Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Vekten som ansatt

Det var en gang en Libran designer som ble brakt til vestkysten for å gjøre kostymene til en stor film, og han satt i suiten sin i en posh Beverly Hills hotellet i seks hele uker uten å gjøre en eneste skisse. Det var ikke fordi han manglet ideer. Han
var overfylte med dem. Det var tepper – som heslig, skingrende, påfugl blå tepper. Det ga ham migrene mareritt. Han kunne ikke engang tenke rett, enn si lage, og han ønsket ikke å endre sin suite fordi han likte visningen av palmene.

For nesten to måneder filmen ble holdt fram til produsenten endelig oppdaget problemet. Så snart han ble gjort oppmerksom på Libran estetiske problemer, ble den offensive gulvbelegget erstattet av ny vegg-til-vegg-tepper i en akseptabel, dempet rose skygge. Hvis du lurer på hvorfor produsenten var så forståelse, var han en Gemini. Hvorvidt designerens klagen var rimelig ikke angår ham. Gemini bare ønsket å få ting i gang så raskt som mulig, og han tok den raskeste veien ut. Både Aquarian og Gemini sjefer er fabelaktig når det gjelder å håndtere den delikate Venus temperament. Det er en immateriell empati mellom luft tegn. De er alle flyter rundt på en slags sky, men i forskjellige høyder.

Vennligst ikke få inntrykk av at du bør kjøre rett ut og finne et teppe selger hvis du har en Libra ansatt. Ikke alle mennesker er født i slutten av september eller oktober er uerstattelige kunstnere med slike sensitive nerver. Men selv den gjennomsnittlige Libra ansatt vil jobbe mer lykkelig hvis hans omgivelser ikke distrahere ham.

Han vil også være mer effektiv hvis han ikke er fornærmet av folk han jobber med hver dag. En grov, skitten, unhar-monious atmosfæren kan hemme ham, men uncongenial medarbeidere vil egentlig sende ham inn i en blå tåke. Han er like bevisst på vibrasjoner av personligheter som han er av vibrasjonene av farger, spesielt i nært hold. Hvis Libra arbeidstaker har virket forvirret i det siste, eller ikke seg selv, hvis han har vært å snu i slurvete arbeid som ikke oppfyller sin vanlige standard, han er ikke nødvendigvis slipping. Kanskje han er allergisk mot post gutt eller rengjøring kvinnen. (Jeg håper det ikke er hans egen sekretær. Den konstante, slipende smertene ville være uutholdelig.) Det kan også være blotter på pulten hans. Gi ham en fin, ny, en ren, helst i en baby blå, endre rengjøring kvinnens skift og holde postrommet ansatte bort fra ham. Legg merke til hvordan hans arbeid forbedrer umiddelbart? Han var bare ute av balanse.

Når disse Libra skalaer få beruset, kan alt skje. Både de mannlige og kvinnelige Librans kan slå misfornøyde og lat og har ingen unnskyldning for sine mutt stillhet. En slik endring fra sin normale sødme og ro er bundet til å rokke ved ditt eget sinn litt, også. Hvordan kan noen med et så attraktivt smilehull i hans (eller hennes) haken være så ubehagelig? Det er enkelt. Hvordan vil du at dine skalaer å bli tippet sidelengs? Det er ikke en behagelig følelse-heller som å være på en båt som er rullet fra babord til styrbord på en hakkete havet. Noe kan ha skjedd hjemme for å snu ham rundt. Uansett årsak, er det en sløsing med angst for å la deg bli forstyrret når de Libra skalaer er ubalansert. Det tar sjelden lang tid for Libran å få dem svingende harmonisk igjen. Deretter fred og ro vil regjere igjen på kontoret, din Libran arbeid vil bli så inspirert som alltid, og du vil gå tilbake til smelting som vanlig når du blir varmet av at uforlignelige Venus smil.

Hvis det er en union av noe slag forbundet med selskapet ditt, sjansene er den Libran ansatt vil være midt i det å forsvare like rettigheter og rettferdig lønn. Faktisk, mange mennesker født under dette soltegn gjøre fagforeninger sitt livsverk. Det viktigste for alle Ubrans er harmoni. Perfekt rettferdighet er deres ideal. Fagforeninger tilbyr ham bare for godt en sjanse til å gå opp for hans naturlige talent i settling tvister.

Hvis det er ingen fagforening å ringe for hans rettferdige dom, så han er nok den som blir fredsskaper når kontoret krangler raseri. Den typiske Libran er vakkert flinke til å tømme luft av uenigheter. Han forsvarer begge sider med en total mangel på fordommer for heller, gjør motstridende cowboyer se hverandres synspunkt, og til slutt topper det ved å få alle til å håndhilse rundt. Det som kan helt forvirre deg er at han vil egge noen heftige diskusjoner selv. Men du må huske på at for ham, disse er friske debatter. Han elsker noe mer enn batting proffene tilbake til cons, deretter bytte til pitch cons mot proffene. I hans øyne, det er ikke slåss. En god, intelligent argument er ren underholdning. Det er bedre enn å gå på kino. Han er vanligvis muntert uvitende om at han er å skape noen spenning når han kjører sitt poeng hjem med strålende logikk, og gjør at andre kvele på sine svake antagelser. Så snart hans spill av hjernen busting når et punkt der temperamentet blir åpenbart frynsete, han forferdet. Så, hvis han er en typisk Venus person, vil han raskt helle helbredende balsamer over åpne sår, og flatere alle ut av deres dårlige humor med solskinn på smilet hans. Oppriktig, kan du drepe ham for å manipulere deg så tilfeldig.

Beroligende sine såre følelser når han er blitt fornærmet er en annen sak fullstendig. Det er vanskelig å finne akkurat det irriterer eller gleder Libran ansatt. Hva brakte en blinkende latter eller en krans av tolerante smiler en dag kan bringe en alvorlig rynke av skadet uskyld de neste, eller vice versa. Det er disse skalaene igjen, selvfølgelig. Hvordan kan Libra fortelle på forhånd hva hans humør vil være mot et gitt emne når han ikke vet selv hvor langt han skal dyppe til den ene eller den andre? Spør hans medarbeidere. Har den karen (eller jenta) med fordypninger glise uforutsigbare reaksjoner? Du vil få svar som: «Vel, den andre dagen jeg spurte henne om hun hadde fått litt vekt, og hun smilte til meg så søtt, fikk jeg ideen om hun trodde det var blitt. Denne morgenen jeg ringte henne ‘Chubby’ i spøk, og hun vil ikke snakke med meg. » Eller du får et svar som: «Vel, i forrige uke, viste han meg en rekord han kjøpte på kolonien Record Shop-en av de gamle Glenn Miller 78’s-og jeg bemerket at storband er like utdatert som dinosaurene. Han bare gliste, og sa han var student av gammel historie. dag, hørte han meg fortelle resepsjonist at storband er firkantet, og han tok nesten hodet av meg og kalte meg en syk, psykedelisk hippie. Han hadde en stor sans for humor om det forrige uke. Hvordan skulle jeg vite at han samler storband album, lys en stearinlys hver kveld og lytter til dem som han er i en katedral? »

Vekten vil elske deg i dag for hva han hatet deg for forrige måned, og helvete forakter deg i morgen for hva han fant herlig i går. Det er litt delikat å håndtere sine utskiftbare reaksjoner, men under alle oppturer og nedturer, forblir Libra naturen i utgangspunktet rettferdig og fornuftig. Hans frowns er bare hud dyp. Hans smil er ekte. Ignorer den første og henge på den andre. Faktisk ingenting bergarter typisk Venus person flere enn unødvendig shouting og spenning. Han er langt mer sannsynlig å unngå ubehagelige scener enn til retten dem. Det er aldri noen eddik i Venus sinne. Det kan være litt is rundt kantene, men isen smelter til slutt, vet du.

Kvinne Libran ansatte ofte minne om en bit av hel hvete toast. Det er en slags Campfire Jente mystikk om dem. Selvfølgelig kan noen ha lønnesirup spredt på hele hvete, i form av due-lignende stemmer og myke oppførsel, men det er en hyggelig sødme. Du vil sjelden finne en Venus jente som ser tøff og ramponert med medtatte øyne og blatant sex appeal. Hennes er mer av en frisk og myk appell, som de røde og gull nyanser av Indian summer, mot klare, blå himmel. Libra cupcakes som drypp med seig glasur er i mindretall. Du vil sannsynligvis få umiddelbar inntrykk av at denne jenta kan håndtere seg pent i et spill av touch og frispark.

Hun kan gjerne gå på lange turer, og bruker mye tid på biblioteket. Hvis ikke, kan du trygt satse på at hun tar lange turer, og tilhører en bokklubb. Den fysisk aktivitet og litterære orientering er alltid til stede. Det er bare et spørsmål om grad. Men det vil være lange hvileperioder mellom turer eller turer, som hun erstatter energi med matthet og slapphet. (Det var da hun fanger opp på lesing henne.)

Din Libra selger kan studere for en jurist på siden, eller han kunne ha en hobby som er praktisk talt en ny karriere. Han kan være en profesjonell i enkelte område utenfor jobben sin, og har en ekspert kunnskap om dype fag du aldri drømt at han ville tenke på. En ting, men du kan være sikker på at han mener om: Girls. Kvinner. Feminine pulchritude. Minst nitti prosent av alle Libra menn abonnere på en Playboy typen magasin. Selv om han er sjenert om det, vil Venus mannen nyte noen diskrete blikk på bildene av veldreide bunnies som er iført lite annet enn en blendende, provoserende smil. Han liker å se dem i person enda mer, det er derfor du vil ofte finne ham etter nattklubb krets, selv om han kan forlate etter at gulvet showet når de støyende folkemengder begynner å velte hans harmoni. Den lykkelig parret Libran vil sjelden bære hans interesse for det motsatte kjønn noen lenger enn tydelig visuell forståelse, men de enkle Ones kan være reelle Lotharios.

Librans er alltid enten gift, forlovet, skilt eller midt i en viktig kjærlighetsforhold. De har aldri padle kanoene sine alene. Ekko over den blå lagune, kan du alltids høre snikende fotsporene til en squaw eller en modig i Libran lodge på aftenen, under måneskinn. For hver Libra Hiawatha, det er en jomfru, og du kan reversere den.
Hold nydelig, pen Libra jenter og dine kjekk, milde Libra menn fornøyde med rør i musikk mens de jobber. Ikke noen gang rope på dem, og være sikker på at du alltid gi dem logiske grunner for å gjøre ting. Respekterer deres intelligens, fordi de vil ha mer av det enn den gjennomsnittlige person, og aldri utsette dem for spenning.

Hvis de er behandlet riktig, vil Libra ansatte aldri føre til friksjon på kontoret, de vil være engler takt og diplomati, komme sammen med nesten alle. The Venus arbeidstaker bringer sin egen personlige aura av nåde og skjønnhet til alt han rører. La ham hjelpe deg med salgsstrategi, og oppmuntre ham til å delta på de beste messing brainstorming møter. Kan like godt la ham få taket på hvordan den utøvende nivå opererer, fordi Vekten er et kardinal tegn, og han vil ikke være en ansatt uten status for alltid. Han ønsker å lede, og han er godt kvalifisert. Så snart du kan, satte ham ansvaret for noe, og deretter se hvor lett bli håndterer byråkrati, små klagemål, Knotty problemer og flaskehalser. Han vil kle seg som en mann av skillet, og oppføre seg som en også. Han er stor for bedriftens image. Som for henne, vil en Venus kvinne få det hun vil til slutt, i hennes egen søt måte. Hvis det er en kampanje hun vil, la henne ha det. Hun trolig ikke vil la deg ned. Det er ganske smart hode på disse velskapt skuldrene. Hvorfor ikke dra nytte av det?

Din Libra ansatt kan ha litt problemer med å gjøre opp sin mening til tider. Hans tankegang går aldri i halsbrekkende fart når målet er en beslutning, men det sjelden går av sporet. Etter han endelig trukket inn i stasjonen, vil han sannsynligvis ha det rette svaret, selv om det var som å se en tohodet giraff gjøre hans bøying øvelser for å få det ut av ham.

Librans er svært kunstnerisk og musikalsk anlagt, med sans for lov og en filosofisk bøyd. De bringer sin beroligende innflytelse oftest til sykehus, show business, forlag, hallene av vitenskap, rettssaler, hager, politikk, varehus, interiør dekorere og departementet. Men uansett hvor du finner dem sprer harmoni, vil den Libran termostaten pleier å lese om sytti grader Fahrenheit. Det stuper sjelden til frysing eller stiger til glohet. Det er som å ha en menneskelig klimaanlegget på kontoret, med automatisk reparasjon service når det brytes ned. Du får ikke garantier sånn fra den mekaniske slag. Du sier maskiner kan ikke snakke tilbake? Vel, det er sant, men på den annen side-nå vente et minutt-stop veier alt jeg sier, frem og tilbake. Du høres ut som en Libra!

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail