Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vekten som sjef

Hvis du er en mann, har du sannsynligvis tror din Libra sjefen om en pokker for en vanlig fyr, rettferdig og firkantede, alltid på det nivået. Hvis du er en kvinne, kan du være litt forelsket i ham, enten du innser det eller ikke. Venus vibrasjoner er kraftige.
Libra leder er vanligvis halvparten av et partnerskap siden hans ubevisst ønske er å bringe to ting eller to personer sammen. Følelsesmessig, er trangen fullbyrdet gjennom en tidlig ekteskap eller et sjokkerende tidlig kjærlighetsforhold. I næringslivet, tilfredsstiller han balanserende funksjon ved å kombinere sin sjarm og intellekt med en partner som utfyller sin egen personlighet, og leverer de talenter og evner han mangler. (Han vil ikke mangle mange.)

Han kan ikke sitte bak et skrivebord så ofte som andre sjefer. Det er fordi han liker å sitte på gjerdet. Det er ikke det at han finner det mer behagelig. Det kan være ganske smertefullt. Legg merke til hans ulykkelige uttrykket mens han sitter der. Det er en kamp, ​​som han tar to motstridende ideer og veier dem, frem og tilbake. Når han har oppnådd en rettferdig og upartisk avgjørelse, vil han være tilbake på pulten hans, lykkelig virvlende i sin kontur stolen igjen. Men mens han er på gjerdet han kan være mektige vanskelig å begripe.
Libra sjefen er ekstremt rastløs og full av utgående aktivitet, men han aldri ser ut til å være i en hast, kan en selvmotsigelse få mennesker klarer. Det er som å se en dyktig sjonglør. Med alt som rastløs aktivitet, forventer du ham til å slippe sin likevekt og bryte seg inn i et nervøst løp når som helst, akkurat som du forventer at sjonglør å slippe en av ballene han kaste. Men heller ikke. Født med en naturlig tilhørighet til luftens element, oppnår den Libran selv vanvittige handling med så mye lett nåde, han synes nesten å stå stille. Det er som en film i slow motion. Aktiviteten stopper aldri, men projektoren er satt til en særegen hastighet.

På tross av hans ofte sjenert, skånsom måte, er denne mannen ikke en øy. Det er alltid et behov for å uttrykke seg på en eller annen måte, for å kommunisere med andre. Selv om de fleste av hans kommunisere gjøres gjennom tale, kan han også fortelle deg hele volumer med smilet hans. Han er sikker på å være intelligent, men hvis Mercury ble rammet av uheldige aspekter ved fødselen hans, kan han fortsatt være å prøve å overbevise seg selv om at han er. Mange Libran sjefer er overbevisende pratmakere og gode debattanter som kan svaie et helt rom fullt av folk uanstrengt. Selv den sjenerte Libran executive som sjelden prøver å vekke oppmerksomhet kan argumentere logisk og overbevisende, selv om denne typen vil trolig planlegge alt i hans sinn før han snakker. Det er derfor han er så stille for slike lange perioder. Han bestemmer seg for hva han ønsker å si. Ifs vanligvis tryggere å ta sine uttalelser rett etter at han har gått gjennom en av hans tause stemninger. Han er mindre tilbøyelige til å ombestemme seg. Hvis han stormet inn å gjøre en beslutning, helvete mull det over etterpå, realisere sine første tanker var hissig og gjøre en fullstendig turnabout.

Du kan finne ham søker din mening ofte. Før du bestemmer deg for han mener du har en strålende hjerne, husk at det er flere motiver for sin smigrende interesse for dine ideer. Først av alt, han ønsker å være rettferdig. Han ønsker ikke å lage enten en urettferdig eller upopulær avgjørelse. En annen grunn til at han føler seg tvunget til å samle opp alle fordeler og ulemper med et problem er fordi, uten tilgang til alle tilgjengelige fakta, føler han ute av stand til å gjøre en klok vurdering.

Den typiske Libra sjefen som prøver å gjøre opp sin mening om å si «ja» eller «nei» til en viktig avtale vil ta en demokratisk avstemning på sin hustru, heisen mann, hans sekretær, rengjøring kvinnen og hans PR-mann, og det kan ha noen ganske rare resultater. Det er vanskelig for en sliten rengjøring kvinne å gi en logisk mening om hvordan den foreslåtte delingen kan påvirke aksjonærene i den ikke-stemmeberettigede aksjer. Hun kan trenge litt tid til å tenke over det. (Hun kan ikke tenke klart når føttene vondt.)

Heisen mann kan ha litt problemer med å fatte de kostnadene som er involvert i en anslått sammenslåing av to store selskaper. For én ting, kan $ 40,000 for advokatutgifter virke ekstravagant til ham. Han betalte sin advokat førti dollar en gang for juridisk rådgivning, og han følte seg som et ødeland.

Som visepresident som fortsetter å trekke sin lønn mens han er på sykehuset med et nervøst sammenbrudd vil virkelig kaste Libran sekretær. Tross alt, hun har vært på randen av en mental crack-up i flere år, og ingen noensinne coddled henne sånn.

Rengjøring kvinnen gjør endelig opp hennes sinn. Glem aksjesplitt, hun har aldri klarert det ordet. Det var da hennes gamle mannen skilt ut som hun dårlig å starte mopping etasjer for å støtte de syv barna.

Den Libran kone sier: «Gjør hva du mener er best, kjære», men hun gjør det klart at hun privateide synes han burde ta et negativt standpunkt fordi hun ikke liker konen til en av de store aksjonærene.

PR-mannen forandrer aldri hans mening, «Damn den torpedoer-full fart fremover!» er hans råd på alle problemer.
Endelig er det enighet fullført. Bevæpnet med denne ekspert analyse, vil Libra sjefen fortsatt klarer å komme frem til en mer logisk, fornuftig endelig avgjørelse enn ni av ti menn ville gjøre. Det er utrolig, men han gjør det liksom.
Det kan være enda en grunn til at han søker så mange synspunkter når han gjør opp sin mening. Han kan være en av de sjeldne Librans hvem manøvrer for å flytte skylden for en mulig feil til andres skuldre. Når ting faller gjennom, kan han alltid skuldertrekk og si: «Vel, det var ikke min idé å sikkerhetskopiere unna. Rengjøringen kvinnen trodde det var et dårlig trekk.»

Imidlertid kan en Libra sjef som har klart å oppnå harmoni og enhet i hans sinn og følelser være en vanlig godt av visdom. For alt jeg vet, kan det hende du jobber for en. Det er mange av dem rundt, og de er fine sjefer å vite når du har et problem. De kan komme opp med et svar som ingen andre kunne ha tenkt på, tar alt i betraktning og gir deg en ut som er både rettferdig og smart.

Sjansene er at veggene i Libra sjefens kontor er ikke bare – selv om bildet av jenta på kalenderen hans kan være. Veggene vil normalt bli dekket med bilder, trofeer og gode utskrifter, hang i balanserte posisjoner, og arkivskap vil bli støvet. Du kan satse på at det er en radio eller platespiller sted rundt slik at han kan stille inn til melodiøse lyder når ting blir for uharmoniske og nervene komme farlig jingle-jangled fra forvirring av daglig rutine. Fargene i hans kontor vil sjelden være vill. Ingen eksotisk limegrønn eller strålende mandarin som skadet øynene hans. Imidlertid kan det være bare et snev av orientalsk motiv. Noen Librans synes å helle litt i den retningen. Kanskje det er på grunn av den legendariske rolig, skånsom måte å leve i langt øst eller fredelig harmoni av østlig filosofi. Han kan ikke gå så langt som å ha blomster på pulten hans, men hvis Libraa sjefen er en kvinne, hun vil sannsynligvis.

Det er flere kvinnelige sjefer født under Libra enn noen andre tegn, men Væren, Steinbukken, Leo og kreft kjøre en nær andre. Forutsatt at han er en hun, vil Libra sjefen nesten helt sikkert ha en stor potteplante på kontoret, pluss et stort speil. Musikk vil være rundt et sted henne også. Hun kan ikke utsette fullt så mye som mennene i skiltet, siden det er vanskeligere for en kvinne å oppnå et nivå av kommando, hun måtte kontrollere henne ubesluttsomhet eller hun ikke ville ha gjort det til toppen av totem pole. Som hennes maskuline motstykke, vil Libran kvinnelig sjef prøver å være rettferdig. Hun vil lytte til kontor krangling og være i stand til å se begge sider like klart. Du kan fange henne gjemmer seg bak døren hennes, som veier sine gylne skjell, når beslutningen er viktig, men det er ett område hvor hun ikke vil ta lang tid å bestemme seg. Kjærlighet. Hun har enten allerede besluttet ekteskap er ikke for henne, eller hun er stadig litt drømmende-eyed fra en nylig romantikk. Det er en sjelden Libran kvinnelig, utøvende eller ikke, hvem kan leve uten en valentine i hennes liv. Selv om hun er en ekspert på å skjule sine etter fem aktiviteter, kan jeg forsikre dere om at hun ikke spiller en enslig game av kinesiske brikker hver kveld. Hun kan krølle opp med en god bok på en regnfull mandag, men de fleste helgene vil finne henne gjør byen i en romantisk dis. Dis, men vil være midlertidig. Hennes sinn er for kraftig logisk å la følelser helt blind henne. Noen Librans av begge kjønn la hjertet styre hodet. Hodene er for hardt og for lyst til å underkaste seg de myke stråler av Venus uten kamp, ​​en annen av Libra merkelige inkonsekvenser.

Denne damen sjefen vil trolig være unektelig pen eller vakker. Hvis hun er verken, vil du synes hun er da at Venus smil flits over hennes vanlig funksjoner. Hennes sjarmerende sosiale nådegaver kan lure kunder og klienter, men hvis du har jobbet for henne i lengre tid, vil du være klar over at hennes grasiøs sødme dekker et sinn som ikke glipp av et triks eller en behandling.
Hun vil ha henne kryss dager, og hun vil sannsynligvis motsi seg selv nok til å la deg opp i luften nå og da. I fagområdet hun er litt hardere enn den mannlige Libran. Hvis du gjør en feil, vil hun vet det instinktivt, og du vil få et sterkt budskap om at hun ikke ønsker å se det mangedoble i daglige feil. Stemmen hennes er myk, eller litt rusten, godt modulert og kanskje litt slepende, og hun vil sjelden heve den. (Med en Væren, Tvillingene eller Skytten ascendant, kan luften bli litt blå når hun ser rødt.)

Damen Libra sjefen ser ofte som om hun bør være på listen over «Ten Best Dressed Women», og kanskje hun faktisk er. Kvinnelige ansatte tygge neglene sine med misunnelse på hennes garderobe, pelsverk, juveler og parfymer. Mennene ansatte reagerer som man kunne forvente. Hver eneste en av dem. Bortsett fra løver, skorpioner, okser, geiter og værer, som føler at det å jobbe for en kvinne er som serverer tid i Leavenworth. Resten vil gi etter for henne dimpled sjarm med nære en kamp.
Når du er fristet til å behandle henne som en av jentene, ikke får altfor kamerat. Hennes vennlig holdning kan synes å oppmuntre betroelser, men hun vil ikke tolerere toalettet sladder, og hun vil utrydde noen tegn til det på vannet kjøler. Hun visste ikke hvor hun er ved å ha en løs tunge. Librans av begge kjønn behandle en tillit som en hellig tillit. Noen av dem kan snakke mye, og de alle elsker å krangle, men de er ikke sladder. Det er en forskjell.

Både mannlige og kvinnelige Libra sjefer helle mot lange og flotte lunsj timer. Hvis de ikke tar dem, bør du se at de gjør, fordi de ikke vil være deres vanlige liberale selv når de er sultne eller trøtt. Alle Venus ledere ville være bedre hvis de møtte opp til deres behov for periodisk hvile og på pause for en time eller så hver dag. Du kan få de ansatte til å chip i å kjøpe en attraktiv sofa for kontoret hans, hvis du ønsker å holde Libra sjefen balansert. Han er en katt napper, men han kan føle seg skyldig om det. Den dagen han kommer til å jobbe seg en blå uttrykk og sportslige røde øyne, med hengende, grå poser under dem, er en dag du ønsker å unngå ham.

Med mindre han har en sterk uavhengig ascendant helvete sannsynligvis tror på fagforeninger. Noe rettferdig er greit med ham. Hans rettferdighetssans gjør ham til en naturlig i formidling av tvister. Den Libran synspunkt på penger er sjelden nøytrale. Han vil enten være stingiest sjefen i byen eller mest sjenerøse. Noen ganger kan han ta svinger: være en tightwad i desember og en Santa Claus i juli. Det vil alltid være en klar holdning til enhver tid. Han tips enten nikkel eller en fem spot.
Før eller senere vil du bli invitert hjem til ham. Nesten hver Libran utøvende ønsker til slutt å underholde sine ansatte under eget tak, og han vil være en uklanderlig nådig vert.

Han er trolig den sjelen av tapperhet foran kvinner, og på samme tid en mann mann. Den sikre måten å tjene hans disfavør er å være høyt, vulgær og sta. Husk at harmonien er hans mellomnavn. Lag den når du kan-aldri ødelegge den eller forstyrrer det-og han vil ønske deg rundt uten å vite nøyaktig hvorfor.

Hans sporadisk ubesluttsomhet kan irritere deg, han kan utsette og hans drømmer kan trenge litt push nå og da. Likevel, det er det smilet, den respekten du har for sin rolige intelligens, og hans vilje til å møte deg på halvveien. Han ønsker ikke å toppe ham, men han vil ikke at du skal være hans slave. Han er verken en pusher eller en nagger, og han vil aldri svikte din tillit. Når du legger det hele opp, skalaer balanse i hans favør. Hans er en blanding naturen. Din Libra sjefen virkelig trenger din samarbeid for å være en komplett personen selv, og en mann som trenger at du kan få et fast grep om din lojalitet, om ikke på hjertet. Har ikke du følt deg fristet?

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail