Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vannmannen som sjef

Før du gjør noe mer, sjekk én gang til. Er du sikker på at fødselsdagen hans er i slutten av januar eller begynnelsen av februar? Er du helt sikker på at sjefen din er vannmann? Uranus-styrte ledere er så sjeldent som albinopandaer. Hvis du har en som sjef, kan du ikke akkurat selge ham til en dyrehage, men anse ham et samleobjekt uansett. En dag kan han bli svært verdifull. I full alvor vill den typiske vannmann heller sulte enn å jobbe i en vanlig ni-til-fire-jobb. De de fleste vannmenn har beslutningsvegring, synes det er ubehagelig å gi ordre, har ingen spesiell trang til å diktere andre og er går ikke overens med stive styremøter eller stive visepresidenter. Dette betyr ikke at vannmenn er inkompetente sjefer. Uranus er full av overraskelser, og den fullstendig ukvalifiserte vannmannsjefen som viser seg å være helt uunnværlig, er én av disse.

Når en sporadisk Aquarian vandrer inn i en ledende stilling, tynget av alle de ovennevnte negative kvalifikasjoner, trekker han bare et par nye triks ut av vesken sin. Han kan være distré og glemsom, eksentriske og uforutsigbare, etter tur sjenert og deretter fet, men han har også et sinn som en bjørn felle skjult bak de merkelige, vage øyne og at frittliggende, fjernt holdning. Legg til at en svært innstilt, observant intuitiv som gjør at du tror han har en krystallkule gjemt i en lomme. Kast i sin forbløffende evne til å analysere, dissekere og veie fakta med innsikt som ivrig som et barberblad – og for godt mål – hans sikkert instinkt i å lage en varm venn av alle fra kontoret gutten til firmaets største kunde. Sikkerhetskopiere det med den brede, liberal Uranus filosofi som ser miles i morgen, og fanger det store bildet i all omfang mens andre floundering i detaljer og du skjønner hva jeg mener med overraskelser. Uskikket som gjennomsnittlig vannmenn er for en utøvende rolle, kaster han av jobben som casually som om han hadde blitt født til det, som han definitivt ikke var.

Det er den andre siden av mynten, også. Han kan muligens referere til deg som «Min sekretær, Miss … ah … ah … Miss … eh … hva var navnet ditt igjen?» Han kan være frustrerende når han planlegger kompliserte programmer bak ryggen og springer dem på deg i siste minutt. Og jeg er sikker på at du har gnaget under hans frustrerende vane å gi deg en helt ny og uventet jobb å gjøre, tankeløst forsømmer å forklare årsaken bak endringen. Men bekjenner nå, under alt han egentlig er snarere en elskelig gammel kjære, er han ikke? De fleste vannmenn er, når du blir vant til deres særegne måter, plutselige endringer og uventede overraskelser. Også kan jeg legge til, sine faste meninger når de har gjort opp sin mening.

Hvis jeg var deg, ville jeg ikke prøve å låne penger fra en Aquarian sjef. Hvis han er en typisk Aquarian han ikke godkjenne av mennesker som lever utenfor sine inntekter. Noen Vannmenn, selvfølgelig, bor i komfortable luksuriøse omgivelser-men de fleste av dem er helt i stand til å leve i ett shabby rom mens de tilbringer tjue timer i døgnet fremme bedre boliger for de fattige. Han vil ikke være impulsive om å gi høyninger, men da vil han ikke være gjerrig heller.

Du får bare om hva du fortjener med Aquarian sjef. Ikke mer og ikke mindre. Han kan være mest sjenerøse når han tror noen har gjort en topp jobb utover call of duty. Gjør ingen feil. Han vil forvente at best ditt aller beste. Noe mindre bringer faren for å være høflig og vennlig, men bestemt droppet. Kerplunk – sånn. En Aquarian har ikke bruk for folk som tabbe av eller gi en halv dags arbeid for en hel dags lønn. For ham er det en form for uærlighet, og han hater uærlighet i omtrent samme grad som en katt hater vannet.

Når det kommer til ditt personlige liv, har vannmenn sjefen ikke det minste lyst til enten å dømme deg eller gi deg råd. Han har et ønske om å vite om det, imidlertid, og du kan finne det vanskelig å unnslippe det sondering Uranus nysgjerrighet når det kommer til din private anliggender. Men du kan fortelle ham noe som helst uten å bekymre at han vil bli sjokkert. Ingenting sjokkerer ham. Han er den beste student av menneskets natur i dyrekretsen, og han vil aldri se ned på deg (lenger enn han vil se opp til deg). Både dine laster og dine dyder blande inn en interessant og fargerikt mønster, så langt som han er bekymret. Han tar det hele på strak arm, og det gjør ikke en krusning i sin oppfatning av deg. Byen full og dum, kniser tenåring er så mye hans venner og så nær ham som president i det lokale universitetet og staten senator. Du finner bokstavelig talt ingen fordommer eller diskriminering hvis han er en sann Aquarian. Med andre ord, er du i fare for å bli oppsagt hvis han tar deg stjele frimerker eller skjule en uferdig rapport i pulten din, men hvis han oppdager du er en bigamist, at din far servert to vilkår i fengsel, røyker din sønn potten eller din kone praksis yoga på baksiden veranda i hennes bursdag dress, vil han bare skuldertrekning, figur det er ditt liv og trolig forsvare deg til dine kritikere. Vannmenn sjefen vil ikke bli plaget en whit hvis du er en konservativ politisk og du lime inn et bilde av Calvin Coolidge ved siden av hans maleri av Franklin Roosevelt. Han vil ikke bat et øye på nyhetene at du måtte være strømmet inn i en taxi etter siste kontor parti. Bare ikke jukse ham, lyve for ham eller-himmelen forby-bryte ord til ham. Løfter og etikk og slikt er der han faller i sneversynt kategori.

I motsetning til Væren eller Leo sjefen, han vil ikke anstrenge energi prøver å overbevise deg om at du gjør en feil i å stemme for den mannen, dating den jenta eller iført den fargen slips. Og, i motsetning til kreft, Steinbukken eller Libra sjefen, han vil ikke hintet og bruke overbevisende strategi for å endre synspunkt. Leve livet ditt slik du velge og mer makt til deg for å være en individualist er hans trosbekjennelse. På den annen side, ikke noen gang forsøk å diktere hans personlige kode til ham, enten. Han vil ikke vise noen sinne, eller sannsynligvis enda føle noe. Han kan også smile og nikke ettertenksomt, med det fjern i blikket, men du kan like godt snakke til veggen. Han vil lytte til nesten hvem som helst. Lytt. Det er alt.

Selv om han danner sin egen etiske retningslinjer og holder sin egen prosessfullmektig i forhold til hans personlige og private liv, beslutninger er en annen sak. Han er svært sannsynlig, hvis han er som den gjennomsnittlige Uranus mann, for å be om alles-mening om anslått prosedyrer og noen ganger også be en underordnet å ta den endelige avgjørelsen. Det er en metode for å denne galskapen, og det er ikke det samme som med ubesluttsom Libran. Vannmannen er ikke passerer oppgaven. Han liker å sitte tilbake med en jeg-sa-du-så ser når avgjørelsen du har gjort (mot hans akutt nøyaktig intuisjon) faller som, flat som en pannekake-å lære deg en lekse. Du trenger ikke å se det. Aquarian sjefer er vanligvis villige til å gi deg all den tauet du trenger å henge deg selv med og en annen flere meter tillegg, hvis du ber om det. Du er heldig hvis han forklarer enda en gang bare nøyaktig hvorfor han mener du er på feil spor. Når han er ferdig som-som er uvanlig nok, han vil ikke forklare en gang. Du ta det derfra. Fange den klart første gang eller du får noen forvirrende dobbel snakke med minne deg på å ta hensyn til hva han sier.

Han forventer at du skal være i stand til å vrikke på antenner og plukke opp noe du har gått glipp ut av atmosfæren. Han forstår ikke at andre mennesker ikke har sin Uranus gave for å absorbere informasjon fra tre folk snakker på en gang mens han skreller en appelsin, slår et telefonnummer og shuffles gjennom en stabel av inter-kontor huskelapper.

Ikke bli for satt på dine veier rundt en Aquarian executive. Du er ansvarlig for å gå i noen morgen og finne kontoret er flyttet til en annen etasje, og han glemte å fortelle deg. Det er alltid endre seg i luften rundt denne mannen. Du kan ha foruroligende opplevelse av å ha ham feie ned uventet en dag med en stor, varm, vennlig smil og kaste hele systemet ut av vinduet-systemet kontoret har brukt siden borgerkrigen. I stedet vil han erstatte en ny metode, raskere og mindre rotete med detaljer. Du sier at du kan ikke justere det raskt? Du trenger minst seks måneder for å gjøre endringen og det nye systemet er gresk for deg på dette punktet? Han kan ikke forstå det. Det er helt klart for ham. Ikke bekymre deg, vil du ta på. Hell vent. Han er tålmodig.

Og at han er. Den normale Uranus-styrte tankene kan være full av nervøs nysgjerrighet like under overflaten, men generelt vannmenn tar det ganske enkelt, og prosjekter et bilde av ro og gjennomtenkt overveielse. Du vil merke jeg sa generelt. Selvfølgelig, det var den tiden han faktisk kjørte ut av kontoret for å fange de seks brannbiler, skilpadden rase han iscenesatt på hans teppe med ekte skilpadder, og den dagen han hadde de miniatyr TV-apparater leveres til hver pult under World Series . Og selvfølgelig var det den morgenen han overtok sentralbord, bare for å se hva det var, blandet opp alle samtaler, koblet alle, ved et uhell fikk en stor TV-nettverk veep på en krysset kabel og solgte ham en halv million dollar avtale -så glemte mannens navn når han kom inn for å signere kontrakten. Men normalt er han rolig og kontrollert. Så han er litt eksentriske nå og da: Han har vannet kjøligere flyttet en gang i måneden, slik at du ikke kan finne det, og han liker å endre på dagen uten varsel. Hva er noen mindre irritasjonsmomenter som at når du jobber for en sjef som er oppriktig fascinert av boken du skriver på Kansas City jazz? Og hvordan kan du være sint på en sjef som ikke tankene hvis bookkeeper vokser skjegg, bærer hans sekretær hvite pels støvler med rhinestone hæler å arbeide eller de nye filing clerk parker sykkelen sin i resepsjonen rommet?

Han kan tilbringe en dag snakker øret av, og neste uke bortgjemt inne på kontoret hans, ignorerer ansatte, kunder og leverandører, dypt i ensom tanke. Han hviler sin sjel, og disse periodene av retrett er nødvendig. Uansett hvor nylig du sluttet i firmaet, vil han anser du hans venn. Han er selv gode venner med konkurransen. Uansett hva det står på firmaets brevpapir, er den virkelige næringslivet på Aquarian sjefen vennskap. Noen diskuterer dagens corporate samsvar nylig sa: «Gi meg tilbake den gode gamle tid individualist utøvende med saus flekker på slipset, som fikk ting gjort uten å kalle en komité møte for hver lille ulempe.» Den stakkars mannen var utvilsomt gjennomgår et rush av nostalgi for en Vannmann sjefen han hadde år siden.

De av dere som jobber for en Uranus sannsynligvis ikke har det vanlige problemet med sjefens kone slippe uventet mens ting er et rot, og malerne er rive mottagelsesrom hverandre. Hun er heldig hvis hun vet hvor han jobber, la alene har tillatelse til å slippe inn på ham. Vannmenn ikke betro hver lille aktivitet til sine koner. Jeg pleide å bo naboen til februar-født leder av en forskning fast som en gang ikke fikk til å fortelle sin kone at han måtte fly til Europa på forretningsreise til han kom dit, og la merke at han ikke har noen rene skjorter. (Han ble ganske satt ut om det, og han fortalte henne så da han ringte henne fra London. Somehow, det var alle hennes feil. Hun burde ha forventet at han kunne ta en tur.)

Morsomt hvordan du holdt huske alle særegenhetene av din egen Aquarian utøvende forrige uke mens du så ham få Man of the Year-prisen fra ordføreren på at store formelle bankett. Du hadde nettopp besluttet at uansett hans uberegnelige og hans dippy vaner, var han faktisk en av de mest særpregede sjefer en person kan ha. Så du kom til å se ned under bordet og det var hans føtter peke teppet utålmodig, kledd i pene sorte kjole sko, iført en blå sokk og en gul sokk.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail