Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige vekten

Du får massevis av gratis råd fra denne mannen. Hell har den perfekte løsningen på alle dine problemer og et svar på alle spørsmål du spør. Men det nytter ikke venter ham å være svaret på alle dine jenteaktig drømmer. Han kommer til å endre noen av dem og krangle med andre. En Libra mann kan være så grinete som en krokodille med gift eføy, og hans vane å rasjonalisere alt, inkludert kjærlighet, vil kjøre deg til vanvidd-eller la deg limp med nederlag.

Samtidig må jeg advare deg at når du er fanget og innviklet i Libran sjarm, vil det ikke være lett å bryte ut. Prøver å flykte fra en bjørn felle er en enkel sak, i forhold til å frigjøre deg fra en Libran mann. Hvis du prøver å kjøre, vil han overtale deg til å bo med slike logiske, intelligente argumenter du kan ikke håpe på å toppe dem med mindre du ble uteksaminert fra Harvard Law School. I tillegg til å bruke sine uovertrufne resonnement krefter på deg, vil han slå så søt og snill du glemmer de frustrerende stemmer av hans natur som opprørt deg før. Så han vil smile til deg og noe vil skje inne. Hjertet ditt vil snu.

Fra da av vil slaget være tapt. Hans drømmer blir dine drømmer, og ingenting vil saken så mye som gjør ham lykkelig. Du vil søke det smilet og trenger det for å overleve den måten en tørste reisende trenger vann. Bare en virkelig hard-hearted Hannah kunne motstå en Libran smil, og hun måtte innkalle alle hennes vilje til å unngå å bli hypnotisert av sin renhet. Den Libran sjarm er ikke som den hypnotiske overtalelse av Scorpio. Tiltrekningen av Libra er logicul og ekte, ikke overnaturlig i noen forstand. Det er ingen svart magi om det, bare sunn fornuft innsending til sitt himmelske aura.

På den annen side, for å bruke hans favoritt slagordet, vil det være ganger når de Libra skalaer dyppe frem og tilbake med sprø selvmotsigelse. Du må rope på ham, dytte ham i sjøen, eller stå på hodet for å få hans oppmerksomhet og tvinge ham til å gjøre et trekk. Ikke vær så naiv som å tro kjærlighet vil være glatt og evig rolig, selv om han er styrt av Venus. Hvis du er oppe på romersk mytologi, er du klar over at Venus hadde henne av dager. Likevel, når skalaer balanse, livet med Libra kan være like berusende som et beger med gyllen ambrosia, med mye latter og en uformell frihet kjent bare til gudene som cavort på Olympus.

Å gjøre opp sin mening er et ork ikke mindre anstrengende for den gjennomsnittlige Libran mannlige enn temme en vill bøffel, og når han har gjort det, er han ansvarlig for å endre det med ingen advarsel hvis han mistenker han har gjort en feil. Det er en kvinne jeg kjenner som håpet å gå inn i en virksomhet partnerskap med en Libran, og hun har lært på den harde måten om denne legendariske Libra idiosynkrasi. De hadde en frokost avtale sammen en sommermorgen, og begge var full av entusiastiske, optimistiske planer for fremtiden. Etter at han slapp henne av på vei til kontoret hans, begynte hun å bekymre seg. Hans løfter var nesten for godt til å være sant, så hun ringte ham, bare for å sørge for at hun ikke hadde drømt. Han var fortsatt spent, gjentok han alle sine løfter og ambisiøse planer, og de gjorde en dato for å komme sammen igjen uken etter. Før de hengt opp, gjettet han hva som var på tankene hennes og beroliget henne. «Forresten,» bemerket han: «Jeg ønsker å si noe, siden jeg ikke vil se deg igjen i noen dager.» Han nølte litt (hun savnet at ledetråd), deretter fortsatte med overbevisning. «Jeg ønsket å fortelle deg at, vel-Jeg antar det jeg ønsket å si er ikke fortvil. Jeg vil ikke ombestemmer meg. Vi vil gå gjennom med det, akkurat slik vi hadde planlagt.»

Den neste uken, når han ikke ringer, ringte hun ham igjen. «Var du ut av byen?» spurte hun. «Nei,» sa han sakte. «Jeg visste ikke ringe deg fordi jeg ønsket å tenke over det.» En lang pause. «Jeg tror jeg skal prøve noe med et mindre budsjett først. Vi får sammen på vårt prosjekt neste vår. Jeg lover. Det er bare at, vel, har jeg besluttet at det er best å vente til da, og sette den på sokkelen for en stund, vet du? »

Fylt med naturlig harme og skuffelse etter en slik uventet nedtur, gjorde hun en avgjørelse av hennes egne. Hun ville aldri snakke med ham igjen. Mannen var åpenbart undependable, upålitelige og grusom, foruten. En måned senere ble hun passerte ham på gaten, og han stoppet for å si hei. Overrumplet, stammet hun en reservert, kjølig setning eller to for hilsen, og angret på at hun ikke hadde kuttet ham død. Så smilte han. Som gjorde det. Hun var en gang hans sterkeste booster. Han kunne ikke gjøre noe galt, selv til henne. Til denne dag forsvarer hun ham voldsomt, og hvis hun hører at en av hans drømmer ble knust, hun har en ulogisk ønske om å hjelpe ham med å plukke opp bitene slik han vil smile igjen.

Nå, hvis det kan skje når en kvinne blir involvert med en Libra mann bare i en bedrift måte, kan du forestille deg din sinnstilstand og din evne til å isolere deg selv hvis du skulle tilfeldigvis forelsket i en av disse umulige charmers? Du bare ikke kan være for forsiktig. Steel selv å snu hodet når han smiler. Stuff bomull i ørene når han begynner sin overbevisende argumenter i det glatt-as-silke stemme som gjør at nakken din prikke.

Ordet kjærlighet og ordet Vekten er praktisk talt synonymt. Libra oppfunnet romantikk, og videreutviklet den til en kunst med enda mer finesse enn Leo, Skorpionen og Tyren, som sier mye. De delikate strategier av Cupid er innavlede Libran talenter. Han vil bruke alle triks med uformell letthet og sjelden klarer å få jenta. Men når han får henne, er han ikke alltid sikker på hva du skal gjøre med henne. Har grundig sjarmert henne inn villig underkastelse, nøler han. Skulle han dra nytte av hennes hjelpeløse tilstand eller bør han foreslå ekteskap? Eller begge deler? Eller ingen av delene? Den mentale kampen begynner, og livet i Edens hage med denne Adam blir «vesentlig mindre enn ekstatisk.

Han vil ikke miste interessen for det motsatte kjønn til han er minst nitti. Det kan være rent akademisk interesse hvis han er lykkelig gift, men motivet vil aldri fødte ham, selv om han bare spekulerer hva det ville være som å snurre hver pen jente han ser rundt en imaginær ballsal.

Siden kunsten elskov kommer så lett-og sjokkerende tidlig til Libra mann, og siden han nesten alltid bærer kronen av suksess på hans romantiske utflukter i kjærlighetens jungelen, blir han viklet inn med mye klamrer vinstokker. Vekten hater å såre noens følelser, selv om han fortsatt er uvitende om skaden gjort når han er i en argumenterende humør. Han hater å si nei, og sjelden innser at utsettelsen er mer uvennlig enn en regelrett pause på en affære som ikke har noen sjanse for å lykke. I motsatt situasjon da den gjensidige følelsen er så nær sublime som mennesker noen gang kommer på denne jord, kan den langvarige smerter bli like kronglete. Bare en Vannmann kan være mer sjenert av å gjøre en drastisk flytte i en eller annen retning. Hvis han sanser han blir urettferdig for noen i sitt eget liv, til du-eller noen i ditt siste romantiske fortid-det blir ingen ende på hans smertefulle ubesluttsomhet. Å være urettferdig er, til ham, en forbrytelse omtrent på nivå med mord. Motvilje mot å være grusom kan presse ham inn i en feilaktig frieri, forutbestemt for skilsmisse domstoler •-eller annet hans endeløse sommel kan føre ham til å savne (han elsker sitt liv. Slik at du kan se hans holdning er et tveegget sverd, som enten kan skjære bort ekte kjærlighet eller klippe ham et stykke ufordøyelig ekteskap. Kaster ut falske følelser er en kur for begge.

Tendensen mot fickleness i Libra menn kan ikke nektes. De har en tendens til å bagatell, spesielt i ungdommen. Den naturlige Libra impuls er å størrelse opp hver tredje eller fjerde kvinne de kommer over, og veie sine muligheter for å bli den sanne sjelefrende. De får ofte vennskap og kjærlighet håpløst forvirret. Overraskende nok er det ikke ofte at Libran vil lide av et knust hjerte, for alle hans sysle og eksperimentere. Han kan glemme med fornærmende hurtighet, og være mindre tilbøyelige enn noen, kanskje bortsett fra en Gemini eller Skytten mann, å tillate seg selv å angre minnet om gjengjeldt kjærlighet eller en romanse som var skjebnebestemt aldri å være. Han kan opprettholde noen blåmerker flekker, men det blir ingen permanent skade, bortsett fra i svært uvanlige tilfeller. Så vondt kan være ødeleggende utover fantasi. Men det skjer så sjelden at du ikke vil finne mange eksempler. Det er lettere å finne en bløthjertet, troskyldige Libra mann i klørne til en lidenskapelig bestemt kvinne som har gjort ham til å føle at desertere henne ville være en synd andre bare til å bryte alle de ti bud på en gang. Fanget i et slikt nett, kan han være en ganske elendig fange av kjærlighet. Men begge ytterpunktene er unntakene, og de fleste Libra menn klarer å holde fri nok til å nyte romantikk til det fulle, uten å la sentimental bånd tau dem i.
Han er ikke så interessert i å utrydde dine hemmeligheter. Han kan synes å være, ved første øyekast, men ta en ekstra titt. Ofte han savner hva som skjer to inches under nesen.

Alle vil legge merke til hva som skjer, men ham. Selv om han vil argumentere inntil helvete fryser over, er hans hensikt ikke å grave ut personlige motiver, men å dvele ved abstrakte teorier, slik at han kan nå en balansert vurdering. Hans spørsmål er ikke rettet mot å avdekke noen skjulte nevrose. Han ønsker bare å sortere fakta og montere dem på de riktige stedene. Han vil diskutere fordeler og ulemper med strålende logikk og gløgg rasjonalisering, og hans konklusjon vil vanligvis være rettferdig, nøyaktig, fornuftig og praktisk. Selv ikke Salomo i all sin visdom kunne toppen en typisk Libran finale, balansert avgjørelse. Men han har ikke lyst til å finne de personlige nyansene eller emosjonelle floker som ligger like under overflaten. Fakta og fakta alene er tilstrekkelig. Piscean, Scorpio eller vannmenn har dyp penetrasjon av karakter ville, til hans sinn, gjørmete det krystallklare bildet han søker. Han føler instinktivt at en slik psykologisk undersøkelse er ute av linjen hans. Det er.

Hvis du er ekstravagant, vil han bare utlede at du bruker penger som vann, derfor du ikke er en god kredittrisiko. Det faktum at du søker følelsesmessig trygghet ved å kaste bort penger er ikke i sitt felt. Han er ikke din psykiater. Hvis du er gjerrig, han er bare interessert i å nøye undersøke sparsommelighet å danne en nøyaktig vurdering av toll din. Det er ikke noe ønske om å avdekke hemmelige frykt for å miste din uavhengighet gjennom fattigdom. Promiskuitet vil gjøre ham argumentere mot sine fallgruver, frigiditet vil bringe på enda lengthier diskusjoner om isolasjon fra menneskelig samvær. Men han vil unngå å lære om de traumatiske opplevelsene som brakte på det tidligere, eller de dyptliggende følelser av utilstrekkelighet som utløste det siste. Vekten er dommeren. Du vil se mange dommere avsi rettferdige avgjørelser, basert på veiing av fakta i saken, men du vil ikke finne mange av dem spør deg hvorfor fargen rød gjør deg nervøs, eller sympatiserer med tvang for å låse mann ut fordi han hadde på seg de røde stripete pyjamasen. Husk alltid at Libran argumenterer med bare en abstrakt nysgjerrighet. Han synes å være en prober, men han er ikke det. Heller ikke er han som nyskjerrig og sladder som han synes å være. Det er som å bryte forseglingen av skriftemålet å lirke en hemmelighet gitt i fortrolighet fra den typiske Libran.
Alt dette gjør ham veldig troverdig, men litt hardt på følelsene dine. Du kan betro seg til ham med tro. Men du vil lide når han savner sensing dine innerste behov. Han ønsker å ta deg, men det er sjelden nok forståelse av dine tause håp om å tilfredsstille alle dine lengsler (med mindre det er en vann skilt på ascendant, eller månen er i et vann tegn). Bare fordi han er en ekspert lover teknisk sett ikke gjør ham sjelen av empati i forhold til ditt humør. Han har nok problemer å takle sin egen. Ingenting kan være mer irriterende enn når du stresser ham med en historie om hvordan noen har såret deg dypt. Du søker sympati, og hva får du? Hans første spørsmål vil være: «Hva gjorde du med ham (eller henne)?» Så han vil påpeke hvor du var like mye i feil, før du kan skrike med utilfredsstilt indignasjon. Gå videre og skrike, han fortsatt ikke vil ta parti hvis han mener du har vært urettferdig, og de følelsesmessige implikasjoner vil slippe ham.

Problemer oppstår alltid fra denne Libran mangel på bevissthet om partnerens behov for å bli forstått i dybden. Det kan virke utrolig at han kan være så intuitivt om det abstrakte, så briljant logisk i fradrag, så i stand til å klare, open-minded og open-eyed overveielse, og fortsatt være så aggravatingly stumpe om hva som gjør deg verke eller spenningen inni. Men det er en av de uoverensstemmelser du må leve med, hvis du bor med en Libran. Hans mildhet og det smilet, selvfølgelig, gjør det lettere å bære.

Med mindre det er økonomiske plager i hans fødsels-diagram, vil han ikke være stramt med budsjettet. Tvert imot har den typiske Libran en ganske overdådige hånd med kontanter. Han tror på å bruke dem på objekter eller aktiviteter som bringer skjønnhet eller lykke. Vær forberedt på å være en god vertinne, fordi hans hjem vil være en vanlig gjestfrihet sentrum på de fleste noen time på dagen eller natten (bortsett fra under de gangene han er hvile og vil ikke ta vennlig å bli forstyrret av ringeklokker, telefon eller personer) . Ikke dra ham til overfylte steder hvor han er tvunget til å føle pressen av kjøtt og der støy krenker hans følelse av harmoni. Folkemengder av fremmede påvirke hans indre likevekt. Alle Librans har en instinktiv motvilje mot fysisk kontakt med massene av menneskeheten. Hans sosiale liv vil bli sjenerøst drysset med intelligente, glitrende mennesker, men når gruppen utvides til over et par dusin varme kropper, vil han kjempe for luft. En Libra mann kan plutselig la deg alene i en overfylt teater med ingen forklaring. Han hater deg ikke. Han var bare overveldet av klaustrofobi, en typisk Ubran lidelse.

Den raskeste veien til manglende interesse som fører til skilsmisse er en uryddig hjem. Hold radio og TV setter tonet ned, og ikke la lukt av matlaging trenge hans følsomme nesebor. Hvis du må lage løksuppe og hvitløk brød, spray furu-duftende deodorant rundt til huset lukter som den store nordlige skogen. En kone som serverer en Libran mann brød rett ut av pakken, gjør ham bruke papirhåndklær for servietter og forlater melk flaske eller frokostblanding boksen ut hvor han kan se dem er beaded for livet av en ikke-så-gay divorcee raskere enn hun kanskje tror. Hengende strømper over dusj stangen er ute. Glemme å tørke støv eller gjøre sengene kan holde ham i en konstant tilstand av emosjonell dissonans. Hell retrett fra disharmoni med lengre og lengre naps og flere og flere netter ute alene, og til slutt, vil det ikke være noen kommunikasjon. Han kan være så slurvete som seks griser selv, men han forventer at du skal plukke opp sine sokker og kaste papirene være spredt og gulvet. Hvis Chartreuse draperier sammenstøt med en rødbrun teppe, kan han surmule for år, og du vil aldri vite hvorfor. Bedre holde innredningen pastell. Med den typiske Libran godhet, kan han ikke klage, men hans sekretær og hennes utsøkt smak kan se mer attraktivt for ham hver dag.

Libra mann hater forvirring, og han virkelig trenger harmoni å holde seg stabilt. Hans hjem må være en vakker, rolig oase fra jangling splid av verden utenfor, eller de skalaene kan forbli permanent ut av balanse. Siden han sjelden sonder motiver, må du være smart nok til å gjette hvorfor han er aldri hjemme, eller hvorfor han sover hele tiden når han er. Husk at han er svak på introspeksjon, så du må være analytikeren. Han vil aldri mistenker sin ulykkelighet stammer fra å se deg dekket med kuldekrem og ungdommene dekket med gelé. Han kan ikke forstå at han hater den oransje dusjforheng eller at litografiet av George Washington krysset Delaware som henger over mantelen går mot sin kunstneriske korn. Han vil ikke helt forstå hvorfor han holder glemme å kysse deg god natt og god morgen, men hans logiske tankene vil fortelle ham noe er ute av balanse, og han vil lide av det mer enn han lar på. Plukke opp papirene og leker, gran, opp huset, DAB på din beste parfyme, ta curlers ut av håret ditt, skru ned tv, kjøpe noen himmelske blå dusjforheng og få en god Degas print å erstatte George over mantelen . Du våkner opp en morgen og oppdage at du er gift med en helt ny mann med en helt forandret holdning.

Barna vil alltid ha nytte av hans sans for rettferdighet. Han vil sørge for at de største ungdommene ikke dra nytte av barnet, eller den yngste ikke knekke eldste sin sykkel eiker. Vektens fedre vil utøve disiplin med rolig autoritet, og de vil prøve å gi en logisk grunn for straff, som vil sjelden bli administrert i sinne. Som deg, vil barna smelte under sin sjarm, og liker deg, vil de også gnage under hans konstant debattere og utfordrende. Merkelig, en Libra mann vanligvis ikke ser frem entusiastisk til fødselen av barn. Men etter at de ankommer, veier han fordelen av sin kjærlighet mot ensomhet, stuper inn farskap med et oppriktig ønske om å nyte det, og normalt ender opp som en kjærlig forelder. Men han vil aldri tillate foreldrenes hengivenhet for å erstatte sine romantiske følelser for deg. Med typiske Librans av begge kjønn, kommer kompis først, avkom andre. Du trenger ikke frykte at hans kjærlighet til deg vil avta etter hvert som familien øker, forutsatt, selvfølgelig, du fikk kvitt de chartreuse draperier eller rødbrun teppe, en eller den andre, og at de skitne retter ikke stadig hoper seg opp i vasken.

En siste ord av astrologiske råd. Hvis du er forelsket i en Libra mann, og du er sikker på at det er ment å være, gå rett fram og foreslå hva det er du ønsker å foreslå, til og med ekteskap. Hell bli lettet over at du tok initiativet. Men se opp for at perverse strek-som får ham til å la deg bestemme, og når det ikke fungerer, muntert påpeke at «Du har gjort vedtaket. Jeg gjorde ikke det.» Sørg for at du vet hva du gjør, eller vil du aldri høre slutten av det. Det er bare én måte å utligne med ham. Si «Ja, bestemte jeg meg. Hvis jeg hadde forlatt det opp til deg, ville vi fortsatt stå under den lyktestolpe i regnet å si» jeg elsker deg «, og vi ville begge ha fanget lungebetennelse.» Han vil krangle med deg, selvsagt, men like før eller etter at du sprette tekanne av hodet, vil han ved et uhell smiler, og det vil du bli-stående under at lyktestolpe i regnet igjen, sier «Jeg elsker deg, «en gang til. Jeg tror dette er hvor jeg kom i.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail