Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tvillingen som ansatt

Men hva kan man dårlig voice nytte mot tre tunger sammen?

Har du noen ansatte rundt kontoret som snakker fort, bevege seg raskt og tenke raskt? Gjøre de ser unge og handle ung, glem deres alder? Er de uforutsigbare, rastløs, original og utålmodig? Hva en smart mann du er! Du har gått og leid deg noen Geminis.

Det er lett å forstå hvorfor. Med all den sjarmen og svik, og ikke minst blinke intellekt og kreativ fantasi, har du sannsynligvis ikke kan hjelpe deg selv. Nå som du har hatt en sjanse til å se disse Mercury folk i aksjon, har du lært at de kan ta en abstrakt idé og redusere det til en formel bedre enn noen andre på kontoret. Din Aquarian ansatt kan tenke i vilt abstrakte termer, kan din Væren ansatt kaste ut noen rødglødende ideer, kvalt i entusiasme, og de Jomfruer kan organisere detaljene omhyggelig. Men Gemini kan gjøre alle tre.

Før du fyrer de andre mennesker, men husk at Gemini ikke har den intense stasjonen på Væren, og heller ikke vilje til å arbeide overtid. Han mangler også fast og jevn formålet med vannmenn og han vil aldri forstå det uendelige, hengiven innvielsen av Jomfruen. Vi vil ikke dekke de andre Sun tegn. Du får den generelle ideen. Din Gemini ansatt er ikke en one-man show, alt av seg selv, selv om han er en dobbel personlighet. Han vil komme nærmere til det enn noen andre, men du trenger de andre arbeiderne akkurat det samme.

Geminis dele med Jomfruen, Væren, Løven og Skorpionen en innebygd evne til å håndtere kriser. De kan møte en krise raskt. Den typiske Gemini vil gjøre raske beslutninger og gå til handling, mens de fleste av menneskene rundt ham er fortsatt polering sine ski. Han er lett kjeder med rutine, lykkeligst når han er fri, så ikke prøv å kjede seg ham til arbeidsbenk. Han vil heller gjøre en strekning av tid i Sing Sing enn arbeid for en klokke-seer. I hvert fall i fengsel kunne han slå sin nysgjerrig sinn for å studere oppførselen til de innsatte. Jeg vil oppriktig gjerne påpeke her at Gemini bak murene er en ensom mann som ikke kunne finne riktig nisje for hans flere talenter i en over-organisert, konforme samfunnet. Mang en Gemini forger eller smålig tyv er i utgangspunktet så ærlig som dommeren som dømte ham, og dobbelt så idealistisk. Når Gemini er gjort å føle skyldfølelse for sin livlige fantasi og rastløs energi i barndommen, da stadig kritisert av næringslivet for å være for progressiv og nekter å passe inn Ståle mønstre, hans høy følelse av moralsk og mental etikk blir forvrengt, og han slår ut på den eneste opprinnelige banen føler han er overlatt til ham.

De fleste Tvillinger er så hemningsløst overbevisende de kan snakke folk til å kjøpe ting de ikke kunne muligens også bruker. Det er aldri feil å utnytte sine talenter i salg eller salgsfremmende aktiviteter. Når Gemini sølv tungen får gjennom fremhever fordelene av firmaet ditt, vil du ikke engang kjenner det selv, selv om du er en blind egoist om ditt eget selskap. Send en Gemini mann ut for å selge det offentlige, eller å krangle dine kunder og klienter i restauranter og på golfbaner. Eller sende ham på veien til å samle opp et skred av god vilje og ordrer for virksomheten. Hvis du må holde ham på kontoret, vær forsiktig med hvor du plasserer ham. Han misliker ikke tilsyn så voldsomt som Leo eller Væren, men han vil bli nervøs og utilstrekkelig hvis han innesperret og ute av stand til å uttrykke seg. Når dette skjer, vil Gemini ansatt bryte sine sjakler og sus av til mer frihet uten en øyeblikkelig sin beklagelse. Nå trenger ikke kjøre inn og ta en forhastet titt på pulten sin for å se om han fortsatt er der. Han vil ikke fly bort eller forsvinne i løse lufta før han har hatt en sjanse til å fortelle deg sine grunner og ta sine sjanser til å vinne deg over til hans synspunkt. Med mindre du hører annerledes, direkte fra ham, han er trolig like lykkelig som en bevinget budbringer fra gudene kunne være her m jorden, gjøre hva det er du har ham bruke sin smidig sinn til. Hvis det er et kontor pool av noe slag, kan du se dine Leos, Væren og Skytten folk gjør masse prangende betting, men du kan satse din gamle Brooklyn Dodgers knappen hat det var trolig hjernen av en av disse streker) f lyn du benytter som ble født i juni. Gemini von’t kaste ekstravagante pengesummer inn i en komplisert mbble ordningen så lett som Leo, løven. Han er mer sannsynlig: o risikoen hans sikkerhet i en situasjon hvor det er en utfordring o vettet, hvor det er rask handling og en rask retur. Hans samtale vil være full av fraser som «La oss gi det jeg spin», «Det er verdt en flyer,» og «Jeg vil prøve alt en gang.» Og han vil, også. Prøv noe en gang, er det. To ganger er ute. Han er lei av da.

Din Gemini arbeidstaker kan være glimrer med sitt fravær eller glemsomhet (samme), under baseball sesongen eller golf play-offs. De fleste Mercury mennesker liker disse idrettene, og mange av dem har deltatt, takket være den uhyggelige Tvillingenes fingerferdighet. Det er lite han kan gjøre med synkronisering av sin intelligens og sine smarte hender, og som kan omfatte beregning nøyaktig hvordan du swat en hvit ball over gjerdet eller foreta en hole-in-one på greenen. Sport ofte tiltrekker ham som en måte å arbeide av alle som nervøs energi. I det lange løp, men foretrekker Gemini å utøve sin kløkt og gi sitt sinn en treningsøkt, slik at han kan bat nok av hjemme går for firmaet ditt. Likevel bør han bli oppmuntret til å drive fysisk aktivitet. Det vil bære ham ut slik at han kan sove. Alle Tvillinger er utsatt for søvnløshet. Mange Gemini ansatte som jobber på kontorer der de er pålagt å være på jobb tidlig om morgenen kan bli gjenkjent av sirkler under øynene.

Din Geminis vil holde kontoret nynner med travle aktiviteten, masse vitser og homofil skravling. Men de får ting gjort. The Mercury sekretær kan være den raskeste kontordame i mengden, og raske til å fange din diktering. Normalt, hvis hun er en typisk Gemini, vil hun være i stand til å danne en intelligent, klart uttalt brev med bare et hint fra deg om emnet. På tross av hennes sekretærtjenester talenter, kan det være bedre å sette henne ut foran der hun kan sjarmere folk som går i døren og løpe sentralbordet for deg. (Gjøre to ting på en gang og sjonglerer dem fagmessig er ikke noe problem for en Mercury jente.) Du vil ha færre misfornøyde folk ringer deg. Ikke bare vil hun søte diskusjon fremmede smart, hun er ikke egnet til å rykke ut ledningene og kutte deg ut i midten av et kall til Kalamazoo å koble deg med
Katanga.

Jeg bør nok advare deg om ikke å diskutere reiser, bonuser, provisjoner og lignende med en Gemini, hvis du kan muligens hjelpe den. Bruk en stilk Steinbukken eller en dogmatisk Taurus eller en no-nonsense Virgo som midt mann. Hvis du ikke gjør det, kan Gemini snakke deg til å gi ham en høyere stilling med fast enn du har tilgjengelig uten å avfyre ​​din kones bror og dobbelt så mye penger som du gjør selv. Han vil gjøre det hele virker helt logisk. Det er mye tryggere å unngå økonomiske huddles med en overbevisende Gemini. Hvis du er spillet, gå videre og prøve det. Men du kan komme ut av klynge å ha lovet ham en ukentlig regning som ville støtte et par Jomfruer og Krepsen for et år.

Du kommer sannsynligvis til å reise over noen knuste hjerter på kontoret gangene når du har Mercury ansatte. En flørt eller to i måneden, og en ganske ustadig måte å endre hans sinn er den gjennomsnittlige oppførsel før forfall. Det er en ungdommelig luft av uansvarlighet om mange en Gemini (med mindre Natal chart indikerer en mer stabil natur). Han har en tanke minst en million år gamle, og følelser av en tenåring. Han vil se ut som en også.

Sannheten er at Gemini, som Peter Pan, hater å vokse opp. Og i likhet med Peter, han trenger en Wendy så smart som han er å rense huset for ham hver vår, la ham komme og gå som han vil. Hvis du er den typen sjefen til å spille kontor Cupid, ikke introdusere ham til noen annen type jente, eller du kan ha til å låne ham penger til å betale sin underholdsbidrag kort tid etterpå.

Ønsker du å gjøre kontoret virkelig svinge? Sett Væren ansatt og din Gemini ansatt sammen i et rom for å diskutere et nytt prosjekt. Deretter stappe litt bomull i ørene for å beskytte dem fra en lyd som ett hundre legge maskiner og to hundre ticker tape alt kommer på en gang. Stå like ved med en stor, sterk netto å fange alle de rosa ballonger som skal fly gjennom luften. Samle dem opp, ta dem inn på kontoret ditt, og studere dem nøye før du stikke en nål i dem. En av dem er trolig inneholde en million dollar idé.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail