Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Løven som barn

Husk spillet du pleide å spille kalt Følg Leader? Husk den lille karen som alltid sulked da han ikke fikk til å være leder? Hvis han var den samme kamerat som lånte deg penger til å kjøpe lakris pinner og Eskimo paier når kvote løp ut, må du ha hatt en Leo i nabolaget ditt gjengen.

Den typiske løveunge er solrik, glad, leken og lystig når han får sin egen måte. Når han ikke gjør det, storm skyer samler seg ut av ingenting, sammen med en dundrende brøl, eller en skade, grublende tilbaketrekning. Selv om han ser ut til å være litt full av seg selv, bør de unge Leo ikke være konstant satt ned. Undertrykke hans entusiasme og godt humør kan forårsake dype arr som kan mørkere hans Sun for år. Små løver og lionesses har en vane for sjefer over de andre barna som ofte irriterer mødrene til flere hemmet ungdommer, men de bør være tilbakeholdne forsiktig og aldri kjeftet hardt foran lekekamerater. Den store stolthet Leo reagerer voldsomt til angrep på forfengelighet, spesielt i det offentlige.

Det er godt å stimulere den naturlige lederskap i Leo barn, men de bør læres at alle må ha hans tur, fordi det er rettferdig måte, selv om de er sterkere enn de andre.

Den leonine rettferdighetssans vil vanligvis føre til at unggutten å se lyset. Han er ikke skadelig aggressiv. Han har bare en trang til å dra til fronten av paraden. Disse guttene og jentene har en sterk trang til å vise frem, og det er vanskelig å ta motet hvis det er lov å komme ut av kontroll. Den lille løven er den som stolt står på hodet i skolegården eller går på et gjerde for å begeistre de jentene. Kloke foreldre vil begynne tidlig for å gjøre Leo barnet innser at å vise frem er veldig uverdig. Dette fungerer vanligvis som en sjarm, siden Sun-styrte barn har en medfødt følelse av verdighet.

Du vil merke det i de minste Leos. Det er en slags kongelig peiling, som skaper inntrykk av at barnet er monark over alle han undersøkelser. Begrepet «Hans majestet, baby» ble skapt for å beskrive en Leo spedbarn. Små unger vil begynne tidlig å råder grunnen, innpakning mor og pappa og hele følget av slektninger rundt fingrene med svært liten innsats. Det er den rareste ting, men en liten løve sitter på sin trone-Jeg mener i sin høye stol dekket med sviske juice og eggeplomme, og trenger en endring av bleier, vil en eller annen måte klarer å holde sin verdighet intakt. Det kommer naturlig for en Leo babyen å tillate hengivne foreldre og beundrende venner til å betale hyllest til ham, mens han allernådigst aksepterer deres oppmerksomhet, gaver og nattering hyllester. Han finner tilbedelse veldig lett å ta. Legg merke til den glade, selvtilfreds ser på ansiktet hans når fremmede stopper å lage oppstyr over ham.

Din Leo barnet vil bli mer hensynsløs enn gjennomsnittet unggutten, ta flere sjanser og være mer aktiv. Deretter kommer de periodiske staver av leonine latskap, når han vil ligge rundt huset for sliten til å løfte en finger, unntatt til bevegelse for deg å vente på ham. La ham være alene og gjøre ham forstå ingen er hans tjener. Hvis han vil ha noe, kan han få det selv når hans energi avkastning. Ellers kan en bortskjemt Leo barnet blitt en vanlig tyrann. Nå og da, selvfølgelig, det gjør ikke vondt å bringe ham en bok, gi ham et glass sjokolademelk eller på annen måte utføre en vennlig tjeneste. Men litt slik innsendelse til løvens luner er rikelig, med mindre du har en hemmelig trang til å være en dame-i-vente eller en prins equerry. Leo ungdommer som har fått opplæring at de må respektere andres rettigheter hvis de skal bli respektert selv kan være mye moro å leve med. De er like leken og kjærlig som de søte små unger du ser i dyrehagen, og i likhet med unger, de trenger streng og kjærlig disiplin. Den varme kyss og den tøffe bjørk rod vil begge må være ansatt ofte av løve tamers. Enten en uten den andre er alltid ineffektiv og farlig.

Der arc to typer Leo gutter og jenter. Den første typen er de extroverts, homofile, munter, utadvendt, varm og sjenerøs, hvis litt pushy til tider. De andre er roligere, nesten engstelig på overflaten. Slike utad sjenerte små løver kan ha lidd et alvorlig slag mot forfengelighet sine fra dominerende foreldre eller fra for mye oppmerksomhet mot brødre og søstre. Secretly, de trenger kraft og applaus så mye som de andre. Faren i slike situasjoner, hvis de er forlenget, er at Leo barnet vil enten få den oppmerksomheten han søker senere i livet ved å tvinge spørsmål til feil tid med feil folk, eller trekke seg tilbake til smertefulle skyhet og destruktive frustrasjon. Leo ego, unaturlig flaske opp i lange perioder, er mest usunn.

Som ungdommene, kan Leo gutter liker å leke med soldater og nyte spill av utfordringen med et sterkt element av tilfeldighet. De små kvinnelige Leo vil være ladylike, hvis viljesterk, kan nyte fine klær, og blir fortalt at hun er pen, og vil nok gjerne blir gitt ansvar rundt huset. En og annen Leo jenta er en guttejente, men forfengelighet vil til slutt vinne, og den fasen går. Ikke forvent disse ungdommene til å nyte å ta ut søpla eller rydde gulvene. De vil gjøre opprør mot menial oppgaver, så tildele dem mer viktige og verdige oppgaver som gir dem en følelse av autoritet.

Lærere kan forvente at Leo studenter til å gjøre litt instruere av sine egne. De elsker å forklare ting til andre, og ingenting gleder dem mer enn å spille rollen som erstatning instruktør når læreren har til å forlate rommet. Det setter dem i søkelyset. Normalt vil Leo barnet igjen ansvaret på skolen administrere disiplin lykkelig, men nå og da hans lekende ånd vil komme frem, og læreren kan gå tilbake for å finne en tre-ring sirkus pågår.
Unge Leos kan lære fort når de vil. De er intelligente, og er ofte rikt givende for pasienten lærer, men de har en tendens til å være litt lat om læring. De foretrekker å skli av på solfylte personlighet og innsmigrende sjarm. Lærere kan være litt sol blindet av sine smil og komplimenter, og det er ikke uvanlig at små unger for å få bedre karakterer enn de fortjener. De må kanskje bli tvunget til å utvikle gode studievaner. På andre tenkte, er å tvinge bortkastet tid. Den enkleste måten å heve karakterene i en Leo barnet er å appellere til hans forfengelighet, for å gjøre ham ønsker å være bedre enn de andre. Det vil vanligvis slå utslaget. Når han er god, klappe ham på ryggen slik at han virkelig mener det. Lette slag vil ikke gjøre. Uansett hvor mange komplimenter han får, han er alltid sulten på mer.

Disse barna vil trolig kreve mer lommepenger enn sine mer nøysom venner. Din Leo barnet kan gi bort det meste av fritiden sin Nickels, men han vil ikke kort endre seg selv, heller. Det er en god idé å lære ham regelen Rockefeller barn ble undervist om økonomi: «Gi litt, bruke litt, spare litt.» Spesielt det siste.

Når de blir eldre, vil de unge løver og lionesses merke det motsatte kjønn mye raskere enn ungdommer født under andre Sun tegn. Forvent en turbulent oppvekst, fordi Leo barnet vil være opp og ned følelsesmessig hundre ganger om dagen. Både hans vennskap og hans romanser vil være fryktelig dramatisk, og full av fargerike ecstasy og kjærlighetssorg. Alle Leo barn elsker å gå på fest. Gi dem rikelig med frihet, eller de vil rett og slett ta det. Harsh bestillinger ødelegge deres stolthet og verdighet. Hvis du bygger mot og flatere ego av deres unge Leo ved å fortelle ham oppriktig du vet han kan gjøre det, vil han stolt være sterk for deg.

Det er aldri en enkel oppgave å heve en August barnet. Det vil være øyeblikk når du føler bur løve vil aldri bli temmet. Men han kan være, hvis du husker at han trenger skånsom og kontinuerlig disiplin-og kjærlighet og hengivenhet er de to magiske nøklene som låser hans gylne hjerte. Det er ikke løvene som ble beundret som barn som vokser opp i ulykkelige voksne. Det er de små ungene som var følelsesmessig sultet og neglisjert. Husk at han later til å være veldig modig, men i hemmelighet frykter han ikke. Klemme ham tett hver natt og elsker ham av hele ditt hjerte.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail