Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vekten som barn

«My, hva en vakker baby!» Foreldre til oktober spedbarn hører det uttrykket så ofte, kan de bli tilgitt for følelsen selvtilfreds. Den lille Libran synes å være en lubben, rosa engel, rett ut av sidene i en baby bok. Med sin søte uttrykk og de hyggelige, velbalanserte Venus funksjoner, er han ganske sjarmtroll. Han sparker sjelden av seg tepper i rød i ansiktet, skrikende raseri, eller slår mamma i nesen når hun prøver å gi ham flaske. Han er for veloppdragne for slike vill shenanigans. Når han smiler, det lyser opp hele barnehagen. «My, hva en kjær og god baby! Så stille og rolig. Så lubne og fordypninger. Sikkert en nådig fe rørte ham med sin magiske kyss.»

Jeg liker ikke å spille rollen som den slemme, gamle heks på den kongelige dåpen, men ville du tankene å sjekke for å se om han har et smilehull? De fleste Libran babyer gjør. Du fant den? Vel, bare for moro skyld, kan du slå til den siste siden av babyens rekord bok og skrive en linje Bestemor var glad i å sitere. «Smilehull-Devil innenfor.» (Bestemor kan ha hemmelighet studert astrologi.) Det vil komme en gang i fremtiden når du blikk på den linjen og lydløst betale hyllest til visdom henne.

Det kan være noen morgen når han sitter ved bordet, sakte røring hans skjeen i første tallerken, så en annen. Fatet til høyre inneholder hans posjert egg, alle pent most slik han liker det. Retten til venstre inneholder hans havregryn, alle pent dekket med brunt sukker, slik han liker det. Begge blir iskald, og han har ikke tatt en bit. Er han ikke sulten? Ja, han sultet. Har han feber? Nei, føler han fint. Er han sint om noe? Nei, ikke i det hele tatt. Så hvorfor gjør han sitte der så sta og holde skyve hans skje-rundt sånn? Hvorfor vil han ikke ta en bit av noe?
Han kan ikke bestemme hvilke å ​​spise først-egg eller kornblanding. Du bare forsterket forvirring ved å gi ham et glass appelsinjuice og et stykke toast å prøve å friste ham. Det var en feil. Nå er han aldri vil være i stand til å gjøre opp sin mening. Bedre bare glemme frokost i dag. I morgen tidlig, gi ham en ting om gangen. Først appelsinjuice. Han drikker det. Da frokostblanding. Han spiser det. Neste eggene. Han elsker dem. Til slutt, toast. Mens han sitter der tygge lykkelig, vil du bli forbauset over at han spiste all sin frokost i mindre enn ti minutter. Du har nettopp lært den viktigste lærdommen i å oppdra et Libra barn. Aldri gi ham et valg. Han hater å ta en beslutning.

Hvis det er noe en Libran barn hater verre enn å gjøre opp sin mening, det å måtte gjøre opp sin mening i en hast. Ikke jag ham. La oss si at han har lært å kle seg selv og i spenning på et slikt eventyr, over en periode på uker, glemte han sin typiske ubesluttsomhet. Nå får kledd er litt gammelt hat til ham. Du gir ham en start ved å hjelpe ham i hans joggebukser. Du legger ut sine overaller, skjorte, sko og sokker. Han sitter der. «Kle, Harvey.» Han sitter der. «Skynd deg og kle på seg, Harvey!»

Den neste tingen du vet, du skal fortelle folk ditt Libra barnet er sta. Det er ikke rettferdig. En Taurus barnet er sta. Ikke en Libra barn. Du prøver å jag ham til å avgjøre raskt som sokk går på hvilken fot først. Det hele er vanskelig nok, men akkurat da han hadde bestemt seg for å sette venstre sokk på høyre fot, ropte du på ham, forstyrret hans likevekt, og nå er han tilbake der han var i begynnelsen. Hvilken sokk først? Du skjønner, det er din feil, ikke hans. Hvordan forventer at noen ham til å gjøre en slik betydningsfull beslutning hvis folk er alltid roper og skriker og kjefter på ham? Det gjør vondt hans trommehinnene, og dessuten gjør det ham til å glemme hva han var i ferd klar til å bestemme.

Det er den slags ting som kan gjøre deg litt trembly, spesielt hvis du er nervøs type, og du er ikke den eneste. En dag vil det være en fantastisk jente han er forelsket. De skal diskutere ekteskap. Når og hvis. Hell sitte der. Skulle han? Eller bør han ikke? Jenta venter tålmodig. Hell har samme fortært uttrykk på hans hyggelige funksjoner han har akkurat nå. Til slutt, «Harvey, skal vi gifte oss?» Han sitter der. Deretter: «Harvey, er når vi kommer til å gifte seg?» Stakkars jente. Det er samme feil du har gjort med appelsinjuice og toast turvannstilkobling han har to ting å bestemme. Ikke bare skal de gifte seg, men når. Du må ha en prat med henne.

Men det er ganske mange år av. I dag er det de sko og sokker. Gå over til ham fast og sier: «Harvey, la oss nøtt denne sokken på denne foten først.» Si det i milde toner. Ikke skrik eller være skingrende. Hvis du kan, sette ord på musikk og synge den til ham. Han vil elske det. Nå har du fjernet to hindringer. Du hjalp ham bestemme, og du har opprettet en hyggelig atmosfære. I fem minutter, han kledd. Det er hva jenta må gjøre en dag. Hun må synge for ham sakte, «vi er-få-ons-on-26 juni» (til melodien av «Here Comes the Bride»). Hvis hun er den sjenerte typen, kan du måtte vente lenge for å bli en besteforelder. Den lykkelig slutt på historien er denne: Hvis du trener ham til å gjøre opp sin mening, uten å presse, dytting eller prøver å jag ham, vil jenta tjene på, også. Da vil han ha mestret sin ubesluttsomhet.

Libra barn hvis foreldre har forvirret deres hårfin balanse ved stadig å insistere på at de bestemmer ting for fort ofte vokser opp med ganske nevrose om valg. Foreslå en løsning på ham forsiktig, om og om igjen. Til slutt, vil han plukke opp håndlag og du har hjulpet ham å overvinne en av hans største problemer.

Vis ham «hvordan det gjøres. Det er alt. Han kan synes å være sta, men han er bare å reagere i typisk Libran mote til uharmoniske avbrudd og følelsesmessige traumer av å være rushed gjennom hans forsiktig øyeblikk av beslutningen. Han ønsker å ta deg, han virkelig ville, men han kan være effektiv bare «når det er sammensetningen av lyd, farge og tenkte i hans. verden. Tension gjør det henger skjevt, som en skjev bilde. Når forhastede voksne tvinge en ung personlighet inn i feil mold, kan det stivne i en merkelig form.

Det kan hjelpe deg til å føle mindre frustrert å vite om min venn, en tanntekniker som har kone presenterte ham med to Libra barn, tre år fra hverandre, begge jenter. Du kan bare forestille seg hva som foregikk i det huset hver morgen: Fire sko-fire sokker-fire meter-og to forvirrede små sinn. Inntil foreldrene oppdaget astrologi, gikk de små Libra jentene barbeint nesten hver dag.

Det vil også hjelpe hvis du husker årsaken bak barnets nøling. Libra gutter og jenter er født med hjerner som søker sannheten. De er godhjertede, og de ønsker å være rettferdig. Dine unggutten dreads gjør en feil eller misjudging noe. Han hater å såre dine følelser, men hans natur tvinger ham til å søke som balanserte svar før han styrter pell mell inn i ting, inkludert sokker. Likevel bygger på at Libra forsiktighet karakter og det er flott for å unngå ulykker og å holde seg unna trøbbel, både nå og i fremtiden. Tenk positivt. Den lille Libran kan ta så lang tid å avgjøre om ikke å tegne en blå kalkun på veggen i stua, vil du fange ham før skaden er gjort.

Hvis Libra unggutten blir feilaktig anklaget for stahet, kan det være at du holder volumet for høyt på radio eller TV. Kanskje fargene i soverommet hans ligge bak hans uro om natten. Glorete, kranglet toner vil holde sine følelsesmessige skalaer dyppe frem og tilbake. Alle nyanser av blått og pasteller vil roe ham, og det virkelig fungerer, også. Spille musikk-men sakte-når du vil at han skal spise, kle på eller plukke opp lekene sine. Hvis lydene og fargene rundt Libran barnet er disharmonisk, vil hans handlinger matche. Blir tvunget til å være vitne til noen form for vold kan ødelegge noe dypt inni ham for alltid. Selv som et spedbarn, vil han jerk eller skjelve hvis han hører en plutselig lyd. Libra barnet trenger fred, ro og hvile i store doser.

Det bringer oss til et annet problem. Libra latskap. Det er faktisk ikke laziness i det hele tatt. Han spiller hardt, i lange perioder, så han må hvile. Han er ikke avslapning. Han er bare å samle seg sammen. Den Libran mønster krever perioder med aktivitet-og inaktivitet. Det er den eneste måten han klarer å holde seg følelsesmessig og fysisk friske. Hvis han har gjort for å føle deg skyldig om det, vil han virkelig være lat, i selvforsvar. Når du ser Libran unggutten å være inaktiv, ikke mase. Han vil snart ha sine indre skalaer balansert igjen og være klar for action. Han bare lade sin energi. Hans planeter gjorde ham på den måten. Han kan ikke forandre det.

Venus barn er eksperter på oppmykning harde hjerter. De har slike sjarmerende oppførsel, wheedle de så søtt og som kunne motstå de smiler og smilehull? Den lille Libran milde, inntagende måter kan slå sine foreldre i to store ånder som oppfyller alle hans ønske og lyst (for ikke å nevne ulike diverse magiske alver i form av hengivne slektninger). Følgelig er det disse ungdommene starter ofte sine skoledager så bortskjemt at de er vel bortimot umulig å håndtere. Tross alt, du kan ikke behandle en tot som en prins eller prinsesse i årevis, og deretter forvente seg å ta bestillinger. Unge Librans trenger ikke disiplin så mye som de trenger mindre coddling.

Den gjennomsnittlige Libra barn, oppvokst med den riktige balansen, er en fryd for sine lærere. Deres sinn er lyse og logisk, de er glad i debatt, og de har en stor nysgjerrighet som gjør dem gode studenter. Men når de begynner å lese og lære fakta, både du og lærerne kan bli utsatt for konstant argumenter.

Det fungerer aldri å lage en flat uttalelse til en Libra gutt eller jente. Alltid gi begge sider av enhver sak, eller de vil synes du er urettferdig. Når du gir kanten til den ene siden, vil Libra student gjøre en stor sak ut av å forsvare den andre siden før han tvinger deg til å være rettferdig. Hvis du er delvis til proffene, vil de unge Librans alltid gjøre en god sak for de cons, som kan gi dem et rykte for å være opprørere, når ingenting kunne være lengre fra sannheten. Disse barna vil være sticklers for å følge reglene, så lenge de har overbevist seg selv reglene er ikke sprø. Vekten må alltid balansere, eller Libra føles ubehagelig rykk. Han vil argumentere bort før han føler ting har blitt møtt holdent, og rettferdighetens vektskåler er harmonisering niously stilt opp. Oktober-født gutter og jenter alltid skjerpe vettet av sine foreldre og instruktører, fordi det tar litt god, logisk tenkning for å holde tritt med dem. De vil krangle med deg om alt fra avisoverskriftene til hvem som er rett eller galt i en familie uenighet. Libra barnet ikke liker å høre voksne sladder. For ham en tillit er hellig, og han også frowns på forhastede dommer av karakter. Hell ta den siden av din verste fiende hvis han mener du er galt.

Aldri invadere hans privatliv. Han vil ikke invadere ditt. Be »ure måltidene er hyggelige. Jentene vil overtale deg til å bruke stearinlys og blomster, guttene vil ha en balansert måltid og vil sannsynligvis elske søtsaker. Det kan være noen problemer med overvekt og badevekt får en trening.

En velsignelse om å ha Libra barn er at hvis de ikke har trukket inn i harme gjennom tøffe håndtering vil de vanligvis være ryddig og rent uten å bli tvunget. De fleste av disse guttene og jentene hater søl og en rotete huset så mye de vil bidra til å holde det ryddig. Siden Vekten er både musikalsk og kunstnerisk, kan du ha en spirende komponist eller artist i familien, så sørg for at han har en en-mulighet til å utvikle eventuelle latente talenter.

Den lille Libra jente kan støv på dyre pulver over kjolen, helle din beste parfyme over henne krøllete perle, og hater å komme seg ut av badekar. Hun bare å reagere på Libra kjærlighet til skjønnhet og hyggelige ting, som dufter og varmt vann. Når hun er en tenåring, vil hun monopolisere badet i timevis med henne boble bad og bruke opp all din gjest såpe. Husk, søker hun harmoni, og til henne, fred, skjønnhet og komfort lik harmoni.

Libra gutten kan kjøre deg til distraksjon med sine snoozes i hengekøya, og hans irriterende måte å alltid vite mer enn du gjør om emner som bør være over sine hoder. (Ja, noen ganger vil du sverger han har to.) Men de periodiske naps er forfriskende hans energi. Det gjorde ikke dø, det er bare å fylle seg selv. Som for sin know-it-all holdning, kan han trene på deg for en fremtidig karriere som advokat. Ta et optimistisk syn. Juryen vil en dag bli hans fange publikum, men du kan alltid gå start middag eller gjemme seg bak den kvelden papir. Oppmuntre både gutter og jenter til å skrive om de føler en trang. Husk at Libra regler bøker, også.

Tenåringer av begge kjønn vil holde en konstant sky av romantikk henger over huset. Det kan være så mange tilfeller av valp elsker du vil føle deg som om du bor i en sentimental kennel-men selv dette skal forgå. Disse kirkeklokkene ringer en dag, og Libra avkom vil heve en fin, fredelig, balansert, harmonisk, argumentative familie. Noen solrik morgen i oktober kan du nok en gang stå foran et sykehus barnehage, og høre en sykepleier eller besøkende COO: «Min, for en vakker baby! Så kjære og god. Så rolig og søt.» Og du vil si, med alle dine hardt opptjente visdom, «Ja, men ser du at smilehull?»

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail