Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vekten

24. september t.o.m. 23. oktober

24. september t.o.m. 23. oktober

Hvordan gjenkjenne VEKTEN

Librans hater å være uhøflig, men de vil rette den skjeve bilde på veggen og smekk av din durer TV. Librans elsker mennesker, men de hater store folkemengder. Som milde duer i fred, de går rundt formidling og patching tips krangler mellom andre, fortsatt de nyte et godt argument selv. De er goodnatured og hyggelig, men de kan også være furten, og balk de til å ta bestillinger. Librans er ekstremt intelligent. Samtidig, de er utrolig naive og godtroende. De vil snakke øret av, men de er fantastisk gode lyttere. Librans er rastløse mennesker. Men de sjelden jag eller skynde oss. Er du helt forvirret? Du er ikke alene. Det er en frustrerende inkonsekvens til dette søn tegn på at oppgaver de Librans selv så mye som det gjør andre.

Masse folk vil fortelle deg at Vekten er all kjærlighet og skjønnhet og sødme og lys. Det er greit, så langt det går, men det stopper litt kort av nøyaktighet. Den stopper også kort av Eugene O’Neill. Bare fordi skiltet er symbolisert ved de gylne skalaer for rettferdighet, ikke noen gang tror at LibraAS er alltid perfekt balansert. Det synes å være en logisk fradrag. Tross alt, er hensikten med vekter for å balansere. Men har du noen gang se den balanserende prosessen på et par gammeldagse farmasøytiske vekter? Det ultimate målet er å få begge sider selv, men hva skjer? Først den ene siden er lavt, så den andre. Opp og ned, og de dukkert før det er perfekt balanse. Bare prøv å se dem i aksjon.

Aldri mer vil du ha et mentalt bilde av et Libra som en rolig, perfekt balansert, søt, nådig og sjarmerende individ Du vil ha et mentalt bilde av en person som har den slags gemytt halve tiden. Den andre halvparten av tiden, kan Libra være irriterende, krakilsk, sta, rastløs, deprimert og forvirret. Vekten er først opp, så ned. Han svinger én vei, så en annen. Plutselig, som skalaer – perfekt balanse! Det er himmelsk. Men det er alltid den perioden av veiing og dyppe før det øyeblikk himmelske balanse er oppnådd.

Det fysiske utseendet av disse menneskene kan kreve nesten like mye konsentrasjon som personlighet. Det finnes ikke noe slikt som en typisk Libra funksjonen, med mindre ifs Venus smilehull. Vektens funksjoner er nesten alltid selv og velbalansert. De er gledelig, men ikke veldig merkbar, så det er lettere å starte med gropene. Det vil vanligvis være et par i kinnene eller en i haken. Hvis de ikke er i ansiktet, kan du sjekke for å se om knærne er dimpled. Mange Libran knær er. Men vær forsiktig. Svært få jenter vil tro deg når du forteller dem at du var stirrer på sine knær «fordi jeg ønsker å se om du ble født i oktober.» Være diskret, men sjekk. Med mennene, selvfølgelig, buksen utelukke at ledetråd, med mindre du er på stranden eller spille tennis. Ikke mist motet hvis du finner gropene, så oppdager at personen ikke ble født i oktober. De henter gropene har en rett til å være der, fordi han eller hun vil ha et Libra ascendant, så din gjetning er fortsatt riktig.

Etter at du har hersket de Venus gropene inn eller ut, merker hele effekten av ansiktet. Det vil alltid bære en markert behagelig uttrykk. Selv når Libran er sint, noe han eller hun vil klare å se mild, eller i det minste nøytral. Venus stemmer er typisk søt og klar som en bjelle, og disse menneskene sjelden heve dem til en skingrende eller brøler banen. En Libran er den eneste personen på jorden som kan si: «Jeg hater deg, og jeg kommer til å slå deg i nesen», og høres ut som om han resiterte Browning er «Hvordan Elsker jeg deg?» Munningen er vanligvis bue-formet, og leppene ville ha vært beskrevet i Gibson jente dager som «lepper som kirsebær vin.» Faktisk minner den typiske Libra ansiktet du av ingenting så mye som en boks med drops. Eller en sukker cookie. Noen av dem ser ut som menneskelig lollipops, eller en karamell sundae toppet med rik, pisket krem. De liker å spise disse tingene også, og hvis noen Librans leser dette, de er trolig svak med sult nå.

Kvinnene er nesten alltid pen, og mennene er vanligvis kjekk. Likevel, ikke alle av de vakreste menneskene i verden er Librans; Venus skjønnhet er i en klasse for seg selv, og det er ikke alltid lett å skille den fra de gode utseende av andre Sun tegn. Min egen hemmelig måte å gjenkjenne dem er å begynne med å tenke på de søte uttrykk for Dwight Elsenhower og Brigitte Bardot, og deretter gå videre derfra. Problemet er at noen ganger kvinner vil se ut som Ike og mennene som Bardot. Du må gjøre kvoter. Jeg er ikke noe som tyder på at Libra kvinne er maskuline.

De fleste av dem er omtrent like kvinnelig som den gjennomsnittlige mannen kan stå (med mindre det er en aggressiv ascendant). Og jeg absolutt ikke bety at Libra menn er feminine. De er vanligvis ganske virile mannlige dyr. Men det er ikke benektes at de har en renhet på funksjon som holder deg fra • få dem blandet opp med premien jagerfly eller brytere. Selv den sjeldne Libran som kan kalles stygg, og det vil være mest uvanlig å finne en, har en sjarmerende uttrykk du overtalt til å kommentere at det er ekte skjønnhet karakter i hans (eller hennes) ansikt.

Du vil aldri møte en Libran som ikke har et smil som en myk, hvit sky. At Venus smil kan smelte en sjokolade bar på tjue skritt. Når den treffer deg med full kraft, har det nok stearinlys makt til å forvandle selv vanlig eller rett og slett hjemmekoselig funksjoner-bokstavelig, ikke i overført betydning.

De fleste Librans er full av kurver, snarere enn vinkler. Håret er ofte krøllete. De er ikke nødvendigvis fett (selv om en Taurus ascendant kan produsere noen ganske lubben duer). Likevel kan de lure deg, gå på diett og kuttet ganske trim figur. Men selv så vil kurvene være der i flekker, snarere som en slank timeglass form. Ved hjelp av Bardot igjen som et eksempel, en absolutt ikke kunne kalle henne feit-men kan man kalle henne radmager? Det er én mer triks i å beherske de Venus utseende og fysiske egenskaper. Du vil merke en lys, munter latter som ringer med munterhet. Når du har hørt det, vil du ikke snart glemme det.

Nå kan du kanskje tenke at å bli født attraktive og fordypninger, til å søke rettferdighet og skjønnhet, for å være behagelig og lett glad, er en velsignelse. Du kan forestille deg at mildhet og intelligens, nåde og forståelse er gaver av en fe gudmor. Du har kanskje rett. Når Libra skalaer er balansert, ifs helt herlig, som å møte en engel fra paradis. Problemet er at gode fe. Hun holder rapping den ene side av. Skalaer med sin verktøyholder og deretter den andre, noe som gjør Vekten dyppe frem og tilbake. Hun klarer ikke å gjøre opp sin ustadig sinn om hun har gjort en feil eller ikke, og hun passerte henne ubesluttsomhet på å Librans. Først vil de snakke opp en storm og monopolisere samtalen. Deretter vil de lytte intenst, med smigrende interesse. Når andre kjemper, vil de spille rollen som fredsmegler, og glatt alles ruffled fjær. Deretter vil de ta til høyre rundt, bevisst ta den andre siden i diskusjonen, og starte et argument for den rene relish av det.

De søker harmoni. Likevel, mange Librans bort i overdreven spising, drikking eller kjærlighet-making, helt opprørende cookie cart, og ikke minst kaste harmoni ut av kilter. Faktisk, vil du komme over noen Librans som vil minne deg om Dr. Dolittle er «push me-trekke deg» dyret.

Solen tegnet seg selv er kjent som Lazy Libra, og det er en annen inkonsekvens. For dager, uker eller måneder på slutten, kan Librans være for opptatt til å spille. De vil brenne liter midnatt olje, deretter stige og skinne i tide til å høre hanen galer. Det bærer deg ut bare for å se dem. Plutselig vil de plop ned i en stol, sier: «Jeg bushed,» og gi den beste imitasjon av latskap du noensinne har sett (spesielt etter alt det vanvittige aktivitet). Når de har plopped, vil du ikke fange dem flytte en muskel hvis de kan hjelpe den. Det vil være et forsøk for dem å plukke opp en skje eller heve et glass (selv om de vil klare). Hvis det er noen rundt som er villig, vil de forvente å bli ventet på, hender og føtter. Når vekten har dyppet ned mot slapphet, kan du ikke flytte Libra med damp spade. Hell snakke, lese, gjespe, snooze, se på TV eller stirre ut av vinduet, og synes knapt i stand til å gjøre det inn på soverommet (selv om han klarer). Alle de griner og skriker i verden vil ikke imponere ham. Det er som om han var i en annen verden. Etter en periode, når han er tjent inn sine styrker, helvete føler en sprute av energi, stå opp, og begynne å tøffer nedover sporet igjen. Nesen vil gå tilbake til slipestein, og hans hender og føtter vil fly. Enda en gang, vil han fungere som et muldyr i sele, holde en mirakuløs balanse og en stødig, jevnt tempo, som han harmonisk planlegger sine gjøremål med effektiv letthet. Selv Vekten er ikke en dual tegn, de fleste av sine venner tror de vet to forskjellige personer. Prøv å fortelle noen som har ofte sett en Libran midt i et oppsving som Libra er lat, og helvete stirre på deg uforstående. Derimot, hvis du prøver å fortelle noen som har blitt utsatt for Libra matthet at denne skapningen er en bunt av kraftig driv, vil han svare skarpt med, «Det lat boms? Du må være en spøk.»

Librans vet instinktivt at for å gjenopprette harmoni i kroppen, må de veksle sine aktive perioder med fullstendig hvile. Deres personlige arrangement av gener og celler og elektriske impulser krever det, og de fleste av dem er ganske flinke til å håndtere denne delikate fysisk balanse. Imidlertid er harmoni i sinn og følelser ikke alltid så instinktiv med dem. De kan gråte med overfylte følelser, slår kraftig sarkastisk, så være så lys og munter som den første robin våren. Det er ikke i det hele tatt dualiteten av Gemini. Den Libran er stadig dyppe dypt inn i en følelse og deretter den andre etter tur, som ikke er det samme som fullstendig endring av karakteren av Gemini tvillinger. Det er en dyp rikdom til Libra følelser, uansett hvilke følelser er høyt eller lavt på et gitt tidspunkt, og en filosofisk tilnærming til både sorger og gleder som sjelden klarer å jevne ut ting etter hvert.

Et instinkt for tilregnelighet holder de fleste Librans mentalt sunn og fysisk form. Vanligvis unngår de alvorlige havarier av kropp og sinn. Den største trusselen mot deres helse er over overbærenhet av noe slag. Spise godteri kan bringe på fedme, mage lidelser og marmorert hud. Overdreven bruk av alkohol kan føre til alvorlige nyre og blære • forstyrrelser, som igjen fører til voldsom hodepine av migrene intensitet. Å gi etter for depresjon kan føre til kløende følelse i huden og selv koker. Brystområdet er en følsom del av kroppen, og noen ganger er det problemer med foten og tarmsykdommer skjønt disse ikke er så vanlig. Sår beset mange en Libran, ikke fra bekymre deg så mye som fra misbruk av fordøyelsessystemet og kaotiske emosjonelle make-up. Vanligvis Librans er sunnere enn folk flest, med mindre de presser seg selv for skalden, og glemmer å ta de nødvendige hvileperioder. Effekten av fred og harmoni på Venus helse er mirakuløs. Når de er syke, de trenger enorme mengder langvarig hvile, uten uharmoniske emosjonelle situasjoner å plage dem, hyggelige bøker, dempet musikk og beroligende ord. Slik atmosfære svikter sjelden å sette den typiske Libran tilbake på føttene raskt.

Libra tegnet består av omtrent like deler av godhet, mildhet, rettferdighet, vanlig cussed argumentativeness, sta nektet å kapitulere, filosofisk logikk og ubesluttsomhet. Det er best å undersøke disse ingrediensene i detalj. Den argumentativeness, for eksempel. En Libran vil krangle med deg om hva klokka er hvis han mener klokken er to sekunder av. Ikke prøv å komme unna med en generalisering som: «Tenåringer er ødelegger landet.» Du får en logisk, forsiktig avhandling om Fredskorpset og hvor mange fantastiske ungdommer det er i verden, selv om hans egne barn er trassige drop-outs. Lag en bemerkning som «Loven er så korrupt i dag at alle dommere og advokater er uærlig», og han vil gå på i timevis om guddommelig beskyttelse av rettferdighet i dette landet, dydene av juryordningen og problemene med loven beslutningstakere, går tilbake til romersk lov og fortsetter gjennom Kode Napoleon. Aldri si casually, «Det er dumt å bo i byen når du kan bo i landet. Det er ingen sammenligning.» Det siste setning er spesielt en stor tabbe. Bare nevner ordet sammenligning, og den gjennomsnittlige Libran er i gang. Han kan sammenligne hele natten lang, med forfriskninger i intervaller. Han vil Extol beauties og fordeler av byene i forhold til distriktene: beskrive j lysene, tuting taxi horn, teatre, museer og | parker i glødende vilkår, selv om han selv bor i suburbia | og du ikke kan skyte ham ut med dynamitt. Det ville ikke | tjene litt forskjell hvis du tok det motsatte syn i | noen av disse tilfellene. Den Libran vil da legge ut på (stigende tenårene kriminalitet, korrupsjon av domstolene og [gledene av landet levende. Han bryr seg egentlig ikke hvilken side jeg han tar i et godt argument, så lenge det er den andre siden. Noen ganger, hvis han blir lei, kan han bytte side i midten. Fortell ham at du liker en film og han vil fortelle deg hva som er galt med den. Kritiser det og helvete prise det. fantasere om en ny bok, og han skal liste opp sine svakhetene. Hvis du fant det kjedelig, vil han påpeke sine dyder. Gjennom alt dette konstant, logiske slutninger, vil Libran prøve å forbli rettferdig. Libra frykter inntrykk av fordommer, urettferdig anklage og blind tro likt. Hva han søker er den virkelige sannheten, den eksakte balansen som gir det riktige svaret, etter veiing alle muligheter.

Det er en beundringsverdig egenskap, selvfølgelig, men alle som veier kan kjøre en positiv person bare vill. Den kan kjøre den Libran seg inn i en tilstand av konstant ubesluttsomhet. Selv de mest kontrollerte Venus menn og kvinner misliker å gjøre raske beslutninger uten å ta alle muligheter i betraktning. Rettferdighet kan være en fetish. Den Libran generelt, med sine kvaliteter balansert, harmonisk dom, gjør en utmerket strateg, og gjennomtenkt planlegging kan vinne en kamp før det er utkjempet. Hans evne til å se alle sider, for å glatte nerver og rolige sinte sinne kan gjøre ham den fineste slags mellommann, og bringer folk som hater og mistillit hverandre sammen, og få dem til å fungere i harmonisk samarbeid. Men gjør krig alle Librans hemmelighet hjertesyk. De hater blodsutgytelse. En oktober-født offiser i de væpnede tjenester vil la noen andre ta raske beslutninger under ild, mens han briljant diagrammer de strategiske manøvrer som vil spare tusenvis av liv i det lange løp, og fortsatt vinne for sin side.

Denne motviljen til å ta en avgjørelse kan bli litt av en fastlåst situasjon med de som har uønskede plager mellom deres planeter ved fødselen. Det er noen som ikke kan bestemme hvilke sko å sette på første om morgenen, enn si hvilken side av sengen for å komme ut av. Selv den gjennomsnittlige Libran du møter på kontoret eller på en fest gjenspeiler alltid til en viss grad denne tendensen til å veie ting frem og tilbake til du får jitters, og tiden for beslutningen er for lengst forbi. De vil si: «Hvis jeg gjør dette, vil slik og slik skjer. På den annen side» (som er en av deres all-time aller beste setninger) «hvis jeg gjør det, så slik og slik kunne skje.» Disse skalaene kan dyppe vannvittig opp og ned som en se-så. Ingenting er mer smertefullt å se på enn et tvilsomt Libran prøver å bestemme seg hvorfor, hvorfor, og om du vil. Han liker ikke å bli oppjaget eller presset når han bestemmer seg for, heller. En utålmodig person kan slå den luftige Libran inn en plutselig spell av jord stahet som ville gjøre Tyren, oksen, ser ut som en godtroende pushover. Utålmodighet er en kvalitet de fleste Librans kan ikke stå. Flyktig, utslett, impulsive mennesker som ikke stopper å vurdere konsekvensene gi dem jitters.
Det er morsomt at Librans vil alltid umiddelbart fornekte sin Indecisiveness. Det første de vil si når du beskriver deres soltegn vil være, «Jeg er ikke ubesluttsom i det hele tatt. Det er ikke nøyaktig. Det absolutt ikke beskrive meg.» Skjul ditt smil. Oversatt betyr hans fornektelse at, selv om han tar en djevelsk lang tid å bestemme seg (som han svært beleilig glemmer), når han har nådd en konklusjon, er han ganske gung-ho om det. Hvis han har vært tilstrekkelig tid, vil hans eventuelle, endelige beslutningen skal gjennomføres med en slik kraftig overbevisning om at det mis-fører ham til å tro at han er fast og avgjørende. Ikke la det villede deg. Uansett, når han forteller deg at han ikke har noen problemer med å gjøre opp sin sjel, han bare å starte en typisk Libran argument, og du kan fortelle ham det. Det vil gjøre ham godt å innse at selv midt i hans innvendinger mot hans astrologiske egenskaper, han bevise sannheten av hans soltegn. Når han benekter din analyse av ham, bare si selvtilfreds, «Jeg ventet deg å ta den holdningen. Librans alltid argumentere hvert punkt.» Det vil drive ham kjeks, men det kan hjelpe ham til å innse sannheten, og sannheten er det han søker. Han er nødt til å se logikken i det. Fortelle ham at han er urettferdig og nekter å vurdere begge sider vil ta ham ned et hakk eller to, også.

Svært få Librans er markert eksentrisk eller show-offs. De fleste av dem er som sunn og som velbalansert som en ren felt av hvete, svaiende frem og tilbake en elegant måte i vinden. De er normalt omhyggelig ærlig i business avtaler, og det er svært lite uforsiktighet om dem. Vekten vil heller ta sin tid og få det riktig enn å lage en falsk start og må gjenta prosessen. De hater overdrivelse, og de er frastøtt av pinlige tegn på sinne og lidenskap, om de selv kan være skyldig i begge ytterpunktene hvis de er presset utover utholdenhet deres. De fleste Librans har en fantastisk evne til å konsentrere seg og å tenke dype fag. De er født med en hengivenhet for bøker, og en slik respekt for det trykte ord at mange av dem hån paperbacks. De føler det er ikke en bok med mindre det er en innbundet, og lukter og føles som en bok. Du er nesten sikker på å finne et omfattende bibliotek i hver Libran hjem.

De elsker harmoni av lyder, farger, poesi og riktig bruk av ord, både skriftlig og muntlig. Sjelden unnslippe de påvirkning av kunst. En Libran er en mild, øm elsker av alt som er godt og rent og vakkert under det bildet han kan projisere når som fe rapper én side av hans skalaer. Han er en kunstnerisk sjel på hjertet, som liker å spre de myke blå og pastell nyanser av Venus på fester og kulturelle anledninger. Mykt lys, myk musikk, interessant samtale, god mat og fine viner slå ham på. Hans sinn har både glans av diamant og glatthet av opal. Han beveger seg i skiftende element av luft og reflekterer nytten. Kobber, hans harmonisering metall. Det er et snev av den kjølige, Libran mynte i sitt varsel resonnement og hans skarpe følelse av ære, og seks dimensjoner av fred skinne ned på ham fra Venus.

For virkelig å forstå Libra, må du forstå gåten av skalaer, en side toppet høyt med oktober er levende, gylne blader, noe som tyder livlig, høstværet-den andre siden holder himmelen blå bunter av sjenerte fioler, gjennomvåt i frisk duft av april regn . Når skalaer dip, blir lyse optimisme i stille panikk, tynget med ensom depresjon. Når de balanserer, produserer de en perfekt harmoni mellom hans rike, sprakende intellekt og hans hengiven, sympatisk hjerte. Årstidene holde Libra hemmelighet. Vinteren er for kaldt for ham. Sommeren er for varmt. Han må blande dem begge inn i en perfekt høst og vår.

 

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail