg gjennom krisen, og eventuelt legge noen ideer om sin egen om hvordan å løse det. Den Arien er bokstavelig talt klarer å tenke at noe eller noen han tror på, inkludert seg selv, kan mislykkes. Selvfølgelig kan en slik egenskap kan mektig velkommen noen svart dag.

Be denne ansatte å jobbe på helger eller ferier, ta en midlertidig kutt i lønn i en nødsituasjon eller utføre en annens jobb i tillegg til sin egen i tilfelle sykdom eller ferie, og han vil sjelden klage. Bare vær sikker på at du takker ham hjertelig og la ham vite at du ærlig det setter pris på. Det er lite han ikke vil gjøre for å få entusiastiske godkjenning fra deg. Aldri gi noen andre kreditt for arbeidet han har gjort, aldri gjøre ham til å føle seg skyldig om å være sent, ikke kompliment andre også ofte når han er rundt, ikke terpe på sine feil-spesielt foran andre mennesker, og aldri gi ham inntrykket du skulle ønske han ville bli i hans sted. Ellers vil han være irritabel, frustrert og lat. Du trenger ikke å gi ham sparken. Han vil mest sannsynlig slutte før du kommer til det. Det er vanligvis ikke nødvendig å skjelle ram, uansett. Han vil være den første til å be om unnskyldning for feil han har begått gjennom sin naturlige hastverk og impulsivitet, hvis han møtte halvveis, og han vil oppriktig prøve å ikke gjenta dem. Selv om han ikke alltid er vellykket i den forsøk, hans intensjoner er beundringsverdig. Det kan være lurt å trene ham taktfullt og privat ikke å være så utslett og overvurderer, men aldri bryte hans ånd. Hvis du prøver, vil du mislykkes, og forsøket vil bare mister du alt som forfriskende og verdifull optimisme.

Når du kjenner hans talenter, vil Væren bokstavelig banke seg ut på toppen av seg selv. Kritikk vil aldri oppnå sitt formål med ham. Dessuten er han oftere rett enn galt med hans innskytelser, uansett hva noen av ekspertene som har eksistert i mange år kanskje tror. Væren har en forbløffende evne til å forstå i dag med en klarhet ikke besatt enten av de som tviholder på i går eller de som pin all sin lit til i morgen. Så det lønner seg å lytte til ham, selv om hans iver og hans sureness at han er rett gjør ham slippe hans oppførsel nå og da, med et høyt og ubehagelig dunk.

Så snart du kan, gi ham en raise eller en tittel for å la ham vite at han gjør det bra, og at du er fornøyd, og for all del, så fort du kan, la ham enten jobbe alene eller lede andre. La ham føler han er din personlige førsteamanuensis. Det er viktig at de som arbeider med en Væren i noen bearbeiding eller profesjonell kapasitet innse at han vil utøse en utrolig mengde verdifulle bidrag til prosjektet på hånden hvis han føler at i noen måte, han er viktig. Da hans begeistring og hans idealisme er dempet, mister han raskt interesse, blir motløs og står tilbake å la andre ta over-glum og elendig-en unødvendig sløsing med sjeldne og nyttige talent. Med mindre ram er lov til å fremme, skape og stammer, er han ikke bruker seg selv eller noen andre. Logikk og godhet vil nå ham hver gang.

Fordi han er en naturlig innovatør og leder, er Væren hjemme i nesten alle karriere eller yrke. Det er ingen spesielle steder der han trives best. Enten det er et drivhus eller en politistasjon, enten han bærer en Brannmannen lue eller en kirurg maske, han må ha ansvaret. Innen reklame og PR tiltrekke seg, siden de gir ham en sjanse til å fremme, og han tar å selge som en and tar til vann. Men du kan plassere ham i enhver jobb, fra undervisning til trucking-fra kringkasting til bygg-og han vil passe rett inn i sporet, hvis sporet er bredt nok til å ta opp sin overflødig energi og ego.

Du kan kjøre over en vær som skjuler sin stasjon under en roligere, mer kontrollert måte, men ikke barn selv til å tro du kan presse ham inn i hjørnet. Det er for lite Jack Horner, ikke ham. Hans plass er i front-avant-garde. Kanalisere sine evner, og han vil gjøre en haug med penger for deg, samt gi deg usvikelig, ubestridte lojalitet – spesielt når det kommer til stykket. Hvis du gjør litt sammenlignende shopping rundt, vil du finne disse dydene er billige til halve prisen.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail