Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Væren som barn

Mens pappa deler ut sigarer, vil den rødfjesede lille Vær-babyen hyle for å få oppmerksomheten i vuggen. Hvordan våger du å ignorere ham og snakke med en sykepleier? Hvem er tross alt sjefen her?

Du vil ikke noe mer enn å få ham i taxi på vei hjem før det spørsmålet vil bli ettertrykkelig besvart. Din Mars spedbarn er sjefen. Har du noen tvil? De vil forsvinne når han er gammel nok til å sitte i barnestol og banke hans skjeen i skuffen hvis du lar ham være i fred for lenge. Han vil aldri erte deg eller være subtile om hans foretrukne kosthold. Det er ikke en subtil bein i hans sterke, aktive, bredskuldret lille kroppen. Væren tot vil spytte ut sine grønnsaker som om de ble skutt ut av en kanon, og gni kornblanding bolle på hans lille, skallet hodet for å gjøre det helt klart at dette er definitivt ikke maten babyen liker. Jentene vil være så direkte i sine handlinger som guttene. Kanskje mer, selv om du neppe forvente slike voldsom besluttsomhet fra en myk, litt glipp. Sa jeg myk? April er metall er jern, og april er stein er diamant, det hardeste stoffet kjent mann.

Han vil trolig gå tidligere enn andre babyer, og sikkert vil snakke tidligere. Han vil ikke være lett å kontrollere. Si, «Nei, nei,» til en Væren pjokk, og han vil riste sin lubne lillefingeren rett tilbake på deg i trass. Disiplin bør startes ganske ung. Vær på vakt mot fall og skade på hodet eller ansiktet. Han er ulykkesfugl, for å si det mildt. Hold skarpe kniver utenfor rekkevidde, se opp for brannsår og scalds. Hvis det er noe varmt eller forbudt rundt, kan du bare satse Væren barnet vil holde sin nysgjerrige knyttneve i det impulsivt. Du tror det vil gi ham en lekse? Ikke denne unggutten. Han vil prøve å bryte sin egen rekord.

Tenner tid kan være feber og alvorlig. Babyen kommer gjennom ildprøven med lite problemer, men vil du? .
Når han blir litt eldre, kan du få pusten presset ut av deg med en av hans kjærlige bjørn klemmer. Væren barn er vanligvis kjærlig demonstrativ, med unntak av de få Mars ungdommene som tidlig emosjonelle opplevelser fryse sine normalt varme hjerter. Dette er den triste, roligere lite sau. Men deres hornene er like farlig.
Bedre ikke be slektninger å være barnevakt uten å advare dem. Hvis dårlig Aunt Maude tappert tar ham mens du har en kort ferie, kan ting bli litt anstrengt. Hun vil fange din Væren tot med sin travle hånd i sukkeret, og sannsynligvis gjør feil stempling sin fot i misnøye. Det vil både overraske og voldshandling den lille ram til stempling sin egen lille foten, og sprengning ut med sin første fullstendig setning, «tante ‘Mod’-ikke du fortelle meg sumpin’.» Så eiendommelig. Vedder på at hun ikke vil «fortelle ham noe» igjen snart. (Du må kanskje komme hjem litt tidlig. Han brakk stortåen når han stemplet foten.)

Som han blir eldre og sterkere, etter å ha kjempet meslinger, kusma, vannkopper og skarlagensfeber, og vant hendene ned. (En kamp med bakterier er ingen konkurranse med den raskt recuperating Mars natur), vil Væren barnet begynner å vise et mønster av temperament. Du vil merke at han eller hun kan være mest urimelig når forpurret, men sinne vil ikke vare lenge. Etter en periodisk eksplosjon, Væren gutt eller jente vil strålen et stort, lyst og vinnende smil din vei.
Han vil dele sine leker med fantastisk generøsitet med deg, hans lekekamerater, postmannen, naboens bulldog og smug katt. Men vil hans generøsitet ende hvis en av dem vondt sine følelser eller kommer i veien for noe han ønsker å gjøre eller et sted han ønsker å gå. Så se opp for fyrverkeri.

Væren gutter og jenter kan falle i tidlig vane å neglisjere lekser, og bruker mer lydig liten Capricorn, Krepsen, Jomfruen eller Fiskene barn som et eksempel vil neppe imponere ham. (Jeg antar at du ikke har mer enn én Væren avkom. Planetene ikke gjør det til foreldrene svært ofte.) I stedet for shaming Mare unggutten til å studere, utfordre ham. Han vil runde opp en utfordring som det favoritt bortkommen smug katt av hans runder opp fløte. Bare fortell ham (eller henne) at han er nok bare treg, eller ikke så lyssterk som de andre elevene, dårligere på noen måte, men du har ikke noe imot. Du elsker ham likevel. Myl-‘How. Støvet vil fly av gårde de skolebøker, som han setter ut for å bevise hva en latterlig teori som er. Noen som kan fylle ham? Det vil være dag-eller natt.

Etter at du har sett den magiske slik strategi hjemme, tipse læreren hans. Hun vil komme ned på kne og takke deg. Hvis hun har mer enn ett Væren elev i klassen hennes, kan hun sende deg en fem-kilos boks med godteri. Egentlig kan Mars ungdommene lære noe i ingenting flatt, aldri glemme det, og sus gjennom sine studier, hvis de søker seg. Ikke alle foreldre vet hvordan man skal oppnå dette. De kan bruke år lurer på hvorfor Mike og Maggie test med en så høy IQ, og likevel klarer å bo i tredje klasse i fire år. De trenger ikke bekymre deg for mye, men fordi litt Mike og Maggie vil gjøre opp for tapt tid med hastigheten på en kule, når de kommer ut i verden og finne ut folk er smartere enn de er. Et par ydmykelser til Mars ego, og de vil stappe så voldsomt, vil de hoppe over et par karakterer.
For april youngster vil ha en livlig fantasi, han vil være så drømmende og sentimental som en eventyrbok, men han vet veldig godt hvordan du får sitt brød ristet på samme tid. Hvis det er slik en motstridende ting som en hard, praktisk idealistiske drømmer, er det ditt Væren barn. Han er så naiv som han er tøff, så svak som han er pushy. Alle disse motstridende egenskaper er vevd inn i hans flammende litt natur. Du vil beundre det og lurer på om det. Så vil dine venner senere, for ikke å nevne hans sjef, hans fremtidige fiender og intetanende sjel han gifter.

Væren barn vil ta ledelsen med lekekamerater, starte nye spill og oppfinne nye ideer for gjengen. De vil insistere på å ha sin egen måte, eller rumpe hodet mot autoriteter, så du bør bestemme deg for å sette ned noen faste regler i begynnelsen. Væren barn som ikke er opplært til å adlyde i sin ungdom vil bli undervist noen knusende leksjoner i forfall. Husk at hans hjerte er så myk som smør, og det skjuler dype frykt for å bli mislikt og vonbrotne, til tross for hans modige foran. Avvisning av hans lyse drømmer eller dempe av hans spennende entusiasme vil sende ham kjører hjem til deg i tragiske tårer. Hold ham svært nær når dette skjer. Hans hjerte vil bli brutt. For alle hans utslett dominerende måter, er Væren idealisme sensitive og det blåmerker med den minste bump. Han skal få masse – de humper på sin naive, håp fylt optimisme i hans levetid, og han trenger mer beskyttelse mot dem enn du kanskje tror.
Han tror på fairy godmothers med tryllestaver, og kjemper som kan velte hele byer med en sveip av en sterk hånd. Dessverre, Væren barn naivt identifisere seg med disse to allmektig typer. Når de oppdager at det er gigantiske mordere der ute i den brutale verden-og stumpe realister, som kan gjøre dem tryllestaver pathetically impotent, vil de ta noen harde tumbles. Men de vil komme tilbake, børste seg av, og skyv frem igjen på ubestemt tid. De lærer at kjedelig, fantasiløs gamle verden en ting eller to! Det kan være noen sears før det er over, men ikke telle Mars barnet ut av kampen, uansett hvor mange ganger han har slått ned. Vente for ham å skrike «onkel.» Du kan ha en lang vent.

Skjul bursdagsgaver på et trygt sted. Hell være utålmodig, og uvillig til å vente på overraskelser. Ikke ødelegge hans tro på julenissen og påskeharen for tidlig. Hvis du først tror voldsomt, og deretter leam ikke til å tro, toughens sine følelser. Det er en nødvendig lærepenge. Hans kvote vil brenne et hull rett gjennom lommen, men han vil muntert gi deg sin siste krone for melkemannen. Din Væren datter kan betale nabolaget mobber en nikkel en dag for å stoppe å tråkke på maur. En Væren barn håndteres strengt i de lettpåvirkelige år kan vise en defensiv grusom strek, men guidet forsiktig og klokt, vil han insistere på sin rett med mindre kraft, og viser en gigantisk generøsitet og sympati for sine medmennesker. Ikke gi ham ordre, alltid be ham om å gjøre ting med et muntert smil, og han vil slå seg ut for å ta deg. Aldri ødelegge selvtilliten hans. Det er like viktig for ham som luften han puster. Han kan løpe vekk fra hjemmet, Mars uavhengighet viser tidlig, men han kommer tilbake klokere. Lære ham at det er uvennlig å dominere Meeker ungdommer. Han virkelig ikke ønsker å være uvennlig.

Å være rundt kaldt, kan negative mennesker såret ham dypt, men ingenting vil noen gang bryte sin ånd. (Husk diamant.) Han vil sannsynligvis være vill om bøker og være en utmerket leser, men han kan ikke være engstelig for å slå seg ned til fire år med college. Væren er også interessert i å komme inn i handlingen av chopping ned alle de utfordrende beanstalks. Men ikke gi opp for fort. Han kan bruke den ekstra disiplin av høyere utdanning for å hjelpe hans sinn fange opp med sine flammende følelser og plutselige, underlige utbrudd av skarpe intuisjon. Jo mer han Balks på ideen om en rigid skolastiske tidsplan og foretrekker frihet til å prøve ut noen jobber, jo mer kan du være sikker på at han trenger tidsplanen.
Han må lære ansvar, men du vil lære ham dette og andre ting raskere gjennom direkte logikk og ærlig kjærlighet. Både appell til ham. Foreldre og lærere bør aldri glemme at Væren barn glød under ros og innbitt videre til toppen egen innsats, men de frese som firecrackers under angrep og mister all motivasjon til å prøve. Fortell ham hva du vil om ham, og han vil gjøre mindre du ikke liker. Væren ungdommer leve opp til akkurat hva som forventes av dem, inkludert de som skjuler sin brennende stasjonen under en roligere personlighet. Dette barnet må alltid holdes opptatt, eller helvete vandre i trøbbel. Lediggang staver fare. Han trenger stabler av søvn for å fornye alle som spredte, forlagt energi.

Hell elsker historier om modige, skinnende helter som erobret nye verdener. Men han tror også på leprechauns og ønsker brønner, og han vil fortsette å tro på dem lenge etter at du har bronzed de små Væren baby sko og ønsket velkommen den første barnebarn. Hvis du lede din Mars barnet forsiktig, med konstant kjærlighet, vil han vokse opp med den fantastiske muligheten til å drømme det umulige drømmen og gjøre det til virkelighet.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail