Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Krepsen som sjef

Etter å ha lært om Krepsens sans for humor, kan du få inntrykk av at kontoret av en Cancer sjef er en virkelig morsomt sted, med alt unntatt konfetti og en sommelier å tjene champagne. De ansatte vil alle være rett mann, og det galskap leder er det stand-up humoristisk med den smarte one-liners. Det vil være som å gå på jobb på en nattklubb hver dag. Vel, nei-ikke akkurat.

Hvis du jobber for en TV eller film funnyman, alle som bare kan gjelde. Noe annet sted, ville du best tørke støv av konfetti av skulderen din, rette på slipset og glemme vitser. Den alvorlige, hardt arbeidende Caneerian utøvende går ikke for hilarity på jobben. Hans arbeider humor kan bestå av alt fra ler på en over-confident konkurrent falt på sitt ansikt til en svak latter når du ber ham om å doble din lønn før du har vist deg selv. Begge disse situasjonene vil slå sine morsomme ribbeina og bringe et bredt glis. Ingenting annet vil vekke mye munterhet eller mange fniser. Humoren er der fortsatt, under hans skarpe virksomhet ansikt og hans snø-hvit krage, men det vil bli lite brukt på jobben. De fleste av hans ler av arbeidet vil bli lagret for den menneskelige komedie av feil, eller å lette noens nervøsitet, og tonen vil vanligvis være vennlig. Syv timer og femtini minutter ut av hver åtte arbeidstid, vil imidlertid være humørløse, selv dystre.
Jeg mener ikke å skremme deg til å tro han er Simon Legree (selv om det er noen Krepsens sjefer av den typen spredt rundt om i verden). Det er bare at din jobb under en Cancer sjefen vil være mer sikker hvis du ser at buksa er krøllete, håret er delt pent, og hjernen opererer på en skarp nivå enn hvis du forteller noen raske seg, lykkelig prøver å spille andre banan. Den øverste banan du prøver å imponere er av plikt i humor mill mens han sitter bak den polert mahogny skrivebord, med morens bilde på den ene siden, og gruppen bilde av hans familie på den andre. Kan du forestille deg hva som ville ha skjedd med et medlem av Calvin Coolidge kabinett hvis han trakk den om «hvem som var den damen jeg så deg med i går kveld» i midten av et møte? Jeg kjenner en ansatt som har gjort en alvorlig feil i å sitere en shipping dato til en verdsatt klient. Da hans Cancerian overlegen kalte ham for en regnskapsmessig, forberedt på å være snill, han muntert sa, «Boss, jeg beklager sterkt min dumhet, og hvis du vil gi meg et par dager, er jeg sikker på at jeg kan komme opp med flere gode unnskyldninger! » Han ville ha vært et skrik i gammeldags vaudeville, men han fikk kroken fra hans unamused Cancer arbeidsgiver.

Forhåpentligvis vil du tjene på det store egg som em-i arbeidstakers lagt på hans siste opptreden. The Cancer sjefen er i | virksomhet for ett formål bare. Å tjene penger. Periode. Jeg Money. Det er laget av grønn og svart trykt papir, og | det har forskjellige tall i de øvre etternølerne, betegner! hvor mye makt, prestisje og luksus den vil kjøpe. Du bytte den for hardt arbeid. Jo hardere du jobber, jo flere stykker av denne grønn og svart trykt papir du får og jo større tall det er i de øvre spillere. Det er hans filosofi, i en krabbe skall. Det ville være klokt å gjøre den din.

Så du tror han er litt kvalm, gjør du? Kanskje hvis han slappet mer, og sluttet å være så strenge om goofing av,-og opprettet en vennligere atmosfære, vil han ikke bare bli mer vellykket, ville han bli lykkeligere, også. Har det skjedd med deg? Blikk på en kopi av Hvem er hvem i Commerce and Industry. Sommer bursdager vil være den tyngste, og juli vil toppe dem alle. Så ta en titt på navnene på Krepsen på slutten av «Hvordan gjenkjenne» denne soltegn. Han må gjøre noe riktig.

Uansett hva virksomheten han er i, er Kreftforeningen sjefen virkelig i sitt rette element når det gjelder handel, fra hester til aksjer-og alt i mellom. Han er en tidligere mester i å finne ut hva folk ønsker og levere den på en betydelig fortjeneste.
Den lokke av kontanter kan selv ha tatt ham bort fra utdanningen han ønsket, og han ble en self-made man. Det er ikke, så kan du trygt satse en måneds lønnsslipp som, mens han var på college ble han jobbet deltid og sette litt moola side. Hva er det jeg sier, college? Denne mannen trolig hadde sin første jobb i en alder av seks eller syv, gå til comer butikken for å få melk eller brød og lading hans kjærlig mor to cent for turen. Spør ham da han begynte sin første lønnede jobb. Du vil sannsynligvis få litt av et sjokk. Men det vil øke din status med ham. Han vil respektere deg og gjør et mentalt notat at du tenker rett. Forresten, se på de mentale notater han gjør. Han har et minne som en elefant. Kreft sjefer sjelden glemmer en ting. Som inkluderer hvilken tid du kommer, hvilken tid du forlater og hvor mange ganger du besøker vaskerom mens du er der. Men faen også huske nettene du bodd sent og tiden du jobbet hele helgen for å hjelpe ham med en viktig kontrakt, og du vil være rettferdig, selv sjenerøst, belønnet.

Han kan ha arvet rikdom og posisjon, men Cancer sjefen vil sjelden hvile på sin families laurbær. Han må bevise at han kan stable opp gullmynter på egen hånd. Likevel er han ikke grådig. Han er virkelig sympatisk og nestekjærlige, uten å være naiv om det. Til ham, begynner veldedighet hjemme. Hans familie kommer først. Deretter sin virksomhet. Etter det, er det din tur-og alle andres. Ingen kan være så big-hearted og økonomisk sjenerøs når mottakeren er fortjent, og når det er egentlig ikke noe annet sted han kan gå for å få hjelp. Krabben vil gjøre sin gest da-og det • ikke vil være små. Bare husk at det er en bred køye mellom ærlig veldedighet og utslett spekulasjon. Han har et mykt hjerte, men han har ikke en myk hode.

I virkeligheten er Cancer sjefen en dypt følsom, mild person, og i utgangspunktet usikker. Suksess beroliger mange av hans indre frykt, og det er derfor han forfølger det så hengivent. Når han er skadet, og det kan være langt oftere enn du er klar, kryper han inn i sitt harde skall. Det er også en Krepsens forsvar når han ikke får det som han vil, og det ofte fungerer til sin fordel. Folk alltid synes synd på en krabbe som har trukket seg inni skallet sitt, og noen ganger vil de lover mye for å overtale ham ut igjen.

Det er mange kvinnelige Krepsens sjefer, også. Nesten hver eneste Cancer kvinne du noen gang møter har jobbet på en gang i livet hennes, har jobb nå, eller er sjefer over deg nå. Hun kan være i kjærlighet med kjærlighet, men det vil ha en rival i hennes jobb som kan vinne i en spasertur. Hun vil ikke være fornøyd med følelsesmessig trygghet alene, selv om hun noen ganger tror hun ville. Til alle Krepsen, er lykke en twin-penger og hengivenhet i lik grad. Hunnkrabben avskyr trolig husarbeid, uansett. De fleste Cancer kvinner gjør. Hvis du har hørt en annen måte, er det på grunn av vedlegget de har til kjøkkenet. Egentlig ville disse kvinnene mye heller konkurrere i en manns verden, med alle sine sensi-jtive følelser, enn drudge gjennom den daglige rutinen for j feiing og støvtørking og støvtørking og feiing, med en jeg sporadisk mopping kastet i å avlaste monotonien. | De hater å innrømme det, og hjemmene deres er vanligvis hyggelige | nok steder, rent eller rotete, men de misliker å være; husmødre. Den hengivenhet og beskyttelse som går med det jeg er dandy, men møbelpolish de kan gjøre uten I de fleste måter, gjør kvinner ledere ikke avvike vesentlig fra menn, med ett unntak. Jenta krabber slitasje ikke bukser og hvite skjorter og slips. De bærer milde smil å skjule ømme hjerter og harde skall sinn, vanligvis toppet det hele med feminine og romantiske klær.

Alle Kreft sjefer har en bemerkelsesverdig innsikt i dine følelser. De vil forstå alt du sier med forbløffende nøyaktighet, og den nervepirrende delen er at de er også observant nok til å oppfatte betydningen av ordene du forlater usagt, så pass på hva du lar uuttalt. Krepsen er egentlig ikke einstøinger. De kan opptre som om det til tider, når de passerer gjennom en grinete eller nedstemthet, men de vanligvis omgir seg med folk. Ensomhet er engstelig for de fleste krabber, bortsett fra de som har prøvd det på grunn av svært dype sår svært tidlig i livet, og selv de er elendig alene, selv om de kanskje ikke bevisst klar over det.

Det er godt å arbeide for en Krepsens executive. Du vil lære mer i en måned fra ham enn du vil i et år fra andre sjefer. Det viktigste du lærer er betraktning. En Cancer sjefen driver en hard røverkjøp, men han er rettferdig mens han er å være slu. Å spille en runde vinner eller taper med de store gutta som holder blue chips er en ting. Å dra nytte av uskyldige er en annen.

Han er egentlig en snill og grei mann, som er flyttet til dyp medlidenhet med både grusomhet og ulykke. Høflighet og medfølelse er ikke gammeldags ord til ham. De er en del av hans gentlemans kode. Hvis intensjoner er oppriktig, dine motiver er lyd og hjertet er ærlig, vil han tilbake til deg gjennom feilaktige meninger og personlige problemer.
Krabben venter tålmodig og iherdig, med begge øynene vidåpne. Hans sinn er fortsatt våken og praktisk, men hjertet hans drømmer, og drømmer er like magisk som måneskinnet som vekker ham. De kan ta ham på en glamorøs, spennende tur rundt om i verden, eller inspirere ham til å bygge en ruvende industri som bruker sine overskytende overskudd til å oppmuntre til forskning som vil hjelpe menneskeheten. Men hver drøm er bygget på et solid fundament. Hans poesi er vakker, men det alltid er fornuftig.

Som for den vitsen, må du fortelle det til ham på lunsj, ikke i arbeidstiden. Hvis det handler om vanlig folk, og har et godt poeng, helvete latter. Da vil du finne ut hva han egentlig er. Se øynene hans, og du vil se at det galskap latter er en lys og modig svar på indre frykt og vondt som bare pasienten krabbe, med sin milde hjerte og hardt skall, kunne våge å gi.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail