Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Væren som sjef

Væren som sjef vil ikke være populær hos late ansatte. Hvis du leter etter en midlertidig, rolig plass for å fylle tiden mens du søker en permanent karriere, eller et sted å skaffe deg lommepenger for en kortere periode, bør du unngå å arbeide for en Vær. Denne mannen tåler rett og slett ikke halvhjertet arbeid eller mangel på entusiasme i de rundt ham. Han vil forvente at du er like viet til selskapet som han er og like intenst opptatt av dets fremtid. Han vil sannsynligvis ansette deg raskt, forfremme deg raskt og påpeke dine feil like raskt.

Hvis han mistenker du kystfart, er du ansvarlig for å få en sløv og direkte-til-punkt tongue-lashing, med ingen følelser spart, men du vil også få en ny sjanse, kanskje til og med en tredje eller fjerde, Hvis du innrømmer at du tar feil, og lover å gjøre det bedre. Du kan like godt være forberedt på å jobbe overtid for Væren sjefen ofte. Han vil forvente det. På den annen side, hvis han er en typisk Væren, han sannsynligvis ikke vil rynke på klokken eller blikk på armbåndsuret hans når du ankommer sent på morgenen eller ta en ekstra halvtime eller time for lunsj. Han er ikke en klokke watcher selv. På grunn av hans svært individuelle personlighet, vil han forstå at du ikke kan slå på kreativitet som en lysbryter på ni om morgenen og slå den av igjen klokka fem på ettermiddagen. Han er en sjef som vil ofte be deg om å jobbe en ekstra lørdag, men han er også sannsynlig å akseptere unnskyldningen din bestemors begravelse når du ønsker å delta som baseball spillet, men du vil få fri like lett ved å fortelle sannheten . Han kan se hvorfor, på innskytelse, vil du liker å heie på laget ditt på en vårdag.
Selv om han vil vanligvis være sjenerøse med ferier, lønn, reiser og alle slike saker, vil han fullt forventer du å slippe alt-personlige planer, følelsesmessige bånd, for forpliktelser eller hva-har-du-hvis noe av stor betydning spretter opp på kontoret. Jeg hater å si det, men jeg vet om en Væren sjef som hadde en virksomhet krise krever at round-the-clock tjenester av en verdsatt medarbeider. Det faktum at virksomheten krise inntraff på en dag denne ansatte var. planlagt for en opptreden som en brud var tilfeldig. Hva om hun hadde gjort planer for seks brudepiker, en blomst jente, en ring-bærer, og en resepsjon for tre hundre etterpå?

Væren sjefen kunne ikke forstå hvorfor alle som ikke kunne utsettes, inkludert bryllupsreise, for en hastemøte om en million dollar avtale som kan sette selskapet på the Big Board. Han ville være villig til å utsette sin egen ekteskap for en slik krise, så hvorfor skulle ikke du? Hva er i veien, er du ikke lojale? Dette er riktignok et ekstremt tilfelle, men du har blitt advart.

Det er en sjelden Væren sjef som ikke er mer overdådige enn den vanlige arbeidsgiver i julen. Avhengig av hvor sterk en Væren han er, kan du regne med å få en større bonus sjekk enn dine venner i andre kontorer, eller til og med en hard-plukket, dyr gave, som kan være noe du har lyst på lenge. En Mars sjefen er ikke sannsynlig å være gjerrig (med mindre det er en konflikt månetegn eller ascendant).

Han er ikke så utsatt for smiger som andre astrologiske tegn, men det vil ikke skade deg å betale ham en oppriktig kompliment nå og da. Hvis du la ham få vite i en rett-frem måte at du setter pris på ham som arbeidsgiver, beundrer deg hans effektivitet og tror du han er bare om den smarteste sjefen i byen, er jobben din sikkerhet garantert. Men, gjøre eller si dette bare hvis du virkelig tror det, og mener det. Han vil ha forakt for en ansatt som spruter sin lovpriser bare for å gjøre poeng, mens han er i hemmelighet tvilsomt av ram evne til å lede selskapet. The Arts er ikke vanligvis en god dommer av karakter, men han er så følsom for andres meninger om ham at han kan ganske godt fortelle om han mislikt av de rundt ham dag etter dag. Å bli likt er hans hemmelige behov. Du kan aldri gjette det fra hans selvsikre luft og hans tapre front, men under alt som sprade er han desperat behov for godkjenning av sine medmennesker. Det inkluderer deg, hans kone og hans hund – selv den fremmede på heisen. Til tross overflaten uavhengighet, gjør ingenting ham lykkeligere enn å bli sett opp til og anerkjent som den dyktige personen han vet han er. På den annen side, ingenting kan male ham som deprimert, grinete og til tider direkte smålig som mistenker at de som jobber for ham ikke godkjenner hans metoder eller ikke innser sin verdi og potensial.

Jeg hører du et rykte om at selskapet er i ferd med å gå konkurs, ikke se seg om etter en annen jobb for raskt. Du trenger kanskje ikke en ny jobb, tross alt. Hvis noen kan trekke selskapet ut av trøbbel, lagre det i siste øyeblikk fra økonomisk katastrofe under de mest forferdelige omstendigheter, og mannlige hele operasjonen synes heller som Moses avskjed theRed Sea, er det ditt Væren sjef. Han er selvstendig, modig og venturesome. Sin stasjon (i motsetning til de mer følelsesmessige dire av Scorpio) er viktig, fra ånden, og nesten alltid idealistisk. (Han kan miste ut til like bestemt Scorpio pitted mot ham, men og være i stand til å natch den stadige hensynsløshet av Pluto-om helvete gjenopprette fra tap og vinn et annet sted.)

Væren starter. Hvis det er et forslag boks rundt på kontoret og du slipper i nok gjennomførbar, kreative ideer, er du nesten sikker på å avansere til en høy posisjon raskt med denne mannen. Han setter pris på de ansatte som bryr seg nok om selskapet til å komme med forslag og som er originale i sin tenkning, så lenge de gjør det helt klart at de har ingen intensjoner om å prøve å outshine ham.

Viljestyrke er en av de sterke funksjonene i Væren mann. Han kjemper av alle mindre plager, og han vil ikke gi etter for alvorlig sykdom heller. Noen ganger kan han utsette eller helt forhindre sykdom ved ren positiv tenkning. Hvis han har en kald eller virus infeksjon (sannsynligvis ledsaget av høy feber), vil han få kledd for å komme inn til kontoret for en presserende sak og da han kommer, kan feberen være borte, til undring over hans lege og mistanke om hans ansatte at han var virkelig hjemme goofing.

Mars vil er så utrolig sterk at Væren sjefen (som trolig vil være ganske heldig på gambling) kan gå til veddeløpsbanen og praktisk rot hesten i ledelsen. Du er nødt til å føle effekten av en slik en sterk personlighet, så forventer masse fyrverkeri, spenning, kaos og intens aktivitet rundt på kontoret. Din arbeidsdag vil sjelden være begivenhetsløs. Noe vil alltid skje.

Det vil være noe sløv om ham, og det hadde bedre ikke være noe sløv om deg. Din Væren arbeidsgiver vil trolig ha liten interesse i en tidligere dårlig jobb posten du holdt før eller i årsakene til at din tidligere sjef kan ha sparket deg. Han er det beste alternativet å nærme under disse omstendigheter. På grunn av sin overbevisning om at han kommer til å gjøre fremtiden hva han ønsker den skal være, er Væren sjelden plaget eller bekymret av fortiden. Ditt eller hans.
The Mars executive er for stolt til å la andre vite at de har såret ham. Til tross for rask utbrudd av temperament (som ikke vil vare lenge eller være hevngjerrig, og vil være for-fått så snart de er over), vil han skjule ganske godt de tingene som virkelig påvirker ham dypt. Væren vil ikke innrømme sin avhengighet av andre enn seg selv. Han trenger andre, langt mer enn han noen gang vil innrømme, men hans styrke kommer fra innsiden, og han finner alltid en måte. å gå den alene når må han.

Hvis du kan beundre hans energi og mot, selv om du synes det er umulig å imitere, hvis du kan gjøre opp for sine impulsive, lettvinte måter tålmodig fylle ut detaljene han oversett i all hast hans (og gjøre dette diskret), vil han sannsynligvis betaler du mer penger enn du kan gjøre noe annet, og du vil være sammen med ham for livet. Taktfullt forsøke å holde ham fra å gjøre eller si utslett ting helvete angre på senere. Minn ham forsiktig at de som han dirigerer hans midlertidige rettferdige vrede kan være veldig viktige personer, og de kunne reagere på en måte passen vil skade sin virksomhet hvis han fremmedgjør dem.

Det er det viktigste å huske om din Væren sjefen. Til tross for sin store uavhengig ånd, da hans idealistiske, optimistisk entusiasme får ham over hodet, han trenger virkelig din hjelp, tro og lojalitet. Gi disse til ham i overflod, og du vil aldri finne en rosa slip i betaling konvolutt. Du trenger ikke å bekymre seg når mangler en taxi i regnvær gjør deg sent på jobben, hvis du trenger en ekstra ^ ukes ferie tid for en operasjon-eller om noen yngre og mer effektiv erstatte deg. Mer enn noen annen form for sjefen, han vil betale tilbake lojalitet med lojalitet. Holde en full tilførsel av acetylsalisylsyre i skuffen for hyppige kriser, polere opp ditt smil, ikke ta hans utbrudd på alvor – og du kan kaste bort rubrikkannonser. Du vil bo der handlingen er.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail