Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Jomfruen som sjef

Hvis du har en Virgo sjef, være snill mot ham. Han er trolig hemmelighet urolig og ulykkelig. Jomfruer er ikke født til å være høy drevet ledere som leder andre med makt og de snart angre på beslutningen om å bite av mer enn de kan tygge. Selvfølgelig, på grunn av individuelle planetenes posisjoner og aspekter i fødselshoroskop, det er sikkert noen Jomfruer som er ekstremt kompetente i maktposisjoner, men de er få og langt mellom. Du kan sikkert telle de du kjenner på tærne av den ene foten.

Den typiske Jomfruen er på sitt beste som kraften bak tronen, han som pålitelig gjennomfører de opprinnelige | f andres ideer. Han er lykkeligere og mer vellykket i sjakkmatt posisjon styreleder enn som president i et stort selskap som har til å takle problemene hans ansatte og presentere et lystig selskap image. Den aller siste de fleste Jomfruer ønsker er å forherlige seg selv og bli en lyttepost for alles problemer, Gud vet, de har nok problemer fra sine egne for å holde dem opptatt bekymringsfullt i en mannsalder, selv om man) av dem er innbilt.

Takle presset med å være ansvarlig for impulsive handlinger progressive kollegaer, skyte bestillinger a1 underordnede, og presser PR, mens sjonglerer økonomien til store imperier, krever en tykkere hud og e fetere ego enn gjennomsnittet Virgo besitter. En grunn til at han er slik en ulykkelig mistilpasset som en executive er fordi han har en tendens til å se trærne klart og helt glipp skogen-men dette er den aller egenskap som gjør ham til ac uunnværlig juvel som mannen som styrer president i firmaet. Han er kanskje ikke den som ser det store bildet, men han kan slette fuzziness fra bildene de mer aggressive mennesker male så skjødesløst. Hvis noen kan manipulere kompliserte prosjekter og se dem gjennom med £ minimum av katastrofale feil, er det en Virgo. Han kan ta de villeste ordninger med tusen farlige, dinglende løse tråder og gjøre dem arbeid. Et talent som det bør aldri være bortkastet opp foran der det ikke er nok personvern å oppnå sine grundige mirakler. Faktisk, hvis han er tvunget til å utføre sin organisatoriske magi før et offentlig publikum, er Virgo sannsynlig å se ut som om han er dobbel snakke, når han egentlig ikke. Virgo som skjulte forfengelighet har fått ham til å bli satt i en slik posisjon som regel ender opp anklaget for nettopp dette.

En Jomfruen vil trekke noen slag når han har bedt om en kritisk mening, og la oss innse det, har en executive ofte å smile og si «ja» når han mener «nei», og rynke og si «nei» når han mener «ja. » Det er en del av spillet. Men en Virgo kaller en nepe en nepe, og han forvirret når folk slår på ham fordi han ikke late som om det var en tulipan.

Følgelig Virgo i en high-powered posisjon noen ganger tyr til bedrag i selvforsvar, og-siden bedrag er ettertrykkelig ikke en av hans medfødte talenter, han ender opp med å bli beskyldt for å være regelrett slu og hyklersk. Hva synd, da Jomfruen hater hykleri så mye. Men det er prisen han betaler for å sitte i en stol han var ikke ment å okkupere. De endeløse, pratsom lunsjer med klienter som trenger å bli wined og spiste og se på ville kjøre den gjennomsnittlige Virgo inn en eremitt hule etter et par måneder, og noen år med det kan faktisk gi ham en alvorlig psykisk sammenbrudd.
Enhver Virgo som søker sin egen sjel til slutt kommer opp med vissheten om at han er bedre av å gjøre selve arbeidet med å kjøre maskiner i organisasjonen og la noen andre posere for bildene. Hvis han er virkelig dedikert til sitt arbeid (er det en Virgo som ikke er?), Forakter han i hemmelighet de sosiale og politiske utenomfaglige aktiviteter leder av et firma er tvunget til å engasjere seg i, fordi det fører ham til å forsømme sine plikter- og være trygg på at forsømmelse av plikt er ikke noe en Jomfruen tar lett på.

Likevel, hvis virksomheten er en liten en med, sier under et dusin ansatte, kan en Virgo gjøre veldig godt som kaptein på slepebåt. Han vil absolutt ikke la det treffer noen uforutsette snags fordi han vil ha alle potensielle farer kartlagt i detalj, opp ned og bakover. Men big business og den typiske Virginian rett og slett ikke blande, alltid slik at for den sporadiske unntak fra regelen. En Virgo med en Cancer ascendant og Steinbukken Moon, for eksempel, ville være en hest med en annen gangart. En slik Jomfruen i spissen for et stort selskap kan være en virkelig vinner, akkurat som den gjennomsnittlige Jomfruen i spissen for et lite selskap er vanligvis vellykket. De utmerker seg ledende vitenskapelige, eksperimentelle grupper, hvor møysommelig forskning er grunntonen.

Dette sjefen vil ikke overse de slurvete feil av en sekretær som stadig feilstaver ord, bærer blekk blotter på henne tommelen og glemmer å vanne sine pelargonium. Du må være på vakt og på tærne hvis du vil ha en kampanje fra Jomfruen. Aldri fortell ham Tilsettingen gjelder for tre når det er virkelig for 2-45, eller du vil møte en grinete, irritabel sjefen som ikke vil nøle med å peke ut rote med hairsplitting åpenhet. Som for å minne ham i selvforsvar som han selv forlagt papirene han trengte for samme møtet, glem det. I stedet for noe som fikk ham til å bli mer tolerant av dine feil i forhold til sin egen – meget sjeldne goofs, han er langt mer sannsynlig å blending på deg med ekstrem irritasjon. Prøv det mer enn én gang, og du kan ende opp uten jobb. Litt kritikk går langt med Virgo sjef. På sin side, er det. Så langt som du er bekymret, trekke deg til mye av det. Det er bare én vei ut og en måte bare. Ikke gjør feil. Det er egentlig ganske enkelt.

Når du har justert til hans perfeksjonist holdning, vil du finne din eagle-eyed Virgo sjefen er snill og rettferdig. Han vil ikke ønske å høre detaljene om din siste romantikk, siden følelser borringer den typiske Jomfruen, men han vil lytte med sympati på din forespørsel om permisjon fordi din venstre lille tånegl trenger oppmerksomhet. Sykefraværet vil bli forstått. Kontor flørtende og uforsiktig vaner vil ikke. Holde pulten din ryddig, ikke blinke rundt på kontoret i mini skjørt og tung sminke, aldri børste håret over sine papirer, og lytte nøye til alle sine instruksjoner. Hvis han godkjenner grooming din, dine arbeidsvaner og hjernen din, kan han være en overraskende generøs og vennlig, hensynsfull mann å jobbe for. Han har sine små særegenheter, men ikke vi alle?

Menn som jobber for en Virgo sjefen står overfor en litt annen problem. Han forventer at du skal komme opp med kreative ideer og å være aggressive i området for markedsføring og salesmanship. Faktisk vil han stole på deg til å fylle disse hullene i sin egen make-up. Bare vær sikker på at du håndtere selv med beskjedenhet. Han vet du har mer direkte drift enn han gjør, men han er også klar over at han har mer organisatoriske evne, og ikke minst praktiske og forsiktighet, og han vil ikke bli henrykt hvis du lar det bli åpenbart at du kan kjøre ting uten hans nære tilsyn. Han er utvilsomt riktig. Han er vanligvis, som kan være litt frustrerende til du blir vant til det og lære å respektere ham for det.

Din Virgo sjefen kan ha en skuff full av fordøyelsesbesvær rettsmidler og et sinn full av fakta og tall, men han har også et hjerte full av medfølelse og evne til å rette ut inter-kontoret uenigheter. Han vil ikke gi ut Jaguars, eller mink kapper som julen bonuser, men han vil betale deg hva du er verdt, og vil ikke lure deg. Husk at han er helt i stand til dimensjonering opp nøyaktig hva du er verdt, også. Det er vanskelig, om ikke umulig, å lure ham.

Ikke forvente seg å bli begeistret glamorøse boble kampanjer. Han kan ikke være altfor fantasifull, men han har nok fantasi til å visualisere slike bobler sprekker med et smell og en spray av vann, som kan forlate deg våt. Pass på dine forslag og arbeidsmetoder har et solid grunnlag i faktum, eller han vil avfeie dine ordninger som dagdrømmer og han kan avvise deg, også. Du kan bli utålmodig ofte med sin konstant splitting av hår og faultfinding kritikk, men tross alt, du kan ikke bare si til en overlegen at «Det er en hemsko å mase.» Så du kan like godt akseptere hans kritiske vaner grasiøst. Det vil ikke skade deg å la ham forme deg opp litt, likevel.

Alltid fortelle ham sannheten. Det er nytteløst å lyve for ham. Oppriktig, kan det hende at Virgo sjefen belastning på mygg-men faen sjelden svelge en kamel.

Hvis du gir ham forståelsen støtte og respektere han trenger, han vil aldri skade deg. Inne, han er virkelig en svak sjel og ofte fryktelig ensomt, gift eller enslig. Han gjør ikke venner lett, og helvete være rørende takknemlig for oppmuntring. Som alle Jomfruer, lever han med en hemmelig drøm og er ikke på langt nær så isolert fra følelser som han synes å være. La ham vite at du har oppdaget at hans bark er verre enn bite hans (selv om hans bark er milde og rolige), og han vil fratre elfenbenstårn. Never mind om de andre ansatte kaller ham gjerrig. Gå til ham når du er virkelig i trøbbel, og se hvor galt det er.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail