Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vannmannen som barn

Ifølge gåsemor, dersom avkommet er kledd i blått, er han laget av snitter og snegler og hundevalp-haler. Hvis barnet har på seg rosa, er hun laget av sukker og krydder og alt som er fint. Men hvis barnet er født i februar, kle på det en aquamarinefarget lue og elektriskblå sokker og glem  det gamle rimet. Dette barnet er laget av råstoff fra Uranus, og han kommer til å få deg til å jage ham inn i morgendagen.

Han er en dirrende, følsom, sta, uavhengig masse av oppfinnelser og elektriske impulser. Selv om han har en langsom og forsiktig tyr som ascendant, vil de mentale prosessene være så rask som Uranus-lyn. Tanker vil vibrere som høyfrekvente radiostråler, og etter som han vokser opp, kan du føle for å sende ut et SOS selv.

Hver mor og far tror at deres barn er spesiell – annerledes og unik i forhold til andre ungdommer. Men dette er bare latterlig. Mange foreldre til en ung Aquarian puslespill om å sende ham ut på gården, hvor han ikke vil skremme naboer, eller la ordet tilfeldig komme seg rundt at han kan vinne Pulitzer-prisen en dag. Hvilken rute du bør ta? Du har et problem. Ja, det gjør du. Pulitzer er mulig, men mitt råd vil være å prøve gården for noen somre og se. Observere. Vent. Han er ansvarlig for å oppfinne en ny plog, eller bare spise dem ut av hus og hjem. Det spørs. Det er aldri et kutt og tørket regel med vannmannen.

Jeg kjenner en New York mor som nettopp kalte henne Uranian sønn «Bronx Wonder» og la den gå på at minst hennes slektninger og naboer ble så forvirrende som hun var. Ingen visste om kallenavnet mente han hadde tre hoder eller han var på vei til Hall of Fame. Så viste det seg, var han en ganske god basketballspiller, og de fleste folk trodde det var derfor han hadde koden. Men de burde ikke ha vært så hissig. Historien er ikke over ennå. Han tiden roterer mellom å komponere score for en musikal som kan gå på Broadway eller i søppelkassen, spille litt deler i detektiv filmer, og gjør seg tilgjengelig for TV-reklame. (Den typen som trenger menn fra Mars typer for Flying Saucer tilnærminger på soft-selger bildeler flekker.) Han arbeider også med en oppfinnelse i soverommet hans (mellom å se på Mets spille og spise pickle smørbrød), men siden han ikke vil fortelle noen hva det er, kan jeg ikke gi deg noen ledetråder. Han har en slags ting om klokker og ur, så det kan ha noe å gjøre med en tidsmaskin (en vanlig Aquarian besettelse). Vel, vel se. Det er ingen rush. Mange vannmenn ikke bryte løs og dusj elektriske gnister av geni på en ventende verden før de er en ung femti. Det gjør det hele litt nervewracking, venter rundt sånn. Selvfølgelig, det er ganske mange
Vannmannens barn vidunderbarn, men vi er viklet inn nok prøver å finne ut din gjennomsnittlige Aquarian youngster (og jeg bruker uttrykket gjennomsnitt løst).

Han kan ende opp med å jobbe for FBI eller en privat øye antrekk (han elsker å finne ut mysterier), og bli en vanlig, fornuftig, konservativ borger. (Ikke hold pusten, men det er en mulighet.) Vi hadde bedre konsentrere seg om sine anbud år. På den måten vil du ha en sjanse til å lede denne Uranus rakett i en slags retning.
Til forfall har mildnet Uranus påvirkninger, og samfunnet har formet mer konvensjonelle holdninger, kan en Aquarian youngster være sterkt negativ. Den umiddelbare reaksjonen til en kommando (eller enda en hyggelig forslag) er ofte et ettertrykkelig nei. Men la ham tenke på det, mull det over, og det er overraskende hvor mange ganger sin siste reaksjon vil være fornuftig, svaret han fant seg selv korrigere og akseptabel.

Disse gutter og jenter kan være rolig og søtt føyelig på overflaten, men nordavinden kan slå dem plutselig topsy turvy. (Bortsett fra at, med en Vannmann, kan det være turvy topsy. Du kan forvente noe.) Uforutsigbare i sin adferd, men elskelig og ofte morsomt, kan februar barnet være ganske spinnende propell å stri med. Jeg brukte den analogien fordi vannmannen og Uranus regel luft fly, fly og Charles Lindbergh og sånne ting. Likevel, disse ungdommene er så full av motsetninger, i stedet for å ta på flukt naturlig, mange av dem har en merkelig, urimelig frykt for fly og heiser-selv elektrisitet (også styrt av Uranus). Det er ikke lett å lede dem eller kanalisere dem. De har ingen anelse om hvor de kommer, men de har klare ideer om hvordan å komme dit.

Heving og undervisning disse «underverk» kan være et stort ansvar. Deres sinn kombinere fast praktiske med forbløffende persepsjon og skarp, sondering logikk. Bland det hele opp, og det kan være akutt pinlig, som når din lille Aquarian spør din beste venn hvorfor hun fikk ansiktet løftet (hun gjorde)-eller spør din onkel Elmer hvorfor han bedro sin inntektsskatt foran Internal Revenue mannen (han gjorde).

De elsker å gjøre tjenester for venner. Kjøp din lille Aquarian gutten et helt nytt par støvler og han er trolig å bære dem ut den første dagen – utjevning snøen for å gjøre det glatt så nabolaget barna kan bruke sine sleder.

Forvente at februar barn å ha en drøm, og hold den fast – helt til han får en annen. Med en jente, er det sannsynlig å være en projeksjon av seg selv som en prima ballerina, med en ren dedikasjon til hennes kunst som ville sette Pavlova til skamme, en tørst etter å være den første kvinnelige presidenten eller en hunger etter å følge i fotsporene til Madame Curie . Med gutter, kan det være en oseanograf, ichthyologist, arkeolog, antropolog, en exterminator eller et tre kirurg. Normal yrkesvalg som sykepleiere, sekretærer, funksjonærer, selgere, lærere, bankfolk og meglere er for kjedelige for den gjennomsnittlige Aquarian barnets fantasier. Han kan ta til takke med en slutt, men den opprinnelige drømmen vil bli gjemt under hans venstre øre og ikke glemt. Det er uhyggelig, men vannmenn kan noen ganger føre til en ting til å skje ved å konsentrere seg om det og venter.
Du vil aldri vite helt hva du kan forvente fra dag til dag. Dette er et barn som kanskje ikke ønsker å holde seg innendørs når det regner. Han vil være ute med dine beste sterling sølv spiseskje, grave en renne så bakken på baksiden av huset ikke vil vaske bort.
Husk den gamle verset du hørt som et barn som gikk, «Bjørnen gikk over fjellet-bjørnen gikk over fjellet-bjørnen gikk over fjellet til se hva han kunne se. Den andre siden av fjellet, den andre siden av fjellet-den andre siden av fjellet, var alt han kunne se. » Din Aquarius unggutten vil ha bedre lykke. Han vil finne noe der. Kanskje vil det være en gryte med gull eller bare en ny art av hakkespett, men ingen av hans utforskende reisene noensinne vil resultere i en blindvei eller et totaltap.

Jeg hoppet over den nyfødte scenen fordi disse barna er aldri spedbarn. De er født middelaldrende. Men gå mange av dem gjennom pjokk scenen, og i løpet av den prekære perioden kan det være lurt å vurdere å kjøpe en førerhund. Hold hunden til din lille Uranus er minst ti. Han kan ha problemer med å navigere blokken uten en hendelse. Ut på sin egen private sky, vil han lope nedover gaten i en tåke, og ram rett inn i en telefonstolpe eller en postkasse. Aquarian glemsomhet bringer på vridd ankles, broken bones og vrede lærere. Du kan bli revet mellom stolthet, når skolen rapporterer han eller hun er en spirende geni-og skam, når du mottar en merknad som sier, «Oliver rett og slett ikke vil betale oppmerksomhet i klassen. Han stirrer ut av vinduet hele dagen og spiller med hans to-veis armbåndsur. » Eller «Gertrude nekter å konsentrere seg. Stedet for å studere, hun bare sitter der og bøyer hennes buer i disse dum ballett tøfler.» Et foredrag til Oliver og Gertrude vil resultere i et skuldertrekk av lei utålmodighet. Hva er alt oppstyret om? Han prøvde å finne effekten av sommersolverv på Greenwich Mean Time, og hun lurte på hva som gjør en gravemaskin som ble til en sommerfugl. Til deres sinn, det er helt logisk. Hva en firkantet skole. Gitt, er de på rett spor. Men dette kan ikke være århundre å bevise det.

Lærere klager ofte på at vannmenn barnet nekter å forklare, trinn for trinn, hvordan han kom til hans bemerkelsesverdige svar på et komplisert matematisk problem før hun ferdig med å skrive det på tavla. Det er en god, fornuftig grunn. Hans Uranus intuisjon, som fungerer ved en slags usett radiobølger, tvang hans sinn gjennom disse trinnene så fort han bare ikke kan huske. Nesten alle Aquarian barn sto bak leveransen rommet døren når minne var gått ut. Dumpet deres adresse er hyppig, glemme deres etternavn er ubehagelig mulig, og glemme hva tid til å komme hjem er par-for-the-kurset. Din strålende – og han mest sannsynlig er – Uranus youngster må læres at hans mål bør omfatte mer enn å være et menneske datamaskin. Han trenger å lære betydningen av å organisere sine tanker i logisk rekkefølge. Ellers kan en potensiell geni, filosof, ingeniør, forsker, lege, advokat-gartner eller cab driver (de to siste hvis du er heldig) slå inn en eksentrisk voksen, ledet i flere retninger samtidig, og ender opp med å gå rundt i interessante, men ikke veldig lønnsomt, sirkler.

Oppmuntre ham til å delta i fysisk aktivitet eller en skadelig treghet kan ta over og helvete daydream timer unna. Det. Tar ofte en nødsituasjon for å utløse Aquarian barn til fysisk handling, selv om de kan ha en stor kjærlighet for sport. Mentalt er de hastighet demoner. Men kroppen kan være litt tregere, minst rundt huset. De kan ha en empati for fugler, trær, natur og kysten. De vil alltid foretrekke sin egen uavhengige funn til organisert aktivitet. Du må se etter en tendens til å si «Jeg kan ikke» å rasjonalisere trangen til å unngå ansvar. Vannmenn barnet kan ta minste motstands vei hvis du lar ham. Lære ham at han bare lure seg selv. La ham gjøre sine egne beslutninger, men oppfordrer ham til å handle på dem.

Unspoken spenning kan dypt forstyrre ham. Disse ungdommene kan nesten se inn i sjeler til andre, og høre tanker som ikke engang blitt hørbart uttrykt, noe som kan forstyrre dem og sette varige følelser av ulykkelighet. Bedre oppmuntre ro og harmoni, konsentrasjon og hukommelse, hvis du ikke ønsker en eksentrisk, nervøs, distré bachelor eller ugift med uoppfylte drømmer på hendene i tretti år eller så.

Vær forsiktig med hva du sier og hvordan du sier det med Aquarian ungdommer. Forslag plantet i disse fruktbare, bemerkelsesverdig akutte Uranus sinnene i barndommen kan ta fast rot og danner faste voksne meninger. Utilbørlig vekt på rene hender, gjentatte advarsler, «Ikke drikk ut av min glass, er det skitne,» kan føre til at vannmenn unggutten å vokse opp med overdrevne frykt og bære sitt eget beger i lommen når han går på besøk. Å være så utsatt for ulykken, kan du forestille deg hva som vil skje hvis han setter seg ned plutselig med at beger der. Og han gjør nesten alt plutselig.
Aquarian gutter og jenter har mengder av venner. De gjør minst ti nye per dag, fra gaten renere til skulker offiser og ex-fallskjermhopperen som driver godtebutikk. Han kan selv bringe hjem en liten venn som heter Rockefeller for lunsj en dag, også, men ikke la det riste deg. Du er ikke oppdra en sosial snobb. Han vil ikke kjenne ham fra hunden catcher. Han er bare en «kamerat».

Ungdom problemer med romantikk kan aldri bry deg. Faktisk kan vannmenn barnet må bli minnet hvilke kjønn er der. Noen av disse ungdommene er gutt gal eller jente gal. Bare ren gal er mer av en mulighet, spesielt når de begynner å bruke de rare klærne og avskjed håret i en så merkelig måte. Dette kan dreie seg om tiden hans skjulte kjærlighet poesi kommer, som bør oppmuntres. Din lille Uranus har frosker i lommene og stjerner i øynene, men han er veldig spesiell. Han er en humanitær. Han elsker mennesker. Vet du hvor sjelden det er? Som samfunnet beveger seg inn i Vannmannens alder, er hans fordomsfritt visdom fører oss. Aquarian gutter og jenter har blitt valgt av skjebnen til å oppfylle løftet om i morgen-frosker og stjerner, sylte smørbrød og alle. Bare kallenavnet ham «Twentieth Century Wonder», og la naboene gjette hvorfor.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail