Personlig horoskop – kr 199

Les mer

Kjærlighets-horoskop kr 149

Les mer

Stjernetegn

Tvillingen som sjef

En dag din Gemini sjefen vil være en walking klokke som kamera øye registrerer hvert sekund du tar din fortid kaffepause. På en annen, vil han ikke engang merke til hvis du kommer tilbake tre timer forsinket fra lunsj. Du kan prøve å flippe en mynt for å forutsi sine forandringer. Det er omtrent like trygt som noe annet. Jeg innser at det ville være en stor hjelp å vite hvilken dag han kommer til å ta hva holdning.

Men Gemini utøvende ikke vet selv hvilken side av sengen han kommer til å komme seg ut på hver morgen, og siden han ikke vet, kan du se at jeg ikke kan fortelle deg. Den sikreste måten er ikke å forvente at han skal være i dag det han var i går, og krysser fingrene for morgendagen.

Denne mannen kan være en glimrende, men rastløs, utøvende: Han er mer hjemme i presidentens stol enn de andre foranderlig tegn på Jomfruen, ville Fiskene eller Skytten være, men han er ikke utstyrt for å kommando eller lede andre for hele hans levetid. En Gemini som mener han er konstituert å kjøre et stort selskap med rolig sikkerhet er bare tuller seg selv (alltid vurderer de unntak fra regelen, som en soltegn Gemini med Leo ascendant og Libra Moon, for eksempel). For det første, er det vanskelig for ham å sitte stille bak et skrivebord i mer enn en time om gangen. President Kennedy, en av de sjeldne Geminis rustet til å ta på seg byrdene av lederskap, løste det problemet pent. Han bare slapp sitt nervøs energi ved å gjøre sin gyngestol fly.

Din Mercury-styrte sjefen må flytte rundt. Gemini er et luft tegn, og har du noen gang se luft stå stille? Det kan synes å noen ganger på en varm, fuktig dag (og så vil en Gemini hvis du fange ham i et sjeldent øyeblikk), men det er bare en illusjon i begge tilfeller. Den typiske Gemini sjefen vil ha et hull i teppet pacing opp og ned om han bur opp på et kontor for lang. Han er lykkeligere som bedriftsrådgiver, en effektivitet ekspert eller en visepresident med ansvar for feilsøking enn når han tvinges inn i den begrensede formen av en ni-til-fem posisjon, uansett hvor fancy tittelen. Han avtaler med ideer, prinsipper og abstraksjoner. Ensformig og materielle ansvar gjennomsnittlig utøvende slutt trykke ned sin svevende ånd. Derfor, når en Gemini fallskjerm seg inn i en executive spot, vil han være raske til å utøve sin akutte diskriminering og delegerer myndighet til andre rundt ham. Disse nøye utvalgte spesialister vil virkelig drive virksomheten, frigjøre sin egen hvile-mindre tankene for progressive ordninger og originale planer som vil doble selskapets resultat og lavere dets overhead. Han er utålmodig med kjedelig, kjedelige detaljer.

Hvis din bedrift nettopp ansatt en Gemini som overlegen du kan forvente noen endringer skal gjøres på kort tid. Den tregeste form for kommunikasjon rundt stedet vil trolig være cablegrams, og han kan kreve noen flere knapper på telefonen hans enn sin forgjenger. Din nye Gemini sjefen vil ikke være på jobb en uke før han inquisitively pirket rundt i alle områder av driften. Så snart han lærer hva som blir gjort og hvordan det blir gjort, vil han ønsker å vite hvorfor. Svaret: «Vi har alltid gjort det på denne måten,» vil føre hans lyse øyne å slå til isbiter som kan fryse deg på tretti skritt. Gemini er ikke enda litt interessert i eller imponert over tradisjon. Når han har fortalt noe er en gammel skikk, det er grunn nok for ham å endre det. Den typiske Mercury sjefen vil • ha møblene flyttet rundt ofte, drive sin sekretær i et anfall av fidgets en gang i uken med en ny idé til et arkivsystem som vil arbeide mer effektivt, og endre arbeidsplaner frem og tilbake før han finner en som klikker med ham.

Det er en ting du kan stole på, og en av de få tingene du kan stole på konsistent med en Gemini. Han:, vil aldri bli ensformig. Han vil sjelden være dogmatisk heller. (Hans meninger er fleksible. Du kan ikke villede ham eller forvirre. Problemet, fordi hans quicksilver tankene vil umiddelbart redusere frills, trenge røyken skjermer og avdekke alle sider av spørsmålet med krystallklar lyd. Det betyr at han også, utsetter kontor intriger med lite problemer. Noen ganger vil du sverger han har øynene på baksiden av hodet-og en y ekstra par ører der, også. Snakker av hans anatomi og slikt, er det også vanskelig å kreditere ham med bare ett par ‘føtter, siden det vil være rikelig med anledninger når han synes jeg å være to steder på en gang.

Aldri frykter at Gemini arbeidsgiver vil hate deg eller være din fiende. Få mennesker renter ham lenge nok for den slags intensitet. Du vil ikke være i hans tanker i mer enn en time eller så om gangen. Det er ikke lenge nok til å jobbe opp noen voldsomme følelser, for eller imot. Dessuten har han en ganske god forståelse om hvordan den andre personen føler.
Det kan puslespill deg å oppdage at selv om din Gemini arbeidsgiver er en individualist på alle måter, kan han ikke behandler deg som en individualist. Det virker inkonsekvent, men da dette er en dual tegn, med mer enn én overraskelse. Jeg mener ikke at han ikke vil respektere dine individuelle meninger .. Han vil. Det er bare det at han ikke ser alltid deg personlig som et individ. Den Tvillingenes sinn er så abstrakt at han ofte ser bare grunnleggende design i både gjenstander og mennesker. Alle typer mennesker er fascinerende for ham, men han har en tendens til å kategorisere dem i henhold til deres evner, ideer og muligheter.

Likevel er dette merkelig synspunkt ikke gjør ham lite attraktivt som et menneske. Snarere tvert imot. Selv om hans tilnærming er langt mer rasjonelt enn følelsesmessig, han liker folk så mye, de bare ikke kan unngå å like ham tilbake. Uten konstant utfordring for menneskelig kontakt, ville han tørke opp og flyte bort. Mercury krever at han blir gre-garious og leve stedfortredende eller være elendig. Du vil sjelden se ham for seg selv. Han kan klassifisere folk etter typer og forbli frittliggende følelsesmessig, men han trenger dem rundt.

Din Gemini sjefen vil trolig ha betydelige krefter overtalelse. Han kan krangle deg inn eller snakke deg ut av de fleste noe, bare ved dousing du med en bøtte med at uimotståelig sjarm og vidd hans. Men det er en kompenserende talent han ble gitt av planetene ved fødselen, som skjuler en grunnleggende kulde i naturen. Gemini bor i vage, luftige palasser på himmelen den gjennomsnittlige person ikke kan nå. Hans sanne karakter, til tross for hans overflaten warmness, er kjølig, reservert og ensom, i den endelige analysen, søker etter noe inni seg mer enn fra andre, uansett hvor ofte han søker deres selskap. Likevel er han ikke usympatiske. Hans måte kan være mild og medfølende, men på samme tid, gir han sin sympati og forståelse på samme måte som han har kjærlighet og vennskap-avstand.

Han vil ha en utmerket sans for humor, og du kan vinne ham over med en spøk raskere enn med tårer. Han er ikke altfor sentimental, men helvete alltid se den latterlige siden av ting. En følelse av humor er en forutsetning for sann intelligens, så det er ikke overraskende å finne det i Mercury mennesker, men noen ganger kan det være farget med skarp sarkasme. Det vil alltid være en liten virvel av forvirring rundt et Gemini-run kontor-og konstant aktivitet. -Men han vil ikke være den som er forvirret. Gemini sorterer det ut og sletter de gjørmete vannet i alle gunk. Hans rask øye og hans trigger fort hjernen fungerer i perfekt synkronisering. Øyet vil trolig ha et glimt i det. Han vil være selskapets beste selger, gjør taler og underholde mye. Og han vil trolig reise så mye, kan han holde en koffert klar til å fly på et øyeblikks varsel. Hvis han flørter med ganske ny sekretær, bedre fortelle henne at han ikke det minste seriøs, bare skjerpe sin sjarm litt.

Nyt denne sjefen mens du kan, fordi Tvillinger får plutselig lei etter de har gjort finansielle eller forretningsmessige suksesser, og de rush av til den neste utfordringen lenge før pensjonsalder tid. Før han går, lære hva du kan om sin strategi. Det er virkelig fantastisk. Han er en ekspert på double talk. Han vil løpe rundt et argument i sirkler, bland deg opp, snu deg rundt, så vinner du over på sin side før du skjønner hva som har skjedd. Men så flink som han er i konkurransesituasjon, er han fortsatt en uhelbredelig drømmer, og en smashingly god historieforteller. Betaler ingen oppmerksomhet til hva nasjonalitet han sier han er. Om han ble født i Israel, er Australia eller Afghanistan, hver eneste Gemini i verden irsk på hjertet. Hvordan ellers kunne han ha en så flott gave Blarney? Legg merke til alle de grønne båndene han slites. Hva var det jeg sa-rent County Cork.

rss
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail