Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Den mannlige Fisken

William Shakespeare var Tyr, men han skrev disse ordene for alle som vurderer å bli sammen med en mannlig Fisk:

There is a tide in the affairs of men,
Which, taken at the flood, leads on to fortune;
Omitted, all the voyage of their life
Is bound in shallows and in miseries.

Hvis du er i ferd med å falle for en av Neptuns menn, bør du lime disse ordene på speilet, så du kan se dem hver gang du speiler deg. De kan muligens sikre eller ødelegge fremtiden din, for ikke å snakke om hjertet ditt.

Prøv å gre din sannsynligvis rosenrød sinnstilstand og sørge for at Fiskene stipendiat du er i ferd med å delta i en måneskinn svømmetur vet når tidevannet kommer i. Hvis han tar den på flommen, er du så heldig som enhver jente kan være. Videre til berømmelse og formue! Men hvis, muligens, kan din Fiskene gutten ikke se tidevannet for stardust i øynene, og han savner den store flom-vel, la meg advare deg om at de neptunske shallows kan resultere i noen av de mest dystre elendighet du vil aldri vite.

En Fiskene mann kan være alt du vil at han skal være – eller alt du ikke vil han skal være. En bølge i sine saker er synonymt med mulighet. Det krever en god beslutning, bestemt handling, og evnen til å drukne noen gamle, soggy drømmer som hindrer suksess. Problemet er at noen Fiskene menn aldri erkjenner at tidevannet ved flom sitt, selv når det sloshes over sine føtter.

Fiskene mannen er ikke svak. Det er bare det at han kan somle for lenge på en falming, Silver Star, og savner sterkt sollys for å lykkes. Ikke alle Pisceans er milde drømmere. Men flere av dem enn du kan spre med en pebble er. Men det er håp. Det er alltid håp, hvor det er liv. Selv om verden trenger hans vakre fantasi bare altfor desperat, det kommer en tid da Fiskene mann må gå om virksomheten for å tjene sine poteter. Når han gjør det, har han et bilde av det, fordi Neptune intuisjon kombinert med hans smarte tankene kan slå ham mot fornuftige mål som kan bringe ham berømmelse og anerkjennelse, selv rikdom og udødelighet. Hvis ikke alle som (du kan ikke treffe jackpot hver gang), så i hvert fall respektabilitet og behagelig sikkerhet. La oss håpe det er den type Fiskene mann du reiser med. Praktisk talt ingen andre soltegn kan stoppe hans potensial under disse omstendigheter.

Men hvis, sier i en alder av tjuefem eller så har han ikke erkjent at tidevannet i sine saker, ærlig, er hans fremtid ikke altfor forventningsfull. Synes du det er urettferdig? Greit, gjør det i en alder av trettifem, men du er gambling. Da jeg sa at hans framtid er ikke altfor håpefulle, jeg mente med deg. Som en kone-med familien rutine. Hans personlige fremtiden kan være mer eller mindre tilfredsstillende. Massevis av Fiskene menn som ikke kan begrave foreldede drømmer og grave opp nye ideer for å lykkes bor ganske fornøyde liv. Det er fordi alt de trenger er at drømmen, rustne som det er rundt kantene. Legg en krukke vin, et brød av god rugbrød, og han er så lykkelige som de fleste av oss andre misfits. Ahl Du merket jeg stoppet kort av ett element. Det er et brød, en krukke vin og Thou-rett? Jeg er glad du er oppe på Rubaiyat. Men du skjønner, jeg forlot «Thou» ut med vilje. Drømmende, følsomme, kunstnerisk fisk kan eksistere pent på brød og vin, selv trives på den. Men en slik diett vil ikke mate en kone, 04:59 små bunter av glede, og hvem vet, kanskje også noen gullfisk og guppier (vurderer sin soltegn). Du trenger ting som strømper og kosmetikk og sko og spinat og leie penger og selleri og melk og lyspærer og, vel, du vet hva jeg mener.

Det er bare én vei ut med denne typen fisk: Være en arving. Nei, det er en annen utvei: Få to jobber, en til deg og en til ham, og arbeid på dem begge selv liker veldig Dickens.

Nå gjorde jeg ikke si at du ikke ville være glad i den romantiske timer. Det er én ting ingen form for Fiskene noensinne født vil alltid være kort av-romantikk. De ganske puste det. Det er bare det at det er ingen erstatning for spinat og baby sko, eller sunn fornuft. Planetene, i sin visdom, ta vare på slike komplikasjoner av liv ved å gi bråte av sjansene for dette drømmende, overjordiske type Piscean mannlige å bli en proteg6. Hvis han finner en patron eller patroness (mye mer sannsynligheten for sistnevnte, men det kan være enten), kan han bli en stor maler, en stor forfatter, en stor komponist, en stor musiker-eller i det minste bare en fin fyr. Men hvordan skal han finne en patron, enn si en skytshelgen, hvis han har deg og de bunter av glede og gullfisken og guppies og alle fylle opp den kunstneriske enkelhet av sin eksistens?

Du må innrømme det bare ikke vil fungere. Bedre si farvel til ham akkurat nå. Du kommer til å gråte litt, og det kan skade, selv dypt. Men ikke så mye som å være gift med en tur, snakker drøm, og å måtte møte utleier med ingenting, men tom ønsker m lommeboka. Det gjør vondt.

Nå som vi har vært modig og praktisk om brød og vin type, kan vi snakke om den andre typen Fiskene, den som tok bølgen på flom sin. Selvfølgelig, han er en ekte fangst for noen jente. Det er alltid en mulighet han kunne vise seg å være en Einstein eller en George Washington, som ville være rett og slett fantastisk. Du kan ikke be om mye mer, men jeg antar Einstein kan ha vært litt oppslukt i hans ligninger i helgene og George kan ha ført noen problemer hjem fra kontoret om natten. Men du trenger ikke å søke perfeksjon. Selv en super praktisk Steinbukken eller en aggressiv, kjøring Væren mann kan ha liten feil. Poenget er at en Piscean som kjemper seg oppstrøms vil ha nok av sjanser til å legge de to gaver av berømmelse og formue på føttene Og han er litt av en fyr på andre måter også.
En Fiskene mann har ingen fordommer. Han vil aldri dømme en indisk før han er gikk noen miles i hans mokasiner, eller en nudist før han har prøvd å gå barbent. Selv da vil han forstå og ikke passere kritisk dømmekraft. Han er veldig kort på kalde beskyldninger og veldig lenge på varm toleranse. Han vil selv foreta en stikke på å prøve å forstå hans svigermor, og hvor mange menn gjør det? Neptun mannlige besitter en sjelden sympati ånd. Hans venner betror ham og aldri bekymre deg for at han vil bli sjokkert. Det tar en ekte blockbuster å sjokkere fisken. Hvis du og jeg og Piscean var alle tre sitter i et rom, og en mann gikk inn og fortalte oss at han var litt bekymret fordi han var en bigamist, med fire forskjellige koner i fire ulike stater-du kan blending på ham og tror Han fortjente å gå i fengsel. Jeg kan glise på ham og kaller ham en skunk, men Fiskene mann ville trolig spørre, «Hvilke fire stater? Var du forelsket i noen av dem? »Fisken er nysgjerrig, men helt støtsikker. Så langt som han er bekymret, må stipendiat hauger av sympati og en darned god advokat.

Han kan fortelle en hemmelighet eller to uhell, aldri med vilje. Fiskene snakker noen ganger før han innser mulig skade. Det er litt vanskelig for ham å forstå at det han sier kan kanskje tolkes i feil lys av mer alvorlige sjeler med mindre relenting holdninger. (Det ville ta noen trodde, for eksempel for ham å forstå at folk liker hans søster eller din mor ikke ville forstå det innenlandske vanskeligheter at dårlig bigamist.) Men når fisken er spesielt bedt om å holde den under fin hans , han vil være nær i kjeften og pålitelig, og du kan stole på ham med mørkeste hemmeligheter.

En og annen Fiskene hvem er offer for en plaget Mercury snakker veldig fort, flytende og ofte. Men det typiske neptunske snakker sakte, tenker forsiktig, og prøver å passe sine egne saker, selv om han til stadighet opplever problemene med venner, slektninger og naboer. De strømmer til ham fordi Neptune lytter så vakkert. Du vil finne deg selv fristet til å betro dine egne små bekymringer med brutt hårføner, din fars lomme problemer og overtrekk bankens balanse, men prøv å gå lett. Hvis det er noe en Fiskene mann eller gutt venn trenger ikke, det er flere prøvelser falt i fanget hans. Andre har vært slippe dem hele dagen. Bunter av dem. Han trenger noen lettelse når han er sammen med deg. Folk trenger ikke bety å pålegge Fiskene. De sjelden innser at Neptune naturen er så mottakelige det bare soaks opp alle vibrasjoner rundt, gode eller dårlige, gledelige eller engstelig, mørk eller lys. Livet til en absorberende, åndelig svamp kan være snill av seg på psyken, som enhver mystiker kan fortelle deg. (Mange av dem er Piscean.) Det faktum at han er følsomme betyr at han levende føler følelser av dem som søker hans øre og få hans hjerte. Fiskene folk ofte må hvile i lange perioder. Neptun sjel må være alene til tider så frisk bris kan blåse gjennom å helbrede sårene til alle de stedfortredende problemer og bringe tilbake rolig, ubesmittet individualitet. Så aldri unner din Fiskene mann sine øyeblikk av stillhet. Han trenger sårt dem. Hvis han føler seg som å være alene eller ta en spasertur alene, la ham gå. For mye togethemess kan ødelegge skjønnheten i Fiskene kjærlighet. Den trenger plass til å vokse untangled.

Husk at fisken er følsom og kan lett skade. Hans sjenanse skyldes en smertefull bevissthet om sine egne begrensninger, uansett hva de måtte være, og han føler seg intenst. Han trenger å vite at hans dyder telles av noen han beundrer. Deg. Aldri holde tilbake oppmuntring fra ham.

Han kan prøve Yoga og Zen, eller eksperimentere med okkulte tro, og helvete trolig være interessert i astrologi og numerologi, selv reinkarnasjon. Som Scorpio, ble han født med en forståelse av esoteriske prinsipper, og disse tingene er vanligvis god for ham. De bidrar til å holde sine følelser stabil, og de gir et anker for sin livlige fantasi. Fiskene menn blir opprørt nå og da, men deres sinne er sjelden voldelig eller langvarig. Når det er over, vannet blir rolig igjen, og livet er like fredelig som før. Noen Neptune hanner gjøre litt roping rundt i huset, men det er ufarlig. Det er nesten umulig for fisken å virkelig Bellow, som Taurus oksen, for eksempel. Se hvor heldig du er?

Selv om han er vanskelig å fatte seg selv, har Fiskene ikke noe problem i å se alle spissfindigheter andre tydelig. Det er vanskelig å lure ham, han vil se rett gjennom til den andre siden. Likevel kan han lure deg når han tar en forestilling til å gjøre det, gjennom noen innfall han har som gjør ham ønsker å holde sine personlige anliggender trygt gjemt fra nøye undersøkelse.

En Piscean jeg vet bærer denne egenskapen så langt har han faktisk vært i stand til å lure myndighetene, og thafs ingen enkel knep. Hele sitt liv har han klart å unngå folketellingen taker. Internal Revenue vet mindre om ham enn de kirow om en innfødt i Pago Pago. Han kommer unna med det fordi han er en forfatter. Hans telefonen er oppført under et fiktivt navn, og han har aldri søkt om personnummer kort eller et førerkort. Han har en redsel for noen imaginære Big Brother snu ham inn et nummer og vite alle sine private hemmeligheter.

Din fisk kan ikke være fullt så nevrotisk om det, men det vil trolig være ganger når han vil fortelle deg at han var på den renere da han ble virkelig kjøpe en sigar. Hvorfor? Jeg vet virkelig ikke. Heller ikke han. Det er en slags mild bedrag Piscean (også Geminian) synes å nyte. Så lenge han har på seg grønne bukseseler og folk tror han har på seg oransje seler eller ingen bukseseler, han føler seg sikker, liksom. Siden det gjør ham glad, la ham ha sine små mysterier. Hvorfor gjør en stor del av det? Selv om du vet at han ikke var på renere fordi du så ham i sigar butikken selv, spør ham om hans slacks var klare. Når han forteller deg mannen sa at de ikke vil være klar før mandag, bemerkning at renere er så sakte som sirup og la det gå på det. Han kunne ha langt verre vaner enn å praktisere litt ufarlig make-tro bare for å holde sin livlige fantasi oljet opp og i topp stand.

Det vil ikke være mange enorm bølger av sjalusi. Eller hvis det er, han er en utmerket naturlig skuespiller (hvis du lar ham praksis) at helvete trolig late dem bort. Men han er en mann, for alle hans poetiske, øm natur, så han vil forvente at tekniske lojalitet når alt er sagt og gjort. Du må kanskje kontrollere din egen sjalusi, men fordi han vil ha varme venner av begge kjønn, og han vil være sympatisk til dem, noen ganger på ulike timer. Det er hans natur å være selskapelig. Han kan ikke noe for det. Det er fare her hvis du er voldsomt eiendomspronomen type. En Væren eller Leo jenta hadde bedre jage en annen Moonbeam. Han beundrer skjønnhet, og han kan stirre på pene ben fra tid til annen. Men du kan holde det i grenser og uskyldige med litt ekstra innsats, og din belønning vil være en mild mann som er både en romantisk beiler og en ledsager som kan snakke om alt under solen.

Når disse anfallene av ensomhet og depresjon føre til tungsinn å samle, kaste din forkle i comer bak akvariet, kaste på en gul kjole og en gylden smil, kjøpe noen grønne billetter til en lykkelig show, og lure ham rett ut av det. Pisoeans er spesielt sårbare for forslaget. Du kan treffe noen snags prøver å få ham til å være økonomisk og forsiktig om penger. Neptune mennesker, ærlig, ikke er kjent for sine trippel A kredittrating (med mindre han har en Steinbukken ascendant eller sterk planeter m Taurus, Aquarius eller kreft, for eksempel). Han vil lære, men ikke sammensatte situasjonen ved å være ekstravagant selv, hvis du kan hjelpe den. En løs spender per familie går en lang vei-mot de fattige huset. Han trenger et godt eksempel. Det er overraskende hvor som arbeider med Fiskene tegnet i en slags oppfølging the-leder måte. Det vil si, hvis lederen er nær ham og noen han respekterer. Piscean naturen er levende mottakelige for vibrasjoner rundt ham, spesielt hvis de er forsterket av følelser.

Barna vil finne ham en hval av en masse moro. Sjansene er helvete ta dem båtliv og bading og snorkel dykking. Han vil spille den delen av Wicked Crocodile og Little Boy Blue før de tror de har funnet en menneskelig barnehage
rime, i levende farger. Han kan strø dem med en liten vei-out filosofi, synge dem noen mildt salte ballader, eller lære dem å stå på hodet, yoga stil. De vil sannsynligvis elske ham, og de bare kan vise seg å være godt balansert, veltilpassede voksne, takket være hans sjeldne evne til å holde en liten fugl i hånden uten å knuse det eller skremme den. Du trenger juling og helvete gjør lytting til sine unge problemer-du holde nesen og klærne rene, og han vil holde sitt sinn aktiv. Det skal fungere helt fint.

Aldri trå på denne mannens drømmer, han vil ikke tilgi det, eller glemme det. Gi ham en sjanse til å slå dem i virkeligheten ved å hjelpe ham å finne en god, fast stjerne til stikk kjerren sin til-en som vil gnistre i stedet for fizzing ut i en formørkelse av sunn fornuft. I kjærlighet, er Fiskene en slankere følelsesmessig, noe som betyr at han må grenseløs trygghet og tro, men det betyr også at du musn’t lene seg på ham med imaginære klager. Hans entusiastiske håp må vannes med forståelse hengivenhet, og sørg for at du leverer den rike jord til et lykkelig familieliv. Hold dødelige insekter av mas og kritikk fra røttene, og en dag de ville og gale håp om hans vil endre seg fra unyttig ugress i høye penger trær i bakgården, høy nok til å nå noen av dine egne private drømmer. Hope Springs evig i Piscean hjertet. Ikke banke det. Det kan dusje deg med noen gigantiske og overraskende flaks hvis du steller det ømt.

Du har kanskje hørt eller lest at Fiskene er tegnet av «self-ulykke,» og som kan gjøre deg all nervøs og negative, men ikke la det skremme deg. Sant, det er alltid litt av selv-ulykke i alle Neptune menn, men bare «Tilbake ham ikke opp igjen,» ville som du en pakke som kommer ubundne. Hvis du gjør knutene stramt nok, vil det ikke skje ofte. Tjene ham en drøm for frokost, en smart vits for lunsj, og Chopin for middag, med Browning for en chaser. Etter det, er du på egen hånd. Ikke vær redd for å hoppe i. Vannet er deilig.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail