Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vannmannen som ansatt

Du bør ikke ha noen problemer med å få øye på den ansatte vannmannen. Han er den med alle vennene. Du vet, han som glemte dokumentmappen i dag morges – den samme mannen som tilfeldigvis stakk innom kontoret i forrige måned for å låne en penn og som la igjen en produksjonidé som har spart bedriften for en million i overtid så langt ifølge revisor.

Det bør også være enkelt å huske den dagen du leide ham. Han er den fyren du trodde kom til å selge deg en boks på Yankee Stadium-så du bestemte han pengeinnsamling til Shakespeare-in-the-Park, endelig skjønte han tok en av de politiske meningsmålinger og var ikke klar over før etter han forlot at han faktisk hadde stoppet for å søke på en jobb. Hvis du ikke husker ham, er det fem-til-en din sekretær gjør. Vannmannen menn synes å foreta en umiddelbar og varig inntrykk på kvinner, selv de som ser ut som forsømte, underfôring valp hunder med tall løst ligner Ichabod Crane. Noen mennesker kan hoppe til forhastet konklusjon dette er mor-instinkt, men de ville være galt. Den virkelige Uranus attraksjon for kvinner er vannmenn absolutte likegyldighet til deres eksistens. Det driver dem til vanvidd. Han er en utfordring de ikke kan motstå-så de enten ta igjen ved å prøve å vamp ham eller ved snubbing ham tilbake, verken som gjør den minste inntrykk på Vannmann-ansatt. Han kan være helt blind til en kvinnelig medarbeider i uker, bokstavelig talt ikke å se henne, og deretter en fin vårdag plutselig overraske henne med den informasjonen som øynene er nøyaktig skyggen av en robin egg han en gang fant i et tre, og hun er borte. Jeg mener, helt tapt. Hun kan ikke skrive et ord resten av dagen.

Livet med en Vannmann ansatt kan være spennende og la deg litt andpusten. Det er ikke det at de er extroverts eller flamboyant eller praktiske jokere. Helt motsatt. Mange vannmenn er edru, kjølig, reservert og fjernet fra gal verden rundt dem. Det eneste problemet er at de har fjernet seg femti år fremover, og når de rakett tilbake til nåtiden noen få dager eller så, har de sikret seg noen uvanlige ideer fra stratosfæren. Hvis du er en smart sjefen, vil du invitere Uranus mannen til kontoret for en prat en gang i uken. Det kan være lønnsomt. Hvem vet hva du kan plukke opp? Når han forteller deg i riktig teknisk språk nøyaktig hva som er galt med det løs skrue under den fjerde bolt i den nye maskinen som holder bryte ned, kan du begynne å lure på om han har vært til Mars og tilbake siden du så ham på heisen går . Spesielt etter at du sjekke personell poster og se at han ikke ta et kurs i vitenskap eller mekanikk på college. Likevel kan den uformelle konferanse med ham ikke alltid slå ut så lønnsomt. Han kan forlate etter den lille konfidensiell samtale med sjekken for noen få tusen dollar for bevaring av Basketball på indisk reservasjoner-eller forskersamfunnet for Gransker Psychic Phenomena i Smyrna. Vannmenn interesser er over hele verden.

Sjansen er dette tilsynelatende rolig, strålende og vennlig ung mann vil ikke bo lenge nok for deg å huske ansiktet hans. Vannmenn male vil enten begynne på toppen, arbeide seg opp der i et par uker, bestemmer seg for å gjøre det alene som komponist, fotograf, ornitolog, danser, sanger, klovn, forfatter, sjonglør, idrettsutøver, geolog, radio eller TV hallomann, etc.-eller la deg å drive fra jobb til jobb «ser for seg». Someday han finner seg selv, også. Når han gjør det, forblir han vanligvis på ett sted i en mannsalder. Inntil det sannhetens øyeblikk, men våre Uranus-styrte venner tilbringe en periode bare streife rundt, eksperimentere, lære, se, undersøke, og plukke opp nye venner.

Han er ikke sentimental av natur. Han har en vitenskapelig holdning, men det er også en sterk interesse for mennesker, hva som gjør dem til å le og hva som gjør dem gråte. En Vannmann-ikke lene mot emosjonalitet (unntatt sjelden når han er i clutch av en eksentrisk rush av atferd, kanskje en reaksjon på noen svært urovekkende personlig erfaring). Dessverre er hans ideer og meninger ofte betraktet irrasjonell og upraktisk, men det er bare fordi hans kritikere ikke er innstilt til hans frekvens-halvt århundre fremover. Forestille seg hvordan din bestemor følte når noen Vannmann-tilbake på nittitallet forsøkte å beskrive farge-tv og astronauter landing på månen. Som gir deg en god ide om mottak Uranus-styrte folk får i dag når de begynner i på deres teori om en tidsmaskin, og hvordan det kan være utformet med sikkerhetsventiler så en defekt bryter ikke får du mistet et sted i 1770.

Du kan se Vannmann-ansatt med en annen venn hver uke eller så. Det er vanskelig for ham å være fornøyd med ett individ av gangen, siden hans sympatier kjøre inn så mange kanaler. Det er vanlig for ham, derfor, for å gi mer vennskap enn han får.

Det første du må gjøre er å bestemme hvilken type Vannmann-du har brukt. Det er bare en grunnleggende Uranus type-men det er to måter som vannmenn naturen kan manifestere seg. Den første typen er den elegante, piperøykende professor type, med en avslappet måte og ikke noen eksentriske vaner, som bor i en elegant, men nysgjerrig leilighet full av egyptiske mumier, et tre fra India plantet i midten av rommet, bells fra Sumatra, fra det 16. århundre tabeller og tidlig amerikansk raketter, pluss en mod maleri eller to og kanskje et gammelt fly propell hengende over peisen. Han dines på gourmet mat som stekt gresshopper og biff tartar med maur-egg sprinkled på toppen. Han er vanligvis strålende.
Den andre typen bor i et lite rom over t-banen, spiser sennep smørbrød og klokker hans favoritt TV-show på det første settet noensinne produsert. Han sprer sine oppfinnelser hele hjørnebord, plukker ut låter på en støvete piano, og vasker opp en gang i uken. Han er også strålende. Problemet er, når du får dem begge ut i normale samfunnet, er det vanskelig å se forskjell.

Begge er samvittighetsfulle arbeidere. Begge har en høy grad av intelligens, samt uncanny persepsjon og en fin følsomhet for alle rundt dem. De hver suge opp kunnskap og samtidig synes å bli oppslukt i et abstrakt teori. Sine minner er svake, men deres intuitive krefter mer enn gjør opp for det. De er ekstremt merkelig i sine vaner, slag og sympatisk, vanligvis veldig høflige, og de bærer uvanlige kombinasjoner av klær. De er hver lojal, ærlig og har en streng kode som aldri krenket.

Begge er ungkarer, og de antall omkring fem tusen gode venner hver, alt fra Leonard Bernstein og Joe Namath til Scarface Al og Minnie, eple damen som «tar tall. Så du ser? En Vannmann er en Vannmann. En pipe, en sennep sandwich eller et par egyptiske mumier mellom et par av lotus trær har
ingenting i det hele tatt å gjøre med det.

Du kan være trygg på antar din Vannmann-arbeideren er å gi deg en full dags arbeid for lønn hans. Selv om han er trolig den virkelige årsaken til sekretær alvorlig hudutslett hennes lege kan ikke diagnostisere eller kurere, kan han ende opp på forsiden av The New York Times en dag, blir presentert med en plakett eller noe, og du kan si «Jeg visste ham når. » Han kan også bidra med noe ganske tilregnelig, betong tenkning til firmaet som vil muligens også føre bringe det opp til det tjuende århundre. Han er helt troverdig med selskapet hemmeligheter, og sannsynligvis den beste kundens mann-du kan finne, fordi han vil bli venner med kaldeste klient og lurer på hvorfor alle trodde han var så tøft å håndtere. Til Vannmannens, han er bare et annet menneske med noen spennende aspekt til hans personlighet å bli avdekket med noen høflige, direkte spørsmål og en liten observasjon.

Denne ansatte er ikke sannsynlig å dytte deg hele tiden for en raise, fordi penger er vanligvis der nede på bunnen av listen hans, sammen med kvinner. Men han er klok nok til å vite sin verdi, og det ville ikke være klokt å dra nytte av ham. Han kan føre til at noen hevet øyenbrynene, men han vil sjelden føre til skandale eller smålig kontor sladder. Du vil ikke finne ham fylt med mye intens, ambisjon, men han har en av de fineste hjernene i dyrekretsen. Hvis du skulle bestemme han vet nok til å gjøre ham din partner, vil han aldri stjele virksomheten fra deg, og han kan være en mest bestemte eiendel, muligens selv bringe verden prestisje til firmaet dag.

Når han bestemmer til slutt å gifte seg, kan du miste en god sekretær (han vil ikke at hans kone til å fungere), men du vil at stedatteren hudutslett å rydde opp, ikke sant?

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail